BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Moeilijk slapen

Een heerlijke geile natte droomHet was half één en ik had nog geen oog dicht gedaan. Ik lag maar te woelen en te draaien en was klaarwakker. Ik lag er lekker ontspannen bij en voelde me kiplekker maar toch kon ik de slaap niet vatten. Ik dacht aan van alles en nog wat en opeens doemde een beeld van drie naakte mannen voor me op. Ze hadden alle drie een stijve pik en stonden zich langzaam af te rukken. Ze hielden die geile pikken lekker stijf maar ik had niet het idee dat ze wilden klaarkomen. Ik voelde mijn kut nat worden en deed het nachtlampje aan. Snel trok ik het laatje open en bekeek mijn verzameling dildo’s en vibrators.

Ik pakte de twee dikste dildo’s en legde ze onder de dekens zodat ze wat konden opwarmen. Ik gleed met mijn handen naar mijn borsten en streelde ze zachtjes. Mijn kut werd er nog natter van en mijn tepels begonnen stijf te worden. Ik droomde verder en de drie kerels hadden in mijn voorstelling gezelschap gekregen van nog drie andere mannen, die ook met een stijve pik voor mij stonden. In mijn droom was ik naakt en de mannen kwamen met hun stijve pikken recht vooruit op mij af. Ze kwamen om me heen staan en reden met hun lullen tegen me aan. Ik voelde ze overal, tegen mijn buik, mijn heupen, mijn borsten en mijn billen. Hun handen gleden over mijn lichaam en betastten me overal. Ze streelden mijn rug, mijn zij, mijn borsten en mijn venusheuvel. Alle mannen deden mee met deze waanzinnig lekker strelingen.

De man, die pal voor me stond, begon me te kussen en drong met zijn tong in mijn mond. Mijn kut droop van het kutsap wat ik produceerde en iemand gleed er met zijn vinger overheen. Ik huiverde en liet het me allemaal welgevallen. Mijn handen masseerden nog steeds mijn borsten en ik liet een hand afdalen naar mijn kruis. Mijn ademhaling versnelde en mijn hand glipte mijn slipje in. Mijn kut was super gevoelig en ik beroerde mijn keiharde clitoris. Er ontsnapte mij een geile kreun en mijn andere hand ging onder mijn nachtpon om de naakte huid van mijn tieten te beroeren. Ik rolde mijn tepel tussen twee vingers totdat deze keihard vooruit stak en ging hetzelfde doen met mijn andere borst. Ik trok mijn slipje uit, tot op mijn dijen, en liefkoosde mijn eigen schaamlippen met mijn vingertoppen. Het kutsap stroomde rijkelijk naar buiten en ik duwde een vinger diep naar binnen. De mannen waren nog steeds met mij bezig en iemand achter mij duwde me omlaag. De man voor me trok zijn tong terug en ik zakte door de knieën. Gulzig nam ik zijn pik in mijn mond en begon hem te pijpen.

Naast me stonden twee anderen en ze kwamen zodanig bij me staan, dat ik hun lullen in mijn handen kon nemen. Ik begon ze af te rukken terwijl ik nog eens twee pikken tegen mijn rug aanvoelde en eentje in mijn nek. Ik draaide me om en nam de stijve van de middelste vent achter me in mijn mond en masturbeerde de twee anderen, die nog niet aan de beurt waren geweest. Daarna draaide ik me weer om en begon de andere drie te verwennen. Ik pijpte telkens een andere lul en na zes van die heerlijke stijve staanders te hebben geproefd begon ik gewoon overnieuw. Dit bleef ik enkele malen herhalen totdat die zes steigerende pikken naar me wezen en elke pik op barsten stond. Ik werd opgetild en op mijn rug op de grond gelegd. Ik voelde een tong over mijn aars gaan en deze drong een eindje naar binnen. Een tweede tong verdween diep in mijn gleuf en een derde likte over mijn klit. Twee andere tongen likten mijn harde tepels en de laatste tong drong tussen mijn lippen door in mijn mond. Zo werd ik aan alle kanten gezoend, gelikt en gebeft en mijn lichaam kon niet langer wachten op een orgasme.

Mijn fantasie deed mijn kut gloeien en ik had niet langer genoeg aan mijn vingers. Ik kwam iets omhoog en deed mijn nachtpon uit. Mijn tieten gingen van opwinding snel op en neer en ik moest snel iets hards in mijn kut voelen. Het geile gevoel was zo overweldigend dat ik ongegeneerd met mijn kut ging spelen. Kort door de bocht, ik was bloedgeil. Mijn slipje deed ik helemaal uit en ik spreidde mijn benen ver uit elkaar. Ik pakte de dikste dildo en ging ermee tussen mijn schaamlippen door. Ik drukte hem op mijn klit en liet hem diep in mijn gleuf verdwijnen. Snel bewoog ik hem heen en weer en ging met een vinger van de andere hand over mijn kittelaar. Daarna trok ik de dildo naar buiten en liet hem nog even tegen mijn clitoris aankomen. Ik liet die vrouwenverwenner nog een keer door mijn van kutgeil druipende gleuf gaan en beroerde onbedoeld mijn kontgaatje. Ik werd altijd zeer geil van iets diks in mijn poepertje en wilde daarvoor de andere dildo pakken.

De aller dikste, die nog in mijn kut zat, had ik nog nooit in mijn reet gedaan. Vandaag wilde ik graag iets extra’s en de dildo, die zojuist mijn kut had verwend, was inmiddels zeer glad van mijn kutvocht. “Die moet het worden.” dacht ik en duwde hem voorzichtig in de opening van mijn kringspier. Mijn sterretje werd helemaal uitgerekt maar op deze manier ging het niet lukken. Het voelde behoorlijk pijnlijk aan en de spanning was me gewoonweg te veel. Ik pakte een tube vaseline uit mijn nachtkastje en smeerde de dildo in met een dikke laag van het glijmiddel. Met een klodder vaseline er bovenop zette ik hem opnieuw tegen mijn aars en perste om de toegang iets gemakkelijker te maken. Op het gevoel plaatste ik de dildo precies op mijn sterretje en langzaam verdween de dildo in mijn reet. Ik hield mijn adem in want de afmeting was gigantisch en rekte mijn endeldarm helemaal op. Toch begon ik hem voorzichtig heen en weer te bewegen en het deed mijn geilheid met sprongen verhogen.

In mijn droom waren de mannen niet meer te houden en wilden, net als ik, nog maar een ding: klaarkomen! Eentje ging op zijn rug op de grond liggen en ik werd vastgepakt en opgetild. Ik werd door vier kerels vastgehouden bij de polsen en enkels en nummer vijf pakte me bij mijn billen. Mijn benen waren ver uit elkaar getrokken en ik werd boven de liggende vent gehesen. Mijn kont werd precies boven zijn pik geplaatst en de man op de grond hield zijn pik met zijn handen fier omhoog en richtte zijn neuklat op mijn aars. Ik zag, dat zijn lul glom van glijmiddel en mijn billen kwamen onder spanning te staan. Omdat de knul, die me vasthield, mijn bilhelften zo ver mogelijk uit elkaar trok, ging mijn kontgat haast vanzelf openstaan. Ik perste alsof ik een wind moest laten en de mannen lieten me zakken. Soepel verdween de stijve pik, die een behoorlijke afmeting had, diep in mijn darmen en de vier mannen trokken me op en lieten me weer zakken.

Na enkele keren lieten ze me los en ging ik zelf op de leuter in mijn kont rijden. Een ander mannenfiguur kroop tussen mijn benen en duwde me achterover. Hij plantte zijn eikel tussen mijn kletsnatte schaamlippen en stootte onbeheerst naar binnen. Meteen voelde ik de twee eikels diep in mij tegen elkaar aan stoten en heel ritmisch bewogen de lullen simultaan in en uit. Nummer drie ging boven mijn hoofd op handen en knieën liggen en schoof achteruit, zodat zijn lul voor mijn mond kwam te bungelen. Snel hapte ik hem op en begon hem in een hoog tempo te pijpen. Een vierde knul kroop op mijn buik en duwde zijn lul tussen mijn borsten en drukte mijn borsten stevig tegen elkaar aan. Daarna begon hij tussen mijn memmen te rijden en zag ook nog kans om ondertussen mijn tepels te kneden. De laatste twee mannen zaten elk aan een zijkant van mij en ik reikte met mijn handen naar hun stijve palen. Tijdens het rukken duizelde het in mijn hoofd van zoveel geilheid als gevolg van zes, naar vrouwenlichaam hunkerende pikken.

Alle kerels hanteerden een zeer hoog tempo en mijn lichaam scheen elk moment te kunnen exploderen. Ik pakte de andere dildo, die naast me onder de dekens lag. Deze had ik al vaker in mijn reet gehad en was qua afmeting een stukje dunner als degene, die nu mij darm vulde. Toch kon deze ook niet verder doordringen in mijn kont als de helft van zijn lengte en degene, die er nu in zat kwam niet verder dan een derde. Toch voelde het zalig aan en bij elke beweging naar binnen slaakte ik een geile kreun. De dunnere dildo zette ik op mijn klit en streek er stevig mee overheen. Daarna ging ik ermee naar onderen en verdween de harde kunstpik in mijn drijfnatte scheur. Ik werd helemaal wild van de twee dildo’s in mijn onderlijf en bewoog heftig onder de dekens. De dikke dildo in mijn kont schoot door mijn wilde bewegingen nog dieper naar binnen en het voelde, alsof mijn aars openscheurde. Het verhoogde mijn genot alleen maar en ik trok gelijktijdig beide dildo’s bijna helemaal naar buiten.

Meteen daarna drukte ik ze weer zeer diep mijn onderlichaam in en huiverde. De twee toppen stootten diep in mij tegen elkaar aan en leken wel elektrische schokken te maken. De dildo in mijn kut gunde ik even rust en streek met de vrijgekomen vingers hard over mijn kietelaar. De enorme dildo in mijn reet liet ik driftig heen en weer gaan en zag nog kans om hem nog telkens een eindje verder in mijn kont te drukken. Op een gegeven moment leek er diep binnenin mij iets te verschieten en het deed heel even een beetje pijn, maar daarna gleed de dildo onwaarschijnlijk ver in mijn darm. Ik voelde de achterzijde nog maar een centimeter naar buiten steken en ik verbaasde mij erover, dat mijn reet zoveel kon verdragen. Het was wel ontiegelijk lekker en ik liet de dildo op zijn plaats zitten en masseerde nog heftiger mijn harde klit.

De droom ging gewoon verder en die kerels genoten van elke centimeter van mijn lijf en naaiden me in een waanzinnig hoog tempo. De man, die ik pijpte, drukte zijn eikel tot in mijn slokdarm en ik moest oppassen om niet te stikken. Toch was het uitermate aangenaam en ik genoot van elke lul, die mijn lichaam beroerde. Ik was nog nooit zo geil geweest en nog nooit zo lekker geneukt. Zes pikken betekenden het einde en het bloed bonkte door mijn hoofd. Opeens was het zover en alle mannen begonnen haast tegelijk te spuiten. De vent in mijn mond kwam als eerste klaar en spoot de eerste straal diep achter in mijn keel. Daaraan glipte zijn lul uit mijn mond en de rest van zijn sperma kwam op mijn gezicht terecht. Hij kroop aan de kant en tegelijkertijd spoot de vent tussen mijn tieten zijn ballen leeg, tezamen met de jongens, die ik afrukte.

Het zaad zat van mijn beide ellebogen tot aan mijn hals en de voorkant van mijn lichaam was nat vanaf mijn kin tot aan mijn borsten, die glommen van al het sperma. Nummer vijf trok vliegensvlug zij lul uit mijn kut en spoot over mijn buik. De klodders lagen vanaf mijn borsten tot aan mijn schaamhaar en hij stopte zijn krimpende lul nog even terug in mijn liefdesholletje waarna hij ook nog met zijn duim op mijn klit drukte. Ik voelde dat al het zaad in straaltjes van mijn lijf af begon te lopen en het deed mijn bloed koken. Twaalf handen begonnen het sperma uit te smeren over mijn hele lijf. Het was alsof ik ingezeept werd en het leek wel dat ik erin zwom. De laatste stijve paal zat nog volop in mijn reet te bonken en ik voelde, dat hij zijn lading loosde tegen mijn darmwanden. Mijn orgasme zat er gelukkig ook aan te komen. Mijn fantasie had mijn geilheid tot ongekende hoogte opgezweept.

Keihard wreef ik over mijn kittelaar en drukte de beide dildo’s nog verder naar binnen. Ik begon helemaal te schokken en slaakte een lange kreet, die eindigde in een diepe, geile zucht. Ik schokte nog wat na en bewoog de dildo’s in mijn onderlichaam nog een paar maal enigszins in en uit. Verslapt liet ik mijn billen op het matras terugzakken en trok de dildo uit mijn kut. Ik deed mijn dijen stijf tegen elkaar en legde de van kutgeil natte dildo tussen mijn borsten. Ik drukte zachtjes tegen de dildo aan, die nog diep in mijn reet zat en huiverde nogmaals van puur genot. Toen was het over en heel langzaam en voorzichtig trok ik de staaf uit mijn opgerekte kont. Nadat mijn sluitspier dicht klapte, vernam ik pas goed hoe ver deze uitgerekt was geweest. Pas na enige minuten had ik het gevoel dat mijn aars zich in zijn oude staat had hersteld. Ik legde de dildo weg en stond op, deed mijn nachtkleding weer aan en reinigde de dildo’s. Daarna borg ik de spullen op in mijn nachtkastje en kroop onder de dekens. Heel in de verte hoorde ik nog de klok van de kerk maar het aantal slagen heb ik niet kunnen tellen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Epurno

Ik schrijf voor een website en publiceer verhalen in EPUB format. Mocht je het verhaal in EPUB willen ontvangen dan kan dat (als de serie compleet is gepubliceerd) Stuur dan een mailtje naar eperpaar@hotmail.com en dan stuur ik het zo spoedig mogelijk toe

Dit verhaal is 9138 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie