BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Lekkere koffie

S’morgens vroeg hoor ik geklop op de achterdeur. Als ik beneden kom zie ik Simone in haar kamerjas in de tuin staan. Zin in koffie buurvrouw?, vraagt ze, ik heb het echt even nodig. ‘Ogenblikje’, antwoord ik, ‘ga maar zitten dan zet ik koffie’. Ik pak de kopjes, zet ze op tafel en ga naast Simone aan de keukentafel zitten. ‘Wat is er?’, vraag ik bezorgd. ‘We hebben vanochtend weer ruzie gehad en Natalie is boos naar haar werk vertrokken’. Ik sla een arm om haar een en troost haar. Ze laat haar hoofd op mijn schouder rusten. Als ze even later wat bedaard is vertelt ze haar verhaal en ze is al snel weer de oude nadat het verdriet gezakt is. We praten verder over koetjes en kalfjes.

Ondertussen is het me niet ontgaan dat haar kamerjas wat open staat en ik haar grote tieten kan zien die verpakt zitten in een vuurrode bh. Simone is zo druk bezig met haar verhaal dat het even duurt voor ze me ziet kijken. ‘Mooi he?, voor mijn verjaardag gekregen”, zegt ze plots. Ik voel me betrapt en krijg een rood hoofd. ‘Wat heb jij aan ?’, vraagt ze. Voor ik kan antwoorden doet ze mijn blouse omhoog en ziet ze mijn roze bh en mijn bescheiden tieten. ‘Zo dat hebben we ook weer gezien’, zegt ze als ze mijn blouse naar beneden doet. ‘Is dat ook zo’n lekker zacht stofje?’, vraag ik terwijl ik mijn vinger over de stof van haar BH laat glijden. Ze lacht alleen en kijkt me geil aan, echter blijft het even stil.

Simone staat op en komt naast me staan, dan laat ze haar kamerjas op de grond vallen. ‘Zo kan je beter voelen’, zegt ze terwijl ze me geil aankijkt en mijn hand pakt. Ik sta op en leg mijn hand op haar grote tiet, Simone buigt voorover en geeft me een lange tongzoen en plaatst haar handen op mijn kont en trekt me dichterbij. ‘Ik wordt altijd zo geil als ik je in dat geile rokje zie’, fluistert ze in mijn oor. ‘Ik ben al helemaal nat, voel maar’, ze pakt mijn andere hand en schuift die tussen haar benen. Haar slipje is al doorweekt van het kutgeil. Ik laat mijn hand over haar kut glijden en spelenderwijs schuif ik het slipje opzij en laat mijn vingers naar binnen glijden. Simone maakt haar bh los. ‘Ik wil dat je aan mijn tieten zuigt terwijl je me klaarvingert. Dat laat ik me geen twee keer zeggen. Vol overgave zuig en lik ik aan haar mooie tieten. ‘Meer vingers’, hijgt Simone geil. Als ik haar met 3 vingers neuk wil ze nog meer. Ze duwt me op mijn knieën en ik laat mijn hand in haar kut glijden terwijl ik haar dampende spleet lik. Het duurt niet lang of ze komt schokkend klaar en squirt een grote lading kutgeil in mijn gezicht. Ze trekt me omhoog en ik laat mijn hand uit haar glijden, ze begint me te zoenen en haar geil van mijn gezicht en hand te likken.

Simone duwt me achterover de bank in en trekt mijn doorweekte string uit en schuift mijn leren rokje omhoog. Gulzig begint ze mijn kut te likken terwijl ze haar vingers in me laat verdwijnen. ‘Je vergeet een gaatje’, hijg ik geil tot mijn eigen verbazing. Ze schuift 2 vingers in mijn soppende kut terwijl ze haar vinger in mijn kontje duwt. Met haar tong op mijn clit kom ik klaar terwijl ze me neukt met haar vingers. We blijven even liggen in elkaars armen, onze benen plakken van het kutgeil. Dan sta ik op en pak haar hand, ik neem haar mee naar de badkamer.

Simone gaat voor me staan in de douche. ‘Dit wil ik zo graag’, zeg ik geil glimlachend tegen haar, ‘laat maar lopen’. Terwijl ik onder haar kruip met mijn mond open. Haar gladgeschoren kutje houdt ze open en laat een gele straal op mijn gezicht uiteen spatten. Gulzig vang ik zoveel mogelijk op, als ze klaar is duw ik mijn gezicht tussen haar benen en begin haar kut te likken en te vingeren. ‘Eens kijken of zij het ook lekker vindt’, denk ik bij mezelf als ik een natte vinger tussen haar billen laat glijden. Simone gaat gelijk met haar benen verder uiteen staan zodat mijn vinger goed bij haar geile kontgaatje kan komen. Ik laat steeds meer vingers in haar kontje glijden terwijl ik haar clit blijf likken en zij steeds harder begint te kreunen. Niet veel later heb ik heel mijn hand in haar geile kontje zitten en laat ze zich gewillig fisten. Bijna gillend komt ze op mijn gezicht klaar.

Terwijl we douchen laat Simone haar vingers bij mij naar binnen glijden tot ze heel haar hand in mijn gewillige kut heeft. Tot mijn verbazing past heel haar hand in mijn spleet en ik laat me diep fisten tot ik klaarkom. We douchen elkaar af met veel schuim en als we beneden zijn zegt Simone dat ze moet gaan maar graag weer gauw op de koffie komt, dan samen met Natalie….

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 12360 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Lekkere koffie”

Plaats een reactie