BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hoe mijn vrouw veranderde 9

Ik was stil na het zien van de film. Keek om me heen, zag op de gang collega’s voorbijlopen en bedacht me ineens: “Oh ja, ik ben op mn werk, heb net een half uur gekeken naar een film waarin mn vrouw geneukt werd en gelukkig is er niemand plotseling binnen komen lopen in mn kantoor.” Ik ben nog steeds van slag van wat ik allemaal gezien heb maar probeer nu toch aan het werk te gaan. Echt lukken wil het niet, telkens zie in beelden terug van wat ik daarvoor gezien heb. Zo werk ik een tijdje tot ik zin heb in koffie en de gang op loop.

Alsof het zo met zijn loop ik Wendeltegen het lijf en alsof ze ruikt waar ik met mn gedachten zit vraagt ze: “Lekker aan het werk? Je ziet er een beetje moe uit, gaat het goed met je?” Ik stamel wat over slecht geslapen en vroeg wakker maar Wendel neemt daar geen genoegen mee. “Gaat het echt wel goed met je? En met Angelien?” IK schrik me rot, gaat ze me nu hier vragen hoe het met Angelien is? Zou ze weten van wat Manuel allemaal uitvreet met Angelien? Ik reageer wat nors: “Ja hoor, alles is goed, laat me maar gewoon met rust. Snel pak ik mn koffie en trek me weer terug op mn kantoor. Die dag worstel ik me door mn werk heen en ben blij als ik om 4 uur naar huis kan. Thuis aangekomen is Angelien nog niet thuis, ze werkt die middag tot 5 en ik ga alvast met het avondeten aan de slag. Als alles rustig staat te pruttelen loop ik de kamer in en valt mn oog op 2 zakken die in de woonkamer staan. Ik kijk erin en zie veel dagelijkse kleding van Angelien.

Setjes die ze doordeweeks draagt naar haar werk of als ze gewoon thuis is. Maar ook nette kleding die ze naar verjaardagen of feestjes draagt. Allemaal kleding waarvan ik dacht dat ze die graag droeg en haar ook prima pasten. Als ik naar boven loop en haar kledingkast open zie ik ineens een geheel andere stijl. Alles wat ze gisteren heeft gekocht hangt netjes in de kast op de plek waar eerder de kleding hing die ik beneden aantrof. Ook haar la met lingerie, voorheen vooral Hema bh`s en standaard slips is nu totaal anders. Uitsluitend sexy, spannende en uitdagende setjes liggen er op nette stapeltjes. Veel kant, leer, zelf wat lak en latex, veel met open kruis, open of kwart cups, in vele kleuren. In de la eronder, waar voorheen haar slaapshirt en pyjama’s lagen vind ik nu ook totaal iets anders. Doorzichtige kimono’s, een catsuit, body’s die weinig verhullen en een lange soort badjas van kant. Ik sta dit alles even te bekijken als ik me ineens herinner wat Manuel laatst schreef op het kaartje, “de volgende rekening gaat naar je man”

Ik pakte mn telefoon en opende mn bankieren app. Gisteren was Angelien tenslotte kleding wezen kopen, we hebben een eigen rekening maar ook een gezamenlijke. Van de gezamenlijke waren flinke bedragen afgeschreven zag ik al snel, allemaal van kledingwinkels waar ik nog nooit van gehoord had en Angelien ook niet. Alles bij elkaar was het bijna € 700,- Ik schrok, niet allen van het bedrag maar ook van de stem van Angelien die onder aan de trap naar me riep. Ik liep snel naar beneden en begroette haar. Ze droeg weer wat nieuws, iets wat ze waarschijnlijk gisteren had gekocht. Hoge zwarte suède laarzen die tot net over haar knieën kwamen, een rokje van doorzichtig kant met daaronder een strakke zwarte legging en een witte blouse met daarover een leren jasje. Ik bekeek haar eens en vroeg? Ben je zo naar werk geweest, vinden ze dat goed daar? Angelien knikte en zei: “Ja, ik kreeg er wel opmerkingen over maar dit is hoe ik me kleed en daar wennen ze maar aan, en zo niet dan zoek ik wat anders.” Ik stond verbaasd, Angelien die zich niets aantrok van wat een ander ervan vond en ineens een totaal andere kledingstijl had. “Oh, oké, en al die andere kleding die daar in de zakken staat doe je weg?” vroeg ik haar en ze zei: “Ja, die breng ik morgen naar de kringloop, misschien dat ze er iemand anders blij mee kunnen maken, ik draag het niet meer, veel te saai. Is het eten bijna klaar trouwens, anders ga ik eerst douchen.” Ik zei dat ze eerst nog wel kon douchen en ze vertrok naar boven.

Vlak nadat ik de douche uit hoorde gaan kreeg ik een appje. Ik pakte mn telefoon en zag dat het Manuel was. Zoals de laatste tijd wel vaker het geval was, was het bericht kort en bondig. “Kooi om, Angelien laat je straks haar 2e beloning zien. Alleen kijken, aanraken is voorlopig alleen aan mij en mn vrienden besteed!” Ik liep naar de gang en pakte de kooi uit mn kantoortas en liep naar het toilet om hem om te doen. Net toen ik weer de kamer in liep hoorde ik Angelien de trap af komen. De deur ging open en daar stond Angelien, wat onwennig en enigszins wankel, logisch want de hakken onder haar laarzen waren hoog en de zool onder de laarzen ook. Ze droeg een zwart kanten body die ik vlak daarvoor in haar kast had zien liggen, met daaronder zwart glimmende laarzen tot aan haar dijen. In haar oren grote gouden oorbellen. Haar kruis was open, haar kutlippen gezwollen, waarschijnlijk van de spanning maar waar mn ogen het meeste op gericht waren dat waren haar tepels, die door een kleine opening in haar body zichtbaar waren. In beide tepels zat een piercing, een staafje met aan de uiteinden een balletje. Aan het staafje hing onder haar tepel een kettinkje van de ene kant van het staafje naar de andere kant, bijna strak onder haar tepels. Zo stond Angelien daar stil en een beetje verlegen.

“Van Manuel mocht ik je vanavond mij laten zien in mn nieuwe stijl lingerie en mn 2e beloning tonen” en kort zat ze even aan haar beide tepels en trok zachtjes aan de kettinkjes. Haar tepels waren al hard maar werden nog harder door de aanraking. “Wat vind je ervan?” vroeg ze nu iets zelfverzekerder. Ik was even met stomheid geslagen, wist niet goed waar te beginnen en keek alleen maar naar haar zonder iets te zeggen. Angelien vond dit erg ongemakkelijk, wat ik me goed voor kon stellen en zei: “Je vond piercing toch mooi heb je altijd gezegd? En sexy lingerie ook toch? Nou, dan moet te dit vast mooi vinden toch?” “Ja,” stammelde ik nu, “ik vind het prachtig, zowel de lingerie als de piercings staan je geweldig…maar waarom nu wel en toen ik het zei wou je nooit? En wat ga je tegen je dochters vertellen als ze je piercing zien? Die gaan daar vast ook achter komen als je een keer een strak truitje of zoiets draagt?”

Hier had Angelien waarschijnlijk nog niet bij stil gestaan, want ze verschoot van kleur en leek ineens een stuk onzekerder. “Uh ja nou, ik had ook niet de keuze, en de meiden vinden het misschien wel gewoon mooi zonder vragen te stellen” antwoorde ze een beetje verlegen. “En je vriendinnen dan? Wat vinden die er allemaal van? Weten die ook van je piercings? En wat zeggen die van je verandering van kledingstijl? Waten die wie daar allemaal achter zit? Of denken ze dat je in een midlife crisis zit?” Ze moest nu lachen en ontspande weer iets. “Haha, nee dat niet, ze vinden me alleen maar stoer dat ik dat doe, en vroegen wel of ik misschien vreemdging en het voor mn nieuwe lover deed. Ik heb ze verteld geen nieuwe lover te hebben maar wel iemand heb ontmoet die me helpt om een betere versie van mijzelf te worden. Daar wilden ze allemaal wel meer van weten en hadden ook wel interesse om die persoon te ontmoeten. Ik heb het voorgesteld aan Manuel, maar die vindt dat nu nog iets te vroeg, eerst moet ik verder door ontwikkelen zei hij.” Dat gezegd hebbende draait ze zich weer om een loopt terug naar boven.

Ik bleef verbaasd achter en voelde nu pas hoe mn pik klem zat in de kooi. Net toen ik eraan dacht hem af te doen, kreeg ik weer een appje van Manuel. “Geil wijf he, had jij nooit gedacht he dat dit in haar zat? Heb je je aan de regels gehouden? Kooi om, en alleen gekeken en nergens aangezet?” Ik antwoorde meteen: “Ja lekker wijf, en heb me aan de regels gehouden.” Mooi,” kreeg ik als antwoord terug, “houdt de kooi om, vanavond krijgt ze weer 1 op 1 les van mij, want ondanks dat ze er al geil uit ziet, zijn we nog lang niet klaar.”

Even later kwam Angelien weer naar beneden, in haar weinig verhullende sport outfit. Door de dunne stof die haar borsten ondersteunden waren duidelijk de piercings zichtbaar. Mn pik zat meteen weer goed klem in zn kooi en dat bleef de gehele tijd zo tijdens het eten wat we in stilte aten. Na het eten wist ik al wat er komen ging Angelien liet mij achter met de mededeling: “Ik moet weer trainen, doe jij de afwas?” en zonder een antwoord af te wachten vertrok ze. Ze had gelukkig nog we een trainingsjackje aangedaan zag ik door het raam maar toen ze zich omdraaide en naar me zwaaide zag ik haar rits zo ver open dat haar borsten, en dus haar piercings, duidelijk zichtbaar waren. Ik hoopte maar dat niemand haar zo zou zien, maar aan de andere kant zou het toch ook wel weer spannend zijn als iemand haar wel zo zag. Bij het denken eraan voelde ik mn pik weer knellen in de kooi, en besloot snel wat anders te gaan doen als afleiding. Ik ruimde de tafel af, deed de afwas, en besloot lekker te gaan douchen en wat tv te gaan kijken. Tegen elven, toen ik net op bed wou gaan trilde mn telefoon weer. Wat ik al verwachtte, een appje van Manuel.

“Kooi mag af, ze heeft training weer goed doorstaan. Ze heeft talent, scoort goede punten dus volgende beloning komt al dichterbij.” Het was weer kort en bondig, zoals ik van hem gewend was. Ik hoopte nog een foto te krijgen, of nog leuker, een filmpje. Helaas deze keer niet dacht ik na een minuut of 10 en besloot te gaan slapen. Ik hoorde Angelien niet meer thuiskomen en werd de volgende dag wakker met Angelien naast me nog in een diepe slaap. Ik deed zo stil mogelijk en ging naar beneden, Dar zag ik op mn mobiel een appje van Manuel, die hij pas diep in de nacht had gestuurd. Ik maakte en ontbijtje las het appje: “Angelien`s paaltraining” was de titel van het filmpje. Het was een ge edit filmpje, dat was waarschijnlijk de reden dat ik het pas snachts had gekregen.

Het begon met de binnenkomst van Angelien in de sportschool van Manuel. Deze keer geen andere mannen te zien, Ik hoorde Manuel haar begroeten. “Welkom, je weet wat we vanavond gaan doen, werken aan uithoudingsvermogen en je nog meer laten wennen aan een grote pik in al je gaten. Jij bepaalt zelf hoe lang je geneukt gaat worden, hoe langer je de oefening vol houdt, hoe korter ik je zal neuken, maar andersom geld dat dus ook, als je eerder opgeeft tijdens de oefening zal ik je langer neuken. In welk gat ik je ga neuken bepaal je ook zelf. Doe je de oefening uit jezelf goed en vloeiend dan mag je me pijpen. Moet ik je een aanwijzing geven dan neuk ik je kutje. Moet ik je meermaals corrigeren dan neem ik je anaal. Jij bepaalt dus veel vanavond. Doe je best!”

Ik zag Angelien naar een fitnessapparatuur lopen en haar oefeningen beginnen. De eerste deed ze goed en hield ze lang vol want even later zag ik hoe ze Manuel 30 seconden moest pijpen. Manuel had er wel tijd in gestoken om er een mooie film van te maken, want de tijd die overbleef na haar oefening stond telkens rechtsboven in beeld en de aanwijzingen van Manuel die ze kreeg links bovenin. Haar oefeningen waren ingekort aan het begin de pijpsesies ook. Aan Angelien was alleen wel duidelijk te zien dat ze het steeds zwaarder begon te krijgen, de pijp sessies werden langer, soms wel 5 minuten en het duurde dan ook niet lang voor de 1e waarschuwing van Manuel kwam.

Nu volgde dus een neukbeurt in haar kut, en ook nog eens een lange want haar oefening had ze al vroeg afgebroken. Haar rode, al duidelijk natte sportstring ging nu uit en ze nam plaats op een sportbankje. Manuel ramde, zonder aankondiging of enig ander contact zn snoeiharde, dikke en lange paal diep in haar zeiknatte kut en begon haar in stevig tempo te neuken. Angelien moest hoorbaar en zichtbaar wennen aan dit geweld maar hield het goed vol de gehele tijd. Toen Manuel na 5 minuten klaar was ging ze verder met haar volgende oefeningen, nu alleen gekleed in haar strakke topje en sportschoenen. Haar kut stond door al het neukgeweld een eind openstaan tijdens de oefening en dat werd goed in beeld gebracht.

Pas nu besefte ik me dat Manuel dat niet zelf deed want hij stond naast het fitnes toestel kritisch toe te kijken met een stopwatch in zn hand. Weer kreeg Angelien een aanwijzing en stopte ze vervroegd de oefening. Nu moest Angelien blijven staan waar ze al stond en ging Manuel achter haar staan, liet haar voorover buigen en neukte haar van achteren in haar kut, weer in een hoog en hard tempo voor minutenlang. Angelien kon zich nu beter staande houden onder dit geweld en genoot nu zelfs hoorbaar. Nadat de tijd verstreken was kon ze op hetzelfde apparaat haar volgende oefening doen. Maar de vermoeidheid sloeg nu echt toe want in zeer korte tijd had ze meerdere aanwijzingen en gaf ze op. Manuel stapte weer achter haar, duwde haar meer voorover en haalde een paar vingers door haar nog steeds zeer natte kut en smeerde die af aan haar kontgaatje.

Even zette hij druk met zn duim op haar gaatje die meteen reageerde en een klein beetje openging. Meteen zette hij zn eikel ertegen en liet zn pik in een rustig tempo naar binnen glijden. Zonder haar te laten wennen schoof hij hem en zn geheel, tot aan zn forse balzak naar binnen om meteen over te gaan tot haar in een rustig tempo te neuken. Zijn hele paal werd daarvoor gebruikt, telkens liet hij zn eikel uit haar kont glijden om hem meteen weer in te brengen. Angelien kreunde luid onder deze voor haar duidelijk hoorbare marteling. Ze trilde op haar benen, had moeite te blijven staan en doordat ze haar oefening al vroeg had afgebroken moest ze dit nog een lange tijd volhouden, de klok bovenin gaf nog 7 minuten aan. Het tempo werd nu opgevoerd, maar Manuel liet nu niet meer elke keer zn gehele pik uit haar kont glijden.

De camera had nu even zicht op haar kut, gezwollen, wijd openstaand en haar clit gezwollen en duidelijk zichtbaar een slier kutgeil hing slingerend aan haar kutlippen, nog even en het zou op de grond vallen. Nu was de camera weer gericht op haar kont, Manuel liet even zn paal uit haar kont glijden en haar kont bleef wijd openstaan, een groot gapend gat was zichtbaar. Even nam Manuel rust om vervolgens de laatste 3 minuten haar kont in een hoog tempo en met harde stoten te neuken. Nadat de tijd verstreken was zakte Angelien zowat in elkaar maar herpakte ze zichzelf al snel en ging door naar de volgende oefening, voor haar gelukkig een wat makkelijke en dus kon ze deze zonder aanwijzing voltooien en hield ze het ook redelijk lang vol, 45 seconden pijpen bleven over. Manuel pakte haar gezicht en Angelien opende haar mond en Manuel liet zn enorme paal in zn geheel in haar mond en keel verdwijnen en hield haar hoofd stevig vast, waardoor ademhalen niet mogelijk was.

De seconden leken nu wel minuten geworden en lang bleef hij zo staan tot Angelien, met betraande ogen, naar lucht happend en kwijlend kon ontsnappen aan zijn greep. Kokhalzend liepen grote slierten kwijl nu uit haar mond en verdween Manuel zn pik weer naar binnen. Dit herhaalde hij nog een keer en nadat de tijd verstreken was filmde de camera nu Angelien haar topje wat nat was van zweet en kwijl. Manuel trok haar topje naar beneden onder haar borsten die daardoor omhoog gedrukt werden. Haar tepels waren keihard en stonden strak gespannen op haar tepelhoven. De piercings kwamen nu mooi tot hun recht, het kettinkje strak onderhaar enorme tepels. Even kneep Manuel in 1 van haar tepels en Angelien schreeuwde het uit, waarschijnlijk waren ze nog erg gevoelig van het zetten van de piercing.

De volgende oefeningen waren weer wat zwaarder, pijpen zat er niet meer in, telkens werd ze nu, vaak lang en hard, geneukt in haar kut of kont. Toen kwam de melding: “Nog 1 oefening, doe je best dan krijg je daarna je beloning!” Nog 1 keer deed Angelien een oefening maar door vermoeidheid kreeg ze weer meerdere aanwijzingen en stopte ze al snel. Een lange, harde en heftige anale nekpartij volgde waarbij de camera genoeg tijd had om van alles in beeld te brengen. Haar gezwollene en druipende kut, fors gezwollen clit, haar snoeiharde gepiercde tepels, rood doorlopen ogen en kwijlende mond en een zwarte snoeiharde pik die haar kont helemaal suf stond te neuken.

Toen de timer eindelijk op nul stond werd Angelien meteen rechtop gezet bij het al vaak daarvoor gebruikte fitnes toestel en snel en vakkundig aan polsen en enkels vastgezet. Manuel verdween even buiten beeld om even later terug te komen meteen g-spot vibrator en een enorme vibrator met een grote ronde kop. Eerst bracht hij zorgvuldig de g-spot vibrator in en zette hem aan. Meteen begon Angelien te kreunen en hijgen. Toen pakte hij de vibrator met de grote kop en zetten die op een rustig standje aan en zette die tegen haar gezwollen clit. “Dit is je beloning voor vanavond. Je mag lekker klaarkomen op je klit heerlijk spuiten uit je kut…maar pas als ik het zeg. Angelien probeerde uit alle macht zich te ontspannen om maar niet klaar te komen, aan haar gezicht was duidelijk te zien dat het haar erg veel moeite koste.

Haar kut kneep soms heftig samen en alsof ze weeën weg pufte probeerde ze haar orgasme uit te stellen. Haar kut droop al wel van haar geil, maar squirten deed ze nog niet. Manuel zag dat ze het moeilijk had en vroeg haar: “Wil je klaarkomen?” Angelien kon niks zeggen maar knikte van ja. “Ik wil het horen, smeek me of je klaar mag komen” zei hij. Ze moest al haar zeilen bezetten om te kunnen praten en hijgend kwam er uiteindelijk uit: “Please, laat me klaarkomen en laat me alles onderspuiten please master!” Manuel keek haar nu streng aan en wachtte nog even en zei toen: ”kom maar klaar geile slet, je hebt het verdient!” Nog voor Manuel uitgesproken was kwam ze met een oerkreet klaar en spoot ze lading na lading kutsap met harde stralen uit haar pulsende kut. Manuel liet de -spot vibrator los die meteen naar buiten gedrukt werd maar de andere hield hij strak op haar klit en draaide de knop naar vol vermogen.

Een minutenlang orgasme volgde waarbij Angelien volledig van de wereld leek en aan haar polsen hing aan het fitness apparaat. De teller, die de hele avond had afgeteld bij haar neukbeurten telde nu op vanaf het moment dat haar orgasme begon. Toen de klok bijna 4 minuten aangaf haalde Manuel de vibrator van haar klit af en ebde haar orgasme in de komende 30 seconden weg, haar kut nog steeds druipend en pulsend. Bij 5 minuten stopte de film of kort daarna verder te gaan met het beeld van Angelien naakt onder de douche. Ze stond daar even alleen, leek nog half versuft, tot er ineens iemand in beeld kwam gelopen. Ik keek haar op haar rug, maar zonder enige twijfel wist ik zeker dat het Wendel was. Ze keek even naar de camera en mn gevoel was inderdaad goed. Zonder verder aandacht voor de camera te hebben begon ze Angelien nu helemaal in te zepen en sloeg daarbij geen plekje over. Angelien liet het allemaal begaan, nog versuft van de “training” Na een kwartier was ze helemaal schoongespoeld en draaide Wendel de kraan dicht, en stopte de film.

Ik keek minutenlang voor me uit, nam een slok van mn koffie die helemaal koud was en verslikte me er bijna in. Ik keek op mn horloge, schrok van de tijd, was helemaal alles om me heen vergeten en was veel te laat voor mn werk.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Wheely1980

Vindt het leuk om erotische verhalen te schrijven. Schrijf ook op aanvraag dus kom maar met ideeën. Hoop dat julie het waarderen en ben erg benieuwd naar jullie reacties

Dit verhaal is 7719 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

6 gedachten over “Hoe mijn vrouw veranderde 9”

  1. Wij zijn heel benieuwd naar het vervolg. Wij hopen ook dat de dochters van Angeline er bij betrokken worden, en dat hun vruchtbare buikjes worden gevuld met het krachtige sperma van pototente zwarte mannen.😋

Plaats een reactie