BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hete seks aan ’t meer dl.3 : samengeperst

Dit is ’t vervolg van https://www.gertibaldi.com/rijpe-vrouwen/hete-seks-aan-t-meer-dl-2-vieze-spelletjes-in-t-zand/

Op dat moment schrokken we op van een stem achter ons die riep: “Hé gaan jullie een showtje geven?” Ik pieste zowat van schrik en Abel viel pardoes in ’t water.
Daar stond aan de kant een man van een jaar of 30, sportief gebouwd en niet onaantrekkelijk. Hij droeg een korte broek en een bloes met korte mouwen.
“Let niet op mij hoor, ga lekker door,” zei hij bemoedigend.
“Niks ervan, geen gratis shows.. daar moet je wat voor terugdoen,” zei ik uitdagend, terwijl ik ’t water uit liep naar ‘m toe.. Abel volgde me.
“O, wat dan?” vroeg ie nieuwsgierig.
“De kant waar m’n vriend niet bij kan wat bevredigen,” zei ik, zonder me wat van Abel’s protesterend gesis in m’n oor aan te trekken.
De man leek ook wat te aarzelen, en keek weifelend van mij naar Abel.
“Nou, wat denk je ervan?” zei Abel nu echter tot m’n verrassing. Ons vorige trio was ‘m achteraf ook wel bevallen, dus ik wist wel dat ik ‘m snel over de streep zou hebben, maar zo snel had ik ook weer niet gedacht.
De man lachte ons nu toe en zei, wat dichterbij komend: “Dat is een redelijke prijs denk ik zo..”

Ik had inmiddels het picknickkleed uitgespreid en was erop gaan zitten, met Abel rechts naast me, en klopte uitnodigend aan de andere kant van me op ’t kleed. De man kwam naderbij, stelde zich voor als ‘Ruben’, en kwam voor ons zitten, op een meter afstand ofzo.
“Kom je niet gezellig naast me?” vroeg ik ‘m, weer op ’t kleed naast me kloppend.
Hij schoof wat naar ons toe.
“Lusten jullie een sapje?” vroeg ik de heren.
“Wat voor sap?” vroeg Abel gretig.
“Versgeperste sinaasappel.”
“Doe maar schat.”
Ruben lustte ook wel. Ik schonk een paar glaasjes jus d’orange uit de koelbox voor ons in. We proostten op zon, water en algeheel genot.

We kletsten wat. Ruben bleek daar ook regelmatig te komen, o.a. op het nabij gelegen naaktstrand. Daar was ik dan weer nooit geweest. Moesten we toch es doen, zei hij, veelbetekenend naar onze naakte lijven kijkend. Ik stak provocerend m’n tieten wat de lucht in. Abel leek ook al over z’n ergste gêne heen, en zat lekker ongegeneerd in kleermakerszit, met een half stijve pik, te kletsen.
Ruben wou weten hoe we elkaar kenden en we vertelden van onze ontmoeting kortgeleden in de dancing, en de hete nacht erna. Ruben kreeg er blosjes van op de wangen en lachte mij paar keer sexy toe, waar ik door smolt.. “Heb je ook een vriendin?” vroeg Abel hem..
Hij gaf geen antwoord, zat alleen maar gebiologeerd naar m’n tieten te kijken..
“Ik vroeg wat Ruben,” herhaalde Abel.
“Uh..sorry ja..ik kon me even niet zo concentreren..,” grinnikte Ruben.
“Leidden we je zo af?” vroeg ik plagerig.
“Ik krijg ’t warm van jullie spannende verhalen,” zei Ruben.
“Kom maar wat dichterbij, dan fluister ik je nog iets spannenders in,” lonkte ik.
Nieuwsgierig schoof ie nog wat naar voren. Ik trok hem bij de hals naar me toe en fluisterde: “We hebben heel wat verrassingen voor je.”
“O wat dan?” vroeg ie zacht in m’n oor terug. Maar ik gaf geen antwoord en zei nu hardop: “Heb je net al naar ons staan gluren?”
“Wat..nee, alleen ’t laatste stukje..” zei Ruben wat stamelend.
“Jaja.. volgens mij hoorde ik al even een geluid..”
“Zullen wel andere voorbijgangers zijn geweest.”
“Heb je je niet staan rukken terwijl je ons begluurde?”
Ruben werd een beetje rood maar ontkende weer.
“Kom toch naast me zitten,” nodigde ik weer.

Hij kwam nu pal naast me, wat naar me toegedraaid.Ik voelde dat ie me zat te bekijken. Abel zat intussen vanaf m’n zijde in m’n nek te kroelen en kuste me wat over m’n slaap en wang. De aandacht van 2 kanten deed me goed. Ik gluurde opzij van de één naar de ander en huiverde van opwinding.
“Je mag wel tegen me aanleunen,” zei ik weer tegen Ruben..
“Dan krijg ik ’t een beetje te warm,” sputterde hij wat tegen.
“Dan doe je toch wat uit,” daagde ik uit.
“Zodadelijk..”
“Ontspan nou maar en kom lekker tegen me aan zitten..” zei ik terwijl ik ‘m een zwoele blik toewierp.
Hij schoof nog wat naar me toe, en ik voelde weer een vleug opwinding door me heen trekken toen ie zo dicht naast me zat..
“Zit je goed?” vroeg ik.
“Ja ik zit heerlijk.”
“Jij zit er ook lekker warmpjes bij zo mm Donna?” fluisterde Abel nu in m’n rechter oor. Dat deed ik zeker, ik voelde me slap in de knietjes van de opgewonden kriebels met de 2 geile kerels naast me.
“Wat denk je, zo tussen 2 van die knapperds,” grinnikte ik.
Ik voelde Ruben’s ogen ook weer van opzij me doorboren.
“Doe toch wat uit..” richtte ik me weer tot hem, en toen ie niet reageerde: “Ik wil je wel helpen..”

Ik liet ‘m geen verdere kans tot protest en begon z’n bloes al los te knopen, langzaam, van boven naar onder. Hij nam me intussen met z’n wellustige ogen begerig op. Ik keek brutaal terug.
Ik schoof z’n bloes van z’n schouders en begon ‘m met één hand over de schouders, de ander over de borst te strelen, terwijl ik zei: “Je voelt lekker warm aan.” Hij begon alleen zacht te hijgen ten antwoord.
“Je mag mij ook wel aanraken,” ging ik verder. Hij draaide nog wat naar me toe en begon me zacht over de buik te strijken.
Abel was me intussen in m’n oor aan ’t lebberen en streek over m’n knie. Z’n grote warme hand omsloot m’n halve beenomvang terwijl ie zachtjes naar boven gleed. Z’n handpalm voelde als fluweel tegen m’n zachte dij. Z’n warme hand, z’n tong achter m’n oor, z’n zachte zware ademhaling, ook warm, hadden me in de ban en ik kon me niet verroeren. Z’n lippen gleden van m’n oor naar m’n wang die hij zachtjes likte.
De hand van Ruben gleed intussen naar m’n rechter borst.. Hij streek met z’n vingertoppen over m’n tepel. Ik begon nu ook te hijgen.
Ik voelde de hete gloed die van beide mannen uitging over me heen gevuurd, en ik barstte zowat uit m’n vel van de kriebels die bezit van me namen. M’n tepels prikten, m’n onderlijf vatte vlam.
Ruben likte nu aan m’n linker wang en fluisterde me in ’t oor: “Ik zat al een tijdje naar je lekkere borsten te kijken Donna.. Ik kon niet wachten ze aan te raken.”
Hij boog verder naar me toe en z’n lippen kwamen naar m’n mond om me te zoenen.
Het werd me behoorlijk heet onder de voeten, ik had ’t niet meer.. Abel duwde Ruben echter bij me weg en begon zelf mij nu te zoenen…
“Sorry jongens, ik wil me niet tussen jullie dringen,” verontschuldigde Ruben..
“Let niet op ons.. doe jij m’n vrije kant maar,” lispelde ik tussen Abel’s gekus door.

Ruben begon me in m’n nek te zoenen. Ik raakte meer en meer opgewonden door de lippen van Ruben die zacht m’n halshuid opzogen, terwijl Abel me vurig tongde en over m’n binnendij streelde.
Ruben nam m’n borsten om en om in de hand en kneedde ze zacht. Hij rook heerlijk manlijk, en wond me ongelooflijk op. Ik voelde overal handen tasten en manlijke feromonen om me heen.

Ik weet niet wie ’t deed, maar ineens werd ik achterover gedrukt op m’n rug. Ik voelde me zo overdonderd dat m’n hart bijna uit elkaar spatte. De één had me stevig bij m’n borst vast, de ander streelde over m’n hele schaamgebied. Abel hing over me heen en z’n tong liet mijne niet los. Ik lag tussen de mannen ingeklemd en kon niet anders dan me overgeven.

Ik zag uit m’n ooghoek dat Ruben z’n hand in z’n half geopende broek had. Ik deed er een greep naar en trok z’n broek naar beneden.. Hij had z’n lul in z’n rechter hand.
Hij was tot m’n verbazing nog vrij slap maar ik zag dat ie aardig groot geschapen was.. dat beloofde wat als ie hard werd! Z’n linker hand gleed zo’n beetje over m’n hals nu, daar Abel half over m’n boezem lag.
Ik maakte me wat van Abels’mond los om beter naar Ruben’s pik te kijken.
“Het verbaast me dat je lid nog niet in de houding staat..heb je echt niet stiekem net al even je ontladen?” vroeg ik weer plagerig.
“Uh.. ietsje ervoor al.. toen ik jullie nog niet gezien had..” bekende Ruben..
“Geef ’t maar toe hoor, ’t geeft niks.. is onze eigen schuld, moeten we ’t maar niet in openbaar doen,” moedigde ik ‘m aan tot ‘biechten.’
“Ik zag je in ’t water lopen.. je zag er zo sexy uit.. toen moest ik me even terugtrekken..”
“Aftrekken ja.. en je hebt niet verder gekeken intussen?”
“Nee.. eerlijk,” maar hij boog naar me toe en begon lustig aan m’n linker tepel te likken, als om niet verder te hoeven praten. Abel, die iets opzij was geschoven voor Ruben, begon mij ook weer te zoenen, dus ik kon ook niet verder vragen.
Hij streek met z’n rechter been over mijn licht gespreide benen op en neer en z’n hand gleed over m’n schaamheuvel.

De mannen werden steeds wilder en opgewondener, de passie straalde ervan af.
Het duizelde mij ook van opwinding. M’n buik ging snel op en neer van m’n gehijg. Ik voelde het tintelen tot diep in m’n kruis, zeker toen Abel’s vingertop m’n kittelaar bereikte, en ik werd al flink nat volgens mij.
Abels vinger gleed tussen m’n schaamlippen en bereikte m’n natte gaatje.
Het werd me te veel, ik kreeg geen adem meer, m’n hart plofte, zo ongelooflijk heet was ik.
“Nee stop..wacht effe,” hijgde ik dan ook.
Hij liet me zowaar los en keek me aan.. Ik kon nauwelijks terugkijken, zo bedwelmde hij me met z’n geile blik.
“Wat is er Donna?”
Ik was niet in staat tot antwoorden. Z’n mooie gespierde gladde bast en harde tepels lonkten me toe.
Als vanzelf begon ik met m’n hand over z’n heerlijke lijf te tasten. Ik kneep zachtjes met twee vingers in een tepel en speelde er even mee.
Intussen zag ik Ruben z’n broek en shortje helemaal uitdoen en z’n nu wel behoorlijk harde paal stak recht naar voren. Ik keek er met blozende wangetjes naar en greep ‘m beet. Hij kreunde zacht.
M’n andere hand gleed van Abel’s tepel naar beneden richting z’n kruis.
“Jah.. Donna.. knijp in m’n ballen..” hijgde hij. Ik pakte ze beet. Wat voelden die alweer lekker vol aan! Hij boog weer naar me toe en intussen liet hij een hand onder m’n kont doorschuiven. Z’n vingers tastten onder m’n billen tussen m’n bilnaad. Ik sidderde en gloeide helemaal.

De mannen kropen allebei dicht tegen me aan en betastten me elk aan een kant.
Ruben begon met z’n hand over m’n linker dij te strijken en ik rilde genotzuchtig. Terwijl zijn hand via de binnenkant van m’n dij m’n kruis naderde deed ik m’n benen automatisch nog wat verder uit elkaar. Ik had ’t gevoel zo, zonder dat iemand m’n schaamgebied aanraakte, al klaar te kunnen komen, zeker met Abel’s vinger in m’n aars, die al wat dieper ging.
Maar Ruben legde nu een hand over m’n poes en begon m’n schaamlippen op alle gevoeligste plekjes betastten. Ik kronkelde van genot en hijgde onder alle prikkelende aanrakingen. Ik ging dit niet lang meer houden.
“O stop jongens…Ik.. ik krijg een hartaanval als jullie zo doorgaan..” kermde ik.
De mannen hielden even stil en keken me beide aan met een begerige blik die me totaal verzwolg en alle bloed uit me leek weg te zuigen. Volkomen slap lag ik naar adem te snakken. O, nog even verder met die handen en ik zou het laten komen.

Abel begon me weer te zoenen, en kroop toen tussen m’n benen. Ruben’s hand werd erdoor weggeduwd. Ik raakte nog meer verhit, zeker toen ik Abel’s natte eikel tegen m’n kittelaar voelde ketsen.
Ik pakte z’n staaf beet en begon ‘m te trekken.
Met m’n andere hand pakte ik die van Ruben weer beet en trok ‘m ook.
“Vind je ‘m lekker?” vroeg ie in m’n oor.
“Ja.. zeker, je hebt een flinke kluif,” hijgde ik tussen Abel’s gezoen door.
Ik hield ’t niet meer van opwinding..Zeker toen Abel ineens half overeind kwam en met z’n tanden behendig een condoompakje openmaakte, waarop ie het geval met één hand vlot om z’n lul schoof Ik had z’n pik al die tijd niet los gelaten, en Abel liet me z’n pik nu naar m’n kut geleiden.. Z’n eikel drukte nog maar amper tussen m’n lipjes, of ik moest me al te ontladen. Terwijl z’n pik dieper tussen m’n schaamlippen gleed was ik de controle snel helemaal kwijt “O.. shit…” hijgde ik sidderend als een aal, en liet alles er als een soort hogedrukspuit uitbarsten.
M’n benen, billen, alles schokte en trilde terwijl ik Abels ballen natspoot. Hij werd er wild van en stootte in één keer naar binnen. Z’n tepels stonden ook lekker strak zag ik in een half bewustzijn.

Ruben lag intussen vlak tegen m’n linker zij. M’n linker hand had zijn pik nog vast en ik voelde ’t voorvocht lekker tegen m’n zij aan druipen. M’n greep was wat verslapt want ik lag door m’n ontlading als een slap poppetje op m’n rug, maar hij pakte m’n hand beet en hielp me trekken.
Ik volgde het half, ik lag nog op adem komend laveloos achterover. Abel schokte en stootte als een wilde in me. Ik keek tussen m’n halfgesloten ogen door naar ‘m en hij keek glazig terug. Hij drukte ineens onbeheerst m’n benen omhoog en begon als een bezetene z’n orgasme uit te razen. Met een paar flinke ongecontroleerde stoten en schokbewegingen van z’n hele lijf kwam ie met een brul klaar.

Wazig zag ik ‘m een condoom aan Ruben aanreiken.. Half verdoofd voelde ik ‘m van me af gaan en hoorde ‘m zeggen: “Toe maar, nu jij..”
Ik lag machteloos dubbelgevouwen, Abel en Ruben hadden elk een hand op een omhoog gevouwen been van me, terwijl Ruben op me klom. Toen die me begon te penetreren ging m’n hartslag in een nog hogere versnelling. M’n hart was nog niet tot bedaren gekomen van Abel’s beurt en Ruben’s gretige blik op me gevestigd maakte me ook niet kalmer. Ik zag dat Abel van opzij hitsig lag toe te kijken hoe ik door Ruben werd genomen. Ik gluurde even naar z’n knappe gezicht en nog meer vonkende tornado’s stormden door me heen.
Ik greep Ruben bij z’n stevige armen beet en kneep hard terwijl ie z’n dikke pik in me begon te dringen. Ik voelde hoe hij al snel z’n geilheid in me begon te pompen. Keihard was ie, en ik moest me verzetten tegen z’n woeste stoten die me totaal overprikkelden. Ik zette m’n nagels geloof ik aardig in z’n vlees en kneep ‘m bont en blauw, maar hij merkte het niet, zo dolzinnig was ie zelf. M’n adem kon het niet meer bijbenen en stokte. Alles gebeurde door elkaar, ik had geen enkele grip meer op wat met m’n lichaam gebeurde.. Allerlei lichaamssappen verlieten me, zweet, tranen en zelfs kwijl. Terwijl we elkaar lustig zoenden droop ons spuug langs m’n kin.

Ik had het gevoel dat m’n longen het niet meer aankonden.. ik kronkelde en kreunde als een krolse poes.. Ik voelde alles jeuken en trillen. Kwam ik weer klaar? Jaa.. er leek geen einde aan te komen. Ruben’s pik bleef maar in me woeden met veel geweld en ik liet het over me komen. Hij drukte me plat tegen de grond terwijl hij steviger en steviger in me stootte. Ik voelde alles draaien in m’n buik en hijgde als een bezetene. Hij stootte nu zo snel dat ik even dacht dat ie me zou verscheuren. Hoorde ik een stem? Ik lette er niet op… Ik was op point of no return.. Ik liet alles gaan.. kans op een ‘nette’ afloop was er toch niet meer… Het picknickkleed werd ongetwijfeld zeiknat. Sidderingen trokken van m’n tenen door m’n benen, buik, tepels, oksels armen en vingertoppen, die ik nog stevig in het vlees van Ruben’s bovenarmen had geklemd, en zochten een uitweg via m’n kut die zijn hete paal omsloot tot ik volkomen leeggelopen was.
Op dat moment brulde Ruben boven me en duwde zich klem, diep in m’n kut… Jemig, wat zwol dat ding van ‘m op! ’t Was bijna of ik z’n aderen in mij voelde kloppen terwijl hij z’n orgasme in me uitstortte. Met hevig gehijg viel ie tenslotte uitgeput over me heen, en bleef nog poosje flink nahijgen. Abel lag tegen m’n zij aan, ook nog half hijgend.
“Genoten Donna?” vroeg ie in m’n oor.
“Ooh..ja jullie hebben me verpletterd..” verzuchtte ik.
Ik kon me niet bewegen, en zou dat de eerste uren niet meer kunnen. Ik wilde hier met deze 2 zalige mannen in m’n armen, waartussen ik me behaaglijk koesterde, voor altijd blijven liggen. Ik was volkomen ontspannen, verzadigd, gelukzalig.

Die zalige roes werd ruw verbroken door een vrouwenstem die zei:
“Wat is dit voor vertoning Ruben? Ik heb je goddomme uren lopen zoeken.”
Ruben schrok op , draaide zich om en zei: “O, shit, Agnes, ik kan ’t uitleggen.. ”

Wordt vervolgd.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Narcis

Ik ben bezeten van schrijven, seks en lezen. Heb m'n repertoire op onderstaande website gezet en paar op opwindend.net (https://www.opwindend.net/?Profiel=Narcis). Het meeste is homo of bi, over vele veroveringen, seksfeesten, orgieën, SM, travestie, hermafrodieten enz. Hier en daar een vleugje romantiek en wat gefilosofeer.
Hier op gertibaldi heb ik paar hetero verhalen geplaatst. hoop dat je er plezier van hebt.

Dit verhaal is 6233 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Hete seks aan ’t meer dl.3 : samengeperst”

 1. Narcis,
  Van mij weer de hoogst mogelijke score!
  Ik word hier zo ranzig geil van dat ik in staat ben alles te neuken waar een gat in zit.
  Jong, oud, dik of dun. Het maakt me niet uit.

  Kom maar door met het vervolg 😊

  • Hi Rene, dank je wel voor mooie reactie en cijfer! Ben blij dat je er van genoten hebt! sorry dat ik nog niet aan je verzoek heb voldaan, maar komt eraan.. ik hou de spanning er nog even in☺

Plaats een reactie