BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Seks met ouder stel.

brunette lekker in de saunaHoi ik ben Emma (19) en heb verkering met Peter (20), en wij hadden seks met een ouder stel.
Ik had een wellnes gewonnen met overnachting, het 1 van de mooiste resorts van Nederland vlak bij Voorst.
Ik ben donker blond slank en heb kleine cup B borstjes, Peter is gewoon sportief gebouwde jongen eerder iets te dun dan te dik.
Wij kwamen daar aan en kregen een kamer toegewezen, en wij kwamen in de kamer en daar stond een mega bed en super heerlijk stevig, wij trokken onze kleren uit want je kunt via een tunnel in jouw badjas naar de sauna’s.

Het was mooi weer en wij zochten buiten een stretcher op, het was behoorlijk vol op de ligweide dus wij hadden geluk.
Even later gingen wij in de sauna ook daar was het redelijk druk en we hadden nog een plekje bij een iets ouder stel.
Ik zag Peter kijken naar de vrouw, Peter vind iets oudere vrouwen aantrekkelijk, die vrouw leek een jaar of 27 zij had blond haar was slank en een paar grote cup D borsten, en zij zag er inderdaad goed uit.
Ik zag Peter naar haar gluren en zijn pik stond stijf zonder dat hij het door had.
Zijn piemel is lang maar helaas dun, bij de seks verneem je hem vaak niet eens.
Ik keek naar de man die bij haar hoorde die leek ouder ik schat 35 – 40 jaar.

Nu viel mij op dat hij naar mij zat te kijken en zijn pik was half stijf maar nu al groot, hier had ik wel eens van gedroomd maar goed ik had een lief vriendje en wij waren al 3 jaar samen.
Terwijl naar de man keek voelde ik mijn kutje wat vochtig worden en opzwellen, snel kneep ik de benen verder aan elkaar om het niet op te laten vallen.
De vrouw was zo al mooi maar nu begon zij te zweten en leek zij nog mooier.
Nog een paar mensen hadden in de gaten dat mijn Peter zijn pik groot was geworden, en ik stelde Peter voor om naar buiten te gaan om af te koelen, dat vond hij prima.
Even later lagen wij op onze stretcher, en hoorde ik een vrouwen stem die zei, hier Henk zijn nog 2 stretchers, ik keek en daar was het stel uit de sauna, de man bekeek mij en groette vriendelijk.
Wij lagen daar naakt in de zon, dus hij kon alles goed bekijken.
Het stel smeerde elkaar uit gebreid in met zonnecrème en gingen liggen.

De dag ging voorbij en tegen de avond gingen wij eten, en weer was het vol, wij hadden een plekje bij een tafeltje met 2 bankstelletjes, wij zaten amper of ik weer de vrouwen stem hoorde die zei, hier Henk zijn nog 2 plaatsen.
De vrouw vroeg of zij bij ons mochten zitten, natuurlijk kun je niet weigeren.
Nu viel het de man op, dat wij het waren en zei lachend dat is al de derde keer vandaag dus moeten jullie trackteren
Ik zei lachend, jullie komen steeds naar ons toe dus moeten jullie trackteren, gelijk zei de man wat willen jullie drinken.
Ik zei mij lust wel een wijntje en Peter een biertje want wij blijven hier slapen, gelijk zei de vrouw die Kim was haar naam, wij slapen vannacht hier ook.
De wijntjes en bier voelden wij wel waarschijnlijk door de warmte van die dag.
Het eten was op en inmiddels 9 uur s,avonds, ik zei tegen Peter ga je mee, het stel stond ook op en wij liepen samen naar de kamer, nu bleek ook nog dat zij de kamer naast ons hadden.

Kim vroeg gaan jullie nog even mee een afzakkertje nemen bij ons op de kamer.
Peter stemde gelijk mee in, Henk de man pakte wat uit de mini bar en Kim had haar badjas al uit gedaan en zat naakt op bed met de benen iets uit elkaar.
Je kon zien dat haar kale kutlipjes iets vochtig waren en opgezwollen zij had een donker driehoekje boven haar clit, wat mijn Peter altijd geil vind.
Voor die dag had ik mijn kut helemaal kaal geschoren, maar Peter werd als een magneet naar het bed getrokken en lag nu naast dat sletje zij , zei tegen mij kom jij hier liggen aan de andere kant van haar, wat mij bezielde met een bezopen kop weet ik nog niet, maar ik kroop naast haar.
Nu kwam Henk naast mij liggen, ik zag Kim al met de pik van Peter in haar mond en Henk lag naast mij met een mega grote pik en streelde mijn borstjes, en vroeg vind jij dit oké.
Het voelde heerlijk en knikte dat het goed was, zijn andere hand zakte af naar mijn kutje en die werd heerlijk gemasseerd.
Ik keek naast mij en zag Kim op haar knieën zitten met Peter achter haar en zijn pik in haar kontje hij duwde zijn lange pik er helemaal in nu vroeg Henk mag ik jou neuken?

Ik keek naar zijn enorm grote pik en zei dat ik wel wilde proberen, mijn kutje was zeiknat en hij zette zijn eikel tussen mijn lipjes en ik liet mij met pijn en moeite zakken eerst wat pijn maar wat was dit heerlijk iets waar ik zo lang van had gedroomd.
Ik zag Peter jaloers kijken maar ik vond dat hij niet mocht klagen, zijn droom kwam uit om een iets oudere vrouw te neuken
Het duurde een minuut of 10, Kim masseerde haar clit en kwam klaar en Peter spoot zijn pik leeg in de darmen van dat sletje.
Mijn kut spande aan en melkte de pik van Henk, die kwam gelijk klaar met mij zijn pik was zo opgezwollen dat wij eerst vast zaten waardoor ik nog een keer klaar kwam.
Mijn kut liep leeg, en ik viel als een blok in slaap, tot ik de volgende ochtend wakker werd door gefriemel aan mijn kut

Wordt misschien vervolgd

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 12977 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Seks met ouder stel.”

Plaats een reactie