BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Schoonmoeder wat doe je nou?

Toen ik tweeëntwintig en zat ik in de bloei van mijn seksuele bewustzijn en had ik de neiging snel opgewonden te raken. Mijn vriendin, Crista, en ik woonden bij haar moeder terwijl ze haar opleiding afmaakte. Ik was net naar Maastricht verhuisd en net gestart bij het Mercedes callcentre als teammanager. Crista had naast de lessen soms stage en meeloop dagen in het weekend. Ik werkte vrijwel nooit in de weekends en bracht mijn vrijetijd door met sporten en sim-racen. En… als ik haar miste en geil was keek ik naar pornofilmpjes op mijn laptop. Soms keken Crista en ik samen om gekke dingen te zien of soms zelfs om na te spelen.

Het was een doodnormale zaterdag, Crista liep mee en haar moeder was naar Den Bosch om haar ouders te bezoeken. Die dag keek ik naar filmpjes op Pronhub. Er was één scène die mijn aandacht trok. Een vrouw van middelbare leeftijd was aan het strippen voor een jonge man die ze bijles gaf. “Goh, dacht ik, hij studeert wiskunde. Bij geen van mijn wiskundelessen was zo’n uitleg…” Dat het filmpje mij wat deed bleek uit het feit dat ik een stijve kreeg. Terwijl ik op de bank lag deed ik er niets mee, ik genoot van de sensaties die het bij mij opriep. Crista zou weten wat ze er mee moest doen als ze straks thuiskwam.

Een paar minuten later was ik nog steeds geil toen ik de deur hoorde open- en dichtgaan. Ze was thuis, ik stond voor haar klaar. “Ik ben in de woonkamer,” riep ik. “Ik heb iets voor je.” Ik luisterde terwijl ze de woonkamer binnenkwam. Ik stond met mijn rug naar de deur. Ze kwam vlak achter mij staan. Ik hoopte dat ze kon zien wat er tegen de stof drukte en wachtte op haar reactie. Ze bleef staan, legde haar handen in mijn flanken toen kwam ze een stapte dichterbij en ik stelde me voor dat ze naar me keek, genietend van wat ik op haar wachtte.

Ze streek haar hand door mijn haar, streelde mijn wang, gleed over mijn borst en in mijn broek. Toen ze mijn geslacht streelde genoot ik. Ze begreep wat ik wilde en ze streelde mijn geslacht door de stof heen. Ze hield mijn pik een paar heerlijk vast en begon toen mijn broek uit te trekken. “Ja, ja, ja…”

Ik stak mijn hand naar achteren en liet mijn handen onder haar blouse glijden en streelde haar borsten door de dunne stof van haar BH. Ze kreunde zacht en haar ademhaling werd dieper. Ze vond dit spelletje net zo leuk als ik. Haar tietjes voelden een beetje anders aan, misschien van de spanning of mijn koude handen. Vanuit mijn positie naar haar was het ongemakkelijk en ik dacht er niet meer aan. Ze trok mijn pik te voorschijn en trok me zachtjes af. Ik kreunde zachtjes. Toen boog ze zich voorover, duwde mijn hoofd opzij en nam mijn pik in haar mond.

Nu voelde dit anders, maar ze had me nog nooit zo gepijpt. Ik keek omlaag, mijn hart maakte een sprong! Het was niet mijn Crista met haar lippen om mijn lul geklemd; het was haar moeder! Ik schrok en bewoog ruig en moet haar met mijn pik hebben geprikt terwijl ze stikte, maar ze liet het niet los. Ik duwde haar opzij en uiteindelijk glipte ik los.

“Wat doe jij nou?” klonk mijn stem verbaasd en wat bozig. Terwijl ik me omdraaide om haar aan te kijken. Ze had een kleine glimlach en trok haar topje recht. “Ik reageerde op je uitnodiging.” Ik slikte… “Die uitnodiging was voor Crista.” Ze lachte me uit. “Dat heb je nooit gezegd. Trouwens… ze bewoog haar hand over haar borsten, “je leek het lekker te vinden.” Ik besefte dat mijn lul nog steeds keihard was, iIk voelde hem kloppen.

Mijn pik stond daar, recht op haar gericht, blij en geil. Ik moest toegeven; dat ze me aanraakte, me zoog, voelde geweldig. Het was ook een knappe vrouw die naar mijn pik staarde. Ze had kleine, parmantige, tietjes, net als haar dochter, en was streng gebleven door haar yoga leven. Ik had nooit gedacht dat ik seks met haar zou hebben, maar nu dacht ik erover na.

“Je hebt nog minstens een uur voordat mijn dochter thuiskomt. Kun je zo lang wachten?” Ze keek van mijn gezicht naar mijn kruis en terug, terwijl ze met haar tong over haar lippen likte. “Dit zou ons geheimpje kunnen zijn. Misschien wil je ooit iets terugdoen.”

Ik voelde de druk in mijn penis en wist dat het pijnlijk zou worden om op Crista te wachten en de opluchting die ze zou brengen. Bovendien, dacht ik, ben ik waarschijnlijk klaar voor meer tegen de tijd dat ze hier aankomt.

“Natuurlijk,” zei ik, denkend dat als het likken van het poesje van deze vrouw maar half zo goed was als het likken van haar dochter, het nog steeds een geweldige ervaring zou zijn. “Dat is een geweldig idee.”

Ze knielde voor mij en nam mijn pik in haar mond en begon me te pijpen met het meest ongelooflijke gevoel dat door me heen schoot. De manier waarop de bovenkant van haar mond over mijn eikel wreef, haar tong mijn schacht masseerde, verhoogde mijn verlangen alleen maar. Ik kon niet meer bij van haar tieten. Ik duwde haar weg, trok haar shirtje omhoog en haakte haar BH los. Ik ging zitten en ze kwam op mijn schoot zitten. “Toe dan… maak me gek, speel met mijn tietjes. Ik weet dat je van kleine harde tietjes houd, Dat hoor ik je kreunen als je mijn dochter naait.” Ik speelde met haar borsten. Kneep en sabbelde aan haar tepeltjes. Beet er zachtjes in en liet mijn nagels over het weke vlees krassen. Ik reikte naar haar kruis, maar ze hield me met één hand tegen. “Een andere keer.”

Ze gleed tussen mijn knieën en nam mijn pik in haar mond. Terwijl ze met mijn ballen speelde deed haar mond magisch werk. Ik kneedde haar tietjes en kroelde door haar lange haar terwijl ze mij pijpte. Ze was beter dan haar dochter! Het ging snel. Misschien te snel. Ik voelde dat ik op het punt stond klaar te komen. Ik waarschuwde haar voor het geval ze mijn lading niet wilde nemen, maar dat nieuws maakte haar een beetje harder aan het zuigen. Mijn orgasme was ongelooflijk! Crists was geweldig, maar dit was next-level… Lang, heftig, intens en bevredigend. Ze slobberde al mijn zaad gulzig op en bleef mij pijpen tot er niets meer uit mijn piemel droop.

“Dat was geweldig,” zei ze. “Bedankt.” Ik stopte me geslacht weg en probeerde terug te komen in de film die ik aan het kijken was. Crista’s moeder ging terug naar de auto en kwam terug met wat groentes die ze van opa gekregen had, Ik ging verder waarmee ik bezig was voor mij vóór mijn onopzettelijke uitnodiging.

Ik zette het filmpje van de lerares en haar leerling weer aan. Het had geen zin. Ik kon mijn gedachten niet afleiden van wat er zojuist was gebeurd. Ik fantaseerde over wat er daarna zou kunnen komen.

Tegen de tijd dat Crista thuiskwam, was ik weer klaar voor haar speciale aandacht…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 21713 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Schoonmoeder wat doe je nou?”

Plaats een reactie