BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Teefjes in het bos

Met mijn eenhoorn zwemband om mijn nek en Powerpuff meiden-luchtbed onder de arm loop ik naar een meertje in het bos. Eigenlijk is het gewoon een ven. Het is klein en ondiep.

Meestal ga ik door onze achtertuin naar het bos maar nu niet. Er staan veel struiken met stekels langs het bospad. De kans dat mijn luchtbedje wordt lek geprikt is misschien best groot?

Gelukkig wonen we in een rustige buurt en kan ik al gauw een weg inslaan die naar het bos leidt. Toch ben ik een beetje nerveus. Van de spanning begin ik dan ook te plassen tijdens het wandelen. Het is een geluk bij een ongeluk dat ik naakt ben. Ik draag geen slipjes, broekjes of rokjes omdat ik onzindelijk ben. Luiers zitten niet lekker. De pis loopt wel mijn Hello Kitty sokjes in, maar dat is veel minder erg en opvallend dan een slipje vol poep.

Mijn naam is Edith, ik ben 16 jaar, 123 centimeter lang en weeg 31 kilogram. Ik draag mijn blonde haar in twee staartjes. De staartjes zijn een bundel vlechtjes. Als ik mijn haar los heb dan komt het tot halverwege mijn kuiten. Om mijn nek draag ik een halsbandje met daaraan een belletje en een speen.

Na een klein half uur lopen kom ik aan bij het meertje. Ik leg mijn luchtbed neer, gooi mijn handdoekken en tas erop, trek mijn schoenen en sokken uit en spring in het water. Heerlijk een duik in het koele water! Na een tijdje besluit ik dat ik wil gaan zonnebaden. Dus loop ik naar de rand van de ven, gooi mijn zwemband op de wal en klim uit de vijver. Ik droog mij af, ga op mijn luchtbed zitten, neem een slok Ranja en ga liggen.

Even later begin ik te dommelen en val vervolgens in slaap. Na een tijdje begin ik langzaam te dromen? Van een klasgenootje waar ik al jaren verliefd op ben. Ooit hebben we gezoend maar voor haar was het zo’n puberstunt. Tongen met een ander meisje om de jongens gek te maken.

“Oooooooh ja Debbie, lik me! Zuig aan mijn klitje!” zucht ik. Als ik mijn ogen open ben ik terug in de realiteit. Ik word gebeft door een hond. Eindelijk kan ik dit afstrepen van mijn bucketlist.

Gauw ga ik op handen en knieën zitten, steek mijn kontje omhoog en doe mijn benen wijd om de hond beter toegang te geven. “Ja, oh ja schatje ga door! Dieper, duw je tong dieper in mijn kutje!” kreun ik. Na mijn eerste orgasme, waarbij ik zit te squirten, ben ik nog meer opgewonden.

Mijn billen hou ik met mijn handen uit elkaar om de hond toegang te geven tot mijn anus. “Stop je tong in mijn poepgaatje! Dit teefje wil een anale likbeurt. Rim me, baf me. Alsjeblieft Debbie!” hits ik de hond op. Ik zit bijna te gillen zo geil ben ik. De sappen spuiten uit mijn gaatjes en lopen langs mijn beentjes.

Het wordt mij zwart voor de ogen. “Aaaaaahhhhhh” en ik ga out. Als ik weer bij bewustzijn ben doe ik mijn sokken en schoenen weer aan. Ik pak mijn spullen en strompel naar huis. Morgen ga ik weer beloof ik mezelf. Een trio met een reu of een paring met een hengst? mijmer ik tot mijn eigen verbazing. “Ik ben toch een lesbo?” vraag ik aan mezelf.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 10408 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie