BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Testing ONE – TWO

Ik keek naar beneden, de enorme dildo vulde mijn zicht. Het machtige ding glinsterde van het royaal aangebrachte glijmiddel en mijn ademhaling werd zwaarder van spanning. Het aanzicht van de dikke eikel joeg me zowel angst aan als opwinding en vormde zich tot een punt die er bijna pijnlijk uitzag. Dikke aderen liepen langs de zijkanten van de schacht, een extra stimulans waarvan ik niet zeker wist of ik erop voorbereid was. Ik had altijd al willen weten hoe het zou voelen om geneukt te worden door zo’n gigantische lul, maar nu het recht voor me stond, merkte ik dat ik nerveus werd. De grootte was indrukwekkend, maar het was de omtrek van de schacht die me echt intimideerde. Een diepe blos verwarmde mijn gezicht en ik lachte om mijn verlegenheid. Ik was helemaal alleen, en toch was ik hier, nog steeds in de war door wat ik ging doen.

Ik ademde diep in, kroop op mijn knieën naar voren om mijn toch al natte poesje dicht boven de kunstlul te plaatsen. Mijn schede droop van mijn vocht. Ik had me heerlijk toe gevingerd naar dit moment. Eerst lekkere verhaaltjes lezen, daarna met eerst een kleine en daarna een grotere vibo mijn kutje genomen. Ik had het gevoel er klaar voor te zijn om genomen te worden door deze machtige imitatie lul.

Waar ben ik in godsnaam mee bezig? Die gedachte schoot door mijn hoofd! Dit was niet mijn speeltje. Het was niet mijn bed, maar ik merkte dat ik steeds geiler werd. Ik was in het huis van Bea, ik wist dat ze die middag niet thuis zou zijn, want aan de studie. Haar ouders waren op vakantie en haar nieuwsgierige broertje was voetballen. Als ik me haastte, kon ik mijzelf een keer kennis laten maken met haar dikke lul, zoals ze het speeltje noemde. En de tijd hebben om mijn rotzooi op te ruimen.

Bea en ik waren al vriendinnen sinds de laatste klas van de lagere school. Te samen ontdekten we wat de natuur voor had met de overgang van meisje naar vrouw. Samen bekeken we de eerste haartjes die onder onze oksels groeiden en verkenden de eerste schaamharen op onze heuveltjes. Voelde hoe onze dikke tepeltjes uitgroeiden naar borstjes. We lazen “spannende” verhaaltjes en experimenteerde met elkaar over hoe te zoenen en hoe tong zoenen ging. Bij het kijken van filmpjes vingerden we… Eerst ieder voor zich en zelfs met elkaar. Het was Bea die mij als eerste een orgasme bezorgde.

Ik wist zeker dat ze het goed zou vinden dat ik haar speeltje gebruikte. Zij gebruikte ook mijn vibo’s. Tevreden die gedacht liet ik mezelf langzaam zakken en voelde ik de top van de eikel tegen mijn schede. Ik draaide mijn heupen, ging iets naar beneden… Het moment dat mijn schaamlipjes de machtige fallus voelde zorgde ervoor dat ik naar adem hapte. Het eerste contact met die reus sneed door me heen, waardoor ik met een schok omhoog schoot. Ik keek in de spiegel die op haar kledingkast zat. Ik zag de machtige lul en mijn hongerige kutje dicht bij elkaar. Ik hapte naar adem en liet me zachtjes zakken. De eerste centimeters gingen redelijk eenvoudig. Ik kneep in mijn tietjes en dacht aan Johnny Depp… mijn film held. In mijn dromen waren het zijn handen die mij op geilden en nu was het zijn dikke lul die ik nu in mij voelde glijden. Na nog een ademteug liet ik mij helemaal over de plastic pik zakken. Ik kreunde, ik steunde, ik moest slikken. Zo dik…. Zo diep. Nog nooit had ik iets zo diep in mijn kutje gehad.

