BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Femke (8) Broertje

Mijn 2 jaar jongere broertje heeft zich vroeger regelmatig op me afgetrokken. Soms stiekem, op zijn kamer, op zijn bed, soms stoer oog in oog met me, soms erotisch en geil. We hebben van jongs af regelmatig samen gedoucht en op zulke momenten zie je wel hoe hij reageert als je elkaar inzeept, elkaars billen aanraakt en je eerst zijn strakke piemeltje, later zijn harde lul ziet. Hij legde als hij mijn rug inzeepte ook wel eens zijn piemel tussen mijn billen, hij hield van mijn billen zei hij en ik weet zeker dat mijn billen de eerste billen waren die zijn zaad voelden. Geen andere vrouw ging mij daarin voor. De eerste keren, voorzichtig, met alleen zijn lul tussen mijn billen, later bedrevener, met meer testosteron pakte hij mijn heupen stevig vast en ‘reed dan zijn lul keihard tussen mijn billen’ tot hij klaar kwam. Hoe vaak? Ik weet het echt niet. Is dat seks als de piemel van je broer ineens tussen de billen van zijn zusje spuit? Toen vond ik van niet, mijn vriendinnen die er van wisten vonden ook van niet. Ik vond het eigenlijk wel prima, heb hem ook wel eens afgedroogd en merkte dat hij op zo’n moment een enkele keer spoot, niet omdat ik hem expliciet aftrok maar zijn lul was dan al strak. En ja ik werd er nat en geil van.

Op een ochtend in het weekend zei hij dat hij wel eens een keertje wilde voelen hoe een meisje voelde. Van binnen, in haar kutje. Mijn kutje dus. Met zijn vingers. Ik hielp hem er een beetje mee en toen ik zijn duim in zijn mond stopte heeft hij me ook geproefd. Hij trok een raar gezicht. Mij heeft het wel opgewonden toen en ik stelde voor, om na afloop samen te masturberen. Hij had zo’n strakke en hij had me best geil gemaakt met zijn vingers. Hij was zo klaar, ik kwam vlak daarna, hij ging nog voor een tweede keer, maar ik heb niet geneukt met hem.
Ik vond het wel leuk om hem een beetje wegwijs te maken, hem te laten voelen hoe een meisje voelt. Hij was in die tijd duidelijk op ontdekkingsreis. Douchen en tussen mijn billen spuiten hoorde daar ook bij. Ook toen hij een vriendinnetje kreeg ging hij er mee door. ‘Pakte me bij mijn heupen, reed en vlak voor hij kwam riep hij meestal ‘ik pak je Iris’. Of ‘ik pak je Daantje’, maar dat was later. Mijn vriendje van toen vertelde ik daar niets over.

Een tijdje later toen het wat serieuzer werd met Iris, -vond hij tenminste- wilde hij weten hoe je een meisje vingert. Ik heb hem erbij geholpen om met zijn vingers die (nou ja: mijn!) gevoelige plekjes te vinden. Ineens had hij het, merkte ik, en ik dacht nog, oei Femke, dat wordt een orgasme. Hij merkte het ook, ‘volgens mij weet ik nu hoe het moet, Fem’ en hij ging door, fel, gretig. ‘Je gaat zo komen…’ Ik zei nog ‘doe maar niet joh, doe maar niet’ maar eigenlijk was de boodschap klip en klaar ‘ga door broertje en doe maar wel’. Die echte boodschap had hij goed begrepen want hij ging door en ik kwam heel lekker klaar.
‘Voor deze module ben je geslaagd’ en gaf hem een kus. Op zijn wang. Zijn paal stond nog strak. Hij wilde die avond zijn vriendinnetje vingeren en ook dat ze hem aftrok. Ik was haar voor. Het eerste zaad van die dag droop niet over Iris’ vingers, maar over de mijne.

De dag erna bracht ie verslag uit en bedankte me, al was zij niet zo nat als ik, zei hij. Ze hadden gevoeld, getrokken en gevingerd. Iris’ kutje voelde toch anders dan de mijne. Hij kon niet goed uitleggen hoe het zat. Ze was droger, maar werd wel natter na een tijdje. Hij had echt het idee dat het bij mij anders voelde. Ik was benieuwd hoe anders.
Dus deed ik, zonder enige aandrang van zijn kant en vooral uit eigenbelang, mijn joggingbroek en mijn slipje uit en zei ‘voel maar en zeg me dan es hoe het anders voelt’. Mijn clitje zei ie kon ie beter vinden, mijn lippen waren voller en ik reageerde beter op zijn vingers. Ook die keer. Ik had mijn ogen dicht toen hij me vingerde en ik klaar kwam. Hij vroeg of mijn vriendje het ook zo deed, ‘ook zo’ zei ik, en hij deed het minstens zo lekker als hij. Misschien wel lekkerder, want hem kon ik sturen en coachen.

Die avond zei hij: ik wilde eigenlijk dat je vanmorgen nog een keer klaar kwam, ik werd er geil van gisteren. Vanmorgen was hij terwijl hij me vingerde zo geil geworden dat hij zijn onderbroek natgespoten had vertelde hij. Had stiekem met zijn andere hand zijn lul gewreven. Hij wilde dus eigenlijk vooral zelf klaarkomen.

Maanden na Iris zou zijn vriendinnetje, een frisse dus, bij ons blijven slapen. Daantje was 16, hij 19 en ook toen deed hij weer een beroep op mijn onderwijskwaliteiten. Het was die nacht niet zo heel goed gegaan, zei hij, ze wilde nog niet ontmaagd worden. Hij had een hele stijve, maar ze was wel ‘een beetje klaargekomen’ zei hij.

Daantje lag nu nog in zijn bed te slapen en hij was tegen achten op mijn kamer gekomen, vertelde hoe het gegaan was en ik voelde zijn stijve. Hij had geen boxershort aan, ik was ook naakt. Dus ik vroeg of ze hadden gevreeën, geneukt. Zo iets zei hij, maar ik hoorde de teleurstelling. Hij vroeg wat ie fout deed. Ik zeg nog ‘volgens mij niks’, stap uit bed, haal een handdoek uit mijn ladekastje, raak zijn strakke lul aan en ik hoef niet zo heel veel te doen voordat het zaad er uit schiet. In de handdoek maar ook tegen zijn kin. ‘Dus wel even schoonmaken, broer. Ga wel eerst plassen of douchen anders merkt Daantje dat je vanmorgen al een keer gespoten hebt’. Duwt hij zijn tong tussen mijn (schaam)lippen en begint me intens te likken. Ik werd zo ongelooflijk opgewonden, mijn vingers kriebelden door zijn haren, het liefst had ik hem toen in me gehad, maar dat leek me geen goed idee. Kom ik klaar en wrijft hij met zijn lul (handdoek er onder) er tegen aan, een klein stukje erin. Snel draai ik me om, duw mijn billen omhoog en zeg maak m’n bilspleet maar vochtig met je speeksel en spuit maar tussen m’n billen. Hij reed tussen mijn billen, hield m’n heupen beet en ik vinger mezelf. Hij kwam iets eerder, het was echt heel geil. Floept ie toch met zijn lul vlak voor ie klaarkomt zo me kut in en spoot zich in me leeg. Hij trok zich gauw terug, ‘oh sorry, ik ben geloof ik een beetje in je kutje klaargekomen’. De geile schurk. Daarna ging hij weer terug naar Daantje.

Toen we met zijn vieren aan het ontbijten waren, daarna, Dad, zij, broertje en ik heb ik stiekem nog zijn benen en zijn paal geknepen (‘dat is je straf’) en gestreeld. Ze heeft niet gemerkt dat hij moeite had om zijn orgasme tegen te houden.

Een week na haar 17e verjaardag heeft hij Daantje bij ons thuis ontmaagd. Dad was weg dat weekend, ik was er wel, die nacht van de aangekondigde ontmaagding.
Ik heb aandachtig met mijn blote billen op de vloer voor de slaapkamerdeur -hij nam haar in Dad’s bed- geluisterd. En me gevingerd, heel stil ja, nou ja het werd steeds lastiger om stil te zijn. Toen dacht ik wel, nou klinkt ze toch echt geiler dan hij me verteld heeft. Ze kreunde, ze kwam klaar en ik hoorde weinig ‘onervarenheid’.

Het condoom was vol, zag ik de volgende morgen in de prullenbak in de badkamer.

Die morgen stond ze al op tijd te douchen, alleen; hij lag nog op bed. Ik kwam de badkamer in om tanden te poetsen en te plassen, vroeg of dat mocht. Ze vroeg ineens ‘wil je ook douchen’. Ik zeg ‘joh, dat doe ik straks wel als je klaar bent’.
Ik mocht er wel bij zei ze, en wenkte. Ik vroeg het net ontmaagde vriendinnetje van me broer of ze het lekker vond als ik haar in zou zepen, en ja dat wilde ze wel. Ze had geen zusje, ook nooit vrouwen- of meidenhanden gevoeld op haar rug, billen, buik, tietjes, ik dacht… dit is mijn kans. Ik legde mijn handen om haar hals, kuste haar op haar mond. Toen ik haar borsten voelde vertelde ze dat ze geneukt hadden. Dus vroeg ik hoe dat was voor d’r. Ze zei dat ze dat spannend vond. Ze had eerder wel een vriendje gehad en die wilde al binnen een week met haar neuken zei ze. Ik zei ‘maar hoe was broertje dan? Was hij lief, ging die dan niet te snel, spoot ie niet te vroeg.

Ze vond dat hij haar tijd gaf om het op haar moment te doen en ook al was zij pas het tweede vriendinnetje, het voelde alsof hij het vaker had gedaan. Ze moest es weten. Ondertussen hield ik m’n handen niet thuis, ik wilde wel eens voelen hoe ‘anders’ haar kutje voelt en streelde haar, haar knopje, haar schaamlippen. ‘Je bent nog nat van ‘t neuken’ flap ik er uit. Het voelt bij haar binnen inderdaad anders dan bij mij, maar ze is echt wel klaar te krijgen. Zij voelt bij mij ook en weet echt wel mijn knopje succesvol te bedienen. Het is haar eerste orgasme met een vrouw.

Ik kon die kans niet laten liggen. Ik mocht van haar niet aan broertje zeggen dat we hadden gevingerd. ‘Welkom, Daantje, in de wereld van de neukende meisjes’. Na het douchen ging ze snel naar de sportschool; ze zou eind van de morgen weer terugkomen.

Mijn kut brandde vurig. Toen ik uit de badkamer kwam, naakt, liep ik naar broertje die nog steeds in bed lag. Ik zei dat ik voor de deur had gezeten en alles had gehoord en heel nat was geworden. Toen hij dat hoorde vond hij dat hij dan eigenlijk ook wel in mijn kutje mocht komen, omdat ik immers ook mee had gedaan aan haar ontmaagding. Voelt hij mijn kutje, wil weten hoe nat ik er van was. En al vingerend hoort hij me uit ‘vond je het lekker dan, tevig zusje van me, hoerig kreng’. Mijn nattigheid was alleen niet meer van die nacht. Kon niet zeggen dat ik net zijn ontmaagde vriendin onder de douche had klaar gevingerd. Heeft zij net als ik hem nooit verteld. Het had mijn eerste triootje kunnen zijn als zij het had opengezet.

Het doortastende broertje ging fel door, trouwens. Hij wilde echt heel graag in mijn kutje spuiten, ook om dat verschil te voelen. Hij lag met zijn lul aan de poorten van het paradijs. Duwde tegen mijn lippen. Mijn kut stond wagenwijd open, ik was zo klets- en kletsnat, zo ongelooflijk geil, zo hongerig, had zo nat op de vloer zitten vingeren, ik moest genaaid worden. Hij had gelijk, toen hij zei dat hij vanmorgen het verschil wilde voelen en daarom in mijn kutje moest spuiten. Maar hij heeft me niet overgehaald, ik heb me laten overhalen door mijn eigen kut. En ja, hij heeft het verschil gevoeld. Ik was meer ervaren, natter, het was veel meer een samenspel, ik was actiever, geiler, zei hij. Hij heeft me die ochtend drie keer geneukt.

Eerst heeft hij zijn missie voltooid, en toen heb ik me op z’n hondjes laten nemen. En tot slot: Heeft ie me echt keihard geramd. Achterom, in mijn kont. Dad heeft me geleerd om van mijn kontje te genieten. Tot vlak voor zijn vriendin terug kwam hebben we seks gehad.
Ik was door en door bezweet, sufgeneukt. Had daarna snel wat sportkleren aangetrokken. Hij stond onder de douche toen ze thuis kwam, ik loog tegen haar dat ik op de hometrainer had gezeten wat mijn rode wangen en bezwete lijf verklaarde. Maar niet mijn natte slipje.
Dan moet je zo maar weer even douchen zei ze. Ik zei ‘ja maar ik moet even wachten op broertje.’
Ze zei ‘maar jullie douchen toch wel es samen. ‘Ja’ zeg ik, ‘maar ik dacht nu jij er bent maar even niet. Mocht wel van haar. Dus ik riep ik voor de badkamerdeur ‘ik kom erbij hoor’ kleedde me uit waar zij bij was, maar hield mijn slipje aan want realiseerde me nog net dat er nog zaad in me kut zat. Mijn aarzeling was haar gelukkig niet opgevallen, deed vlak voor ik bij hem onder de douche sprong mijn slipje uit, gooide die in de wasmand en sprong er bij, bij hem. ‘Het mocht van Daantje’ zeg ik. Hij had nog steeds een stijve, ik douchte zijn lul schoon, masseerde die. Ik zei: is het 3-1 of 3-2? Hij zei ‘nu nog 3-2’ maar toen we uitgedoucht waren was het 4-2. Hij reed als vanouds tussen mijn billen. Beet in mijn oorlelletje en zei, ‘is het nu de eerste keer dat ik zeg dat het heerlijk is als ik je zo pakken kan, Fem?’ Dat was inderdaad de eerste keer. De mooiste zei hij was de 3-2, de anale, zijn eerste. Hij had een beurse lul. Die anale wilde hij ook wel eens op haar uitproberen.

Met vaseline kwam hij er toen hij dat de week erna deed wel in. Maar van haar weet ik dat ze dat bij hem minder lekker vond. Drie weekends later lag hij eind van de middag in mijn bed. Zijn Daantje en mijn vriendje zouden die avond komen. Hij wilde eigenlijk nog wel een keer oefenen op anaal; hopelijk kon hij met wat extra oefening het toch beter met Daantje dan die eerste keer. Ik was de hele dag al geil en mijn kutje stroomde. De deal was dat ik eerst op hem zou rijden en dan anaal, maar wel in zijn bed. Voor mij had hij geen vaseline nodig. Hij daagde me uit toen hij achterom binnenkwam. Wie lekkerder was, mijn vriendje van 22 of hij, 19 jaar en net voor de derde keer aan een anale ervaring bezig? Geen van beide dacht ik. ‘Iemand die hier in huis woont’ zei ik zonder te liegen.

Ik hoopte met het voorbereidende werk in bed dat de druk een beetje van mijn lichaam af ging. Mijn ervaring nu, 7 jaar later, is dat de zin er alleen maar van toeneemt. Broertje heeft daar in een bepaalde periode zeker aan bijgedragen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 9176 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie