BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Seks met de baas.

Hoi ik ben Kim (27) en getrouwd met Bas (28), het was de laatste werk dag voor kerst, er was een kerst borrel en die liep uit de hand met de directeur van het bedrijf.
Ik schaam mij eigenlijk diep maar het was ook ontzettend lekker.
Mijn baas Wim (42) een beetje stevig gebouwd niet al te dik, heeft een eigenbedrijf met ca. 250 personeel ik zit normaal bij de receptie.
Bas, mijn man heeft het altijd druk hij heeft een drukke baan sport veel en als er tijd over is gaat hij vissen, met seks heeft hij niet veel.
Ik ben dus Kim slank blond en paar cup D borsten en probeer er altijd goed uit zien, vooral bij de receptie ben je wel het visite kaartje vind ik zelf.
Als ik aan sporten ben krijg ook genoeg aandacht van de mannen, maar niet van mijn kerel dus.

Wim mijn baas is getrouwd met Yvon een kakkertje het bedrijf was eerst van haar ouders, en zij denkt dat zij de koningin is.
Zij is bijna altijd alleen op vakantie, Wim kan natuurlijk niet altijd weg en ik geloof ik dat hij net zo lief alleen is.
Maar goed het was dus de laatste werk dag en de drank vloeide goed, het was een drukke dag geweest en ik vernam de drank al na 2 glazen, ik moest nodig plassen maar was niet de enige alle wc’s waren bezet, en ik voelde al iets in mijn onderbroekje druppelen er ging een wc los en snel sprintte ik naar binnen, het kletterde in de wc, maar ik was het kwijt, ik trok mijn onderbroekje op en verliet snel de ruimte omdat veel meer nodig moesten.
Het voelde vochtig aan mijn lipjes en niet fijn ik besloot om mijn onderbroekje uit te doen en bedacht omdat even snel op de kamer van Wim mijn baas te doen want die was toch druk bezig beneden en daar kwam voor de rest bijna nooit iemand.

Ik liep de kamer binnen trok mijn korte rokje op en trok mijn broekje uit, wat onhandig bleef het broekje aan mijn pumps zitten ik tilde mijn been op en zag dat mijn lipjes gezwollen waren en mijn binnenste lipjes er wat uit staken, waarschijnlijk was ik wat opgewonden geworden van het idee dat ik mijn blote kutje zou gaan rond lopen.
Met een beetje bezopen kop speelde ik iets met mijn lipjes en stak een vinger in mijn kut.
Nu kreeg ik het gevoel dat er iemand naar mij stond te kijken, voorzichtig draaide ik mijn hoofd bij en daar stond mijn baas met zijn pik in zijn hand.
Hij schrok net als ik, en mompelde sorry ik zag je bezig en mijn hand ging vanzelf naar mijn pik.
Ik mompelde/lalde dat het mijn schuld of eigenlijk dat van mijn man omdat ik thuis te kort kom, hum zei Wim zachtjes ik ken het 1 x per jaar is al vaak bij mij mijn vrouw ook nooit.

Hij stond dicht bij mij, mijn hand ging als een magneet naar zijn pik, ik pakte het dikke best lange ding wat nu nog groter leek te worden.
Wim wilde terug trekken en zei daar krijg ik trammelant mee niet doen.
Ik smeekte net nog niet, en ik vroeg durf je niet?
Hij zei dit kan echt jij hebt drank op.
Ik zou en moest geneukt worden ik trok mijn rokje uit gevolgd door mijn blouse en bh en stond nu naakt voor hem en zei neuk mij.
Hij kwam dichter bij ik trok zijn broek naar beneden en pakte zijn pik en zette die tussen mijn lipjes hij duwde zijn pik nu in mij, eerst deed het pijn mijn kut was natuurlijk allen mijn vinger en kleine dildo gewend en nu zat er een dikke lange pik in.
Wim kwam snel klaar en nu kwam ik ook klaar.
Ik stond nog naakt en Wim trok net zijn broek op toen zijn vrouw binnen kwam.
Zo zei zij hier waren jullie, ik miste jullie al zij bleef rustig en vroeg of wij dat vaker deden.
Gelijk zeiden wij dat het de eerste keer was, zij kwam bij mij staan en streelt mijn lichaam en vroeg of wat extra’s wilde verdienen om zo nu en samen seks te hebben. Wim keek wat schaapachtig, zij leek mij wat dominant.

Willen jullie weten hoe het verder verliep?

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 14082 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Seks met de baas.”

Plaats een reactie