BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Vuurwerk met nichtjes (5)

NICOLETTE

Op de hockeyclub gaat het er in ons team al bijna een jaar over, wie van de meiden nog maagd zijn. Ik lieg er over, dat ik ’t al lang doe met jongens, omdat ik niet sneu wil overkomen. Eigenlijk hield ’t me nooit zo bezig, maar inmiddels ben ik al zeventien en het werd dus wel tijd dat ik er iets aan deed. Toen ik merkte dat hier in Courchevel mijn jongere zusje Nathy ook al is gaan neuken, met onze neef Pierre, was de maat vol. Tegelijk bracht het me op een idee, ik zou Pierre voor één keertje van haar lenen.

Drie geile sletjes geilen met 1 gozerNicolette (Nico) vertelt…

Iedereen was vanavond weg. Pierre dacht dat hij alleen was en ik kreeg hem makkelijk zo ver, ook wel omdat-ie net op dat moment porno zat te kijken, denk ik. Hij wilde me eerst bloot bekijken, wat me flink verlegen maakte. Maar hij vond ’t wel oké wat hij zag, geloof ik.
Daarna pakte mijn stoere neef flink door en in no time was ik ontmaagd. Het deed maar even zeer, daarna ging het steeds lekkerder. Ik ging zelfs boven op hem en begon net klaar te komen toen die kut-Nathy en meteen daarna Charlotte binnen denderden. En nog weer even later zaten tot mijn stomme verbazing mijn zussen net zo bloot als Pierre en ik bij ons op bed. Of ze mee mochten spelen…

Het meest verbijsterende is nog dat Charlotte zich heeft aangediend om geneukt te worden, alsof die in haar leven al niet genoeg neukpartijtjes heeft binnengetrokken en ons nou ook nog eens in de weg moet zitten. Ik baal er echt van dat zij mijn plaats probeert in te pikken en dat die stomme Pierre er ook nog eens op ingaat.
Voor Nathy en mij zit er weinig anders op dan maar even aan de kant te gaan, naast elkaar gaan we in kleermakerszit kijken wat die twee er van bakken. Ook wel geil eigenlijk, dat we hier nu ineens met zijn vieren bloot zitten te zijn, terwijl we eigenlijk allemaal best wel preuts zijn opgevoed. Hoewel, Pierre niet zo geloof ik want zo lang ik me kan herinneren neukt hij al van die skategrieten. Logisch eigenlijk wel dat hij Nathy erbij is gaan pakken.

Als Pierre toehapt en zegt dat Charlotte er maar voor moet gaan liggen aarzelt die wazige griet ineens. Echt, mijn oudste zus is zó niet te volgen, die leeft in een totaal eigen wereldje. Wel stoer eigenlijk dat ze daarom nou ineens meedoet. Ik heb haar nog niet vaak bloot gezien, als ze languit klaar ligt en Pierre alle tijd neemt om haar eens goed te bekijken.
Nathy en ik doen ijverig mee, we scannen nauwkeurig d’r hele lijf. Ik vind dat ze best wel op mij lijkt, even lang, wel kleinere tieten dan ik, even lang donker haar en ook donkere ogen. Maar als ik eerlijk ben is haar lijf wel beter in shape, wat een strakke buik heeft die griet, komt natuurlijk door dat turnen, alles wordt voortdurend getraind. Ze is er ook bloedfanatiek in, zeker drie avonden in de week is ze op de turnvereniging te vinden.

Publieks-reacties

Nathy zit haar al net zo ongegeneerd te bekijken als ik en stoot me op een gegeven moment aan, smiespelt dan: ‘ze ziet er goed uit hé?’ Ik knik, wil me eigenlijk niet laten afleiden want net op dat moment gaat Pierre tussen d’r benen liggen om haar kutje open te likken. Volgens mij is die gast daar helemaal gek van, van meisjeskutten likken, bij mij begon-ie er ook al mee. Als ik zie hoe zijn tong Char haar kutje open likt is het bijna alsof ik die ook weer op het mijne voel, het kriebelt tot diep in mijn buik.

Als ik Nathy check zit die hetzelfde erbij als ik, met open mond zit ze te kijken hoe Pierre Charlotte klaar maakt voor hun neukpartijtje. ‘Geil hè? Ik krijg ook weer zin’ fluister ik tegen Nathy. Die knikt, bij haar is wel zo’n beetje hetzelfde aan het gebeuren geloof ik want ik zie haar ietsje onrustig wiebelen. Niet veel later zitten we allebei ongegeneerd ons klitje te bewerken.

Op een gegeven moment kruipt Pierre over Char omhoog en ademloos zien Nathy en ik hoe hij zijn pik voor haar gaatje plaats en zich er beetje bij beetje in boort. Allebei ook moeten we er zachtjes van zuchten. Maar in plaats van dat hij helemaal doorgaat tot hij compleet in haar zit stopt hij en slaan die twee aan het smiespelen, weggedoken in elkaars warrige bossen haar. Nathy en ik kijken elkaar aan, we zetten onze oren op steeltjes, maar er valt echt niet te horen wat ze zeggen. Tot onze verbazing begint Pierre dan Charlotte over haar hele gezicht te zoenen, zo zeg, wat is daar aan de hand.

Maar dan gaat hij weer verder, we zien hoe hij zich een beetje uit Char terugtrekt en dan ineens hard terug bij haar naar binnengaat. ‘Serieus, volgens mij is ze nog maagd’ smiespelt Nathy, ‘zo deed hij het ook bij mij.’ Whow, ja, nu zie ik het, bij mij ging het ook zo. Ook dat hij zich een tijdje stil houdt daarna.’ Als hij daarna Char echt gaat neuken zien we het, bloed aan de paal. We moeten er allebei van giechelen, niet te geloven, die gast heeft in een week tijd ons alle drie ontmaagd.

Na een tijdje zet Pierre er een flink tempo in en Nathy en ik kijken onze ogen uit, hoe hij steeds weer zijn mooie stevige billen aanspant als hij zich in Char duwt. We proberen allebei een glimpje op te vangen van hoe zijn pik in- en uitschuift maar omdat hij zo close op d’r blijft liggen zit dat er niet in.
Ik heb het niet meer en zie maar één uitweg: ‘Ohw Nathy, please, wil jij mij likken?’ Nathy kijkt me aan of ze water ziet branden, zoals onze mama’s altijd zeggen als we verbaasd ergens op reageren. Ik had het eigenlijk niet heel serieus bedoeld maar tot mijn verbazing knikt Nathy en gebaart ze me te gaan liggen.

Voorzichtig ga ik naast Pierre en Charlotte liggen, proberend ze niet aan te stoten. Dan spreid ik mijn benen en als Nathy haar mond op mijn kutje brengt is het alsof er iets heel zacht in me ontploft.
Het is zó’n lekker gevoel, haar zachte tong, ze doet het meteen al best goed. Ik voel hoe ze eerst mijn kruis verkent en daarna komt er een ritme in. Ze begint onderaan bij de ingang van mijn kutje, likt dan langzaam omhoog en neemt daarna mijn klitje een paar seconden te pakken. Iedere keer als ze daar aankomt is er weer zo’n ontploffinkje in mijn buik, alsof mijn zenuwen daar hypergevoelig zijn geworden en samen een rondedansje maken.

Nicolette afgewerkt

Eerst Pierre die met zijn lul mijn kutje binnenging, en nou dan Nathy die in vuur en vlam likt, mijn lichaam doet dingen met me die ik eerder nooit mee maakte. Het is niet alleen maar mijn neuktunneltje, de tintelingen lijken overal doorheen te gaan, als een wake-up call voor mijn lijf, zoiets van ‘hallo sekszenuwen, wakker worden, werk aan de winkel in dit slome grietje. Haar voltooiing nadert…’

Het voelt fijn, alsof ik met deze belevenissen iets meer meisje ben dan voor die tijd. Ik onderga het genietend, en omdat Nathy het lekker lang vol kan houden, brengt ze mij in een roes. Ondertussen heb ik het idee dat Pierre en Char er mee stoppen, er wordt nog wat gezoend en even later voel ik dat Nathy tussen mijn benen weggaat en tot mijn verbazing Pierre op me kruipt. Als hij bij mijn gezicht arriveert kijkt hij me grijnzend aan: ‘hallo schoonheid, wij hadden wat af te maken, weet je nog?’ Ik kan alleen maar slomig knikken, heb geen adem om iets te zeggen omdat hij op datzelfde moment zijn paal hard en volledig in me schuift.

Pierre gaat meteen heftig in me te keer en omdat het net is alsof hij dieper in me komt dan daar straks, slaan me al gauw de vlammen uit. Ik krijg een drang om mijn kutje tegen hem aan te persen, om hem nog verder in me te krijgen en met mijn benen duw ik me in een boogje tegen hem aan. Ik heb door de hockey behoorlijk heftig gespierde benen en Pierre zegt dan ook grinnikend: ‘whow Nico, ga je d’r met me vandoor? Ik moet me gewoon vasthouden.’

Hij lult maar, hem overkomt niks, zijn paal zit klemvast in me. Ik krijg het ultieme gevoel te pakken, kan me even niet met hem bezig houden en yés, een paar seconden later breekt in mij de volledige pleuris uit. Het is alsof elf hockeymeiden gillen en joelen en elkaar gek maken als ze een goal gemaakt hebben, maar dan tien keer erger. Daarna lijkt vibraties van binnenuit komen aanrollen, alles zoemt en trilt en beweegt, trillingen die mijn kutje en de van binnen wrijvende paal omspoelen, alles in me wordt teruggebracht tot dat ene punt.

