BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Secret

Lonneke is geil en dominantIk ben Annette en was 37 toen iets mee maakte waar ik nu jaren later nog steeds opgewonden van kan worden. En dit ga ik met jullie delen.
Ben dus Annette, niet zo heel groot, 1,67 en weeg iets van 54 Kg. Heb donker blond haar en bruine ogen. Een kleine B en, zeggen ze, lekkere billen. Verder best sportief. Ik loop wat hard, rij op mijn racefiets in de zomer en op mijn mountainbike als het weer wat slechter is. Heb twee kids. Twee meiden van 15 en 17. Ja, ik was er vroeg bij, maar wel bewust, dus geen ongelukje.
Verder was ik toen het gebeurde al ruim 2 jaar gescheiden.

Mijn oudste dochter was bijna 18 en was klaar met haar VWO. Ze wilde dus een feestje geven voordat ze ging studeren en op kamer ging. Er kwamen een stuk of 15 meiden en wat jongens. Vriendinnen en een aantal uit haar klas. Uiteraard ook haar 2 beste beste vriendinnen. Deze meiden deden alles samen. Ook een iets oudere zus van een van de twee ging vaak mee en dan waren ze met zijn vieren. Deze oudere zus was 20 jaar en heet Lonneke. Ze was wat langer als ik en een super figuurtje. ik vond haar een natuurlijke beauty. Een hele vlotte leuke meid.

Ik had haar natuurlijk al wel vaker gezien en ze was ook al meerdere keren bij ons thuis geweest.
Maar nu op het feestje zocht ze echt contact met mij. Ze kwebbelde honderd uit en hielp mij in de keuken. Ik vond het alleen maar harstikke leuk. Ze had ook een racefiets en vertelde over haar tochtjes en fiets. Ik uiteraard ook. Ik had echt opgezien tegen het feestje maar nu met Lonneke had ik het ook naar mijn zin. Ze maakte af en toe een opmerking en dan rolde de tranen over mijn wangen van het lachen. Soms ook best heel schunnig. En wat mij ook vleide was dat ze heel complimenteus was naar mij. Dat ik er goed uit zie en dat je aan mijn figuur wel kon zien dat ik sportief was. Dat ik een lekker ding was en dat ze jaloers was op mijn billen.

Ik vertelde haar dat ze echt niet jaloers hoefde te zijn dat zij ook een goed figuur had en zeker ook lekkere billen. Ik zei haar, dat zo’n lekkere meid zoals zei aan elke vinger wel 10 kerels kon hebben. Of vrouwen zei ze lachend met een knipoog.
Ik bekeek haar nu met hele andere ogen en werd verlegen van de manier waarop ze daarna met mij aan het flirten was.
Tegen 2 uur waren alleen de twee beste vriendinnen van mijn dochter en Lonneke er nog en die gingen nu ook naar huis. Mijn dochter liep met de meiden naar de hal ze moesten eerst nog plassen. Ik stond met Lonneke in de keuken. Ze kwam voor mij staan en zei nou Annette bedankt voor de hele leuke avond ze pakte mijn schouders en kuste mij op de wang. Toen keek ze mij met haar puppy ogen aan trok mij tegen zich aan en kuste mij op mijn mond. Hopelijk zien we elkaar nog. Misschien kunnen we een keer samen fietsen. Ze likte haar lippen en knipoogde.
Ik probeerde te begrijpen wat er nu was gebeurd.
Ze pakte mijn hand en trok mij mee de gang in. Ze waren zover. Kusjes en weg was iedereen.

Nadat ik samen met mijn dochter alles zover had opgeruimt lag ik eindelijk in bed. Ik hoorde een pingeltje op mijn mobiel. Ik pakte hem en zag dat ik een appje had. Lonneke? Bedankt voor de leuke avond. Ik ga nu over je dromen. Slaap lekker. Kusje.

Wat moet ik hier nu mee? Ik zag Lonneke voor mij. Haar figuur, lekkere billen en tepels die drukte door haar shirtje. Haar lippen toen ze mij kuste. Ik voelde mijn tepels hard worden en automatisch ging mijn hand mijn broekje in. Na mijn scheiding had ik wel eens even kort een vriendje gehad en ook een paar keer een vriendinnetje, maar die waren allemaal veel te lief voor mij. Ik hou van een partner die weet wat die wil en mij zo gek maakt zodat ik doe wat hij of zij wil.
Ben dus best onderdanig.
Lonneke was een super lekker ding maar wel heel erg jong.
Met een hand in mijn broekje viel ik in slaap.

Het was komende dagen super lekker weer. Heerlijk om er op uit te gaan met de racefiets.
Ik had mijn fietsbroek aan. Een zomerbroek tot boven de knie met een zeem bij de billen. Deze moet je dus sliploos aan. En een shirtje. Met mijn kleine borsten ook het beste zonder bhtje.
Haar in een staartje.
De bidon met water en wat spulletjes in mijn rugzakje. Ik wilde net mijn mobiel in het rugzakje doen toen er een app binnen kwam.
Lonneke. Hallo Annette, zin om een rondje te fietsen?
Hi, ik sta klaar om net te gaan.
Lonneke. Dat is toevallig, ik ook. Zullen we afspreken over een half uurtje aan de rand van de vennen? Wacht ik daar waar je de parkeerplaats hebt.
Leek mij wel leuk. Dus prima, tot zo dan.

Ik stapte op mijn fiets en reed die kant op. Het was echt super fiets weer en lekker rustig zo door de week. Toen ik het fietspad op reed dat door het vennen gebied loopt zag ik haar al staan. Ze zwaaide, dat ze mij ook zag. Ik stopte bij haar. Ze had ook haar haren in een staartje en ze had net zo’n broek aan als ik en uiteraard een shirtje. Haar tepels prikte tegen het shirtje. Ze zag er heel lekker uit.
Ze kwam bij mij en kuste mij kort op de wang en toen gelijk wat langer op mijn mond. Hallo, lekkertje, zei ze tegen mij. Ik wist niet hoe ik moest reageren. Ik voelde mij een onnozel meisje. Gaaf dat je met mij wil fietsen. Ze knipoogde. Lekker dubbelzinnig dacht ik. En schat, sexy broekje hoor. Ook sliploos net als ik. hahahaha Ik schude mijn hoofd, echt Lonneke, en lachte mee.

Kom we rijden. Ze stelde een route voor van een uurtje of zoiets. Prima voor mij.
We reden door het heide en vennen gebied en kwebbelde en hadden de grootste lol.
Soms reed ze achter mij en maakte dan opmerkingen over mijn billen.
Maar goed dat ik er bij ben anders reden er nu al kwijlenende kerels achter je die geilen op je lekkere billen.
Ik was al wel gewend aan haar opmerkingen dus ik grapte er maar mee.
Als ik achter haar reed dan zag ik haar lekkere strakken billen en voelde ik mijn tepels hard worden. Lonneke was echt een lekker geil ding.
Na een dik half uur, even stoppen Annette, ik moet nodig plassen. Een eind verder wees ze en draaide een klein bos pad in. Een eind van het fietspad af stopte ze bij wat struiken. We zetten onze fietsen neer en ik bood haar een koek aan die ik in mijn rugzakje had. Even wachten, ze liep 2 meter van mij af, pakte de rand van haar broek en pelde die over haar billen. Nu stond ze in haar blote billen. Het deerde haar totaal niet ik er bij stond. Toen ze voorover bukte om de broek over haar knieen te schuiven zag ik haar kutje. Ze draaide om naar mij en ging op haar hurken. Ik zag een streepje haar boven haar kutje. Ik stond gebioligeerd te kijken en hoorde haar plassen. Zo dat lucht op. Ze keek mij aan en vroeg of ik een zakdoekje had. Ik keek in mijn rugzakje naar zakdoekjes. Ik haalde er een uit en reikte haar er een aan. Ze keek mij aan terwijl ze het zakdoekje aanpakte en zei met een glimlach of lik je het er liever af. Hahaha

Weer een typisch Lonneke grapje. Zou ik zo doen maar niet hier grapte ik terug. Oh, jammer. hahaha Ze veegde zich af en stond op. Ze bukt zich om haar broek weer omhoog te krijgen. Zo snel en makkelijk gaat dat niet dus ik had de tijd om haar goed te bekijken.
Ze had haar broek weer aan. Hoef jij niet te plassen?
Ik hoefde eigenlijk niet echt maar ik zei gelijk, ik ga ook wel even.
Ik liep daar waar zij net was en met mijn billen naar Lonneke pelde ik ook mijn broek over mijn billen. Ik voelde haar blik, ik draaide met mijn kont om mijn broek uit te krijgen. Liet hem op mijn enkels vallen en zette mijn benen iets uit elkaar en bukte voorover. Ze moest nu vol tegen mijn kutje kijken. Ik draaide wat en ging zitten. Ik keek opzij en Lonneke keek met glazige ogen mijn richting uit. Ik zag haar tepels stijf tegen haar shirtje prikken net zo als de mijne nu. Ik plaste wat, niet zo veel. Geef mij ook even een zakdoekje, vergat er een te pakken. Ik stond al op en stond daar in mijn blote kont. Ze pakte een doekje en kwam mij bekijkend dichterbij. Of zal ik het aflikken zei ze met gebroken stem. Ik keek haar aan en voelde de spanning. Ze stond nu voor mij. Ik stond daar met mijn broek op mijn enkels. Ze keek mij aan en kwam met het doekje tussen mijn benen en veegde rustig over mijn kutje. Ik zette automatisch mijn benen uit elkaar om ruimte te maken. Haar andere hand voelde ik op mijn bil terwijl ze heel rustig met het doekje op en neer ging. Ze keek mij aan en kuste mij heel voorzichtig op mijn lippen. Ik voelde mijzelf geil worden. Mijn kutje reageerde en mijn tepels stonden kei hard. Toen voelde ik haar vingers op mijn kutje ze kuste mij weer en nu voelde ik haar tong op mijn lippen. Ik deed als vanzelf mijn mond open en liet haar tong naar binnen. Ze vingerde mij. Je bent nat. We kusten nu wat wilder.

Ik kreunde in haar mond. Ik vond dit zo spannend dat ik al bijna klaar kwam. Ze merkte dit en stopte twee vingers in mijn kutje en haalde die op en neer. Ik reed op haar vingers. Wat ben je lekker geil Annette. Kom maar klaar. Ze pakte mijn staartje trok mijn hoofd wat achterover en kuste mij weer geil. Ik was er bijna. Kom klaar lekkere geile slet. Die geile praat van haar gaven het laatste zetje. Kreunend en schokkend kwam ik klaar op haar hand. Toen ik uit getrild was en langzaam weer tot de werkelijkheid kwam dacht ik fuck wat heb ik gedaan. Maar Lonneke was heel lief en kuste mij heel teder en zei dat ze mij geweldig vond. Met Lonnekes hulp trok ik mijn broek weer over mijn billen.
Ik wist niet wat ik moest zeggen stapte op mijn fiets. Lonneke kwam bij mij staan en keek mij aan.
Je bent super lekker Annette. Dit blijft echt ons geheim geen zorgen. Ze kuste mij weer heel teder.

Tjee, wat was er gebeurd ik wist niet zo goed wat ik nu moest. Maar Lonneke deed net of er niets was gebeurd en dat stelde mij gerust.
We reden gezellig babbelend naar mijn huis. Moest wel steeds denken aan wat er gebeurd was. Maar wat was dat spannend en lekker geweest.
Thuis zetten we de fietsen achter in de tuin en gingen naar binnen.

