BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De droom werd werkelijkheid.

Een heerlijke erotische avond met mijn vrouwMijn vrouw en ik zijn drieëndertig jaar getrouwd. We vrijen tegenwoordig om verschillende redenen minder vaak, maar als we dat doen, is het geil en sexy. Ik vind het heerlijk om me zowel fysiek als emotioneel met haar verbonden te voelen. Ze zorgt goed voor haar uiterlijk, en ik vind haar echt aantrekkelijk. Dit verhaal is van afgelopen lente, en de herinnering gaat met me mee, omdat het een fantasie was die uitkwam. Daarom wil ik het delen. Mijn vrouw zou op zondag een lange dienst draaien. We bespraken een paar dingetjes voordat ze wegging, en ik merkte op dat ik steeds vaker aan haar dacht, en graag weer een keertje met haar wilde vrijen. Het was alweer een tijdje geleden dat we dat hadden gedaan. Ze glimlachte, en zei: “Misschien kunnen we lekker vrijen als ik vanavond thuiskom.” Ik voelde een sterke drang om er ook voor te zorgen dat dat gebeurde, maar ze kwam pas om middernacht thuis, en ik moest de volgende ochtend al weer vroeg aan het werk. Ze ging naar haar werk, en ik had zelf nog een paar dingen te doen voor die dag.

Maar halverwege de middag werd de geachte aan haar om haar eens stevig te neuken steeds sterker. Ik fantaseerde over haar, zoals ik al zo vaak heb gedaan, en stelde me haar voor in een sexy jurkje, hoge hakken en echte nylonkousen. Ze vulde zo mijn opwindende gedachten, en zorgde voor een sterk verlangen naar haar. Ik begon een plannetje op te stellen om dit te bereiken. Ik ging naar haar kast, en begon door haar jurkjes te kijken. Mijn vrouw had jarenlang een kledingwinkel gehad. Ze kent alles over de huidige mode, en ze kleedt zich heel goed, en vaak ook nog erg sexy. Er waren te veel jurkjes, om er een uit te kiezen. Ik concentreerde me op het meest verleidelijke jurkje. Ze kleedt zich nooit als een slet, maar draagt wel vol zelfvertrouwen een strak, en kort jurkje.

Ik koos uiteindelijk een zwart, rekbaar jurkje met spaghettibandjes, dat tot halverwege de dij reikte. Ik geniet er altijd van om haar in korte jurkjes te zien, maar ik heb niet voor niets voor deze gekozen. Toen vond ik een paar zwarte hakken van tien centimeter in haar schoenencollectie. Daarna naar haar lingerie laatjes, waar ik een doorschijnend Bhtje met een bijpassende string van zwart kant vond. Verder ook nog een zwarte jarretellegordel met acht jarretelles. Ik begon al door te fantaseren, toen ik op zoek ging naar een ongeopend pakje nylonkousen. Toen ik het pakje bekeek, zag ik dat het nylons waren met een naad, mijn favoriet! Het jurkje bedekte de boord van de nylons waarschijnlijk net, of hopelijk niet, en de gedachte daaraan, maakte de fantasie nog groter. Ik legde de spulletjes op de stoel in onze slaapkamer. Toen moest ik echt andere dingen gaan doen, anders had ik me afgetrokken, omdat ik al zo geil werd, wanneer ik eraan dacht dat ze zich speciaal voor mij zo zou kleden. Ik wilde mijn sperma voor haar bewaren, wanneer we een opwindende avond samen zouden hebben.

Toen de avond viel, maakte ik het avondeten klaar. Ik had iets gemaakt dat ze lekker vindt, wetende dat ze honger zou hebben na het werk. De stoelen bij ons kookeiland zijn hoger dan de keukentafel, en ik wilde haar in nylons gehulde benen zien, terwijl we samen aten. Ik gebruikte een mooi servies, wijnglazen met lange steel, en ik had haar favoriete wijn klaar staan. Daarna zette ik wat kaarsen op hun plaats, klaar om aan te steken. Ik ging terug naar de slaapkamer, zette er verschillende kaarsen neer, en haalde toen wat muziek tevoorschijn, om dat klaar te hebben om te streamen op mijn telefoon met een luidspreker. Ten slotte pakte ik haar vibrator en tarzan dildo, en legde die op het bed, met de lakens naar beneden getrokken. Het glijmiddel lag er naast, klaar om op haar klit en haar kutje te doen. Ik douchte en schoor me, sprenkelde haar favoriete parfum van mij op mijn gezicht, en trok toen een overhemd en een zwarte pantalon met nette schoenen aan. Ik wilde er ook goed uitzien voor haar.

Toen ik terug kwam in de keuken, ging ik zitten en schreef een briefje voor haar op mooi briefpapier. Ik legde uit hoeveel ik van haar hield, naar haar verlangde, en de hele dag aan haar kon denken. Ik zei haar naar de slaapkamer te gaan, en zich aan te kleden voor het avondeten, Ik zei dat als ze te moe was, ik het heel goed begreep; Ik wilde gewoon een romantische avond samen. Hoe dan ook, we zouden samen kunnen zijn, en van elkaars gezelschap kunnen genieten, en hopelijk ook van geweldige seks. De enige lichten in huis, waren de slaapkamerkaarsen en keukenkaarsen. Het was al middernacht, toen ik de garagedeur hoorde opengaan, dus ging ik naar de kelder, om te wachten op wat ze zou doen. De deur naar de keuken ging open, en hoorde ik haar zeggen: “Wat is dit?” Toen was het een paar minuten stil, terwijl ze mijn liefdesbriefje aan het lezen was. Een paar minuten later hoorde ik haar naar onze slaapkamer lopen. Ik wachtte een paar minuten, ging toen naar boven naar de keuken, en haalde ons eten uit de oven. Ik schonk voor ons een glas wijn in, ging zitten en wachtte.

Inmiddels was ik echt geil, en vroeg ik me af of ze zich voor mij zou verkleden. Ik wilde vooral die sexy nylons bij haar zien. Ze deed het licht in de hal aan, voordat ze naar de keuken ging. Toen ze de hoek om kwam, zag haar sexy silhouet er fantastisch uit. Het strakke jurkje liet al haar vrouwelijke rondingen zien, en haar in nylons gehulde benen waren sensationeel op die hoge hakken. Ik wist niet zeker of ze de nylons aan had met het licht achter zich, maar ze zag er geil uit. Ze slenterde op haar hakken door de keuken naar me toe, en ik zag dat ze mijn favoriete felrode lippenstift op had. Deze nacht zou heel speciaal worden. We zoenden elkaar, en ik vertelde haar hoeveel ik deze dag aan haar had gedacht. Ik liet haar weten, dat ik vanavond gewoon een ontspannen maaltijd en een fijn gesprek wilde, geen druk om de liefde te bedrijven. Als ze te moe was om dat te doen, wilde ik, dat ze wist dat haar gezelschap al meer dan genoeg voor me was. Ik hield mijn ogen op die van haar gericht, maar wilde zo graag haar benen controleren. Droeg ze de nylonkousen?

De lichten waren nu uit, en het kaarslicht gaf de kamer een romantische gloed. We gingen zitten, dronken een glas wijn, en aten gezellig samen. Ons gesprek draaide om onze dag, en we vonden het allebei leuk om onze ervaringen te delen. Tijdens de maaltijd hield ik een beetje afstand tussen ons. Na een tijdje draaide ze haar benen naar me toe, en sloeg ze sexy over elkaar. Ik was extatisch! Haar benen waren echt gehuld in die heerlijk uitziende nylons. Ze liet zelfs een hand op haar dij vallen, en begon die zachtjes te strelen, alsof ze zelf genoot van de zijdezachte aanraking. Ze plaagde me tergend langzaam, en mijn lul was de rest van onze maaltijd hard. Toen we klaar waren met eten en praten, vroeg ze me: “Weet je zeker dat je dit echt wilt doen? Het is al een uur. Ik kan morgenochtend uitslapen, maar jij moet om zes uur op.” “Ja, zei ik tegen haar. Ik wil zo graag met je vrijen. Ik red me morgen wel met een gebrek aan slaap, omdat we aan het vrijen waren.” “Laten we naar de slaapkamer gaan,” zei ze.

Ze liep voor me uit, en deed het licht aan in de hal naar onze slaapkamer. Ze liep bewust langzaam en bedachtzaam, haar heupen heen en weer zwaaiend. Ze wist dat ik haar die sexy kont zag bewegen, op een manier die verleidelijk en opwindend was. Haar benen en billen zagen er perfect uit in het strakke jurkje, nylons en hoge hakken, en ik genoot met volle teugen van het uitzicht, toen ze door de slaapkamer naar de badkamer liep. Ik ging naar het dressoir om de muziek te streamen, en toen het begon te spelen, draaide ik me om, en zag haar over de wastafel leunend in de spiegel kijken om haar make-up te fixeren. De zoom van haar jurkje kroop omhoog, en ik zag de boord van haar nylons tevoorschijn komen. Mijn lul was nu keihard, en ik vet geil. Ze kwam de badkamer uit op haar hakken, en ik liep rond ons bed om haar te zoenen. Ze drukte tegen me aan, en ik reageerde op dezelfde manier. We begonnen te tongen, heet en zwaar, allebei ongelooflijk opgewonden. Ze drukte tegen mijn harde lul, en ik bewoog mijn handen langs haar rug, en trok haar strak tegen me aan, terwijl ik haar lekkere billen vastgreep. We bleven tongen, en raakten extreem opgewonden.

Ze trok zich los, reikte naar beneden, en trok de zoom van haar jurkje omhoog. Toen trok ze haar slipje over haar heupen, langs haar benen naar beneden, en uit over haar hielen. Ik trok mijn kleren uit, en begon mijn lul te strelen, terwijl ik naar haar keek. Ze ging op het bed zitten en schopte haar hakken uit, toen ik naar haar toe liep. Ik wreef een paar keer met de eikel van mijn lul over haar klit, voordat ze zei: “Doe wat spul op mijn kutje.” Ik pompte een royale hoeveelheid glijmiddel op mijn vingers, en wreef het op haar klit. Toen gaf ik haar haar vibrator, en ze begon zichzelf op te geilen. Ik nam wat glijmiddel, en liet een paar vingers in haar kutje glijden. Toen haar kutje nat was, pakte ik haar dildo, en drukte die langzaam in haar kutje.

Ze begon nu te kreunen, en zwaar te ademen. Ze nam de dildo van me over, en duwde hem helemaal in haar kutje. Ik keek een minuut lang toe, terwijl ze mijn lul streelde, en ze zichzelf langzaam met de dildo neukte, en haar vibrator in cirkels rond haar klit bewoog. Ze werd steeds geiler. Ze keek me opgewonden aan, en zei: “Ik wil dat je aan mijn tepels zuigt.” Ze houdt er gewoonlijk niet van om vuile praat te gebruiken, dus daardoor wist ik dat ze er vanavond echt zin in had. Ik trok de spaghettibandjes van haar jurkje over haar schouders, en bevrijdde haar prachtige borsten. Terwijl ik aan de ene zoog, trok en kneep ik de andere zachtjes, en langzaam zoals ze het graag heeft. Ze maakte nu veel lawaai en leek bijna klaar te komen. Na een paar minuten zei ze: “Ik wil dat je harder zuigt.”

Onmiddellijk zoog en trok ik die harde tepels, met een beetje ruwheid. Ze reageerde met veel “ohhh’s” en “ahhh’s”, en ik kon vanuit mijn ooghoeken zien, hoe ze met haar heupen wiebelde op die dildo, terwijl ze de vibrator bleef gebruiken. Mijn lul was inmiddels krankzinnig hard, maar ik wilde deze geile seks vast houden. Ze was zo dichtbij, maar kon gewoon niet klaarkomen. Plotseling haalde ze de dildo uit haar kutje, en pakte ze mijn lul. Ik zei tegen haar: “Ik wil dat je eerst klaarkomt.” Ze zei opgewonden; “Ga naast me liggen.” Dat deed ik, en ze tilde haar nylonbenen in de lucht, en leidde mijn stijve lul in haar kutje. Die ging er gemakkelijk in, en ik drukte mijn lul zo ver mogelijk in haar kutje. Ze begon weer aan haar klit te werken met de vibrator, en haar kutje voelde zo goed, zo vol en strak. Ik kon de vibrator van binnenuit voelen. Ze zag er zo sexy uit, en klonk zo geil, terwijl ze haar in nylons gehulde benen in de lucht hield, kreunend en zwaar ademend.

Toen ik voelde dat ik klaar begon te komen, probeerde ik het te ontspannen en te verlengen. Ik gaf haar een harde stoot met mijn lul, helemaal in haar kutje, en ze reageerde met een luide “Ohhhh”. Ik wachtte even, en deed het toen nog een keer, drie of vier keer. Elke keer was ze luidruchtig, en kwam ze weer bijna klaar. Plots liet ze een lang “Ahhhh, ahhhhh, ahhhh” horen, terwijl er golven van haar orgasme over haar heen kwamen. Ze bereed me wild, en het was alles wat ik kon doen om niet te klaarkomen. Toen het een beetje zakte, ontspande ze zich, en zei tegen me; “Ik wil dat je me van achteren neukt.” Ze ging op handen en knieën zitten, en ik ging achter haar staan, en spreidde haar knieën met de mijne. Ik wilde dat ze lekker breed kreeg, wat ik haar wilde geven. Ik leidde mijn lul in haar hete kutje, en ze begon terug te duwen bij elke stoot, en me te berijden zodra mijn lul in haar kutje zat. Ik pakte haar bij de heupen, en neukte haar gestaag, zo diep als ik kon. Maar ik wilde mijn orgasme opbouwen tot waar ik het niet meer kon vasthouden, en gewoon explodeerde, dus liet ik los en liet haar het rijden doen.

Ze kreunde nog steeds, en duwde haar kutje helemaal naar achteren op mijn lul. Zelfs nadat ze klaarkwam, vond ze het nog steeds leuk om hard en diep geneukt te worden. Ik keek in de badkamer en zag ons allebei in de spiegel. Wat een opwinding! Ze had haar jurkje omhoog over haar heupen, haar borsten hangend, en nylons die er bedwelmend geil uitzagen op haar sexy benen. Ze bereed me hard, en we genoten er allebei van. Ik kwam dichtbij mijn orgasme, en wist dat ik snel zou klaarkomen. Ik pakte haar heupen, en begon mijn lul steeds harder in haar kutje te stoten. Ze drukte haar kutje naar achter, toen kon ik het niet meer tegen houden. Ik sloeg haar een paar seconden krachtig op haar billen, en begon een luide “ahhhh” te slaken. Het voelde geweldig toen ik klaarkwam, en eindelijk mijn sperma in haar kutje spoot. Ik leunde over haar rug en hield haar stevig vast. Ze bereed me nog steeds langzaam, om al mijn sperma in haar kutje te krijgen. We gingen naast elkaar liggen, op adem komen, en elkaar vasthouden, terwijl we kusjes uitwisselden.

Deze nacht was mijn fantasie werkelijkheid geworden. Ik heb vaak afgetrokken, terwijl ik me het weer herinnerde, en de hete beelden van mijn vrouw voor me zag, die zo geil gekleed was. Mijn lul werd dan spontaan hard, en trok me verschillende keren af, gewoon door er aan te denken.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Max55

Ik ben een oudere jongere, die kan genieten van mooie, en tekstueel goed geschreven verhalen. Ik ben een liefhebber van alles dat een meisje of een vrouw mooier kan maken. Dat verwerk ik in mijn verhalen.

Dit verhaal is 8521 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “De droom werd werkelijkheid.”

Plaats een reactie