Tegelijk begeeft de spanning in mijn benen het en zak ik onder Pierre als een slappe pop in elkaar. Ik voel dat hem dat de ruimte geeft om me verder op zijn eigen manier te neuken, ijverig wrijft en beukt en ramt hij in me door, tot hij merkt dat ik écht niks meer bij te zetten heb.
Daarna zie ik tot mijn stomme verbazing hoe hij doodgemoedereerd de overstap maakt naar Nathy. Hij trekt zijn pik uit me, gaat op zijn rug liggen en met een gebaar van hem gehoorzaamt Nathy, die op hem klautert, zich op zijn paal pint en hem vervolgens begint te berijden. Niet te geloven, ons vroeger zo slome neefje, die hier drie zeer bereidwillige nichtjes de een na de ander te grazen neemt.

Ik neem Nathy haar plaats in bij Charlotte, nestel me tegen haar aan en zo genieten we cosy tegen elkaar aan gelegen na van deze voor ons allebei eerste keer seks. Vrij snel daarna gaan we allebei naar bed, we laten Nathy en Pierre nog maar even in hun uppie door doen.

Dorpsjongens?

De volgende morgen word ik om een uur of half tien wakker, laat voor mijn doen. Nadat ik naar de wc ben geweest lijkt het me wel leuk even met Pierre te kletsen. En misschien wel meer, daarom trek ik snel in mijn kamer mijn pyjama uit. Maar als ik daarna, een beetje bibberend in mijn blootje, sneaky zijn deur open doe blijkt dat hij al bezet is, druk bezig om Charlotte uit te wonen. Ze ligt wijd open onder hem te kreunen en ‘ja ja’ te roepen. Jeetje..

Een beetje jaloers ben ik wel dat ze me voor is geweest en ik zoek troost bij Nathy. Maar als ik in haar kamer kom, inmiddels stervenskoud, ligt die nog als een blok te slapen. Ik ga stilletjes naast haar liggen, lekker opwarmen tegen haar aan en laat dan alles van gisteravond zo maar een beetje door mijn hoofd malen. Ik ben heel blij dat ik geen maagd meer ben, dat ik Pierre daarvoor wist te verleiden. Nou ja, verleiden…, door die porno was hij al wel snoeihard opgeladen.

Mijn dingetje is dat ik voel dat ik aan één keer niet genoeg heb. Mijn sekssysteem is nou duidelijk ‘aan’ gezet en het voelt alsof ik het heel even niet mag verwaarlozen. Dat het dan meteen weer down gaat. ‘Use your stick or lose it’, zegt onze trainer vaak, nogal tricky, waardoor wij als meiden nogal in de war raken, want welke stick bedoelt hij dan … Nou ja, nu is het wel duidelijk dus, voor mij is het vanaf nu wel de stick van een jongen, van Pierre dus, het liefst zou ik er weer snel mee willen scoren.

Op een gegeven moment dommel ik weg maar net voordat ik in slaap val draait Nathy zich op haar zij. Ze lijkt een beetje verrast doordat ik er ligt en legt dan haar hand over mijn kruis, terwijl ze ‘Pier Pier…’ mompelt. Geen idee of ze nou zijn lul zoekt, maar bij mij zit die zeker niet. Toch haal ik haar hand niet weg, want hoewel ze toch echt niet een paal aantreft is ze tussen mijn benen toch duidelijk wel doende om hem alsnog te vinden. Op hetzelfde moment dat ze haar hand tamelijk vol over mijn kutje legt wordt ze wakker… ‘…ehm, Nico, wat doe jij hier nou?’ miemelt ze dan.

Ja, wat doe ik hier. Ik heb net de tweede boot gemist bij Pierre en wilde er hier effe over kletsen, denk ik. En dus zeg ik dat dan maar. Nathy antwoordt met een giecheltje: ‘ja, da’s nou Pier, je denkt dat je hem vindt en dan is hij alweer kwijt.’ Tegelijk duwt ze haar hand nog iets steviger over mijn kutje en eigenlijk meteen daarna of misschien wel samen op gaat haar middelste vinger mijn gaatje in. ‘Ohw Nico, je bent wel echt heel nat hoor, daar…’ giechelt mijn jongste zusje dan. ‘Ben je zó op Pier?’
Zo zeg, mijn kleine zusje, ze pakt me zomaar. En haar vraag, goeie vraag, geen idee. Hoewel, nee, eigenlijk denk ik niet dat het om Pierre gaat. Het gaat om mijn lijf dat om meer seks vraagt, dat gevoel vast wil houden. Liefst wil ik er nou mee doorgaan. Als ik dat een beetje verlegen tegen Nathy zeg reageert ze verrassend: ‘ohw, ja dat heb ik nou ook Nico. Als je een keer er mee begint kan je niet meer stoppen hè?’

En terwijl ze lief door kriebelt met haar vinger, die steeds weer van onder naar boven gaat door mijn gleufje en daar dan ook zo geil mijn klitje aantikt: ‘Ik heb een idee. Zullen we vanavond de jongens uit het dorp erbij halen? Weet je wel, die van oud op nieuw? Zijn we niet meer zo afhankelijk van Pier.’ Ik knik, ik vind nu alles wel even best, als ze maar doorgaat daar beneden met die vinger…

X. Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 8638 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Vuurwerk met nichtjes (5)”

Plaats een reactie