BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Date op de boerderij

Na veel heen en weer sturen van berichtjes met Marcel via de erotische website besluit ik om de stoute schoenen aan te trekken en af te spreken. We hebben al veel ideeën en fantasieën uitgewisseld waarbij ik als geile zaadslet gebruikt zou worden bij hem op de boerderij. Als de afspraak staat kan ik het niet meer uit mijn hoofd krijgen. Elke dag denk ik er aan en loop ik bijna continu met een keiharde pik in mijn broek. Als ik de dag voor de afspraak opsta heb ik zin om lekker geil te spelen voor ik naar het werk ga. Ik scheer me volledig glad zoals ik van mijn meester Marcel heb doorgekregen. Vervolgens pak ik wat creme en smeer die op mijn pik en zaadhongerige mannenkut. Langzaam laat ik mijn vinger naar binnenglijden. Terwijl ik mezelf neuk schuif ik er elke keer een vinger bij tot ik me bijna lig te pisten op de badkamervloer.

Dan krijg ik een geil idee. Ik loop, nog steeds volledig naakt naar beneden naar de keuken. Het raam van de keuken is groot en zit aan de straatzijde dus ik ben wel benieuwd of ik gespot wordt terwijl ik de koelkast open doe en er een grote courgette en aubergine uit haal. Beide groenten leg ik even in warm water en wacht op het krukje in de keuken tot ze wat warmer zijn. Ondertussen kan ik niet van mijn mannenkut af blijven en neuk mezelf met mijn vingers terwijl ik aan mijn keiharde pik trek. Gelukkig zijn de groenten snel warm genoeg, ik wou niet op de keukenvloer komen maar met wat diks in me in de badkamer.

Eenmaal terug in de badkamer smeer ik nog wat meer creme op mijn kutje. Op dat moment ben ik zo geil dat het me niet interesseert of iemand me ziet. Ik loop naar mijn slaapkamer en pak daar de laptop en log in op bullchat en zet de camera aan. Al snel zijn er een redelijk aantal die mij volgen en ik zie het ene na het andere geile bericht binnenkomen die me nog verder opzwepen. Ik draai met mijn kont naar de camera en laat de courgette in mijn geile mannenkut glijden en begin mezelf langzaam te neuken en dan steeds harder. Ik haal de courgette er herhaaldelijk uit en laat mijn openstaande zaadgrotje zien aan de kijkers. Wanneer ik lekker opgerekt ben pak ik de dikke aubergine en duw die met de dikke kant in mijn neukgrot. Het doet even pijn maar al snel maakt dat gevoel plaats voor genot en ik pomp hard heen en weer. Ik haal de aubergine er uit en toon mijn gapend gat en duw dan terug en pomp tot het zaad uit mijn pik lekt.

Ik verplaats de camera naar de douche en ga in de douche staan. Dan houd ik mijn pik omhoog en begin te pissen tot enthousiasme van het publiek. Dan douche ik en geef nog een geile show om daarna de laptop dicht te klappen en naar mijn werk te gaan.

In de avond ontvang ik de laatste instructies voor onze ontmoeting en de routebeschrijving. Ik haast me nog naar de winkel om de kleren te halen die ik aan moet doen.

Ik volg de instructies gewillig op en douche en scheer me nog een keer volledig glad. Dan smeer ik me in met creme en breng ik mijn grootste buttplug in. Ik trek een geil damesslipje en kousen aan. Dan bevestig ik de tepelklemmen en doe de knaloranje overal aan en stap in de auto.

Eenmaal aangekomen bij de boerderij bel ik aan en Marcel laat me binnen. Hij doet de deur open in zijn kamerjas met overduidelijk niks er onder. Hij is aan het bellen en gebaart me binnen te komen en wijst naar de grond. Ik ga op mijn knieën voor hem op de grond zitten en wacht af. Dat is blijkbaar niet goed want ik krijg een klap in mijn gezicht en hij duwt mij richting zijn pik. ‘Een ogenblikje’, zegt hij in de telefoon en richt zich dan tot mij. ‘Likken teef!’, bijt hij me toe. Terwijl ik zijn pik en ballen lik gaat hij verder met zijn gesprek. ‘Ja die vieze teef is hier, ja de zaadslet waar ik het over had. Ja dat klopt, hij blijft hier heel de week’. Dat ik heel de week zou blijven had ik niet verwacht maar maakt me retegeil. ‘Dat is goed dan zie ik je vanmiddag verschijnen, neem maar mee wie je wil’, besluit Marcel en dan hangt hij op.

Op dat moment komt Niels om de hoek kijken, hij heeft niet de moeite genomen om een kamerjas aan te doen en staat naakt te kijken hoe ik de pik en ballen van Marcel lik. Langzaam laat ik mijn tong van zijn ballen naar het tipje van zijn pik glijden. Terwijl ik net met mijn mond boven bij zijn pik ben begint hij in mijn mond te pissen. ‘Slik alles door!’, roept hij woedend als er wat uit mijn mond loopt. Als hij klaar is met pissen duwt hij mijn gezicht tegen de grond. ‘Oplikken, teef!’. Gehoorzaam lik ik de vloer schoon. Dan pakt hij een riem uit zijn kamerjas en doet die om mijn nek en moet ik achter hem aan lopen richting Niels. Die staat ondertussen aan zijn grote pik te trekken, dan stopt hij en lopen we naar de woonkamer. Als ik denk dat we gaan zitten trekt Marcel aan mijn riem en we lopen door naar de stal achter de woonkamer. ‘Liggen!’, bijt hij me toe terwijl hij naar het hooi wijst. Ik lig naast de honden in de stal. ‘We komen terug als we koffie gedronken hebben’, kondigt Niels aan. ‘Zorg dat je je overal uit hebt als ik terugkom’.

Na een half uur komt Niels terug in de stal en gaat boven mij staan en richt zijn pik op me en pist over me heen. Zonder wat te zeggen pakt hij de riem vast en trekt me naar een bank en duwt me over de bank. Hij haalt de plug uit mijn kont en schuift zijn pik naar binnen. Hij begint me hard te neuken en zijn pik is nog dikker dan de plug die ik in had. Gewillig laat ik me nemen als de slet die ik ben. Het duurt niet lang of hij komt hard kreunend in mijn zaadgrot klaar en met geweld duwt hij de plug er terug in. “Alles wat er uit lekt lik je op, begrepen!’, zegt hij voordat hij de stal uit gaat.

Uit alle macht probeer ik al het hete zaad in mijn neusgrot te houden maar helaas sijpelt er wat langs mijn benen op de grond. Dan komen Niels en Marcel terug en zien wat er gebeurt. ‘Oplikken, nu direct!’, schreeuwt mijn meester. Gehoorzaam ga ik op de grond zitten op handen en knieën als een teef en begin het zaad van de vieze grond te likken. Overal ligt pis en stront van de dieren maar ik moet doorlikken. Als het naar tevredenheid opgelikt is komt er nog een man binnen met twee honden en Marcel haalt zijn drie honden uit de bench. ‘Tijd om te dekken’, zegt hij glimlachend. Ik ben bereid voor alles maar tot mijn verbazing wordt een teefje naast me geplaatst en de eerste reu achter de teef, hij bespringt zijn prooi gelijk en begint te neuken tot ik zijn pik zie verslappen en er zaad uit de teef zie lopen. Zo worden nog twee andere honden achter de teef gezet. Als die klaar zijn duwt Marcel achter de teef en beveelt me te likken.

Gewillig lik ik het zaad uit de kut van de teef als ik een hond achter me voel die me bespringt. Niet veel later zit de pik van de herder in mijn kont en begint hij te pompen. Als de kut van de reu schoon is moet ik haar kont likken en neuken met mijn tong. Ik voel de reu in me klaarkomen en ook de laatste hond wordt achter me gezet en die begint me te dekken. Als ook die klaar is komt Marcel achter me zitten en ramt zijn harde pik in me en pompt me ongenadig hard tot hij spuit. Hij duwt de teef weg en duwt zijn pik in mijn mond. ‘Lik en zuig me schoon, teef!’. Ik proef zijn zaad, mijn kontgeil en het zaad van de honden. Als zijn pik schoon is duwt hij de teef voor me, ‘nu mag jij je beloning hebben, neuk de teef in haar kont’ . Terwijl ze de teef vasthouden duw ik mij pik naar binnen wat niet nieuw is voor haar want ik glijd er redelijk makkelijk in. Het duurt niet lang of ik loos mijn zaad in haar. Als toetje mag ik haar ook weer schoonlikken.

‘Rust maar uit slet, je zal het nodig hebben’, grijnst Niels als ze me in de stal achterlaten.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 11161 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Date op de boerderij”

Plaats een reactie