BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Twee vriendinnen.

Als ik had geweten hoe heerlijk het voelde om een ander meisje te tongen, had ik het al lang geleden geprobeerd. Ik heb me altijd aangetrokken gevoeld tot andere vrouwen, en heb zelfs gefantaseerd over het bedrijven van de liefde met hen, maar ik had nooit gedacht dat ik het ook echt zou doen. Ik werd me pijnlijk bewust van mijn seksuele voorkeur, terwijl ik op de universiteit zat, en dat was voornamelijk te danken aan mijn kamergenoot, Ingrid. Ik had op de middelbare school al wel met meisjes geflirt en er over gedroomd, maar dat was niet te vergelijken met mijn totale opwinding die ik voor Ingrid voelde als ik haar zag. Het begon op het moment dat ze onze slaapzaal binnenkwam, groot en blond, met lange atletische benen, en een opwindende kleine glimlach.

Mijn hart bonsde, toen ik opstond om haar te begroeten, en me afvroeg waarom mijn klit plotseling hard werd en in mijn string bonsde. Ik ging op mijn bed liggen en maakte een praatje, terwijl ze haar spullen uitpakte. Haar minirok gaf een royaal zicht op haar heerlijke stevige dijen, en ik verlangde oprecht naar een glimp van haar slipje onder het rokje. Dit alles was erg verwarrend voor een meisje met zo’n gezonde voorkeur voor meisjes. Ik kwam op de middelbare school lang niet overal mee klaar, maar ik hield toen bijna net zoveel van jongens, als zij van mij. Die eerste avond op de universiteit streelde ik stilletjes in mijn bed over mijn lijf, terwijl ik droomde van Ingrids lange, zijdezachte benen, verstrengeld met de mijne, onze kutjes die tegen elkaar aan streken, terwijl we elkaar hartstochtelijk aan het tongen waren. Ik kon niet wachten om haar parmantige borsten bloot te zien.

Onnodig te zeggen, dat het voor mij al met al een behoorlijk spannend jaar was. Ik ontmoette een geweldige vent, die aan al mijn romantische en seksuele behoeften voldeed. Maar ik kon mijn gedachten nog steeds niet van haar afhouden. We deden alles wat vriendinnen doen, roddelen over jongens, onze teennagels lakken, kussengevechten die altijd eindigden in bijna zoenen. Ik vond het altijd geweldig leuk, om te zien hoe ze zich aankleedde voor een nieuwe date. Terwijl ze haar lippenstift in de spiegel tussen onze bedden aanbracht, vroeg ik me af hoe geil het zou zijn, om mijn tong tussen die volle, perfecte lippen te drukken. Toen ze op de rand van haar bed ging zitten, en een paar doorschijnende zwarte nylonkousen aantrok, moest ik alle moeite doen om een kreun te onderdrukken. Mijn kutje lekte, terwijl ik toekeek hoe ze elke nylonkous aan haar jarretellegordel gespte, wetende dat ze geen string droeg onder haar nauwsluitende rokje.

We hebben contact gehouden sinds de universiteit, en ik kijk er altijd naar uit om mijn oude kamergenoot te ontmoeten voor de lunch. Ze is nu stewardess bij een grote luchtvaartmaatschappij, dus ze is vaak het land uit. Ik was zo opgewonden, toen ik vorige week een e-mail van haar kreeg, waarin stond dat ze een paar dagen in de stad zou zijn. Toen ze mijn appartement binnenkwam, was het net als de eerste dag dat ze onze slaapzaal op de universiteit binnenkwam. Net als die eerste dag verhardde mijn klitje, toen ik zag hoe prachtig ze eruit zag. Ze kwam door mijn deur de kamer inlopen in haar opwindende kleine stewardessuniform, en sleepte haar koffertje achter zich aan. Ze deed haar hoedje af, en opende haar armen voor een stevige knuffel. We zijn bijna precies even groot, dus toen ik mijn armen om haar middel sloeg, raakten onze tepels elkaar, en ik verwonderde me erover, hoe natuurlijk onze lichamen in elkaar pasten. Ik droeg een klein wit tennisjurkje, en terwijl ze me steviger omhelsde, werden mijn tepels hard tegen haar borsten aan, en voelde ik mijn jurkje omhoog komen over mijn dijen, en nauwelijks nog mijn witte slipje bedekte.

“Ik hoop dat je het niet erg vindt, zei ze, terwijl ze haar jasje losknoopte, en naar de badkamer liep. Het is een lange vlucht geweest, en ik heb echt een douche nodig.” “Be my guest,” zei ik, terwijl ik op mijn lip beet, terwijl haar rok op de vloer gleed, en ze worstelde om haar zijdezachte nylons uit te trekken. Ik genoot van het gezicht op haar perfecte kleine kontje, en ik realiseerde me dat ze net uit New York was gekomen, zonder slipje onder haar rokje. Zodra ze in de badkamer verdween, greep ik naar haar nylonkousen, hield ze onder mijn neus, en genoot van haar zoete, vrouwelijke geur. Ik trok mijn eigen slipje uit en streelde met de nylons van mijn voormalige kamergenoot over mijn kutje, vechtend tegen een orgasme, terwijl haar nylons mijn kutje bedekte. Ik deed mijn jurkje uit, gespte haar jarretellegordel om mijn heupen, pakte haar nylons, en rolde die over mijn benen omhoog. daarna trok ik haar rokje aan, terwijl ik me omdraaide om in de spiegel te kijken, terwijl ik de achterkant dichtritste. Ik deed haar jasje aan, en pakte haar hoedje, toen ze uit de badkamer kwam. “Nou, nou, zei ze met een ondeugende lach op haar gezicht, je hebt je roeping gemist.”

Mijn gezicht werd rood van schaamte, toen ze in een fauteuil ging zitten, haar lange benen over elkaar sloeg, en me van top tot teen bekeek. Ze droeg een van mijn doorschijnende, laag uitgesneden doorzichtige slipjes, en een zijden hemdje dat haar mooie roze tepels onthulde. “Miss! gromde ze met de stem van een zakenman, en knipte met haar vingers. Wat moet een man doen, om hier wat te drinken te krijgen?” Ik draaide me om en liep langzaam naar de keuken, wetende dat haar ogen de naad op de achterkant van de nylons volgden. Toen ik het drankje naast haar op tafel zette, spinde ze als een echte straatkat, ging met haar hand over de achterkant van mijn been, van mijn kuit naar mijn billen, en duwde het rokje omhoog.

Ik sloeg haar hand weg en ze lachte, trok me op haar schoot, en liet haar hand over mijn dij glijden. “Je bent een pittig klein vrouwtje, gromde ze, nog steeds met haar mannelijke stem. Misschien heb je een goed pak slaag nodig!” Ik lachte opgewonden, en kronkelde in haar armen, terwijl haar hand steeds hoger op mijn rokje kroop. “Het spijt me meneer. Ben ik echt een slechte stewardess geweest?” vroeg ik, op het topje van mijn vinger bijtend, als een stout schoolmeisje. Mijn andere wijsvinger streelde haar tepels door haar hemdje, toen haar hand eindelijk mijn gezwollen kutje vond. Ik stond op het punt om klaar te komen, toen ze naar me toe leunde en me zoende. Haar volle, zoete, zachte lippen die zachtjes mijn lippen opende. Mijn dijen klemden haar pols vast, toen onze tongen elkaar ontmoetten, en mijn lijf kronkelde ongecontroleerd, terwijl ik klaarkwam. Ik kon niet geloven dat ik een ander meisje tongde, een meisje waar ik al sinds de universiteit zo vaak geile dromen over had gehad.

Ik zoog op haar tong, beet lichtjes op haar onderlip, en genoot van de zoete smaak van haar lippenstift. Ik had haar uren kunnen tongen, het voelde zo ongelooflijk sexy, zo geil. Toen onze lippen eindelijk elkaar los lieten, zoende ik langzaam mijn weg langs haar nek, en likte haar tepels door de dunne stof van haar hemdje, terwijl ik het kleine knobbeltje tussen mijn lippen rolde. Terwijl haar vingernagels hongerig klauwden in mijn nylonkousen, beet ik speels op haar tepels, waardoor ze naar adem snakte, en haar nagels in mijn schaamlippen drukte. Terwijl ze een grote slok van haar drankje nam, zei ze grommend; “noem je dit een martini? Ik heb betere stewardessen gehad in de meeste vluchten!”

“Het spijt me heel erg meneer, zei ik kirrend, terwijl ik van haar schoot rolde, en op handen en knieën naar de salontafel kroop. Ik ben een vreselijke stewardess geweest, en ik moet gestraft worden.” Ik leunde over de tafel heen, en bood mijn billen aan haar aan. Ik keek naar haar in de spiegel, terwijl ze opstond uit de stoel, en naar me toe slenterde. Ik was zo geil door de gedachte dat mijn kont werd behandeld door deze geile en mooie vrouw. Ze knielde naast me neer, ritste mijn rokje open, en liet hem op mijn knieën glijden. “Je maakt een puinhoop van mijn nylons,” zei ze, terwijl ze haar hand over mijn kletsnatte, kloppende kutje streek.

“Waarom scheur je ze dan niet van me af?” zei ik, verlangend om geslagen, gelikt en geneukt te worden door mijn geile vriendin. Maar ze greep me bij de haren, en duwde mijn hoofd tegen de salontafel. “Als ik je advies wil, zal ik erom vragen, siste ze. Het laatste wat ik van een stewardess wil, is dat ze terugpraten.” Ze hield mijn hoofd nog steeds tegen de tafel, en gaf een pijnlijke stekende klap op mijn billen, waardoor ik gilde van de pijn. Ze lachte geil om mijn ongemak, en het voelde alsof we weer speelse kamergenoten waren.

Terwijl ze zich klaarmaakte om me weer een klap te geven, drukte ik mijn billen tegen haar kutje, en opende daardoor haar schaamlippen. Ze sloeg me keer op keer, zachtjes haar klit tegen mijn billen stotend. Ik keek weer in de spiegel, terwijl haar borsten stuiterden bij elke klap. Toen de tranen over mijn wangen begonnen te stromen, ontfermde ze zich over haar ondeugende stewardess. Ze streelde over mijn nylonkousen naar mijn knieën, en zoende zachtjes mijn blote, gemartelde billen. “Dat is een goed meisje, zei ze. Laat Ingrid het allemaal maar beter zoenen.” “Het smaakt naar snoep,” zei ze, terwijl ze haar tong van de bovenkant van mijn dijbeen, over mijn billen, in de spleet van mijn billen trok. “Doe je billen open, en laat me je aars proeven.”

Ik ging met mijn handen naar achteren, spreidde mijn billen, en liet haar tong naar binnen gaan, waar nog geen andere vrouw was geweest. Terwijl haar lippen mijn achterste verkenden, keek ik naar elke beweging in de spiegel. Ik slaakte een zucht van pure opwinding, toen ze haar vluchttas pakte. Haar lippen en tong bleven mijn lichaam verkennen, terwijl haar hand door haar bagage groef. Mijn heupen trilden van een orgasme, toen ik zag waar ze naar had gezocht. Ze verving haar tong door drie vingers, en begon me langzaam te neuken, terwijl ze mijn kontje streelde met wat ik dacht dat een grote dildo was. “Zoen mijn mooie lul,” gromde ze, terwijl ze de dildo tegen mijn lippen duwde. Ik zoende het puntje van haar dildo, en zoog toen langzaam de grote eikel in mijn mond met mijn tong. De eikel was zo groot als een kleine sinaasappel, en de schacht was geribbeld en hard. Ze duwde de dildo dieper in mijn mond, en ik realiseerde me dat die vastzat aan een zwart lycra slipje.

Ze ging achter me staan, trok het slipje over haar lange, slanke benen omhoog, en klikte de tailleband over haar heupen. Ze ging met haar hand op en neer over de dildo, en terwijl ze met de andere over haar borsten streelde, bewonderde ze haar nieuwe uiterlijk in de spiegel. Ik greep de randen van de salontafel, drukte mijn billen naar haar toe, en fluisterde: “Neuk me Ingrid. Je weet als geen ander wat een stewardess nodig heeft.” Ze kwam op haar knieën, met een hand op haar dildo, en de andere spreidde mijn billen. Toen ik voelde dat de punt van haar eikel mijn schaamlippen uit elkaar drukte, duwde ik mijn billen naar achteren, en nam de hele dildo met één stoot in mijn kutje. Zodra haar zachte heupen mijn blote kont raakten, begon ik opnieuw heftig klaar te komen, mijn billen heen en weer zwaaiend bij elke stoot van de dildo.

Terwijl ze haar tempo versnelde, tilde ik mijn schouders op, boog mijn rug, en gilde elke keer dat haar dildo in mijn kutje werd gestoten. Ik was al snel net zo snel en hard aan het wippen als zij, mijn borsten trilden wild, terwijl ik haar naar een orgasme bracht. Ik liet de salontafel los, ging op handen en knieën zitten, en kroop zo door de kamer, terwijl ze me nog steeds van achteren neukte. Ik stond op voor de spiegel, en zoende en likte mijn eigen spiegelbeeld, terwijl ze met haar handen over mijn kutje, op mijn buik en onder mijn borsten ging. Met haar dildo nog steeds in mijn kutje, trok ze mijn jasje uit, en knoopte langzaam mijn shirt los, waardoor mijn volle borsten vrijkwamen. Ik drukte mijn tepels tegen het koele glas van de spiegel, terwijl ze mijn shirt uittrok en mijn billen, buik en schouders streelde. Haar zijdeblonde haar streelde mijn huid, terwijl ze mijn nek zoende. Elke keer dat ze haar dildo in mijn kutje duwde, drukte ik harder tegen het glas, en trok ik me terug toen ze zich terugtrok. Ik voelde me alsof ik was ingeklemd tussen twee ongelooflijk mooie vrouwen. Ze bleef me zo ontzettend lang op die manier neuken, dat ik me begon af te vragen waarom ik ooit met mannen was omgegaan. We konden elkaar de hele nacht en de hele dag tongen, aaien en neuken als we wilden.

Mijn gedachten werden onderbroken door haar vingers die mijn klitje streelden, terwijl ze haar stoten versnelde, en me weer klaar liet komen. Mijn knieën knikten, toen mijn orgasme het overnam, en ik viel op de grond, rolde op mijn rug, en spreidde mijn benen. Ze liet zich op haar knieën vallen, en trok haar nylonkousen van mijn benen af, stopte om op elk van mijn tenen te zuigen en te zoenen, voordat ze zich een weg naar mijn benen en buik zoende, haar dildo tussen mijn benen stekend, terwijl onze lippen en borsten elkaar ontmoetten.

Terwijl mijn tong haar heerlijke mond verkende, rolde ik haar op haar rug, en schrijlings op haar dildo, terwijl ik op en neer bewoog, terwijl ik in haar geile ogen keek. Ze reikte met haar hand tussen onze klitjes, en streelde die, terwijl ik mijn kutje tegen haar aan drukte. Ik leunde naar voren, duwde haar hemdje omhoog, en proefde uiteindelijk haar blote, perfecte borsten. Ik hield van de manier waarop ze kronkelde en schudde, terwijl haar dildo mijn slanke lichaam verwoestte. Toen ik wist dat ze op het punt stond om klaar te komen, leunde ik achterover, en sloeg haar hard op haar borsten, waardoor ze in een waanzinnige razernij van geilheid raakte. Ze bokte zo hard, dat ik haar tepels moest vastpakken om niet van haar af gegooid te worden.

“Jij verzengende kleine slet, brulde ze. Ik ga je kontje neuken als ik opsta!” Ik kneep hard in haar tepels, en kneep in haar heupen tussen mijn dijen, mijn eigen orgasme spoot mijn kutgeil over haar kutje. Ik leunde naar voren en fluisterde in haar oor: “Is dat een belofte?”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Max55

Ik ben een oudere jongere, die kan genieten van mooie, en tekstueel goed geschreven verhalen. Ik ben een liefhebber van alles dat een meisje of een vrouw mooier kan maken. Dat verwerk ik in mijn verhalen.

Dit verhaal is 10969 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Twee vriendinnen.”

Plaats een reactie