Wil je wat drinken Lon?
Ze kwam bij mij en pakte mij vast en kuste mij. Ik voelde haar tong en we scharrelde. Ik voelde haar handen op mijn billen en ik stond er een beetje aarzelend bij.
Moeten we dit wel willen Lon. Jij bent pas 20, ik had je moeder kunnen zijn.
Ik val op rijp. En ik vind je super sexy en ik wil je. Ik beloof echt dat ik met niemand zal praten over wat we doen. Het is ons geheim.
Ze kuste mij nu wat wilder en geiler.
Mijn tepels werden hard en ik voelde mijn kutje. Ze keek mij geil aan en zei, kom trek je broek voor mij uit. Ik stond zonder iets te doen voor haar. Ze kuste mij weer maar nu heel teder en likte over mijn lippen. Kom schat, trek je broek voor mij uit. Laat zien dat je mij ook wil.
Mijn lust heerste over mijn verstand. Ik haakte mijn vingers in mijn broek en drukte hem omlaag.
Ik zag in haar ogen haar overwinning. Ze keek hoe ik met mijn billen draaide om de broek verder uit te krijgen. Hij viel op mijn enkels en ik stapte er uit. Kom hier, ik deed een paar stapjes haar naar haar toe. Ze kuste mij weer en fluisterde, trek je shirtje uit. Ik wil je naakt zien. Ik was nog bezig met haar vraag. Duurde kennelijk te lang, want nu zei ze harder. Ik wil je naakt zien trek uit.
Waarom weet ik niet maar ik deed gelijk wat ze vroeg. Naakt stond ik voor haar, voor een meisje van net 20. Met een glimlach op haar gezicht bekeek ze mij. Wow, schat je bent echt lekker.

Ze trok mij naar zich toe en kuste mij geil. Ik voelde een hand over mijn borsten, plukken aan mijn harde tepels en toen omlaag over mijn buik tussen mijn benen. Ik sidderde. Mmmm, schat, je bent nat, maak ik je zo geil. Ik wilde haar broek ook omlaag maar ze drukte mijn hand weg en zei rustig aan geile mamie. Ze nam mijn hand en naakt liep ik met haar mee de kamer in.
Blijf hier staan en zelf ging ze in een stoel zitten. Ik stond een meter voor haar. Doe je benen iets uit elkaar en streel jezelf. Ik wil zien hoeveel zin je hebt. Als in een trance deed ik mijn benen uit elkaar en streelde mijn borsten. Ging met een hand omlaag en streelde mijn kutje.
Goed zo Annette. En nu vinger jezelf. Ik streelde mijn klit en kreunde. Ik drukt een vinger in mijn kutje en kreunde harder.
Wil je mij Annette? Wil je mij.
Ja, ik wil je.
Wil je mijn sletje zijn Annette?
Ja kreunde ik.
Wat ja, zeg het geile teef.
Ja Lon, ik wil je geile slet zijn.
Ik hou van teefjes die goed kunnen luisteren. Kun je dat Annette.
Ik was zo geil dat ik alles zou zeggen. Ja, Lon ik zal goed luisteren.
Mooi, want ik hou van onderdanige teefjes die goed kunnen luisteren.
Kom geile teef dan mag je mijn broek uit trekken.
Ik ging voor haar zitten en hielp haar haar broek uit trekken.
Zelf deed ze haar shirtje uit en nu zat ze naakt in de stoel.
Kom slet laat maar eens zien hoe goed je kan likken.
Bloedgeil werd ik van haar woorden. En nog geiler omdat dit ding van 20 mij domineerde.

Ze deed haar benen uit elkaar en ik deed wat ze vroeg en likte haar kutje. Zoog aan haar klit, tongde haar gaatje en likte zelfs onder haar aanmoediging haar sterretje. Ze pakte mijn staartje en wild neukte ze tegen mijn mond. Ik wist het wel. Je komt heel netjes over maar toen ik je zag wist ik gelijk dat je een geile slet bent. Je hebt vaker een kutje gelikt slet. Ik ga komen geile slet, lik mijn kutje. Ik ga je lekker gebruiken. Je mag mijn onderdanige hoertje zijn. Ik vond het zo geil dat ik mijzelf vingerde terwijl ik haar wild likte. En toen kwam ze luid kreunend klaar.

Ze trok mij naar zich toe. Kuste mij en vond dat ik super kon likken. Ze voelde even aan mijn zeik natte kutje. Mmm, dat voelt lekker aan.
Heb je ook speeltjes schat.
Niet zo veel. Ik heb een dildo met zo’n zuignap en een vibrator.
Boven in je nachtkastje zeker. Kom laten we naar boven gaan.

Allebei naakt liepen we de hal in en de trap op naar boven.
Op de trap zat ze aan mijn kont. Boven duwde ze mij de kamer van mijn oudste dochter in. Laten we naar mijn kamer gaan. Nee, ik wil even hier.
Ze pakte mij van achter vast en ze kneede mijn borsten. Ik vind het geil hier in deze kamer. Kom ga op bed liggen. Ookal waren mijn dochters met mijn ex mee vond ik het niet fijn. Ze ging op het bed zitten en trok mij bij zich. Ik ging ook op het bed zitten. Ze drukte mij achterover en kuste mij terwijl haar handen met mijn tepels speelde. Ze kneep er hard in en ik kreunde. Ze nam er een in haar mond en zoog er aan terwijl een hand over mijn buik tussen mijn benen gleed. Mmm, je bent nat. Vind je het zo spannend. Haar tong speelde over mijn lippen en ik probeerde die met mijn tong te vangen. Ik draaide met mijn kont om zoveel mogelijk van haar vingers te genieten. Geile slet, fluisterde ze in mijn mond, ik ga je vanmiddag gebruiken als mijn geile hoertje. De appel valt niet ver van de boom, lachte ze. Ik keek haar vragend aan. Ze drukte twee vingers in mijn kutje en ik kreunde hard. Ik vind het super geil op dit bed. Ik heb hier met je geile dochter gespeeld en nu op hetzelfde bed met haar geile mamie. Wat? Daisy is net zo’n geil teefje als haar moeder. Daisy? Mijn oudste dochter is wat betreft sex enzo best gesloten. Raar idee. Ik kon er niet echt over nadenken want Lon zat aan mijn klitje en kuste mij met een hele natte tong.

Ze likte mijn tepels zakte na beneden en ik voelde haar tong op mijn navel. Ze kuste net boven mijn kutje. Ze drukt mijn benen wijd uit elkaar zodat mijn kutje open stond. Ik voelde haar tong op mijn klit. Ze likte en zoog er aan. Ik draaide met mijn kont toen ze ook nog twee vingers in mij drukte hoorde ik mijzelf hard kreunen. Ze pakte mij onder mijn knieen en drukte mijn benen richting mijn borsten. Mijn kont kwam omhoog en toen ze mijn benen ook nog uit elkaar drukte lag ik helemaal tentoongesteld. Hou je benen zo vast commandeerde ze. Toen ik het deed voelde ik haar tong op mijn klit en vingers in mijn kutje. Ze likte mijn sterretje terwijl ze mijn klitje streelde. Ik werd gek. Ze kwam weer met haar tong naar mijn klit en toen drukte ze een vinger in mijn kontje. Niet voorzichtig maar gelijk haar hele vinger zo diep als maar kon. Ik kermde en toen ze haar vinger een paar keer op en neer haalde drukte ik mijn kontje tegen haar vinger. Goed zo geile slet. Volgens mij vind je een pik in je kontje ook geen probleem.
Ze trok haar vinger uit mijn kontje. En ging rechtop zitten.

Kom we gaan naar je kamer en stapte van het bed. Ik lag nog beduusd op het bed. Kom schat, ze pakte mijn hand en trok mij overeind.
Ik zat op de rand van het bed en zij bukte voorover en kuste mij geil. Kom op je knieen schat. Ik dacht dat ze mij wilde laten likken. Ik zakte op mij knieen en legde mijn handen op haar heupen en keek haar aan. Ben je mijn teefje mamie, zei ze. Wat bedoelde ze nou? Ik vroeg of je een geile teef bent? Ze zakt op haar hurken en keek mij aan. Ze pakte ruw mijn staartje, kun je antwoord geven als ik je wat vraag. Met de andere hand gaf ze mij een tik in mijn gezicht.

Geschrokken keek ik haar aan. Ben je mijn geile teef? Ik knikte. Ze had nog steeds mijn staartje vast trok mijn hoofd iets opzei ik gaf mij weer een tik in mijn gezicht. Het deed totaal geen pijn maar ik schrok ervan en het zet je gelijk op je plaats. Als ik iets vraag antwoord je mij netjes met juffrouw of juf Lon. Begrepen slet. Ja juffrouw, zei ik gelijk. Mooi, ben je mijn geile teef?
Ja, juf Lon, zei ik onderdanig. Kijk zo ben je een lief teefje. Ze aaide mij over mijn hoofd. Met haar andere hand streek ze met haar duim over mijn lippen. Ik deed mijn mond iets open en gelijk stopte ze een paar vingers in mijn mond. Ik zoog op haar vingers. Zie je mamie, zo kan het ook.
Kom schat, ze stond op, we gaan naar jou kamer. Ik wilde ook gaan staan. Maar ze hield mij op mijn knieen. Een goed teefje kruimt er heen. En jij bent toch een goed teefje. Kom teefje.
Een geile scheut trok door mijn lichaam. Ik kroop richting de deur de overloop op. Daar hield Lon mij tegen en streek over mijn rug, over mijn billen en voelde tussen mijn benen.
Je kut is zeik nat, je geilt hier echt op. Super. Ze gaf een paar flinke tikken op mijn billen.
Blijf hier mamie. Ze liep mijn slaapkamer in en toen hoorde ik haar roepen, kom voor mamie. Kom voor. Ik kroop de kamer in en Lon zat op een stoel die daar in de hoek stond. Ik kroop voor haar.

Ze aaide over door mijn haren. Kom hoog. Ik ging met mijn handen op haar knieen ze kwam voorover en we kusten. Toen drukte ze een been tussen mijn benen en ging wat op en neer tegen. mijn kutje. Ik drukte mijn kutje tegen haar been. Ze kuste mij teder en zei kom schat rij als een loops teefje tegen mij been. Ik begon tegen haar been te rijden. Ze keek geil mij aan. Ik voelde mijn kutje tintelen. ze pakte mijn tepels en rolde ze en trok eraan. Ik reupte tegen haar been en het was echt geil. Ik hijgde en kreunde. Toen trok ze haar been weg. Vies teefje. Dat mag toch niet. Vrouwtje zal je wel even helpen. Ze liep naar het nachtkastje trok een paar laden open en pakte de dildo eruit.
Kom mamie. Ik kroop voor haar en ze liet mij de dildo pijpen. Toen die nat genoeg was trok ze mij met mijn billen naar haar toe drukte mij voorover en zette de dildo tegen mijn kutje. Rustig zei ik. Ze zocht de opening en drukte hem ietsjes naar binnen. Mmm, rustig. Dat had ik beter niet kunnen zeggen. Toen drukte ze het hele ding in een keer tot de ballen door. Ze liet hem daar even zitten en begon mij toen met dat ding te neuken. Ik vond het super. Ik gilde, kreunde en draaide met mijn kont.
Ik hoorde Lon lachen. Geile slet. Ze hield haar hand stil en zei neuk jezelf teef. Ik nam het gelijk over. Ze sloeg op mijn kont . Maak jezelf klaar slet dan mag je mij zo ook doen. Ze petste nu dan op mijn linker dan op mijn rechter bil. Ik werd er alleen nog wilder van. En toen kwam ik gillend klaar. Het werd even zwart voor mijn ogen. Ze ging op bed liggen en trok mij mee. We scharrelde.
Ze liet mij haar weer likken, ik pakte de dildo en tikte ermee op haar kutje. Zette hem tegen haar gaatje en drukte. Ik moest een paar keer proberen voordat hij er met wat extra druk in ging. Heel rustig trok ik hen dan iets terug om hem dan weer iets verder te drukken. Totdat hij er helemaal in zat. Lon was strak, en dan bedoel ik strak. Ik likte haar klit terwijl ik haar neukte en niet lang daarna kwam Lon ook luid kreunend klaar.

We lagen tegen elkaar aan en ze zei, je bent echt lekker om mee te vrijen.
Ik vond het ook lekker hoor schat.

Vond het spannend genoeg voor een vervolg? Laat maar weten

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 17730 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

9 gedachten over “Secret”

    • Als mijn dochter 17 is dan is ze toch bijn 18?
      En ik zei alleen dat toen het gebeurde ik ruim 2 jaar gescheiden was. Toen waren mijn meiden uiteraard ruim 2 jaar jonger.

Plaats een reactie