BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Veilige plek

Gemma heeft een spannende ontmoetingIk zat in de bibliotheek, achter mijn laptop een beetje te facebooken om te ontspannen. Als ik naar buiten keek zag ik een groep studenten basketballen. Leuke, sportieve kerels, sommige in sporttenue, anderen alleen in shorts. Ik genoot van hun sixpacs en bezwete lichamen. Ik had deze ontspanning nodig na twee uur onderzoek en zaken uitzoeken. Het duurde een paar seconde voordat mijn gedachten de studenten niet meer opmerkte en me naar een plek bracht waar ik, in gedachten, rustig kon masturberen. Ik logde uit en stopte mijn spullen in mijn tas, terwijl ik tegen mezelf zei dat ik het verdiende om vroeg klaar te zijn. Ik moest mijn sexstek toe. Je moet weten dat ik een veilige plek had gevonden, in het park nabij de uni met een moeilijk bereikbare openplek waar ik mij durfde uit te kleden en te masturberen.

Ik ben een twintigjarige studente die een oncontroleerbare drang heeft om buitenshuis te masturberen. Ik bezocht hiervoor het bos, openbare toiletten, stille parken, overal waar een klein risico bestond om betrapt te worden, gewoon om de drang te stillen om mezelf aan te raken. De gedachte kwam zo subtiel in mijn hoofd op dat ik de verleiding niet kon weerstaan, en ik was niet erg aardig voor mezelf toen ik eenmaal klaar was. De eerste keren voelde ik mij raar en vies en wist dat er gênante gevolgen konden zijn als ik betrapt werd, maar nu, na een keer of tien mezelf vingeren op gevaarlijke plekken was ik uit op de extra kick die buiten op een publieke vingeren mij geeft. Hoewel…

Tijdens een vorige masturbatie sessie in het park, werd ik bijna betrapt. Ik zat verwoed mijn kutje te wrijven op een bankje in het park toen een oudere vrouw uit het niets verscheen en achterdochtig vroeg of alles in orde was. Met een schaamrood gezicht trok ik mijn rok naar beneden om te verbergen wat ik had gedaan, en het feit te verbloemen dat ik geen slipje droegen. Ik liep blozend weg van het incident en besloot vanaf dat moment alleen maar te masturberen in een geile, veilige ruimte. Twintig minuten nadat ik de bibliotheek had verlaten, bevond ik me op zo´n veilige plek, een openplek waar je lastig kon komen dankzij de vele mans hoge braamstruiken. Ik ging tegen een grote boom zitten en sloot mijn ogen. In gedachte zag ik de basketballende jongens. Ik ontspande en mijn handen gingen naar mijn borsten. Ik streelde en kneedde ze dwars door de dunne stof van mijn zomerjurkje heen.

Ik waande mij onbespied voor iedereen die over de gebaande paden door het bos liep. Ik trok de kniehoge onderkant van mijn jurkje net genoeg omhoog om mijn hand in mijn slipje te schuiven. Toen ik de dunne krulletjes op mijn schaamheuvel voelde, WOW! Ik spreidde mijn benen iets verder en vond mijn clitje en duwde twee vingers in mijn schede. Ik ging helemaal op in mijn genot. De geur en van het verse gras en de tjilpende vogels en het ritselen van bladeren verbonden met mijn sexuele spanning maakte het deze keer extra bijzonder. Zeker als ik dacht aan de basketballers, gezamenlijk onder de douche en alleen ik bij zes of zeven naakte, geile mannen met mooi lijven. Terwijl ik een vinger langs mijn natte spleet liet glijden, voelde ik hoe geil en vochtig mijn poesje was. In gedachte waren het niet mijn vingers maar een harde pik die langs mijn lipjes in mijn pijnlijke lege gat zou dringen, diep in mijn lichaam, diep in het bos, traag stotend totdat ik een hoogtepunt bereikte, en vervolgens mijn poes zou vullen met sperma.

Het geluid van brekende takjes vroeg mijn aandacht, maar ik liet een vinger in de zijdezachte nattigheid glijden en bleef bij de gedachte dat het een pik was die in mij binnendrong. Toen hoorde ik geritsel, alsof er iets of iemand in de buurt was. Mijn ogen gingen open en zag een man… Ik trok mijn hand uit mijn slipje en trok de jurk naar beneden. Een paar meter van mij vandaan stond een boom lange man in donkergroene kleding. Ik realiseerde mij dat hij minstens twee keer zo oud was als ik. Maar hij was verrassend aantrekkelijk voor een man van begin veertig, net zo oud als mijn ouders. Hij had een verzorgd uiterlijk, een mooi gezicht en een goed verzorgd grijs kapsel. Ik bekeek zijn kleding. Donkere wandelbroek, modderige laarzen en een rood geruit overhemd met houthakkersprint. Vervolgens keek ik naar de riem die aan zijn hand bungelde. De angst maakte zich van mij meester, maar ik rende niet en schreeuwde niet. Ik bleef heel stil liggen, aan de grond genageld als een angstig konijntje in het schijnsel van koplampen. Ik staarde naar de imposante man. “Stop niet vanwege mij,” zei hij op vriendelijke toon. De zachtheid van zijn stem verraste mij. “Ik hou je al weken in de gaten. Ik laat mijn hond uit in dit bos. En ik beloof je dat ik je niet met de vinger aanraak, tenzij je dat wilt,” grijnsde hij.

Mijn hart bonsde in mijn keel en ik kroop terug naar een boom toen hij plotseling floot. Een hond blafte en kwam door het bos naar ons toe rennen. Het dier ging naast zijn baasje zitten, met de tong uit zijn bek, zwaar hijgend. “Ik zou verwachten dat een meisje vlucht als ze betrapt wordt terwijl ze zichzelf in het openbaar pleziert, maar jij bent anders. Waarom is dat?” vroeg de man suggestief.

Ik haalde mijn schouders op. “Ik denk dat je me niet bang maakt,” antwoordde ik hees, “ ik was bang en heel voorzichtig… en geil.” Ik ben een studente, 1,65 meter lang, met een onschuldig gezichtje en lang donker bruin haar. Ik ben opgegroeid bij mij vader en twee oudere broers, mijn moeder had ons verlaten toen ik vijf jaar oud was. Ik was daardoor emotioneel sterker dan de meeste meiden van mijn leeftijd, en ik werd over het algemeen niet zo snel bang. Maar dat maakte mij niet fysiek sterk of onoverwinnelijk. De man kon me gemakkelijk overmeesteren, en hij had een hond die ik niet zou kunnen ontlopen. Hij bekeek mij. “Ik vroeg me af hoe je stem klinkt. Zacht, onschuldig en sexy, en ik ben opgelucht om te horen dat ik je niet bang maak, omdat ik je geen pijn zal doen,” zei hij opnieuw. “Je bent vrij om weg te gaan. Ik zal je niet volgen.” Klonk zijn donkere stem. “Dat is goed om te weten,” zei ik. “Maar iets zegt me dat je niet weg wilt lopen, hè?” Ik hulde mij in stilte. De man grijnsde. “Ik en jij lijken meer op elkaar dan je denkt.” Klonk zijn stem geruststellend. “Waarom trek je die conclusie?” mompelde ik, en voelde de situatie steeds spannender werd. “Omdat jij en ik exhibitionisten en voyeurs zijn”, glimlachte hij. “Exhibitionist?” Het woord was mij onbekend, laat staan dat ik de betekenis ervan begreep. Ik was gewend de betekenis van academische woorden op te zoeken.

“Je vindt het leuk om je in het openbaar seksueel te plezieren… Je bent jong… en mooi. “ grijnsde hij. Hij had mij zojuist het woord geleerd voor mijn obscene gedrag. Ik zei het in mijn hoofd. “Exhibitionistisch”. Ik vroeg me af of hij een verklaring had voor mijn drang, maar ik was niet van plan hem erom te vragen. “Ik ben een voyeur. Ik houd ervan…” vervolgde hij. “Ik weet wat een voyeur is,” zei ik. Ik werd ooit betrapt toen ik naar één van mijn broers keek terwijl hij zijn vriendin neukte en ik hun betrapte. Mijn broer en zijn vriendin schreeuwden dat woord naar mij. De man grinnikte. “Ik speel ook graag met mijzelf, in de bossen. Zeker toen ik jou een keer bezig zag.” knipoogde hij, terwijl hij nonchalant zijn gulp openritste en zijn pik eruit haalde. De omvang ervan deed me naar adem snakken en trillen. Groter dan ik ooit eerder gezien had.

Hij begon zachtjes met zijn ding te spelen. Met kleine stapjes werd zijn pik steeds harder. Okay dat was mijn eerdere droom, maar ik wilde eigenlijk niet dat deze werd ingewilligd, of dat ik werd betrapt. Ik beleefde de volgende momenten geschokt en verward, ondanks dat ik begreep wat er gebeurde. Ik wist dat DIT het moment was om weg te rennen, maar toen ik eenmaal over de schok heen was, kalmeerde ik en kreeg ik weer wat controle. Er waren redenen waarom ik niet wegrende of zei dat hij moest stoppen. Ik geloofde hem toen hij zei dat hij me niet zou aanraken of kwaad zou doen, en ik wilde blijven kijken naar de grootste en lul die ik ooit had gezien. Mijn ijskonijn reactie liet ik los en mijn angst zakte weg en mijn geilheid kwam terug. Ik staarde, met open mond naar zijn pik. Hij grijnsde en begon zich langzaam af te trekken. “Ga alsjeblieft verder waar je aan begonnen bent,” vroeg de grijsaard vriendelijk. “Ik kan het niet doen als ik weet dat iemand naar me kijkt,” antwoordde ik zonder hem aan te kijken. “Mmm, je bent toch niet verlegen?” Hij leek het leuk te vinden dat ik er was en toe keek. “Dit is een mooie kans voor ons allebei, en dat zal voor altijd zo blijven. Ik weet dat je over dit moment hebt gefantaseerd. Dat is wat exhibitionisten doen. Laten we onszelf samen bevredigen.” Ik beet op mijn onderlip, gezien zijn belachelijke suggestie.

“En als er iemand komt, wat dan?” Giechelde de ik nerveus. “Ik hoop dat we allebei komen,” grinnikte hij, terwijl hij langzaam zijn voorhuid heen en weer trok en me zijn dikke, glanzende, eikel liet zien. Ik bloosde en zat met mijn rug tegen de boom. “Je weet wat ik bedoelde.” “Als we gestoord worden, dan zorg ik ervoor dat je veilig bent.” “En de hond?” De man keek naar het dier. “Hij zal het aan niemand vertellen.”

We lachten allebei mijn twijfel weg. Ik staarde naar de grond voordat ik naar zijn pik keek. Hoe hard ik ook probeerde, mijn blik werd impulsief naar hem getrokken terwijl hij zich af trok. Mijn lichaam tintelde helemaal. Elke keer dat hij de voorhuid naar achteren trok en naar me glimlachte alsof je mijn gedachten kon lezen, voelde ik mijn geilheid toenemen. Het puntje van zijn pik glinsterde van het voorvocht. Het puntje van mijn tong kwam naar buiten terwijl ik me voorstelde het te proeven. “Je wilt me zien klaarkomen, nietwaar? Wil je dat?” Zijn ogen fonkelden. “Sluit je ogen en ontspan.” Ik sloot mijn ogen en wreef met mijn klamme handpalmen over mijn dijen. Ik voelde het zachte linnen van mijn jurkje tegen mijn huid terwijl ik naar hem luisterde terwijl hij zich aftrok. Zijn ademhaling was normaal, maar het was het geluid van zijn bewegende pols dat mijn aandacht trok. “Ga terug naar waar je mee bezig was,” zei hij met overtuiging. Zenuwachtig streek ik met mijn vingers door mijn donker bruine haar voordat ik de jurk optilde en mijn hand daar legde waar ik die het meest nodig had. Er volgde een zachte zucht, die warm uitademde door mijn geopende lippen. “Schuif je jurkje omhoog, zodat ik je hand kan zien werken.” Zijn aanwijzingen maakten me nog geiler. Ik pakte de zoom en tilde mijn jurkje op om hem mijn andere hand te laten zien die langzaam in mijn witte slipje bewoog. “Mmm, ik kan je natte lipjes door de stof heen zien. GA DOOR.”

Mijn zelfvertrouwen groeide terwijl ik mezelf aanraakte in het bijzijn van een vreemde. Ik luisterde naar zijn geluiden, terwijl ik genoot van het genot dat ik mezelf aandeed. “Je bent het meest sexy meisje dat ik ooit heb gezien.” zei hij. Ik liet mijn jurkje los en kreunde terwijl ik mijn hand omhoog bewoog om een borst vast te pakken. Ik had het nodig om overal aangeraakt en gestreeld te worden terwijl mijn lichaam om aandacht vroeg. “Mmm, zo doe je dat, laat jezelf gaan. Hoe heet je?” “G… Gemma.” Ik zuchtte door mijn mond en inhaleerde door mijn neus. “Hoe heet jij?” vroeg ik op mijn beurt. “Gemma, je bent een lekker meid. Ik ben Ron. Knoop die mooie jurk los. Ik wil zien of je net zo spannend bent als ik verwacht.” Ik zuchtte en mijn hart maakte een sprongetje. Vervolgens hield ik één hand in mijn slipje en gebruikte ik de andere om de knopen van mijn jurkje los te maken. “Oh jemig wat ben je mooi!” kreunde hij, toen ik de jurk opende. Ik toonde hem mijn in een zwart kanten BH-tje gehulde tieten. Ik zag dat zijn ogen van mijn borsten over mijn buik naar de plek tussen mijn benen gaan. “Zou jij je jurkje niet uit willen trekken? Anders komen er gras of mosvlekken in… Gemma?” “Ja!” Ik hapte naar adem en verlangde ernaar naakt te zijn. “Doe het toch uit.” Zei hij zacht. Ik hield mijn ogen gesloten en wreef over mijn kutje. Ze was drijfnat en raasde als een oven terwijl ik de moed zocht om het daadwerkelijk te doen. “Je bent veilig, Gemma. Ga door, leef wat je droomt.” “Ehhh!” Ik kreunde en legde mijn hoofd op de boom achter me. Toen deed ik het. Ik trok mijn jurkje uit! Ik durfde mijn ogen nog steeds niet openen. Ik was bang dat als ik dat deed, dat mijn ervaring een droom bleek te zijn en ik weer in de bibliotheek zou belanden, achter de computer. In een dagdroom. “Je huid ziet er zo zacht en prachtig uit. Ik wil je zoveel plezier geven”, zei hij. Eindelijk opende ik mijn ogen en keek hem vol lust en verlangen aan. “Wat wil je nu, Gemma?” Ik dacht niet na en zei: “Ik wil je zien klaarkomen! Terwijl ik mij vinger. ” “Mmm, je maakt me zo hard. Ik ga zo voor je klaarkomen. Haal je hand uit je slipje.”

Ik haalde gehoorzaam mijn hand weg en streelde mijn buik net boven mijn slipje, waardoor hij een beetje controle over mijn lichaam en geest had. “Steek je vinger in je mond, Gemma, en proef je eigen opwinding.” Zijn verzoek klonk smerig maar ik kon alleen maar kreunen en me overgeven aan wat hij me opdroeg te doen. Ik legde het topje van mijn glimmende vinger op mijn lippen en aarzelde. Een zoute geur bleef onder mijn neusgaten hangen voordat ik mijn mond opendeed en de vinger naar binnen liet glijden. Ik proefde mijn eigen sap en kreunde toen Ron naar me keek. De vreemdeling die me vertelde het te doen. “Ik kan me alleen maar voorstellen hoe heerlijk dat smaakt.” Hij likte zijn lippen en hij kneep in zijn pik. “Doe als je blieft je BH uit, Gemma. Laat me zien hoe jij je tieten aanraakt.”

Ik trok mijn vinger uit mijn mond met een zucht van geilheid. Ik voelde me machteloos om mijn voortdurende gehoorzaamheid te stoppen. Ik was te ver heen. Ik durfde alles wat hij vroeg omdat ik onder zijn controle stond. Ik reikte achter mijn rug, klikte de gesp los en trok mijn BH uit. Mijn borsten stuiterden hun vrijheid tegemoet. Er was geen sprake van striptease of verleidelijk uittrekken van het ondergoed. Ik moest mezelf gewoon blootgeven in het bos. “Dat is een mooi paar voor zo’n rank lichaam, Gemma. Ik ben onder de indruk. Speel ermee.” Ik omvatte mijn borsten en wreef met mijn vingers over mijn harde tepels. Kreunend van echt spanning proefde ik nog een keer met mijn vinger en maakte toen mijn stijve, roze spenen nat. Ik kreunde terwijl de lucht over hen heen waaide.

Ron’s vuist schoot in volle snelheid over zijn pik. Zijn ademhaling en stem waren hees geworden door het zien hoe ik een fantasie uitleefde waarvan ik dacht dat alleen ik die kende. “Toe, trek je slipje uit, Gemma. Stel jezelf volledig bloot aan deze onbekende man. Je bent veilig bij mij, dat beloof ik. We weten allebei dat je dat verlangt.” Hij leek precies te weten wat ik wilde. Hij begreep mij terwijl ik mezelf niet eens begreep. Ik stak mijn duimen naar de zijkanten van mijn slipje en aarzelde. “Niet nadenken, Gemma, doe het.” zei hij op zachtere toon.

Ik richtte mijn blik op hem terwijl hij zich af trok, duwde ik mijn slipje naar beneden. Ik boog voorover om ze voorbij mijn knieën te krijgen voordat ik in die positie bleef om mijn benen op te heffen en ze over mijn voeten te schuiven. “Prachtig,” grijnsde hij, terwijl mijn borsten zwaar langs mijn lichaam hingen en heen en weer wiegden.

Toen richtte ik me op en liet het laatste kledingstuk dat ik nog had op de grond vallen. Ik was nu naakt, bloot en geiler dan ooit tevoren. “Het is geil om te zien dat niet alle jonge vrouwen hun kutjes volledig scheren”, zei hij met een brede glimlach. Mijn schaamhaar was dik en licht bruin net als op mijn hoofd. Ik hield het netjes bij en vormde de vorm van een driehoek. Het was een persoonlijk tintje dat ik graag in de spiegel zag. “Wat vind jij ervan om ten overstaan van een vreemde te worden blootgesteld, Gemma? Is het alles wat je je ervan had voorgesteld?” Ik kon zijn vraag niet beantwoorden. Ik wist niet hoe, omdat ik de ervaring of mijn gevoelens niet onder woorden kon brengen. “Terug tegen de boom, zoals voorheen. Open je benen en laat me alles zien.”

Ik ging weer tegen de boom zitten en vroeg me af of hij tijdens zijn leven ooit zulke obscene activiteiten had meegemaakt. Met twee vingers spreidde ik mijn schaamlippen op een zeer geile manier om mijn trillende clitje en de zachte, roze opening naar mijn glinsterende vagina bloot te leggen. “Mmm, speel nu met je poesje, Gemma. Zorg dat je klaarkomt.” Ik spreidde mijn benen iets verder terwijl ik mijn lipjes open hield en mijn andere hand terugging om mijn tieten te kneden. Ik was druipnat. De binnenkant van mijn dijen glansden van mijn vocht. “Gemma. Je bent mooi.” zei Ron, terwijl ik een vinger in mijn kutje liet glijden en ze in sap drenkte. Vervolgens kneep ik in mijn tepels voordat ik mijn hand liet zakken om de stimulatie te verdubbelen en uiteindelijk een orgasme te krijgen. Ik plaatste een vingertop op mijn clitoris en begon te drukken en te wrijven terwijl ik mijn kutje vingerde. Ik hijgde en schreeuwde het uit van plezier terwijl ik wreef en onderzocht. Het was een geweldige ervaring, maar ik voelde me niet compleet. Er was meer mogelijk. Een ander niveau van deze blootstelling.

Plotseling boog ik mijn onderrug weg van de boom en pakte mijn borsten vast. Mijn benen waren open en mijn knieën licht gebogen en ik bood mezelf aan Ron aan. “Ik… wil…” kreunde ik, niet in staat om het te zeggen. Ik dacht dat ik mezelf die vernedering kon besparen. “Wat heb je nodig? Vertel het me, Gemma.” Klonk zijn stem zacht. “Ik heb je nodig…” klonk mijn stem weinig overtuigend. “Zeg het!” commandeerde hij. “Ik heb je lul nodig!” kreunde ik. “En mijn pik heeft jou nodig, maar je zult het bevel moeten geven als je wilt dat ik je aanraak.” Zei hij zacht. “Doe het! Raak mij aan!” en ik keek hem aan. “Raak je waar aan?” “Overal! Doe het gewoon! Het maakt me niet meer uit!” Ik sloot mijn ogen voor het geval ik van gedachten zou veranderen. Het geluid van zijn voetstappen die op mij afkwamen, veroorzaakte diepe rillingen over mijn rug en waarschuwingen in mijn hersenen, maar ik sloeg er geen acht op. Of ik kon het niet, of ik wilde het niet. Ik zuchtte en hapte naar adem. Nu ik toestemming gaf om aangeraakt te worden, was ik plotseling weer bang voor hem, maar mijn lichaam niet.

Ron stond voor me en ik voelde zijn adem in mijn gezicht. “Schaam je nooit voor deze ervaring, Gemma,” fluisterde hij, waarna hij mijn borsten in zijn grote handen nam en ze woog. “Ik ga je zoveel plezier doen.” Ik was doorweekt van geile, rauwe opwinding. Terwijl ik mijn hoofd heen en weer wierp terwijl een vreemdeling mijn lichaam aanraakte in het bos. Mijn donkere, glanzende kastanjebruine haar zwaaide en viel over mijn blozende gezicht terwijl hij zachtjes mijn tepels tussen zijn duim en wijsvinger rolde, waardoor ze verder opzwellen en nog harder pijn deden.

“Ik wil klaarkomen, ik moet…” kreunde ik. “Geduld, Gemma. Geduld,” was zijn antwoord. Hij nam de tijd om van mijn borsten te genieten. Ik voelde het door de manier waarop hij mijn tepeltjes bewerkte en mijn rondingen streelde en waardeerde. Het was niet het opgewonden gedoe dat ik gewend was van mijn geile medestudenten. Deze veertiger wist beter hoe hij met mijn borsten om moest gaan dan ik zelf. Ik kreunde terwijl mijn borsten en tepels opzwollen in zijn zacht masserende handpalmen. “Ik kan niet veel meer van verdragen, alsjeblieft,” snikte ik en opende mijn ogen, ongeduldig en geil. Toe aan een orgasme. Ron glimlachte. “Oké, Gemma.”

Hij liet zijn hand over mijn lichaam glijden, over een been, en stak vervolgens zijn vingertoppen omhoog door mijn binnenkant van de dijen, glimlachend terwijl hij mij zag trillen en hijgen. “Kus me,” smeekte ik, terwijl zijn hand geduldig dicht bij mijn kutje bleef. Ron staarde in mijn ogen en tilde mijn kin op. Zijn lippen zweefden een paar ogenblikken, toen drukte hij ze uiteindelijk tegen de mijne en liet zijn tong in mijn mond glijden. Het was een zachte kus totdat ik een vinger in mijn poesje voelde glijden. Ik kreunde, hij Kuste me harder, bewoog zijn tong in en uit mijn mond terwijl hij me vingerde. Ik opende mijn benen om hem beter toegang te geven en hij pakte het aan door een tweede vinger in mijn kutje te schuiven. “Ohh FUCK!” Ik snakte naar adem. Hij duwde zijn vingers zo ver mogelijk naar binnen en masseerde toen met zijn duim mijn clitoris. Het was alsof ik een kleine, dikke, maar erg lekkere lul in mij had. “Ohhhh! Ik ga klaarkomen!” Ik kreunde ik het bos in terwijl ik op en neer gleed over zijn vingers. “Laat je gaan! Gemma,” fluisterde hij.

Ik voelde zijn harde pik tegen mijn buik, aandacht vragend. Ik legde mijn hand eromheen en hapte naar adem door de kloppende dikte voordat ik hem zachtjes streelde. De hond blafte terwijl ik op de hand van zijn meester reed en steeds dichter bij mijn zo gewenste orgasme kwam. “Fuck! Ik ga klaarkomen! Ja! Ja! Ik ga klaarkomen!” kreunde ik. “Toe maar. Waar wacht je nog op?” siste Ron, terwijl hij zijn hand in mijn haar wikkelde en mijn hoofd naar achteren trok terwijl hij mijn poesje harder vingerde. “Kom, Gemma! Kom! NU!”

Ik liet zijn pik los en kwam tot een geweldig hoogtepunt. Eindelijk kwam ik, bijna tranen van vreugde toen ik zijn armen vastpakte en huiverde aan zijn hand. “Ik ben nog nooit zo hard klaargekomen. Dank je, dank je,” hijgde ik. Ron liet mij los en trok zijn hand terug. Met een tevreden grijns likte hij mijn vocht van zijn vingers.

Na een korte rust trok hij mij naar zich toe en we kusten. Tussen de kussen door vroeg hij. “Mag ik je neuken, Gemma? Hij knoopte zijn overhemd los en trok het uit. “Ja… ja,” zuchtte ik, omdat ik niet wilde dat dit bezoek aan mijn sexstek voorbij zou zijn. Met het uitrekken van zijn shirt onthulde hij zijn brede schouders en een harige borst. Hij was geen jonge jongen, maar een fitte veertiger. Dit was een mannelijke man met tientallen jaren ervaring. Ik werd heel stil terwijl mijn blik langs zijn harde, lichaam dwaalde naar de nu intimiderende erectie die op het punt stond mijn strakke vagina uit te rekken. Zijn hond was weer tot rust gekomen en keek hoe ik op het punt stond als een loopse jonge teef te worden meegenomen door zijn geile, stevig gebouwde alfa man.

Ron legde zijn handen op mijn schouders en draaide me zachtjes om naar de boom. Ik kreeg een knoop in mijn buik toen ik begreep waar ik aan begonnen was. Vervolgens drukte hij zijn bekken tegen mijn billen en duwde mij voorover. Dit is het, dacht ik, terwijl ik vanaf mijn middel boog totdat mijn lichaam in de hoek stond die Ron mij wilde hebben. Ik ga geneukt worden door een vreemdeling met een grote, dikke lul. Een vreemdeling die zoveel ouder is dan ik. *Ik ben nu zijn geile slet.* Wist ik.

Voordat ik verder stil kon staan bij de situatie drong zijn pik mijn lichaam binnen. Ik kreunde het uit van de spanning, “Tiefus… wat ben je groot en dik…” Wist ik nog uit te brengen. Ron kreunde en reikte om mijn borsten vast te pakken. Hij ging niet hard naar binnen en trok zich niet terug om zijn pik in mij te laten glijden. Hij kwam langzaam bij mij binnen in één lange beweging. “Wees alsjeblieft voorzichtig. Ik heb nog nooit zo’n grote lul in mijn kutje gehad.” hijgde ik stand met mijn handen tegen de boom.

“Ik zei dat ik je geen pijn zou doen, Gemma, en ik meende het,” kreunde hij, terwijl de spieren in mijn kutje rond zijn schacht samentrokken. “Dank je,” antwoordde ik kortademig, en ik begon spijt te krijgen van de beslissing om naar het bos te komen. Ik wist dat het de angst voor het onbekende was die mijn angst veroorzaakte. Ik wist niet of ik fysiek en lichamelijk ruim genoeg was om met zoiets groots in mijn kutje om te gaan. “Ik ga je langzaam neuken totdat je me anders vertelt, oké?” klonk zijn diepe stem. “Oké,” hijgde ik naar de grond onder me. Vervolgens pakte hij mijn borsten vast en stootte zijn pik heen en weer, maar trok hem nooit ver genoeg naar buiten om mij op adem te laten komen. Ik sloot mijn ogen en klemde mijn tanden op elkaar elke keer dat hij tegen me aan duwde. “Ohhh, jezus… zo’n grote heb ik nog nooit gehad…” steunde ik hulpeloos. “Ontspan, Gemma. Je mij hebben.” Ik had mezelf in een hulpeloze positie in het bos gebracht door me door een vreemde te laten verleiden en mij te laten neuken. Ik een studente van 1.65 en een veertiger van bijna 1.90, Ik wilde deze ervaring, het paste bij mijn droom. Een fantasie die ik al jaren bij mij droeg, waar ik me in werkelijkheid nooit op had kunnen voorbereiden. Mijn lichaam spande zich bij elke stoot, terwijl Ron gromde en me complimenteerde omdat ik zo’n strak kutje had. Het klonk vreemd. Ik wist dat jongens er dol op waren, maar ik was er nog nooit eerder voor geprezen.

De angst begon af te nemen toen mijn eerste spanning was weggevloeid. Ik besefte dat ik zijn omvang aankon toen mijn poesje zich uitstrekte en genot mijn lichaam weer overspoelde. Er was een nieuw orgasme op komst, dat snel aan kracht won terwijl Ron me langzaam achterlangs neukte en in mijn borsten kneep. “Hoe voelt dat, Gemma?” kreunde hij. “Goed. Heel goed,” hijgde ik, Houd het zo. Ik ga weer klaarkomen.” Zijn handen gingen van mijn borsten naar mijn heupen. Mijn tieten schommelden heen en weer in het tempo van zijn stoten. Telkens stootte hij zijn pik zo diep in mij dat hij mijn baarmoeder raakte. Dit gevoel was waanzinnig! Een heel ander gevoel dat ik nog nooit eerder had ervaren. Uit angst dat hij mijn vagina zou uitscheuren reikte ik naar achteren, om met mijn hand uitgestrekt aan te geven dat hij zich moest terugtrekken. Maar dat deed hij niet. Ron hield zijn pik tegen mijn baarmoeder geduwd en neukte me nu met kleine, korte stoten.

“Uhhhhh! Ja!” kreunde ik en zette mijn hand terug naar de boom om net om te vallen. “Ik ga weer klaarkomen!” Zijn pik schoot steeds harder, sneller en dieper in mijn kut. Mijn borsten zwaaiden onder me terwijl zijn zwiepende ballen tegen mijn kutje sloegen. Hij neukte me zo totdat ik mijn orgasme voelde opzwellen en me overviel. “Uhhhhh! FUCK!” Ik rilde, schokte en huiverde hulpeloos. De hond begon weer blaffen. Ron gromde, trok zich terug en stootte zijn pik weer diep in mij. Ohh! FUCK!”

“Urggggh! Hier komt de lading die je wilde, Gemma!” Ron ramde zijn lul nog een laatste keer maximaal in mij. Mijn borsten golfden richting mijn gezicht terwijl hij zijn ballen tegen in mijn poesje begon te duwen. Ik voelde zijn pik uitzetten en een eerste straal zaad diep in mij spuiten. Het licht leek uit te gaan terwijl hij mijn baarmoeder vulde met zijn zaad. Met elke rauwe grom wist ik dat er meer sperma in mijn lichaam werd gepompt, waardoor ik helemaal gevuld werd totdat hij niets meer over had om me te vullen. Eindelijk ademde ik uit, voorovergebogen, volledig uitgeput en tevreden. “Je bent ongelooflijk, Gemma. Dat… was ongelooflijk,” zuchtte hij, terwijl hij zijn pik terug trok en schoonveegde aan mijn slipje dat hij van de grond pakte. Toen hees hij zijn broek.

Om bij te komen van de ervaring bleef ik voorovergebogen staan. Toen ik uiteindelijk omhoog kwam en me begon aan te kleden, stond Ron klaar om door te gaan met de wandeling alsof er niets was gebeurd. “Bedankt,” zei ik zacht.” “Waarvoor? Ik vroeg of het goed met je ging.” “Het gaat goed met mij. Ik heb wat tijd nodig om te verwerken wat er net is gebeurd, en misschien langer voordat ik weer goed kan lopen, maar het gaat goed.” Hij lachte om mijn woorden met zacht gelach terwijl ik me aankleedde. Mijn haar zat in de war en ik werd helemaal nat van het sperma dat uit mij lekte en mijn slipje doordrenkte, maar zolang ik me zo normaal mogelijk liep, zou niemand weten dat ik zojuist in het bos was geneukt door een vreemdeling met een grote lul.
Ik besefte dat mijn sexstek toch niet zo veilig was. Het was een gelukkig toeval dat ik door Ron werd betrapt en niet door iemand die minder controle over zichzelf had. “Dank je, Ron. Als je me ooit nog eens bij die plek ziet, zeg dan zeker hallo,” giechelde ik.
Ron grinnikte. “Ik zie je snel, Gemma.” Ik liep een paar meter voordat ik stopte en draaide me om. “Nog één ding,” zei ik.
“Ja?”
“Houd morgen je hond thuis.” Ron grijnsde. “Tuurlijk, maar Gemma…”
“Ja?”
“Bewaar morgen je ondergoed in de la.” Uiteindelijk namen we afscheid, lachend met de wetenschap dat we elkaar de volgende dag weer zouden ontmoeten.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 17229 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Veilige plek”

Plaats een reactie