BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Tamara uitgewoond (2)

“Kan dat niet wat rustiger?’’ “Wij doen geen oog dicht.” In de slaapkamer stonde de buren van Ties met forse bulten in hun broek. Zij konden binnenkomen omdat Ties bij thuiskomst zijn deur niet op slot had gedaan. De afspraak tussen de drie bewoners van het appartement was dat ze de deur niet op slot zouden doen als ze een sletje of sletjes mee naar huis namen die mogelijk in waren voor groepsseks. Bart en André stonden met stijve lullen dit geile gebeuren te bekijken. Ze hadden hun lul al bevrijd van de knellende spijkerbroek. Met langzame aftrekbewegingen maakten ze zichzelf nog geiler en klaar voor actie. “Hallo mannen leuk dat jullie er zijn. Tamara heeft er zin in. Ze wil jullie graag verwennen.” “Nee, nee, ik wil slapen.” Maar de mannen luisterden niet.
Ties toverde ergens badlakens vandaan en die werden op de het tapijt uitgespreid. Bart en André hadden zich inmiddels van hun kleren ontdaan. Bart ging liggen, zijn stijve lul stond recht om hoog. Tamara kan het niet laten hem vast te pakken. Ze stroopt zijn huid naar beneden en ontblootte zijn eikel. “Wat een lekkere lul,” zuchtte ze. Ties gebood haar Bart als cow-girl te neuken. “Laat je op zijn lul zakken, geile hoer.” Weer deed Tamara wat haar werd opgedragen. Ze voelde hoe de harde dikke lul in haar natte kut schoof. Bart greep haar tieten en draaide haar tepels tussen zijn duim en vingers. “Auw jaajhh dat is lekker auw, wat heb je een lekkere lul, neuk me.”

André ging met zijn hand over haar druipende kut. De kutsappen van Tamara en de het sperma van Ties dropen nog steeds naar buiten. André masseerde met die sappen het sterretje van Tamara. Die ondanks een aantal orgasmes nog steeds supergeil was. Ze vond het heerlijk om zo uitgewoond en afgeneukt te worden. André kroop achter Tamara en zetten zijn eikel op haar sterretje. “Nee, nee, nee niet in mijn kont, niet in mijn kont,” gilde ze. Maar André masseerde nogmaals haar kontgaatje en duwde zijn van sperma en kutgeil druipende vinger naar binnen om de nauwe opening nat en glad te maken. Eerst twee vingers en weldra drie om de anus van Tamara klaar te maken voor zijn harde lul. Tamara jammerde dat ze dat echt niet wilde, was ook niet instaat om de mannen te laten stoppen. Sterkers nog hoe meer Tamara tegenstribbelde hoe geiler die mannen werden.
Ties ging op zijn knieën voor haar greep haar hoofd . “Pijpen slet, pijp me.” Hij kneep haar neus dicht Tamara opende haar mond en hij duwde zijn lul naar binnen tot diep achter in haar keel. En op dat moment perste André zijn lul langzaam in haar kont. Langzaam veroverde hij haar. Centimeter voor centimeter duwde hij zijn neukpaal in haar darmen, tot dat zijn fallus tot de bodem in haar strakke kont was binnengedrongen.

Het duurde maar even of de drie mannen hadden het ideale ritme gevonden om de hoerige teef Tamara te neuken. Stoten en terugtrekken in gestaag tempo. Er werd niet veel gesproken, maar destemeer gehijgd en gekreund. André en Bart genoten optimaal omdat ze niet alleen werden genomen door de kont en de kut van Tamara, maar ze voelden elkaar harde lullen ook nog over elkaar heen schuiven. De ballen van André sloegen tegen de volle kutlippen van slethoer Tamara. Die het allemaal geweldig en geil vond, maar door de lul in haar mond alleen maar kon kreunen om haar genot kenbaar te maken. Van enige tegenstand was bij Tamara geen sprake meer. Ze besefte dat wat haar nu overkwam, dat ze dat al die jaren gemist had.
André was de geilste en had langere tijd geen seks gehad. Het strakke kontgaatje en de volle billen van Tamara brachten hem weldra tot een explosief orgasme. Met een laatste felle stoot duwde hij zijn harde lul in haar darmen en begon te spuiten. Met een pulserende straal deponeerde hij zijn sperma in het onderlichaam van teef Tamara. Toen zijn slapper worden lul uit haar kont plopte, kwam er een straal sperma mee die op de nog steeds pompende lul van Bart droop. Bart verhoogde zijn tempo toen hij het onderlijf van Tamara helemaal voor zich alleen had. Hij legde zijn handen op haar tieten en bewerkte haar tepels met duim en wijsvingers en neukte haar drijfnatte kut in een wild tempo. Het duurde dan ook niet lang of ook Bart spoot zijn warme zaad met kracht tegen de baarmoeder van Tamara. Hij duwde hard en fel. Het was pijnlijk en lekker maar Tamara kon dit alleen maar kenbaar maken door harder te kreunen. De pik van Ties achter in haar keel belette haar duidelijk te maken wat ze echt voelde.
Ties had al een paar keer een orgasme gehad. Hij had dus de meeste moeite om weer klaar te komen. Maar het lukte ook hem om nog een schot zaad achter in de keel van zijn sletje te deponeren. Eén schot meer zat er niet in. Toen hij zijn lul uit haar mond trok viel Thamar als een blok op de handdoek. Ze was uitgewoond, afgeneukt. Dit had ze nog niet eerder meegemaakt geneukt door drie geile mannen tegelijk. Ze was niet geil meer maar ze voelde zich fantastisch. Ze was letterlijk naar de zevende hemel geneukt. Ze bleef uitgeput liggen, terwijl al haar openingen dropen van het zaad en het kutgeil. De mannen stonden op. Aan hun half slappe lullen hingen grote druppels zaad. “Ik ga Boris halen,” zei Bart. “dan heeft die ook nog een leuke avond.” “Boris?” mompelde Tamara vragend.

Bart liep weg en kwam snel terug met Boris, een kortharige reu. In de kamer hing de geur van seks, sperma en kutsappen en dat maakte Boris onrustig. Na wat gesnuffel liep hij recht op Tamara af. Zij was de bron van al die lekkere opwindende geurtjes. Boris begon haar enthousiast te likken. Zijn grote grove tong raspte over het met zaad besprenkelde lichaam van Tamara. Ze genoot van de aanraking, veerde op en keek wie haar zo heerlijk likte. “Neehh geen hond, please geen hond neehh, neehh.” “Hij likt je alleen maar schoon,” was hun reactie. “Jaaahh dat is goed, maar hij likt lekkerrrr,” zuchtte Tamara.
Maar de mannen lieten Boris zijn gang gaan. Bij het likken van haar tepels reageerde Tamara weer, maar anders. Dit vond ze nog lekkerder. Zo’n tong had ze nog niet eerder aan haar tepels gevoeld. Ze kreunde zacht van puur genot. Haar tepels werden zo mogelijk nog harder en haar kut stroomde overvloedig. De mannen keken glimlachend naar elkaar. “We zijn op de goede weg! Ze lijkt het lekker te vinden.”
Het was duidelijk dat Tamara van het gelik begon te genieten. Ze kreunde zacht en spreidde automatisch haar benen toen Boris haar venusheuvel begon te likken. Zijn tong raakte haar clitje. “Jaahh jaahh, ga dooorrr,” hijgde Tamara en opende haar dijen nog verder, zodat Boris haar kut zonder problemen kon bereiken. En dat deed hij enthousiast. Met grote halen ging hij met zijn ruwe warme tong door haar druipende kut. De kutsappen en het zaad gingen slobberend naar binnen bij Boris. Bij iedere haal van zijn ruwe tong kreunde Tamara luidkeels en kronkelde ze met haar onder lichaam. Ze trok haar benen op greep haar knieholten en trok haar benen zover mogelijk uit elkaar. Haar kut stond wijd open. En Boris ging onverdroten door met het met het likken van haar natte gleuf. Het leek wel of hij probeerde zijn tong zo diep mogelijk in de genotgrot van Tamara te doen verdwijnen. En weer bouwde zich een orgasme op in het lichaam van Tamara. En de mannen stonden dit met hun stijve pikken in hun hand te bekijken.

Ze konden het niet laten en begonnen zich lekker af te trekken. En het duurde maar even of de één na de ander begon te spuiten en zo deponeerden ze een nieuwe lading zaad op Tamara, maar die merkte niet veel van de extra spermadouche. Boris echter wel. Die nieuwe klodders zaad op andere plekken van het lichaam van Tamara werden door hem gretig opgelikt. De mannen hadden vooral geprobeerd het zaad op haar tieten en tepels te spuiten en die kregen nu dus een extra likbeurt. Tamara kreunde en hijgde dat ze klaar kwam. Ze duwde heer heupen omhoog, haar tepels waren keihard en weer kwam Tamara loeiend klaar. En Boris deed weer zijn uiterste best al haar kutsappen weg te likken en op te slobberen. En de tong van Boris zorgde ervoor dat haar orgasme niet stopte. Het leek eindeloos door te gaan. “Jaahh, jaahh, jaaahh dit is lekker dit is lekker jaah, neuk me, neuk me, ik wil een lul in mijn kut, neuk me!”
“Lekker geil sletterig teefje je wie van ons vieren moet jou dan neuken?” “Vier?” mompelde Tamara. “Ja, Boris telt ook mee. Hij heeft je keurig schoon gelikt.” “Nee Boris niet,” kreunde Tamara. “Maar Boris zelf denkt daar anders over. Kom op geile teef op je knieën en bezorg Boris een leuke dag.” “Nee, dat wil ik niet.” Maar Boris was zonder ophouden doorgegaan met het likken van haar kut. Haar clit stond strak en gezwollen naar buiten. Het likken van die gezwollen clit maakte Tamara weer geil en opgewonden. En even later zat ze toch op haar knieën met Boris achter haar, die haar flamoes nog steeds enthousiast stond te likken. “Wat heb je een lekkere kont Tamara en heerlijke billen. Billen om te laten bespringen,” zei André.

Ties pakte Boris bij zijn halsband en tilde hem op Tamara. Boris had onmiddellijk door wat de bedoeling was. Hij sloeg zijn poten om de heupen van Tamara en begon in het wilde weg te stoten. Zij begon te gillen dat dat moest stoppen dat ze dat niet wilde. Maar niemand luisterde naar haar. De mannen grepen Boris en manoeuvreerden hem recht achter de fantastische kont van Tamara. Inmiddels was de majestueuze lul van Boris uit zijn schede tevoorschijn gekomen. De rode punt van zijn lul stootte telkens tegen de dijen van Tamara zonder doel te treffen. Bart, de baas van Boris, greep de hondenlul en stuurde die al stotend in de richting van de kut van Tamara. Plotseling was het raak en drong de harde lul van Boris bij zijn teef Tamara naar binnen. “Jaahhaahhaahh ik voel zijn lul hij neukt me jaahh, neuk me klaar,” gilde ze.

Boris begon zijn nieuwe teefje in een hoog tempo te neuken. Thamar vond het fantastisch ze gilde en hijgde van puur genot. Boris klemde zijn voorpoten stevig om haar heupen hij kromde zijn rug en ging onverdroten in een moordend tempo door met het neuken van zijn geile teefje. De mannen zagen dat Boris zijn rug extra kromde en het tempo iets liet zakken. “Hij gaat zijn knoop in haar kut rammen,” stelden ze vast. “Auw auw, stop jaahh ga door auw jaah lekkerrr neuk me klaar,” schreeuwde Tamara. En op dat moment duwde Boris zijn knoop in haar kut en ging door met haar in hoog tempo te neuken. Ze was in een volledige staat van orgasme. Haar lichaam verkrampte van puur genot scheuten van genot en pijn flitsten van haar kut naar haar tepels. Ties ging op zijn knieën naast haar en begon aan een tepel te zuigen. Goed voorbeeld doet goed volgen. Bart kwam aan haar andere kant om aan de andere tepel te zuigen. De tepels van Tamara waren super hard en extra gevoelig.
Boris bleef maar stoten en Tamara bleef maar kreunen en hijgen haar lichaam trilde en zweette. Ze raakte van de wereld, ze draaide met haar ogen en had geen idee wat er gaande was. Ze was volledig in beslag genomen door geil genot. Tamara had geen orgasme, neen, zij was een orgasme.

Boris stopt met stoten, zijn tong hing uit zijn bek en hij hijgde en gromde. Op dat moment brulde Tamara, “Ik voel zijn warme zaad, hij spuit me vol, hij neukt me klaar ik voel zijn warme zaad, hij spuit me vol, jaahh jaahh!” En aan de langzame bewegingen van Boris zagen de mannen dat Boris schot na schot zijn zaad diep in zijn teefje spoot. Tamara was uitgeteld en liet het over zich komen. Het zaad en de kutsappen dropen langs haar dijen. Even later plopte de lul van Boris uit de gezwollen kut van Tamara, die wijdbeens op haar knieën lag. Het zaad lipe met grote golven uit haar kut, langs haar dijen..
Ze was total-loss geneukt en volledig uitgewoond. Eindelijk kon ze haar roes uit te slapen. Met “Oh wat was dat lekker en ik mis mijn vriend niet meer,” viel ze in slaap.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door trian

Ik schrijf graag verhalen over rijpere vrouwen, over moeders en zonen. Ik sta open voor reacties en commentaar, devries47@hotmail.com

Dit verhaal is 12912 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Tamara uitgewoond (2)”

Plaats een reactie