BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Evenwicht 2

Katja – Julia

De week erna, was de dinsdag normaal, werken, fitnes en neuken op een liefdevolle manier. De donderdag werd in de namiddag een vijfde bestelwagen van het type Mercedes Sprinter geleverd, die moest dan nog ingeladen worden met materiaal opdat de vijfde ploeg de dag erna ’s morgens naar een klus kon vertrekken. Gert belde zijn Katja om dat te vertellen en hij vertelde haar, dat ze per uitzondering, maar zonder hem moest gaan fitnessen, die avond. Die avond toen hij ietwat na tienen thuis kwam, werd er niet geneukt. De zondag daarop werd er ook niet geneukt maar er werd wel een lange wandeling gemaakt met Max, de zwarte labrador.

Tijdens de wandeling vertelde Katja twee dingen. Het eerste was dat ze haar leven bijzonder saai vond en dat ze wou ‘leven’. Dat betekende dat ze met haar vriendinnen wou uitgaan, naar festivals gaan, gaan kamperen en dergelijke. Gert besefte dat zulks dingen waren, die hij niet mee zou kunnen doen. Zijn slechte rug, verhinderde hem om langer dan een half uur recht te staan en in een dancing of op een festival zou dat altijd veel langer zijn. Dus mee gaan kamperen zou al problematisch zijn omwille van het slapen op een luchtmatras of veldbedje. Alles wat Katja bedoelde waren dingen die hij niet mee kon doen.

De reactie van Gert daarop was simpel. Katja zei hij : “ik kan en wil je niet tegenhouden, dat zou niet correct van mij zijn”. “Dus geniet van het leven, zoals jij denkt dat je dat moet doen”. “Ik vrees evenwel dat je het geluk dat wij samen hebben, weg gaat gooien voor wat jij noemt ‘leven’ en ik vrees dat jij daardoor niet gelukkiger gaat worden, eerder in tegendeel, maar ik kan verkeerd zijn”. “We zullen zien” zei hij nog, “maar het is jouw keuze, dus mijn zegen heb je”. Dan zwegen ze een heel stuk van de wandeling.

Bijna aan het einde van de wandeling zei Katja : “volgende zaterdag ga ik naar een festival in de Kempen, dat is zowat het eerste festival van de zomer en ik zou daar graag met Kelly, Barbara en Christina naartoe willen. Gert knikte, niet echt voor akkoord, maar omdat hij haar begreep. Hij moest wel een paar keer slikken, om zijn verdriet omwille van de situatie niet te laten zien.

De daarop volgende dinsdag ging hij mee naar de fitnes en werd er nadien thuis met Katja geneukt, zoals gebruikelijk. De donderdag gaf hij weer forfait en bleef thuis. Die avond werd er niet geneukt.

De zaterdag had hij slechts een klus aangenomen tot aan de middag. Katja vertrok rond twaalf uur. Kwart na twaalf was Gert terug thuis. Hij nam zich wat te eten en deed een korte wandeling met Max. Om twee uur was hij terug. Gert schoot in actie. Hij had, van zodra hij wist dat Katja deze zaterdag zou weg gaan, één en ander aangeschaft.

Hij was naar Conrad Electronic in Hürth bij Keulen in Duitsland gereden, in de loop van de week, daar had hij een zestal toestelletjes gekocht in de wel heel grote elektrospeciaalzaak. Normaal kan je bij Conrad alles via hun webshop kopen, maar hij had toch wat speciaals nodig en daarom was Gert ter plaatse gegaan. Na wat advies kocht hij dus een zestal toestelletjes die zowat het principe van een babyfoon hadden. In werkelijkheid, waren die zes toestelletjes, gewoon zes microfoons die via de wifi van de boerderij verbonden waren met een klein doosje dat hij in de kast waar elektriciteit, kabel tv, modem voor internet en dergelijke stonden, plaatste. Katja kwam nooit in die kast en een klein zwart doosje, dat extra aan een stopcontact hing, ging zeker niet opvallen. Gert plaatste de draadloze microfoontjes, goed verstopt in het vals plafond. Hij hoefde maar één spotje eventjes uit het plafond te lichten en zo’n microfoontje van twee, bij twee, bij twee centimeter in het vals plafond te leggen. Die dingetjes waren ‘voice activated’. Dat wil zeggen dat die dingen niets deden zolang er geen geluid in de betreffende kamer was. Was er wel geluid, dan werd dat geregistreerd, doorgestuurd via Wifi naar het doosje bij de modem en dat doosje stuurde via Wifi alle geluiden naar zijn PC in zijn werkkamer. Die maakte van alle geluiden, WAV-bestandjes die automatisch op de PC gesaved werden. Gert voorzag de badkamer, de woonkamer, de keuken, de slaapkamer en de berging van zo’n toestelletje in het vals plafond. Dan plaatste hij er nog ééntje in de grote loods achteraan op het terrein. Zodra alles geïnstalleerd, zong hij in elke ruimte kort een liedje, kroop daarna achter zijn PC en opende de verschillende bestandjes. Telkens hoorde hij zichzelf glashelder zingen. Zo vals als een kat dat wel, maar hij wist al lang dat hij echt geen stem had om te zingen. Hij wiste de bestandjes. ‘Zo, eerste deel van de actie is klaar’ dacht hij bij zichzelf.

Voor het tweede deel, koppelde hij zijn Samsung via DeX aan zijn PC en installeerde vanop een CD een programma dat hij bij Conrad Electronic gekocht had. Dat maakte van zijn GSM een ‘target’ GSM en hij kon via dat programma, één andere GSM aanduiden als ‘slave’ GSM. Daar tikte hij het nummer van de GSM van Katja in. Alles wat hij nog moest doen, was de GSM van Katja bemachtigen en daar ook dat programmatje op downloaden. Dat zou dan wel onzichtbaar op haar GSM in de achtergrond draaien. Gert rekende er op dat Katja weer totaal van de kaart zou terugkeren van het festival en dat hij dan stiekem haar rechter wijsvinger zou kunnen gebruiken om het toestel te ontgrendelen en het software programmatje erop te zetten.

Het resultaat van die operatie zou zijn : dat elke sms-, elk Whatsapp- en elk Messengerbericht, zowel binnenkomend als uitgaand, automatisch in kopie op de GSM van Gert zou belanden. Tevens zou elk gesprek op de GSM van Katja automatisch ook op die van Gert te beluisteren zijn, in real time, terwijl zijn toestel, mocht hij niet op dat moment kunnen meeluisteren, het gesprek zou registreren en bewaren. Gert kon het dan nadien beluisteren, wanneer hij tijd had. Een ander, bijzonder leuk gadget in die software, was dat hij vanop zijn eigen GSM, ten allen tijde, vanop afstand de microfoon van het toestel van Katja kon activeren en zo alle gesprekken die ze had, met eender wie kon beluisteren en met één druk op zijn toestel kon opnemen. Katja zou nooit kunnen achterhalen dat de microfoon van haar toestel, meeluisterde naar alles wat ze zei, zelfs al was ze niet aan het telefoneren, gewoon omdat ze haar toestel, zoals zowat iedereen, toch steeds bij zich had. Het enige dat Gert moest doen, was elke dag, minstens één maal, alle bestandjes naar zijn PC overzetten via Samsung DeX omdat al die bestandjes toch wel veel geheugen innamen op zijn GSM.

Het was nu nog enkel wachten op de terugkomst van Katja. Dat zou wel nacht worden en het was nog maar iets na vier in de namiddag toen hij alles klaar had. Dus Gert at snel wat en ging met Max wandelen.

Tijdens de wandeling overdacht Gert wat er zich speelde in zijn leven. Zijn partner stiekem gaan afluisteren, was natuurlijk niet zo heel correct, maar die gewetensbezwaren had hij al direct in de vuilbak gekieperd, toen hij gehoord had, dat Katja met één hand in de broek van één of andere idioot, de lul had zitten betasten. Tevens vond hij zich heel onheus behandeld door haar. Nog een jaar daarvoor en alle jaren sinds hij haar kende, hadden ze zalige vrijpartijen op dinsdag, donderdag en zondag. Drie keer per week dus. Nu nog één keer per week. ‘Ik moet dit dringend in terug in evenwicht brengen’ dacht Gert bij zichzelf en hij wandelde verder door het bos.

Hij was zeker nog zo’n twee à driehonderd meter verwijderd van de woning van Henk en Julia, toen die laatste Gert zag naderen over het karrespoor. ‘Vreemd’ dacht ze. ‘Hij loopt weer eens alleen met de hond’. Vroeger zag Julia, Gert steeds samen met Katja en haar dochter Chloé wandelen, dan, eens Chloé aan de universiteit zat, wandelden Gert en Katja samen, maar nu, de laatste tijd, had ze al meermaals Gert alleen zien wandelen. Nooit had ze enige aandacht aan Gert geschonken. Julia was steeds beleefd, vriendelijk geweest naar Gert toe, maar ze had hem nooit als ‘man’ beschouwd, die was immers met Katja samen, al jaren lang, dus interesse voor Gert, als man, had ze nooit gehad.

Grappig genoeg, was Gert iets gelijkaardigs aan het denken. In al die jaren dat hij met de hond ging wandelen, had hij Julia beschouwd als de vrouw van Henk, maar niet echt als vrouw. Ok, die Julia was wel een stuk molliger dan Katja, die redelijk slank te noemen was. Bovendien was Julia altijd gekleed in een jeans en een slobbertrui. Onder die trui zat een meer dan behoorlijke boezem. Het was alsof ze haar dikke borsten zoveel mogelijk wou camoufleren. Katja had ook een heel mooie boezem, vijfentachtig C als hij zich niet vergiste, maar die van Julia leken wel het dubbele te zijn, of meer.

Schijnbaar toevallig, liep Julia naar buiten het erf op om de kippen te gaan voederen, als Gert op zo’n twintig meter van de hoeve was. “Hoi buurman, alleen op wandel ?” was haar begroeting. Gert die haar eerst niet opgemerkt had, bekeek haar, glimlachte en zei : “tja, Julia, mijn Katja is naar een festival in de Kempen, dus ik ben vandaag even vrijgezel”. Julia had de licht bittere ondertoon van zijn antwoord direct aangevoeld.

“Ach, ze komt wel terug” zei Julia al lachend. “Mijn vent komt ook altijd terug”. Gert voelde dat Julia wat wou babbelen en Max, de hond die liep toch al het erf rond te snuffelen. “Zo dan ben jij ook vrijgezel op dit moment ?” vroeg Gert.

“Tja” zei Julia, “die vent van mij, die werkt wel hard, maar als hij thuis is, ligt hij onder een auto te knutselen”. “Zaterdag is hij om vijf uur weg en gaat hij biljarten”. “Meestal komt hij na middernacht bezopen thuis, en ’s zondags is hij om acht uur ’s morgens al weg als wielertoerist”. “Dan komt hij tegen een uur of drie thuis, eveneens met wat teveel op en de rest van de zondag slaapt hij, om dan maandag terug te gaan werken”.

“Kan ik jou plezieren met een tas koffie ?” vroeg Julia. Dat kon en ze zetten zich aan een tafeltje in de avondzon. Gert vertelde van zijn job, wat hij deed, hij vertelde over Chloé en haar vriend en Julia vertelde dat zij op een kinderboerderij werkte als assistente, elke dag rond zes uur thuis was en dat ze dikwijls nog zaterdags en zondag daar ook ging werken.

Julia liet ook het boerderijtje aan Gert zien. Henk en Julia bezaten, een vijftal kippen, twee schapen, een paar eenden, één geitje, één varken en een paar konijntjes. Julia zorgde voor de dieren en het huishouden. Ze woonden afgelegen, bijzonder rustig, hadden geen kinderen en Julia genoot vooral van de rust en de natuur. Haar werk op de kinderboerderij kon soms nogal hectisch zijn, als er een boel jengelende kinderen rondhingen. Meestal waren dat één of meerdere klassen van scholen uit de streek die een hele dag op de boerderij vertoefden.

Na een gezellige babbel nam Gert van haar afscheid en vervolledigde zijn wandeling. Hij had zeker een uur of drie bij Julia doorgebracht. Op de terugweg naar huis vond hij dat die Julia, die een jaar of vijf, zes jonger was dan hijzelf, toch wel een sympathieke dame. Maar ja, vermoedelijk zat zij al jaren in een voldoening gevende relatie met Henk, dus kon hij haar beter vergeten. Weggaan van Katja, was geen optie voor Gert.

Thuis gekomen, controleerde hij nog de microfoontjes op hun goeie werking, ging op de sofa liggen om wat tv te kijken, maar hij dommelde in.

Om vijf uur ’s nachts werd hij wakker. Er reden twee auto’s op het erf. De eerste was de SUV van Katja, met Kelly aan het stuur en de tweede die van Barbara met Christina naast haar. Katja zelf hing in de passagiersstoel naast Kelly.

Christina stapte uit en samen met Kelly droegen ze een wederom laveloze bloemzak naar de achterdeur. Katja hing tussen hen beiden, was helemaal buiten westen en stonk weerom naar alcohol en sigaretten. Gert deed de deur open en zei : “ik neem het van hier wel over” en pakte Katja vast. “Sluit jij de deur even Kelly” vroeg hij nog en Gert droeg zijn Katja naar boven, richting slaapkamer.

Daar kleedde hij haar weer uit tot op slip en bh en legde haar op bed. Hij bekeek haar, vond dat ze een heel mooi lichaam had, zelfs zo compleet out en dan zag hij dat ze een natte vlek op haar slip had. Met één vinger, trok hij dat slipje opzij en vloekte. Hij zag duidelijk sperma in en op de kut van Katja zitten. “Godverdomme” vloekte hij. “Stomme kut, jij hebt je laten neuken door één of andere klootzak” brieste hij. Hij smeet het dekbed over haar heen en liep terug naar beneden. Wit van woede was hij.

Hij zat zeker een kwartier in de sofa, doelloos voor zich uitkijkend om zijn razernij te laten wegebben. Dan nam hij een besluit. Hij liep terug naar boven, want haar handtas hing rond haar schouders toen ze naar boven gedragen werd, die had hij op een stoeltje in de slaapkamer gesmeten. Iets later had hij het toestel vast, liep naar het bed, nam de rechter wijsvinger van Katja vast en ontgrendelde zo het toestel. Hij liet de hand van Katja vallen en liep met haar GSM naar beneden, naar de PC in zijn werkkamer. Na tien minuten was het programmatje erop geïnstalleerd. Vanaf nu kon hij al haar gesprekken en berichtjes volgen en hij kon naar believen haar microfoon activeren.

Hij liep terug naar boven. Hij stak het toestel terug in haar handtas en wou opnieuw naar beneden gaan. Maar dan hoorde hij Katja murmelen :” ja, Carlo, jaaaa, neuk me, komaan neuk me Carlo, ik heb het zo nodig, neukeeeeeeeeeennnnnnnnn”. Ze raaskalde in haar slaap. Ze lag op haar zij, het dekbed weg van haar geschoven, met haar mooie kont in zijn richting. Met één hand streelde Katja één van haar eigen borsten in haar bh. “Neuuuukkeennnnnnnn Carlo, neuuuuukkeennnnn” kreunde ze.

Gert stond muisstil. Even dacht hij dat ze wakker was, maar dat was niet zo. Heel even aarzelde Gert dan dacht hij : ‘ze heeft zich door die Carlo laten neuken en ze ligt in haar zatte dromen nog aan het neuken met Carlo te denken’. ‘Ze vraagt het gewoon en wie ben ik om haar niet op haar wenken te bedienen’. Drie seconden later, lag de broek en boxershort van Gert op de grond, hij gaf een paar rukken aan zijn piemel, liep naar het bed, trok de slip van Katja opzij, dacht dan bij zichzelf, ‘ ik ga niet met mijn piemel in de smurrie van die Carlo roeren’, dan zag hij dat het kontje niet aangeroerd was, dus in één beweging, zonder de minste voorbereiding, duwde hij zijn inmiddels harde lul in haar aars.

Op nog geen tien minuten tijd ramde hij zijn frustratie weg in het levenloze lichaam van zijn vrouw. Aan een strak en heftig tempo ramde hij er op los. Van Katja hoorde hij wat onverstaanbaar gebrabbel, maar af en toe kwam de naam Carlo, boven. Gert ramde door in haar darmen tot hij zijn kloten helemaal diep in haar leegspoot. Dan trok hij zich terug, trok het slipje terug op zijn plaats, nam zijn broek en boxer mee en liep naar de badkamer om zich wat te reinigen. Tien minuten later sliep hij op de sofa beneden.

De dag erna, de zondag, was Gert al om acht uur op pad met Max. Toen hij aan de boerderij van Julia en Henk kwam, stond Julia ‘toevallig’ al buiten. Ze zag het sombere gezicht van Gert. “Alles ok ?” vroeg ze. Gert antwoordde : “neen, niks is ok, Katja is deze nacht straalbezopen thuisgekomen en ik ben er zeker van dat ze me bedrogen heeft met één of andere klojo”. Hij liep verder. “Laat me maar Julia, ik ben nu geen goed gezelschap”. ‘Net wel’ dacht Julia bij zichzelf, maar ze kon die woorden nog net tegenhouden.

In de latere namiddag van die zondag, deed Gert nog een lange wandeling alleen met Max. Als hij zowat halverwege die wandeling was, kreeg hij ineens een signaal op zijn GSM. Katja telefoneerde blijkbaar met haar GSM met iemand. Gert luisterde gewoon mee.

Het was weer Kelly met wie ze belde. Samengevat kwam het gesprek er op neer dat Kelly aangaf dat ze ongeveer om twee uur op het terrein van het festival waren aangekomen, dat Katja tegen een uur of vier al ferm bezopen was en als een gekkin vooraan tegen het podium, luidkeels had meegezongen met de band die speelde, dat ze tegen vijf uur backstage geraakt was en daar in een hoekje tussen de lege kisten van belichtingsmateriaal, éne Carlo grondig gepijpt had, vlak voor die moest optreden, dat ze het hele optreden op de eerste rij meegemaakt had, weer luidkeels zingend, dat ze na het optreden van die band, terug achter het podium met die Carlo had zitten zuipen en dat ze met die vent had liggen neuken, op een dekzeil, ietwat verscholen achter een hele boel lege kisten van materiaal voor verlichting en geluid van podia. Kelly had haar daar gevonden, terwijl er al een andere band aan het optreden was en terwijl Katja in volle neukoefening met die Carlo bezig was. Katja had zich eerst op z’n hondjes door die Carlo laten pakken en had hem daarna op zijn rug op de grond gelegd en was gewoon bovenop hem gesprongen en zijn pik in haar kut geduwd en had hem zo afgeneukt. Volgens Kelly was Katja te zat geweest om klaar te kunnen komen. Die Carlo had haar daar laten liggen en Kelly had haar wat bij haar positieven proberen te brengen door ze wat cola te laten drinken, maar Katja was in slaap gesukkeld en Kelly had ze dan maar laten liggen. Ze was terug naar het festivalterrein gegaan bij Barbara en Christina. Na een uur of twee was Kelly nog eens komen kijken, maar dan was een collega muzikant van Carlo, Katja in missionaris aan het neuken, terwijl Carlo stond toe te kijken. Kelly had zich discreet teruggetrokken.

Rond een uur of twee, waren Barbara, Christina en Kelly haar weer gaan zoeken en hadden haar achter het podium gevonden, compleet buiten westen. Katja moet daar de boel nog ferm ondergekotst hebben. De drie andere dames die ondertussen ook ferm boven het theewater waren, hadden haar zo goed en zo kwaad mogelijk, wat proberen te fatsoeneren, dan hadden ze haar naar de auto gesleept. Daarna waren ze naar Barbara thuis gereden, waar de auto van Katja stond. En dan hadden ze Katja met die auto bij de boerderij van Katja en Gert komen afleveren. Katja kloeg dat ze van niets meer wist. Alles wat zowat van in de namiddag tot ’s nachts gebeurd was, daar had Katja geen idee van. Dat zat allemaal in een grote black out. “Verdomme” had Katja gezegd, “ik had blijkbaar de tijd van mijn leven en ik weet er niks meer van”. “De vorige keer in die dancing, wist ik nadien ook al van niets meer”.

Kelly vroeg nog of Gert niets gemerkt had. Maar Katja zei daarop dat ze ’s morgens zichzelf in bh en slip in bed had teruggevonden, met een kater van jewelste en met een hele boel sperma in haar kut en kont.

“Heeft Gert geen commentaar gegeven ?” vroeg Kelly want haar vent was woedend geweest omdat ze zo lang waren weggebleven. Katja zei van niet, Gert was al gaan wandelen met de hond toen ze wakker was, ze was dan gaan douchen en toen ze Gert in de verte zag terugkomen met de hond, was ze maar snel terug in bed gekropen en had gedaan alsof ze sliep. Katje belde Kelly nu pas, omdat ze zich nu wat beter voelde, en omdat Gert opnieuw met de hond op wandel was. “Wees toch maar voorzichtig met Gert” gaf Kelly als goeie raad aan Katja, “zorg er tenminste voor dat Gert niet te weten komt dat je een halve rockband afgeneukt hebt”. Dan werd het gesprek beëindigd.

Gert was ondertussen voort gewandeld en kwam ter hoogte van de boerderij van Julia. Die zat buiten op een bankje voor de boerderij. Weer zag ze de droevige blik van Gert.

“Weer alleen ?” vroeg Julia toen Gert voor haar langs kwam. Gert zei : “ja, ik denk dat Katja met een fameuze kater zit, want ze lag nog in bed toen ik vertrok”. Gert bleef staan en keek als een geslagen hond naar Julia.

Die stond recht, ze had heel veel zin om Gert in haar armen te nemen, maar dat durfde ze niet. “Verdomme” zei Gert, “wat een klote situatie”. “Tja” zei Julia, “hier is het niet veel beter, Henk is deze middag om een uur of drie toegekomen, eveneens goed bezopen, hij heeft iets gegeten, is in de zetel gaan zitten om naar het veldrijden op tv te kijken, maar na twee minuten lag hij al te ronken”. “Hij slaapt nog steeds en snurkt de hele boel bij mekaar, daarom ben ik hier buiten maar komen zitten”.

Gert zette zich naast haar op het bankje. Max liep toch rond te snuffelen. Julia keek snel even door het venster van de woonkamer en zag haar Henk nog steeds languit op de zetel liggen snurken. Ze zette zich terug op het bankje naast Gert, met de rug tegen de muur van de stallingen.

Dan fluisterde ze tegen Gert : “elk huisje heeft zijn kruisje Gert, hier is het ook geen rozengeur of maneschijn, die vent van mij heeft me al in geen jaren meer aangeraakt”. “Alles wat die doet, is werken, aan auto’s prutsen, biljarten, met zijn koersfiets rijden en voor de rest van de tijd is hij zat en slaapt hij zijn roes uit”. “Ik wil hier niet weg, omwille van de rust en de omgeving, hij wil hier niet weg omdat ik zijn ‘was en plas’ doe, maar we leven gewoon naast mekaar”.

Gert bekeek haar van opzij, zag de zwelling van haar dikke borsten onder haar trui, en zuchtte. Julia had die blik naar haar borsten vanzelfsprekend opgemerkt.

Ze zei : “volgens mij is het maar een moeilijke periode die Katja doormaakt en draait dat nadien wel in de goede richting”. “Ik wou dat ik je kon geloven Julia” zei Gert en hij stond op. Julia deed hetzelfde. Ze stonden zo vlak bij mekaar. Gert bekeek haar en vroeg : “mag ik jou een knuffel geven Julia, want ik denk dat zowel jij als ik dat goed kunnen gebruiken”. Woordeloos knikte Julia en een seconde later voelde Gert de immens dikke boezem van Julia tegen zijn buik drukken. Hij streelde haar haren terwijl ze mekaar omarmden dan gaf hij een korte, kleine kus op haar lippen. Stapte achteruit en zei : “bedankt dat je naar me wilde luisteren, maar dit mag ik niet doen”. Gert wandelde weg terwijl hij Max riep. Bij zichzelf dacht Julia : ‘Gert dit heb je gedaan en we gaan nog veel meer doen, wees daar maar zeker van’.

Gert van zijn kant, was gewoon weggelopen omdat hij de dikke borsten van Julia tegen hem aan voelde en omdat hij zich anders niet meer zou kunnen beheersen. Vlak voor hij haar losliet, had hij de grootste moeite om niet zijn hand op die formidabele memmen te leggen. Hij had een geile sensatie in zich gevoeld en was direct weg gegaan.

‘Verdomme’ dacht Gert ‘waarom laat ik zo’n kans toch schieten ?’ Thuis aangekomen, viel hij helemaal in een sombere situatie. Katja, zei geen woord, zat als een zombie in de sofa en had blijkbaar nog een kater van jewelste. Rond een uur of tien, ging ze slapen. Gert bleef beneden en sliep op de zetel in de woonkamer.

De dag erna, maandag, was hij weer op post in het bedrijf waar hij werkte. Hij moest nog één week werken en dan was het bouwverlof. Het bedrijf sloot dan voor drie weken tot eind juli. Gert zuchtte. Die week werken, was niet erg, maar daarna, bijna drie weken met Katja op zijn dak. Ze hadden maanden tevoren al een vakantie geboekt in Spanje. Een mooie villa met zwembad gehuurd in de buurt van Mijas, niet ver van Malaga in het zuiden van Spanje. Eigenlijk had hij helemaal geen zin om met Katja twintig dagen in Spanje te gaan zitten.

Vooraleer Marcel, Gerts baas, met zijn bestelwagen naar zijn klus vertrok, kwam hij schoorvoetend het bureau van Gert binnen. “Gert, ik moet je een gunst vragen” zei Marcel. “Voor jou alles, dat weet je toch” zei Gert.

“Gert, ik heb een nichtje, de dochter van mijn zus Carole, die is zeventien en na de vakantie van volgende week, zou die graag hier een vakantiejob doen”. “Het is te zeggen, ze moet eigenlijk van Carole”. “De hele maand augustus, zou die hier bij jouw komen werken”. “Ze noemt Evi en is mijn petekind, dus dat weigeren is voor mij heel moeilijk”. “Jij regelt hier alles op je ééntje, dus ik vrees een beetje dat jij dat niet leuk gaat vinden, met zo een jonge puber op je dak, maar doe mij een plezier alsjeblieft”. “Haar vader, Jack is met de noorderzon vertrokken toen Evi acht was, dus eeuuuhh, laat ons zeggen, dat mijn zus met een nogal nukkige, puber op haar dak zit en om heel eerlijk te zijn, ze kan wat rust gebruiken, dus je zou mij een gigantisch plezier doen, als je Evi, tenminste tijdens de werkuren, bij jou laat zijn, werken hoeft niet echt, maar als jij zou bereid zijn om haar toch gedurende een maand hier te verdragen, zou ik je ontzettend dankbaar zijn ?”

Gert was verbaasd over de omzichtigheid en uitgebreidheid waarmee Marcel dat vroeg. Zelf dacht hij ‘ik had een goeie band met Chloé toen die een puber was, waarom zou me dat nu niet lukken ?’ Gert zei evenwel : “is ze zo lelijk dat je die vraag zo voorzichtig aan mij stelt Marcel ?” “Neen, in tegendeel, het is een beeldschoon meisje, het probleem is, dat ze dat zelf weet en zich dus arrogant gedraagt, ze is ontzettend lui, wil nooit iets doen en ze zet regelmatig een grote mond op en jaagt zowat iedereen de kast op, met haar soms grove beledigingen”. Gert lachte en zei : “laat ze maar komen, heb er geen probleem mee, ze brengt misschien wat ambiance in de keet”.

Bij zichzelf dacht Gert : ‘drie weken met Katja in Spanje, dan ga ik daarna wat afleiding nodig hebben nadien en als die Evi echt lui is, dan kan ze van mijn part de hele dag in een hoekje van het magazijn slapen tot het tijd is om terug naar huis te gaan’.

De werkweek verliep vlotjes, die laatste vrijdag, kwamen alle bestelwagens tegen de middag binnen, Gert had een afsluitdrink georganiseerd in een kroeg in de buurt. Alle mannen vertrokken naar de kroeg, nadat ze hun bestelwagen leeg gemaakt hadden. Voor die kerels na de vakantie terug konden vertrekken naar allerlei klussen, zou Gert die eerst volledig laten reinigen, eventueel ontbrekend of kapot gereedschap vervangen en ze dan met de nodige spullen voorzien voor hun volgende klus. Speciaal daarvoor, kwam Gert twee dagen voor het einde van het bouwverlof terug werken. Zodra de mannen weg waren naar de kroeg, overliep Gert eerst de inventarislijsten per bestelwagen zodat hij precies wist wat ontbrak en kapot was. Daarna vertrok hij ook naar de bewuste brasserie.

Toen Gert daar binnenkwam begonnen alle werknemers van Marcel en Marcel ook te applaudisseren en te zingen : “zo ne goeie hebben wij nog niet gehad, zonder onze Gert waren wij alle dagen zat…” en dat herhaalde ze een paar keren luidkeels. Gert werd er zowaar verlegen van.

Gert bestelde een koffie en weer gejoel, ze wisten allemaal dat hij nooit alcohol dronk, maar Gert was Gert en de negen werknemers en Marcel, zouden hem daarvoor nooit schofferen.

Marcel hield zo’n festiviteit voor zijn werknemers, twee keer per jaar. De laatste werkdag voor kerstmis en zoals nu, de laatste werkdag voor de vakantie. Telkens bleven de bestelwagens dan op het bedrijf achter en Gert liet die dan tijdens de verlofperiode, tussen Kerstmis en Nieuwjaar is het ook bouwverlof in België, grondig reinigen in de naburige carwash. Bij normale werkdagen, reden de mannen met de bestelwagen naar huis en kwamen er ’s morgens mee terug of reden direct naar de klus in geval het een meer dagen klus was. Dat systeem veroorzaakte dat de mannen in de taverne zonder vervoer zaten en om die ‘pijn’ wat te verzachten, waren de partners welkom vanaf vijf uur, werd er gedineerd met z’n allen en namen de partners hun vent mee naar huis. Meestal hadden die teveel gezopen, omdat die al van een uur of twee tot een uur of vijf een boel biertjes achterover geslagen hadden. De enige die altijd nuchter bleef, was Gert.

Marcel, die meestal geen partner had, vroeg dan aan Gert om hem terug thuis af te zetten, maar dit keer was het niet nodig zei hij, hij zou afgehaald worden tegen acht uur. De persoon in kwestie at niet mee. Gert wist dat al, omdat hij twee maal per jaar de nodige reservaties deed in het betere eethuis en vooraf dus moest weten met hoeveel ze zouden eten.

Het diner was een succes. Er was serieus gedronken voor en tijdens het eten en er werd nogal wat afgelachen, zeker van zodra Marcel met wat schunnige moppen op proppen kwam.

Stipt om acht uur, kwam er een stoot van een blonde vrouw binnen. Ze kwam direct naar de grote tafel waar het hele bedrijfje tezamen zat. ‘Waouw, wat een vrouw’ dacht Gert bij zichzelf. Blond, redelijk groot, zowat even groot als Gert zelf, dus een meter achtenzeventig, mooie borsten, niet al te groot, maar zeker niet klein, lange, slanke benen, lang haar in een staart gebonden, netjes gekleed, wel met een iets arrogante blik in haar ogen, was Gerts conclusie.

De dame liep recht naar Marcel en zei : “Marcel ik kom je ophalen”. Marcel, die duidelijk teveel gezopen had, keek op en bralde : “Gert, mag ik je voorstellen : mijn zus, Carole en de mama van mijn petekind waar jij volgende maand mee op je dak zit”. Carole keek Gert aan en zei bekakt : “proficiat, ik hoop dat je die maand goed doorkomt”. Marcel zei nog : “Gert jij regelt dat hier nog ?” Die knikte, hij had immers een bankkaart van het bedrijf. Eén van de mannen sprong recht om Marcel te ondersteunen naar buiten.

Gert dacht : ‘wat een vrouw, als de dochter even mooi is, dan ga ik een leuke maand augustus tegemoet’.

Voor commentaar op dit waargebeurde verhaal, enkel namen en locaties zijn aangepast ; stuur een berichtje naar rickdanvers@yahoo.com of hier op de site. Alle eventueel crimineel interpreteerbare feiten zijn vanzelfsprekend compleet verzonnen. Tevens is dit verhaal enkel bedoeld voor de Gertibaldi site, enkel te kopiëren mits voorafgaande, schriftelijke toestemming van de auteur.

Sensuele groeten,
Rick

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Rickdanvers

Carpe Diem, iets ouder, genietend van het leven, met zoveel mogelijk passie. Ondanks het ouder worden, verminderd de passie en gulzigheid naar seks niet, eerder in tegendeel zelfs. Ik hoop dat jullie, lezers echt kunnen genieten van mijn verhalen. Die zijn meestal geen pure porno van begin tot eind, maar eerder volledige verhalen met nogal wat achtergrond. Geniet er van !

Dit verhaal is 10743 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie