BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Seks met zwager.

Ik ben Kim nu 27, waar het over gaat is seks met zwager. Ik weet het is verkeerd maar heb eigenlijk ook wel het gevoel dat mijn zus en haar man het goed vinden.
Om te beginnen ik ben een blonde Hollandse vrouw bijna 170 lang gewoon slank net als mijn zus Eva(29) wij lijken veel op elkaar Eva heeft grotere borsten cup E en ik cup C.
Maar hoe het begon wij komen uit een Rooms gezin en pa vond toen voor het huwelijk samen slapen niet goed.
Als mijn zwager Bart (29) toen 19 bleef slapen dan sliep hij in mijn bed en ik moest dan bij Eva in bed.
Eva was dus ook 19 en ik 17, en als ik ging stappen dan dronk ik wel eens wat teveel, dat kon toen nog.
Als ik bij Eva sliep merkte ik wel dat die bi trekjes had, in haar slaap streelde zij mijn borsten billen of mijn kutje, wat ik wel vreemd vond.
Op een keer had ik teveel gedronken en had er niet bij na gedacht dat Bart in mijn bed lag, het was donker en stapte met allen mijn onderbroek aan in bed en vernam dat Bart daar lag.
Die mompelde dat ik bij mijn zus in bed moest gaan liggen.
Mijn hand lag ter hoogte van zijn pik, die in een rap tempo groeide.
Conclusie hij vond het toch niet zo erg en ik fluisterde dat ik te dronken was om uit bed te gaan.
Bart zei, dan moet je wel stil blijven liggen en niet vertellen dat wij samen hebben geslapen.
Ik gaf een zoen en zei, oké.
Maar ik was wel nieuwsgierig naar die grote pik, de piemel van mijn vriend Peter waar ik al een paar jaar verkering mee had die was veel kleiner.
Mijn hand ging in de boxer van Bart die tegen sputterde en zei Kim laat dat, maar ik trok zijn boxer onder uit en zijn pik stond stijf, ik trok mijn onder broek naar beneden en bracht zijn hand naar mijn kutje.
Hij fluisterde je bent helemaal nat, ik gaf hem weer een zoen en zei dat is jouw schuld en begon te trekken aan zijn pik, ik werd zo geil dat ik op Bart kroop en zijn pik tussen mijn lipjes zette, en mij liet zakken. Zijn pik was zo groot dat het eerst pijn deed, maar ik wilde gewoon zo’n grote pik in mij voelen.
Ik begon hem langzaam te berijden en na een minuut of tien trok mijn natte kut zich samen en Bart spoot in mij en ik kwam met een gil klaar en rolde vanaf hem af en viel slaap.
De volgende ochtend werd ik wakker met een natte plek onder mijn kut en zag Bart naast mij liggen, die keek mij angstig aan en zei hier krijgen wij trammelant mee.
Ik gaf hem een zoen en bedankte hem en zei dat ik ging douchen, iedereen slaapt nog
Ik zet koffie en niemand komt er achter.
Een uur later zaten Bart en Eva en ik aan de koffie, Eva zei dat zij zo goed had geslapen dat zij niet eens had gemerkt dat ik bij haar had geslapen, Bart verschoot gelijk van kleur.

Een poosje geleden gingen Peter en ik met vakantie samen met Bart en Eva.
Het was heerlijk weer en Eva en ik liepen in onze bikini en ik zag Bart constant naar mij kijken, ik ging hem heerlijk uitdagen ik lag op een stretcher met de benen wat uit elkaar als Eva en Peter niet keken, ik zag de pik van mijn zwager groter worden in zijn zwembroek.
Mijn lipjes werden natter en ik voelde ze opzwellen, ik lag dus wat met de benen wijd en je kon duidelijk mijn lipjes zien.
Bart had het niet meer en liep naar de wc en kwam later weer terug met een slappere pik.
Die avond werd er stevig gedronken en Bart klaagde wat dat hij weinig seks had, ik zei ook dat het wel wat meer kon, waar op Eva zei dan doen jullie het toch samen en zei keek mijn Peter aan.
Wordt vervolgd

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 9727 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Seks met zwager.”

Plaats een reactie