BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

sex sauna homo NZ

Ik ben een hetero man van 60 plus. Ik ben nu 40jaar getrouwd en nog steeds super geil ,mijn vrouw niet meer en wil ook niks meer op sex gebied.
Ik ben toen wat gaan zoeken maar de vrouwen willen niet meer op me vallen,dus wat anders verzinnen,aha naar de sex bios .
Ik ga daar heen , dat is B1 in een sex winkeltje, neem plaats achterin op een driezits bank en begin al snel over mijn lul te wrijven, plots komt er een man naast me zitten en zegt laat mij dat maar doen dan kan ik beter dan jij en begint meteen mijn broek los te maken en haalt mijn lul eruit en begint er op te zuigen, ik vond het wel lekker en durfde ook geen nee nee te zeggen.

Hij zegt kom mee naar boven daar is de homo zaal en een grote donkere kamer, ik mee eerst een homo film kijken en daarna moest ik met hem mee naar dat donkere hol. Ik was inmiddels een behoorlijke slaaf aan het worden want ik doe alles wat hij zegt, in de donkere kamer moest ik me helemaal uit kleden en naar hem luisteren ,hij zegt ik ben nu je meester en je moet doen wat ik van jou verlang en dat is nu mijn gijle pik zuigen en daarna heb ik nog een verrassing voor je ik pijpte zo lekker mogelijk en vraag meester doe ik het goed dit is namelijk mijn eerste keer met een man ,hij zegt prima sletje maar de volgende keer goed diep in je keel dat vindt ik namelijk lekkerder, ik zeg ik zal het proberen meester .

Hij beveelt mij nu hem zijn sterretje te likken, ik was nu al zo geil dat ik meteen aanviel en poepertje heerlijk likte, ik moest ook mijn neus in zijn poepgaatje drukken dat vond hij geil na een tijdje gezogen en gelikt te hebben zegt hij en gebukt staan ik ga dat lekkere kontje van je neuken maar niet volspuiten dat vertrouw ik nu nog niet, ik ga als ik klaar kom je hele bekkie vol spuiten ,en dan mag je alles doorslikken en dan mijn hele lul en ballen schoon likken sletje.Zo gezegd zo gedaan we nemen afscheid en hij zegt de volgende keer gaan we naar de homo sauna dat is een sauna in een steegje van de nieuwezijds voorburgwal en heet daarom ook NZ ik zeg oke wanneer, ik zeg op zondag kan ik altijd dan heb ik een goeie smoes om van huis weg tekomen, hij zegt oke zondag ben ik daar om 12 uur dan gaat hij open ,ik betaal dan voor je. tot ziens dan tot zondag en als ik tijd heb schrijf ik dat de volgende keer, was zeer geil nu geen tijd meer mijn vrouw komt nu net uit bed van haar middag slaapje tot de volgende keer

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 5174 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie