BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Seks met stiefzoon.

Hoe het mis ging tussen mijn stiefzoon en mij, ik ben Kim (33) en woon nu een poosje samen met Kees (39) Kees is gescheiden zijn vrouw kwam er achter dat zij haar vriendin leuker vond, in dat huwelijk is Tom (17) geboren en is de helft van de tijd bij zijn moeder de rest bij ons.
Ik ken Kees van de voetbal daar is hij de trainer van onze ploeg, toen hij ging scheiden trokken wij vanzelf op elkaar aan, mijn man was al een paar jaar eerder overleden bij een auto ongeluk. Veel van de meiden bij ons in de ploeg zeiden dat wij wel een leuk setje konden zijn, het alleen zijn was ik eigenlijk ook wel zat dus van het een kwam het ander.
Dus na een poosje woonden Kees en ik samen, het was mij wel opgevallen dat hij niet was getrouwd om de seks, 1 x per week was al veel en zijn pik was ook niet al te groot, ik hoopte dat wel meer zou worden als wij wat langer samen waren, misschien moest het nog wel verwerken dat zijn vrouw lesbisch was.

Kees was veel weg en Tom was vaak in de weekends bij ons en had zijn eigen slaapkamer.
Om jullie er een beetje beeld te geven , ik ongeveer 170 lang slank door dat redelijk veel sport denk ik, een paar grote cup D borsten.
Maar goed het was zaterdagmorgen en ging douchen, eerst ging ik mijn kutje bij werken ik heb meestal een klein donker driehoekje boven mijn clitje en soms vind ik het ook wel mooi als mijn hele kutje behaard is, maar ik was druk bezig met een ladyshave wat gewoon het snelst gaat, meestal door dat getril wordt ik wel iets opgewonden en worden mijn lipjes wat groter en vochtig.
Ik had het gevoel net of de douche deur iets open ging, het slot werkt niet maar ik wist zeker dat ik hem wel gewoon dicht had gedaan.
Ik keek nogmaals en zag de deur op een kier staan en meende het gezicht van Tom te zien.
Wat moest ik doen, ik dacht als die puber het mooi vind om te kijken, ga je gang.

Ik stapten onder de douche en keek, ik zag nog steeds iets bewegen wat mij eigenlijk nog meer op wond, ik begon mijn borsten masseren en toen ging mijn hand vanzelf naar mijn kut en begon daar mee te spelen, ik geil en steeds geiler.
Ik zakte bijna door mijn knieën en deed snel de kraan dicht en keek naar de deur en zag iemand snel weg gaan.
Ik droogde mij af en wikkelde een badlaken om mij heen en was benieuwd of Tom het was geweest of dat hij sliep.
Ik ging richting zijn slaapkamer en hoorde kleine kreuntjes en hem zachtjes horen zeggen Kim wat ben jij een lekker geil wijf.
Ik opende deur Tom schrok zich wezenloos hij lag daar naakt met een enorme grote stijve pik in zijn hand.
Ik liep naar het bed om zijn pik te bewonderen en mompelde wow wat een joekel.
Ik ging op de rand van het bed zitten en vroeg, vond jij het net mooi om mij naakt te zien?

Tom knikte voorzichtig ik deed mijn badlaken los en die viel op de grond.
Wat een mens kan bezielen als die geil is weet ik ook niet, maar ik ging naast Tom liggen en streelde zijn enorme pik die leek nog wel groter te worden.
Ik vroeg of hij aan mijn kutje wilde voelen hij knikte en ik bracht zijn hand er naar toe voorzichtig speelde hij met mijn lipjes die natter en natter werden.
Ik vroeg of hij zijn pik in mijn kutje wilde hebben, weer knikte hij ik kroop op hem zette snel zijn pik tussen mijn lipjes en liet mij zakken ik heb nog nooit zo’n heerlijke pik in mij gehad.
Het duurde maar een paar minuten toen kwam Tom klaar hij bood zijn excuus aan dat hij zo snel was gekomen.
Snel pakte ik zijn pik die nog nat was van zijn sperma en mijn kutvocht in mijn mond en pijpte hem
het duurde niet lang of hij stond al weer stijf, ik vroeg of hij mij nog een keer wilde neuken, dat wilde hij wel ik ging op mijn knieën zitten en hij moest mij nu op zijn hondjes neuken dit duurde wel een kwartier toen ik mijn kutje samen spande en zijn pik molk en hij weer in mij spoot, wij kwamen gelijk klaar.
Nu hoorde ik een stem beneden die riep Kim waar ben je, dat was Kees.
Met knikkende knieën en een badlaken liep ik de trap af, Kees zei verwonderd wat zie jij er uit.
Ik zei dat net wakker was en even wilde douchen.

Wordt misschien vervolgd

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 13597 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Seks met stiefzoon.”

Plaats een reactie