BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Pastoor was de eerste!

Ouwe Tom heeft een geile anus“Goedemorgen, schoonmaakbedrijf TipTop, u spreekt met Els, wat kan ik voor u doen?”. “U spreekt met meneer Peeters, de ramen van mijn villa moeten aan de binnenzijde gewassen worden”. “Eén moment graag”……………. “Meneer daar ben ik weer, ik zie dat u een contract bij ons heeft. Volgens onze gegevens zijn uw ramen drie weken geleden gedaan”. “Dat klopt Els, ik krijg gasten, wil blinkende ramen. Kun jij Henk sturen?”. “Eén moment graag”………. “Meneer Peeters, het is geregeld, uw ramen worden morgen rond twee uur door Henk gewassen. Deze extra wasbeurt valt buiten het contract, u dient deze apart te betalen”. “Geen probleem Els, bedankt”. “Graag gedaan meneer”.

De volgende dag, na de lunch geniet ik van de bubbels in het bad.
Fris droog ik mij met een zachte handdoek af en smeer mijn sterretje in. De spiegel maakt mij nog steeds niet blij, de rest wel. Ik ben met zeventig nog kerngezond en welgesteld. De pendule staat twee keer, moet opschieten, ik werk mijn make-up bij. Ga vandaag voor een blonde pruik met krullen. De bel van de ingangspoort gaat, shit ben nog naakt, schiet snel pantykousjes aan. De bel gaat weer, laat de rest zitten en trek een badjas aan.
Door het venster zie ik het witte busje met blauwe letters voor ingangspoort staan. Ik druk op de knop om Henk binnen te laten, zet de voordeur op een kier. Deze glazenwasser van rond de veertig is de beste. Henk trekt altijd zijn werkschoenen uit en zet die keurig op de deurmat. Hij is vriendelijk, wel dom, denk dat ik een onnozele slechthorende bejaarde ben.

“Goedemiddag Mevrouw Peeters! Ik heb een collega meegenomen! Hij heet Danny!”. De jonge knaap van rond de vijfentwintig met armen vol tattoos stoot Henk aan; “Dit is een oude kerel”. Henk fluistert; “Danny niet zeuren, je wilde voor het trouwen toch de bloementjes buitenzetten”.
Naakt moet ik de vensterbank leegmaken. Bij de eerste bloempot die ik wil pakken gaan mijn mollige benen wijd. Henk toont mijn kale ster; “En Danny? Heb ik te veel gezegd?”. “Jezus Henk, zijn anus steekt eruit, is dit normaal?”. Henk lacht; “Danny, natuurlijk niet, wat houdt je tegen”. De aanstaande bruidegom doet zijn gordel af, laat zijn werkbroek zakken. Over mijn schouder zie ik zijn enorme geslacht. Hij zit gelijk goed, voel zijn eikel in de anus, hij schuift door en begint stevig te neuken. O wat heb ik dit gemist. Henk streelt door mijn grijze haren, draait mijn hoofd en drukt zijn stijve in mijn mond.
De jongen met zijn handen vast in mijn vetrollen laat zijn ballen flink klotsen. Schokkend in mijn pantoffels pijp ik Henk goed door. Danny kreunt; “O Henk …. Deze kerel is echt geil …. oooh ….. ik kom …… jaaa”. De jongen ramt nog een keer en spuit een gigantische lading. Resten sperma druipen tussenuit mijn anus over mijn pantykousjes. Henk staat te trillen op zijn benen; “O mevrouw ……. Ik kommm, doe uw mond open”. Hij drukt zijn eikel op mijn tong, spuit lauwe sperma erover en kijkt hoe zijn kwakjes door mijn keel glijden. Ik geniet van de smaak en slik het gulzig door; “O mevrouwtje dit is echt geil”.

De jongen haalt de potten uit de vensterbank, Henk lacht; “Danny, wij gaan de ramen niet wassen, zet alles terug”. Henk duwt een briefje in mijn hand; “Mevrouw! Niet meer naar de zaak bellen! Valt op! U kunt mij direct bellen! Begrijpt u dat?!”. Ik knik; “Dank je wel, ga ik doen”.

Wankelend voor het venster zie ik het busje de poort uitrijden. Wow wat was dit lekker, om de paar weken heb ik een beurt nodig. Vanaf de eerste keer ben ik altijd geil geweest. Het is heel lang geleden door ruzie met mijn vader begonnen.
———————————————————————————————-
“He Bolletje, geef me de beschuit eens even”. Wat een gemene grap van papa, hij beseft niet wat dit bij een dikke jongen van zestien doet.
Mama stoot hem aan; “Stop met plagen, je maakt Tom onzeker”. Ik gooi de melk over tafel; “Ma dat ben ik al! Ik ben niemand!”. Papa roept; “Dat klopt! Geen school en geen werk!”. Mama schreeuwt; “Stoppen! Nu!”. Ik sla de deur dicht, ren naar buiten. Waarom hebben mijn ouders geen medelijden met mij. Weten zij überhaupt dat ik Dik Trom wordt genoemd. Dat is niet het enige waar ik mee zit, tijd om op spreekuur te gaan.

De dorpsdokter kan niet veel doen; “Tom ik heb het gezien, trek je kleren aan”. “Dokter is het ernstig?”. “Nee Tom, vrouwelijke hormonen, je kunt gaan”. Ik wil me niet zo laten wegsturen; “Dokter, ik voel het wel zitten, het irriteert ”.
Hij kijkt streng over zijn bril; “Tom, je bent te zwaar, ik heb het vaker gezegd, jij moet meer bewegen”. Buiten probeer ik een rondje om de kerk. Tien seconden, langer gaat niet, plof op een bankje.
Wat een kut leven heb ik; “Tom Peeters waarom zo triest?”. Ik stamel; “Euh, dag meneer pastoor had u niet gezien, ik ben verdrietig”. “Tom, loop met me mee, een gesprek gaat je goed doen”. Rustig loop ik achter hem aan de lege kerk binnen; “Pastoor ik wil biechten”. In het hokje vertel ik ook over mijn aandoeningen; “Tom je hebt geen zonde begaan. God heeft jou geschapen en daar moet je dankbaar voor zijn”. “Pastoor dat ben ik niet, ben boos op God”. “Tom zo erg kan het toch niet zijn, laat mij kijken”. Met schaamrood op de kaken ga ik uit de kleren. De pastoor kijkt niet alleen, laat mijn vadsige tieten door zijn zachte handen gaan; “Tom dit is inderdaad vreemd voor een jongen”. Zijn eerlijkheid is bevrijdend, genoeg om de drempel te nemen.

Met twee handen op de voorste kerkbank gebukt wacht ik in spanning af. De pastoor doet mijn dikke billen uit elkaar; “Tom dit is bizar, ben jij naar de dokter geweest?”. “Ja meneer, volgens de dokter kan het geen kwaad maar ik voel het zitten”. “Tom het is rood van irritatie, houdt je billen wijd”. Met zijn vinger vol speeksel wrijft de pastoor in kringetjes. Het werkt, heerlijk verzachtend. Met meer speeksel voel ik zijn duim in mijn anus gaan. Pastoor stoot zijn duim constant in mijn kont. Met mijn mollige benen wijd houd ik de billen uit elkaar, bij elke stoot voel ik mijn lul tegen de kerkbank gaan. Met zijn andere hand masseert de pastoor mijn vadsige tietjes, o shit ik kom, ladingen sperma druipt over de houten bank. De pastoor wilt het mij vergeven, hij knoopt zijn toga open. Zijn warme slappe zak groeit in mijn mollige hand, de oude pastoor kreunt; “Goed zo Tom …… ga maar likken ….. prima ….. doe je mond open”. Met zijn gerimpelde handen door mijn blonde haren schuift hij zijn lul naar binnen. Uit ontzag voor de belangrijkste heer van ons dorp doe ik mijn uiterste best. Hij begint zwaar te ademen; “O Tom …… het komt”. Zijn kloppende eikel spuit, sperma gutst door mijn mond, ik durf geen druppel te missen en slik het lauwe zaad tot de laatste druppel op.
De pastoor doet zijn toga naar beneden; “Tom kleedt je aan, maak de bank schoon, tot ziens”.

Vier dagen later zit ik met mijn ouders op zondag in de kerk. Na de dienst worden mijn ouders persoonlijk door de pastoor aangesproken.
Dit is voor hun een hele grote eer, moeder vraagt; “Zijne hoogwaardige excellentie, mogen wij u een keer voor een kopje koffie of thee uitnodigen”.
Je moet het gezicht van mijn ouders zien als de pastoor met ons meeloopt. Vader en moeder lopen vol trots langs de andere kerkgangers. Dit is de één van hun gelukkigste dagen. Thuis kan de nette kamer eindelijk gebruikt worden en het mooiste servies komt op tafel. Tijdens het drinken komt de ruzie met mijn vader ter sprake; “Meneer Peeters, uw zoon Tom is zestien, dat is een moeilijke fase”. Mijn vader knikt; “Sorry ik had Tom niet mogen beledigen, het spijt me oprecht”. Pastoor zet zijn kopje neer; “Nu wil ik Tom onder vier ogen spreken”. Mijn ouders staan op, de pastoor zegt; “Nee blijven jullie hier, ik spreek Tom op zijn kamer”.

De pastoor wijst naar mijn nachtkastje; “Tom daar hoort jouw bijbel te liggen”. Hij haalt een tubetje tevoorschijn; “Tom ik heb een middel voor jouw probleem, kleed je uit”.
Naakt op bed met de benen wijd omhoog gaat er glibberige substantie tussen mijn billen. Het is lekker koel en verzachtend, de irritatie van mijn uitpuilende anus verdwijnt als sneeuw voor de zon; “Meneer dit is een wonder”. De pastoor gaat op zijn knieën tussen mijn benen; “Tom wij zijn er nog niet, ik ga je genezen”. Hij doet de toga omhoog, voel zijn eikel tussen de anus, ik durf niet te weigeren, centimeter voor centimeter schuift de pastoor zijn stijve naar binnen en begint me rustig te neuken.
Het gaat opmerkelijk soepel, hij gaat steeds dieper, voel zijn zak tegen mijn anus. Bij elke stoot groeit mijn lul, de pastoor met zijn handen aan mijn vadsige tietjes neukt heerlijk door. O mijn God, ik kom spontaan klaar, stralen sperma spuiten over zijn onderbuik. Pastoor kijkt geobsedeerd naar zijn blanke sabel die door mijn uitpuilende anus gaat.
Zijn gezicht betrekt, al stotend spuit de pastoor mijn endeldarm vol. Hij blijft even op me liggen, haalt zijn lul uit mijn kont. Resten sperma sijpelen uit mijn anus over het laken.
Hij doet zijn toga goed; “Tom het spreekt voor zich dat dit onder ons blijft”. Beneden hoor ik de pastoor van mijn ouders afscheid nemen; “Tom is de weg kwijt, ik ga persoonlijk elke week met hem in gesprek”.
———————————————————————————————
Lang hebben die ‘gesprekken’ niet geduurd. De pastoor bleek meer gesprekspartners te hebben en één gekletst. Pastoor is stilzwijgend vertrokken en zijn ‘daden’ gingen in de doofpot. Ik ben nu achttien, verzwijg al twee jaar mijn ontmaagding en dat blijft zo.
Dankzij de pastoor heb ik mijn afwijkingen geaccepteerd en ik ben knettergeil. Minstens drie keer per dag trek ik me af met een winterpeen vol boter schuivend door mijn kont. Sinds een maand helaas een keer minder want ik zit ‘s middag achter de kassa in de buurtwinkel van mijn ouders.

Vader sluit de deur van de buurtsuper; “Oja Tom, helemaal vergeten, jij hebt morgen vrij, moeders wilt naar haar zuster”. “Pa, dat noem ik geen vrij, kun je ons missen dan”. Hij knikt; “Ze verwachten morgen hitte, dus aanzienlijk minder klanten”.

De volgende ochtend schijnt de zon volop, zwetend komen wij uit de auto. In de woonboerderij is het heerlijk koel, tante zet het middageten op tafel: “Eet smakelijk”. Oom heeft al spijt dat hij de dames heeft beloofd om naar de stad te gaan. Hij probeert eronderuit te komen; “Het is veel te warm. Laten wij een andere keer gaan?”. Moeder en tante schudden tegelijk hun hoofd; “Nee! Wij willen winkelen!”. Neef Paultje, zestien wilt niet mee; “Tom, zullen wij een spelletje spelen?”. Tante is opgelucht dat zoonlief thuis wilt blijven; “Paultje goed idee, kunnen jullie het nieuwe zwembadje uitproberen”.

Er gaat meer water in dan gedacht; “Tom het is ijskoud, moet ik nog een ketel doen?”. In onze onderbroeken proberen wij op de bodem te gaan zitten. Met een hoop lol spatten wij elkaar nat. Het water blijkt veel te koud, rillend stappen wij eruit. Door het gewicht van het water zakt zijn onderbroek tot de enkels. Lachend schopt hij de onderbroek weg; “Tom, moet je kijken, hij is gekrompen”. Neefje loopt in ontwikkeling iets achter, is lekker speels, onbevangen, zonder bijbedoeling, roept hij lachend; “Pak me dan, als je kan”. Kleine tengere neefje is veel te snel voor mijn mollige lichaam. In het gazon laat die mafkees zich vallen, met mijn volle gewicht houd ik hem op de grond. Neefje begint te lachen; “Tom je hebt tieten” Geobsedeerd speelt hij met mijn tepels. O nee hè, krijg die gek een erectie.
Ik wil er geen aandacht aan schenken, gewoon negeren maar even voelen moet kunnen. Neefje heeft geen benul wat hem overkomt.
Met speeksel likkend over zijn lul, doe ik voorzichtig de strakke voorhuid terug. De eikel komt bloot te liggen, ik schuif de stijve in mijn mond en zuig hem rustig af. Neefje knijpt met een hand in mijn kont, slaat met de ander op de grond; “Tom ….. wat …. Oooh”. Een onvoorstelbare lading lauwe dikke sperma vult mijn mond, geniet van de smaak en slik de kwakjes gulzig door.

Of er niets is gebeurd, trappen wij een balletje, drinken cola en eten chips. Neefje zit in zijn nakie zichtbaar te genieten, de warme zon doet zijn lul goed; “Paultje loop is mee, wil je wat laten zien”. Tussen struiken door, achter het schuurtje doe ik mijn onderbroek uit. Gebukt aan een boomstam zet ik mijn benen wijd. Hij vraagt; “Tom doet dat zeer?”. “Nee joh, als je wilt, mag jij jouw lul erin stoppen”. Ik smeer speeksel tussen mijn billen, het duurt even, neefje zit nu goed voel zijn eikel in mijn uitpuilende anus; “Paultje druk maar door …… O ja ….. goed ……. nu doordrukken ….. oooh ……. Jaaa …… neuk me …… ooooh”.
SHIT! Tante roept; “Waar zitten jullie!”.
Ik kijk over mijn schouder naar neefje; “Sst gewoon doorgaan”. Ik hoor tante aan de andere kant van de schuur door het zwembadje lopen. Dit maakt de situatie nog geiler, terwijl haar zoon me neukt, trek ik me af.
Zijn stotende lul laat me snel komen, mijn sperma druipt over de boomstam. Neefje slaat met zijn handen op mijn rug, schokkend op zijn benen spuit hij zijn zaad diep in mijn kont. Wankelend kom ik overeind; “Paultje stil zijn, nog even wachten”.

Tante gaat naar binnen, waarschijnlijk om ons daar te zoeken.
Neefje zoekt zijn onderbroek, Nee hè, komt mijn moeder aangelopen, zij geen oog voor zijn blote kont; “Tom wij moeten met spoed naar huis!”. Ze maakt me ongerust; “Is er wat met papa?”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 11903 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie