BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Seks met baas (2)

Ik was verbaasd dat zij niet boos was, maar wat streng zei zij, ik heb niet de hele avond en als je niet wilt dan bel ik jouw man wel even.
Het was duidelijk zij was zeker dominant en zou haar zin krijgen, haar man Wim stond er bij net een mak schaap, zij stelde zich voor als Bianca en zij leek wat jonger dan haar man ik schat een jaar of 37 zij zag er goed verzorgd uit.
Bianca vroeg of ik de volgende dag rond 11 uur bij hun kon zijn, ik dacht even na, ik wist dat mijn vriend bas die dag nog werken moest, ik stemde in dat ik wel kon komen. Bianca schreef mij het adres op en zei streng kom op tijd en liep weg.

Ik keek Wim aan die snel zijn broek aan trok tok en zei sorry dat je hier in verwikkeld bent geraakt.
Ik trok mijn kleren aan en was blij dat ik zo heerlijk was geneukt, maar vond het ook spannend wat er mij de volgende dag te wachten stond.
Ik had mij snel aangetrokken, en kwam in de kantine waar het feest was, een collegaatje zei ik weet niet wat je gedaan hebt maar de knoppen van je blouse zitten verkeerd en je haar zit net of je wilde seks hebt gehad, snel hield ik de handen door het haar om het wat beter te laten lijken en keek naar mijn blouse en maakte dat terecht, mijn collegaatje fluisterde je hebt toch geen seks met de baas gehad want die liep net een loops hondje achter zijn vrouw aan.
Nu stootte een ober een glas bier tegen mij aan en was mijn hele blouse nat en ik zei dat ik naar huis ging.
De volgende dag kwam ik het huis van Wim en Bianca het was een prachtig groot huis en ik werd ontvangen door een paar grote honden die stonden te blaffen.

Bianca kwam naar het hek en begroete mij vriendelijk en gaf mij een paar zoenen op mijn wang net of wij elkaar al langer kenden, kom mee zei Bianca.
De zenuwen gierden door mijn lichaam en daar was Wim mijn baas, ik schaamde mij nu eigenlijk nog meer dat ik mij door mijn baas had laten neuken, maar het was zo heerlijk hij heeft een heerlijk grote lange pik, de was eigenlijk de beste seks die ik ooit had gehad.
Bianca was leuk en gezellig en vroeg hoe de seks met haar man was geweest en of ik dat wel vaker wilde. Gelijk liep zij met mij naar de slaapkamer en even later liet zij mij de speelkamer zien zo als zij dat noemde, daar was een groot bed en zag ik zweepjes en en andere attributen hangen.
Wim werd geroepen en die moest zich uit kleden, en Bianca vroeg vriendelijk om mijn kleren uit te doen, Wim moest mij masseren nu trok Bianca haar kleren ook uit, ik werd heerlijk gemasseerd en Bianca stond nu naakt met een voorbind dildo voor en kwam tussen mijn benen staan en masseerde mijn borsten terwijl zij de voorbinddildo in mijn natte kutje duwde en zei wij gaan nog veel plezier hebben sletje.

Zij neukte mij ruw en Wim stond met zijn pik naast mijn mond en Bianca draaide mijn gezicht zo dat ik zijn pik in mijn mond kreeg hij duwde zijn pik er in ik begon bijna te kokhalzen even late moest Wim mij neuken eerst moest ik de dildo schoon zuigen toen deed zij de dildo af en kwam met haar natte kut op mijn mond ik begon te likken en Bianca kwam klaar gevolgd door Wim die spoot zijn pik leeg in mij terwijl Bianca mijn clit masseerde en ik ook klaar kwam.
Even later zaten wij gekleed in de kamer, en vroeg hoe wij dit financieel gingen doen en vroeg gelijk of Wim nog een mooier baantje had voor mij.
Wordt vervolgd

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 8448 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie