BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

DIY samen

Mevrouw De Rode, Lotte voor vrienden, is een, mooie, veertig jarige vrouw. Haar man was een paar jaar terug met de noorderzon vertrokken met een `jong kutje`, zoals ze het een keer omschreef. De scheiding had haar goed geld opgeleverd en ze had het huis met zwembad in de bossen bij Naarden kunnen behouden. Ik deed het schilderwerk, tuin onderhoud en twee keer per jaar maakte ik haar zwembad schoon. Zelf ben ik achtentwintig jaar jong. We waren een paar keer samen uit geweest maar verder dan aan kusje ter begroeting en aan het einde van zo’n avond wat het niet gekomen. Als ze op vakantie ging woonde ik steeds een paar weken in haar huis als soort van housesitter. Nieuwsgierig als ik was stapte ik door het huis en ontdekte dat ze haar slaapkamer had afgesloten. Ook de slaapkamer van haar dochter, Eleonore, was dicht.

Het was half augustus en moeder en dochter zouden eind van de week terugkomen uit Cannes. Ik had nog wat schilderwerk te doen en besloot die donderdag het restantje te doen. Ik ging het huis binnen en pakte mijn schilderspullen. Boven gekomen zette ik het raam van de overloop open en begon de raampjes af te plakken. Ik had uitzicht op het zwembad en verbaasde mij over de geopende parasol. Die had ik toch ingeklapt voordat ik wegging afgelopen dinsdag? Nou ja… eerst mijn klusjes afmaken en dan kon ik weer gaan zwemmen. Omdat er toch niemand was deed ik dat gewoon, lekker, naakt.

Terwijl ik de eerste kwaststreken langs het hout haalde zag ik ineens Eleonore lopen! Ik schrok, want ik had ze niet verwacht en had ook niet gezien dat ze al thuis waren! Ik genoot van het uitzicht, een mooie jonge meid in een bikinislipje en een topje. Ze zette wat op het tafeltje en verdween uit mijn zicht onder de parasol. Wat moest ik doen? Melden dat ik er was of gewoon mijn klusje afmaken en dan even hallo zeggen? Met de warmte van het moment besloot ik het schilderwerk af te maken. Terwijl ik de kwast heen en weer bewoog zag ik in mijn mind weer de mooie meid lopen. Lange benen, strak kontje en wapperen de donkere haren. Ze was droomvrouw, jong en mooi met een strak figuurtje. Ze studeerde theologie. Best grappig als je die studie wegzet tegen de mooie meid in haar spannende bikinietje.

Ik had haar al zeker twee jaar niet gezien, ze studeerde in Kampen en was alleen in de weekends bij haar moeder. Dan was ik er niet. Ze was een verlegen meisje wist ik van toen. Nadat ik het eerste raam kozijn afgerond had, schoof ik door naar de studiekamer. Hierdoor had ik een beter zicht op het meisje onder de parasol.

Ze lag op het bedje en peuzelde van de beschuitjes met aardbeien en nipte aan het glas wijn. Ja, echt een, mooie, frisse meid. Op het tafeltje had ze een tablet staan en was wat aan het swipen en zoeken. Elaonore ging achterover zitten en keek naar het beeldscherm. Ze leek soms wat te slapen. In de verte hoorde ik vaag de geluiden van wat ze zat te kijken. Gekreun… Haar ene hand lag op haar borsten en haar ander hand lag op haar kruis en streelde de stof van haar broekje… Zou ze een sexfilmpje kijken? Ze ging iets verzitten en keek naar het huis. Ik besloot om te zwaaien zodat we wist dat ik er was. Ze schrok en ging rechtop zitten en klapte de tablet dicht. Ik legde mijn kwast weg en liep naar beneden om haar te begroeten. Het was best akward.

Eleonore reageerde wat bozig op mijn aanwezigheid, ze had niet verwacht dat ik er zou zijn. “Ik had jullie ook niet verwacht…” reageerde ik. Ze legde uit dat ze eerder terug gekomen was omdat mams, zoals ze haar moeder aanduidde met een Duitse “vrind” mee was gegaan op zijn zeiljacht. Ik bood haar nog een glas wijn aan en vroeg hoe de vakantie was geweest. “Doe mij nog een wijntje en neem zelf ook wat. Dan vertel ik je alles.” Zei Eleonore. Ik haalde de drankjes en ze zat inmiddels schrijlings op de ligstoel met haar benen gespreid. Ze nam een slok wijn en vertelde over de vakantie en dat haar moeder al snel met die “vrind” aanpapte zij had zich als derde wiel aan de wagen gevoeld en toen Lotte aanbood haar ticket aan te passen zodat ze naar huis kon had ze geaccepteerd. “Ik ben teleurgesteld in mijn moeder. Ik had niet verwacht dat ze zich zo snel als matras zou lenen… De eerste nacht op zijn jacht hoor de ik ze neuken!” Ik verslikte mij in mijn biertje. Dat werd nog erger toen ze vroeg. “Hebben jij en mama seks gehad? Was ze bij jou ook zo makkelijk”

Ik verslikte me bijna in mijn biertje en proestte de laatste slok uit. “Nee, dat hebben wij niet! We zijn een paar keer uit geweest, eten, naar de film en het theater maar gezoend of seks heb ik nooit met haar gehad.” Legde ik uit. “Waarom vind je haar niet leuk, of is ze te oud voor je?” klonk het brutaal “Je moeder is een aantrekkelijke en lieve vrouw. Ze is ouder dan ik, maar….. ” Ik heb het antwoord niet afgemaakt omdat ik niet zeker wist hoe. “Ik werd bere geil van de neuk geluiden in de andere hut.” Ze was meteen in met haar volgende vraag alsof ze een zwakte ontdekte. “Heb jij een vrouw of een vriendin?” Ik knikte van nee. Mijn bek viel open toen ze vroeg “Masturbeer je? Ik heb mezelf gevingerd toen ik mijn moeder en die Duitser te keer hoorde gaan… Ik maak altijd veel geluid als ik klaarkom, maar dat kan op zo’n jacht niet.” Ik slikte en keek haar aan. “Waarom die vraag. Ik denk niet dat dat vragen zijn die je mij zou moeten stellen.” Ze keek me brutaal aan en nog een slok wijn. De vragen in mijn hoofd waren talrijk… Hoe oud was ze ook al weer? Waarom vroeg ze mij dit allemaal?

“Nou, als je het me niet vertelt, zal ik het je vertellen. Ik masturbeer soms een paar keer per dag. Er is ons verteld dat het normaal is om te masturberen en dat we ons er niet voor moeten schamen. Mijn vriend zegt dat mannen zich vaker aftrekken dan vrouwen zich vingeren. Het klinkt best vaak.” Zei ze en wiebelde haar benen en mijn blik schoot omlaag naar het kruis van haar bikinibroekje. “Ik denk dat we moeten stoppen met praten over seks. Kun je niet iets anders bedenken om over te praten?” Mijn opmerking werd genegeerd. “Ik masturbeer altijd zodra ik thuiskom van de universiteit en soms net voordat ik ga slapen of ’s ochtends nadat ik wakker ben geworden. Ik moet het nu doen, anders wordt ik stik chagrijnig.” Ze kneep in haar ene borst. “Weet je… ik ben nog maagd. Ik heb al heel veel met mijn vriendjes gedaan, maar geneukt heb ik nog niet. Dat vind ik niet gepast. Ik ben een keurig meisje…”

Voordat ik tijd had om iets te zeggen, liet ze haar hand over haar buik omlaag glijden naar het kruis van haar broekje. Eleonore streelde de gladde stof tussen haar benen. Haar schaamlippen tekenden zich af in de lichte stof. What the fuck wilde ze van mij? Ik had niet verwacht ze haar benen verder zou openen… maar dat deed ze wel. Ze zette een voet op de ligstoel en keek mij brutaal aan. Even wipte ze haar bekken op en schoof haar slipje omlaag. Haar heuveltje was kaal. Ze spreidde haar benen. Wat ik kon zien was een prachtig kaal poesje. Ze streelde zachtjes over haar heuveltje en opende haar schaamlippen. “Soms speel ik met mijzelf en laat mijn vriend mee kijken. Hij mag dan niets doen. Niet met mij en niet met zichzelf.” Wat een bitch! Dacht ik bij mezelf. Tussen haar glimmende schaamlippen zag ik haar clitje en bedacht mij… Daar heeft dus nog nooit een lul in gezeten! “Eleonore stop onmiddellijk, dat kan je niet doen, dat moet je niet doen, je moeder zou je het verbieden als ze wist dat ik hier zat. NU stoppen. NU”

“Mijn laat zich services op een zeiljacht voor Cannes. Mijn vriend is met zijn maten op stap in Marbella… en ik lig hier fucking geile filmpjes te kijken en wordt gestoord door de klusjesman… Ik ga er gewoon mee door!” zei ze gedecideerd. ”Ik zou het heel spannend vinden als je blijft kijken. Mijn vriendin, Patty, zegt dat ze de beste orgasmes heeft als haar stiefvader toe kijkt. Als je gaat weet ik niet of het ook voor mij werkt…” Ik moest even schakelen. Ik mocht kijken hoe deze meid van negentien of twintig zichzelf klaarmaakte… maar moest van mijzelf afblijven.

Ze wachtte niet op mijn antwoord, haar hand haar vond poesje vond en ze opende haar lipjes en met haar andere hand streelde ze haar clitje. Ze ging helemaal op in wat ze deed. “Wil je mijn tieten zien?” kreunde ze plots. Een volmondig JA wist ik te onderdrukken. “Toemaar, maak het knoopje in mijn nek maar los. Maar NERGENS aankomen!” Klonk het streng.” Ik stond op en realiseerde mij dat mijn stijve geslacht goed zichtbaar was in de ietwat te strakke korte broek die ik droeg. Ik ging schuin voor haar staan en reikte voorover om het touwtje in haar nek los te maken. Doordat ik daar stond was mijn lijf nog geen halve meter bij haar vandaan. Het knoopje kwam los en ik trok de cups van haar borsten. “Je bent mooi…” stamelde ik. Ik kon haar warmte voelen en rook de geur van haar kut. “Je hebt een groot geslacht.” Zei ze hees toen ik weer was gaan zitten.

Ze leek geen haast te hebben en stopte en begon cirkelvormige bewegingen te maken om haar clit niet aan te raken. Ze begon commentaar te geven en zei hoe geweldig het voelde, maar ze stelde haar orgasme graag uit omdat ze altijd veel sterker waren na een lange opbouw. Ze merkte op dat ze blij was dat mijn pik stijf was door haar masturberen. “Of is het mijn lichaam dat je geil maakt?” Ze wreef zichzelf steeds korter en korter voordat ze elke keer aankondigde dat ze moest stoppen, anders zou ze klaarkomen. Ze keek me aan. “Dit is zo lekker… vingeren tot ik er bijna ben en dan even wachten, ander filmpje zoeken en dan weer overnieuw beginnen…” Terwijl ze sprak ging ik verzitten om mijn pik in de krappe omgeving iets te ontlasten.

“Afblijven!” Sprak ze streng. Je reikte naar de tablet. “KUT, accu leeg.” Terwijl mijn ogen over haar lichaam gleden werd de zwelling in mijn korte broek heftiger. Ik kon zien dat haar, glimmende, schaamlippen een stukje open stonden. Haar vingers bewogen een stukje in en uit haar schede. Het soppen klonk mij als muziek in mijn oren… Wel haar vingers maar nog nooit een piemel? Ze zag me kijken en leunde zo ver naar achteren dat ik haar sterretje kon zien. Er was geen haar te zien en haar ster was bijna net zo licht als de kleur van haar huid. Ik werd gek van de situatie… Een prachtige, bijna tien jaar jongere meid die zich vingert en ik, de onnozel die op 2 meter afstand toekijkt met de erectie van het jaar! Ze keek naar mij. “Ga eens staan…” commandeerde ze. Ik stond op. “Draai je om.” Ik besloot mee te spelen en draaide langzaam om. Terwijl ik met mijn rug naar haar toestond complimenteerde ze mij met mijn kont. ”Doe je T-shirt uit.” Mooie tattoo sprak ze zacht. Draai je om. Ik was zo blij dat ik regelmatig sport. “Owww. Je hebt bijna een sixpack.” Ik had geen idee wat ze wilde… Met haar ene hand kneedde ze haar tietjes en trok aan haar tepeltjes. Haar rechterhand lag op haar heuveltje en ze stootte twee vingers in haar schede.

Ik werd gek van de situatie. “Stel je je voor hoe het zou zijn om me te neuken? Hoe het zou zijn om die paal in mijn kutje te stoten?”

Ik knikte, JA. “Spreek het uit!” zei ze. Ik haalde adem en vertelde dat ik al vier maanden geen vrouw had gehad en dat ze me geil maakte met wat ze deed… “Vertel me wat je gedaan zou hebben!” Ik weet niet waarom die vraag beantwoorde, maar het paste in het moment. Ik vertelde dat ik haar zou strelen en zoenen. Dat ik haar borsten in mijn handen zou nemen en haar tepeltjes tussen mijn lippen. “Jij zou mijn broek openen en mij geslacht bevrijden.” Ze keek me aan. “Dat ga ik niet doen! Dat mag je nu zelf doen.” Voordat ik haar opdracht volgde vertelde ik hoe ik haar kutje zou likken en op haar clitje zou sabbelen. Ze keek me strak aan en pompte twee vingers hard in haar schede. “TEASE!” kreunde ze zachtjes. “Doe het dan! Toon me jouw geslacht!” Ik trok de knoop en de rist in één snelle beweging open en duwde mijn shorts met boxers omlaag. “Allemachtig! Wat een fraaie lul!” kreunde ze. “Vertel wat je gedaan zou hebben…” Ik pakte mijn pik beet en sjorde met een paar trage bewegingen de huid over mijn pik. “Toe dan… Vertel me wat je zou doen!” Ik knielde tussen haar benen en richtte mijn pik op haar kutje. “Ik zou mijn eikel tussen je schaamlippen heen en weer halen en dan zachtjes in je kutje schuiven.” Ze kreunde zacht. De musk geur van haar kut prikkelde mijn neus. Ze keek nieuwsgierig toe hoe ik mij zachtjes af trok. “Zo dichtbij is nog nooit iemand geweest met een pik…” klonk haar stem. “Ik ga bijna komen…” Ik stelde me voor hoe ze eruit zou zien als ik mijn geslacht in haar kale kutje geschoven zou hebben. Zou ze net zo geil en zelfverzekerd zijn als ze nu leek, terwijl ze doorging met masturberen? In mijn fantasie zag ze er nog opgewondener uit dan ze nu al was.

Op dit moment was ze duidelijk dicht bij een orgasme. “Ik door totdat ik klaarkom. Als je me vertelt dat ik kan klaarkomen, zal ik dat onmiddellijk doen. Als jij wilt komen mag dat, maar je mag mij niet aanraken, niet met je lichaam of je zaad!” klonk ze streng. “Ik zeg je niet wanneer je moet klaarkomen. Als je wilt klaarkomen, is dat jouw keuze.” Ze keek me strak aan en de hand tussen haar benen schoot heen en weer. Haar blos werd nog heftiger. “Jaaaa. Jaaaa…” Ze nam het verhaal over. “Oh, ik voel hoe je mijn kutje oprekt. Je bent zo groot, zo hard, groot mijn kleine poesje. Ik ga klaarkomen, ik kom… ik… ahhhhh.” Haar lichaam bokte en schokte terwijl ze klaar kwam. Ik had veel orgasmes van vrouwen gezien, maar deze was spectaculair. Ze zakte voldaan en uitgeput achterover op het ligbedje. Ik wachtte tot ze wat hersteld was.

Ik was op het punt dat mijn eigen geilheid me raakte en ik besefte dat er niet veel voor nodig zou zijn om een orgasme te krijgen. Ik kon niets ongepasts bedenken en raakte een beetje in paniek. Blijkbaar zag ze mijn vragende blik. “Oké, oké als je wilt klaarkomen, toe dan, laat het mij zien.” Mijn hand flitste over mijn geslacht. “Wil je me zien klaarkomen?” Ze knikte van ja… “Doe het!” Mijn blik vervaagde, mijn pik werd nog een stapje harder en met een brul schoten de stralen zaad alle kanten op. Ik zakte achterover op de vloer.

Ik had de tijd nodig om te herstellen. “Dat was gaaf.” Zei ze. “Mijn vriendin, Patty, heeft gelijk, dat was mijn beste orgasme ooit. De volgende keer doen we het echt samen…”

Ze verzekerde dat het zeker nog een keer zou gebeuren… Zou ik haar echt nog een keer met haar masturberen? Zo ja, zou ik haar dan mogen aanraken?

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 14039 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “DIY samen”

Plaats een reactie