Ik begon traag heen en weer te gaan. Ik werkte ritmisch… grotendeels er uit, dan weer grotendeels er in. Het was pijnlijk, maar op een onbeschrijfelijk plezierige manier. Ik kreunde luid en reikte naar mijn gezwollen clit, er met gemak omheen cirkelend. Ik schreeuwde het uit bij het contact en schrok mezelf van de gevoeligheid ervan. Ik grijnsde, mijn pauze deed me opmerken dat ik de lul niet volledig in mezelf had omhuld. Ik daalde weer af, verlangend om mijn poesje met elke centimeter ervan te vullen. Mijn schede greep de lul vast en trokken hem dieper met elke neerwaartse beweging. Mijn ogen begonnen terug te rollen, golven van plezier sloegen in me. Mijn vingers vonden opnieuw hun doel en werkten samen met mijn stoten. Mijn gekreun vulde de kamer en wond me verder op. Ik voelde iets opbouwen in mijn kern en ging koortsachtig verder, wanhopig op zoek naar bevrijding. “Ahhhh- ahn, ahn, ahhhhhhnn!”

Het bed bewoog, het hoofdeinde sloeg tegen de muur. Ik wist niet wanneer Bea terug zou komen, maar dat kon me niet schelen. Zodra ze me haar nieuwe speeltje had laten zien, wist ik dat ik het diep in me zou stoppen. Ze was er al een tijdje getuige van geweest dat ik naar een soortgelijk exemplaar keek en het eerder vanmiddag zelfvoldaan aan me presenteerde. “O-oh.. oh fuck… ohhhh jezus! Ik ga komen…”

Ik knarste met mijn tanden en drukte me stevig in het bed, mijn schaamlippen kusten de onderkant van het speeltje. De kunststof ballen drukten tegen mijn schaamlippen. Ik wist dat ik de ruim 25 cm lange en 6cm in doorsnede kunststof imitatie lul in mijn schede had laten dringen. Mijn hoofd schoot naar het plafond en ik gilde, het trillend door mijn hele lichaam gaat los. Mijn schede trekt samen om het donkerroze ding dat diep in mijn lichaam zit. Ik geniet van het waanzinnige gevoel en kijk in de spiegel. Ik ontspan een beetje en genoot van deze sensatie. Ik bleef zo zitten totdat mijn ademhaling weer gelijkmatiger werd.
-BOEM!!!-

Mijn hoofd draaide naar de kast, angst keek ik die kant op. Wat had dat geluid veroorzaakt? Ik liet de dildo los, deze gleed traag uit mijn knijpende kutje. Ik stond op en wankele naar de kast. Hoorde ik ademhaling? “oh fuck!” van binnenuit hoorde Mijn hand greep de knop vast en ik rukte de deur open.. Ik gooide de deur open, mijn ogen werden groot.

Bea’s jongere broer, Liam, stond daar zenuwachtig lachend. Zijn gezicht was knalrood en zijn ademhaling onregelmatig. Mijn blik ging naar beneden. Zijn hand lag om zijn harde geslacht, op het zelfde moment zag ik dikke zaad klodders op de vloer en hij begon te praten. “Ik was gewoon… Ik sloop hier naar binnen om jou en Bea te laten schrikken. Ik heb me hier verstopt toen je binnenkwam, ik had nooit gedacht… ” Onze ogen ontmoetten elkaar, ik barstte in lachen uit. Hij kwam terug met een eigen grinnik, we zuchtten allebei van opluchting. “Nou, dit is een beetje ongemakkelijk, maar jij was het tenminste.”

Zijn gezicht vertrok, een blik in zijn ogen die ik niet helemaal kon ontcijferen. Voordat ik hem verder kon ondervragen, zette het geklik van de ontgrendeling van de voordeur ons allebei op scherp, paniek gierde door mijn aderen. Ik rende naar het bed begon me aan te kleden. “Schiet op, ga terug naar je kamer ik ruim dit op en ik regel het met Bea.” Hij gaf me een kort knikje en ritste haastig zijn broek dicht met zijn vrije hand. Met zijn sok smeerde hij het zaad zo goed mogelijk weg. Ik was bezig het bed recht te trekken en had de dikke lul snel afgedroogd en in zijn doos gedaan.

Hij stopte even toen hij bij de deur kwam en keek me weer aan.

“Hé Karin?” Ik wierp hem een geïrriteerde blik toe. “Wat?” Hij grijnsde om mijn irritatie. “Je staat bij mij in het krijt” Ik fronste en leidde hem de kamer uit. “Hetzelfde, eikel.”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 9903 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie