BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn armoedige achterlijke familie (2)

Anja waggelt met een vette buik weg, haar zoontje met een smerig gezicht hobbelt er achteraan. Mijn God wat ben ik blij dat ik niet met hun ben gezien. Anja mijn nicht van vijfentwintig blijkt de oudste zus van Carla, dat is het nichtje die ik heb ontmaagd en tot twee weken geleden elke dag heb geneukt. Nu heb ik het donkerbruin vermoeden dat Anja verhaal komt halen. Daar ga ik snel achter komen vanavond komt zij langs. Na mijn werk spoel ik eerst de geur van inkt en chemicaliën van me af. Door de spanning smaakt het eten niet zo goed als anders. Rond acht uur laat ik nicht Anja binnen; “Kom erin, wil je wat drinken?”. “Doe maar koffie met extra suiker”.
Ik denk cynisch: die heb je genoeg. Ze ploft in de bank, ik pak een stoel en ga tegenover haar zitten. Tijdens het gesprek kan ik niet concentreren, heeft nicht überhaupt niet door hoe zij erbij zit. Je kunt door haar shirt de blote borsten zien en eronder de blote pens, ik zeg; “Sorry wat zei je?”. Ze zegt; “Ik zei dat het mijn zusje Carla is gelukt om een vriend te krijgen”. Ik ben oprecht blij; “Dat is heel fijn om te horen”. Het is vreemd ik zit op een uitbrander te wachten omdat ik haar zusje had ontmaagd en zij praat over koetjes en kalfjes. Anja wordt ongemakkelijk, ik vraag; “Scheelt er iets?. Ze begint een partij te schutteren; “Paul vindt het lastig, mijn man Rinus zit in de WAO, hij werkt zwart bij en is een maand geleden van de trap gevallen”. Anja heeft het moeilijk, krijg spontaan rode vlekken in haar dikke nek, ik vraag; “En?”.
Nicht stamelt; “Kan nergens …… geld lenen, kan ik twee honderd gulden bij jou lenen”. Deze vraag had ik niet zien aankomen; “Anja op welke manier wou je het terugbetalen”. Ze schudt hevig met haar bolle toet; “O nee, geen denken aan, ik ben getrouwd, Rinus was de eerste en dat blijft zo!”. Ik schiet in de lach; “Anja niet lullig bedoelt, je bent absoluut niet mijn smaak, ik bedoel als jij die twee honderd gulden teruggeeft kom je weer tekort”. Zij stamelt; “Paul sorry, O wat stom je hebt gelijk”. Ik vraag; “Lukt het jou elke maand vijfentwintig gulden terug te geven?”. Nicht vliegt me om de nek; “Geweldig! Ik ben blij”.
———————————————————————————
Anja is echt opgelucht; “Dank je wel, ik moet gaan”. Ze blijft even bij het tafeltje staan, bukt zich om de foto te bekijken; “Is dat je vriendin?”. Ik zeg trots; “Jazeker, Evelien, aan het strand van Alicante”. Anja is onder de indruk; “Wow wat een mooi meisje en zo slank”. Ik weet niet wat me overvalt voel zo over haar dikke billen en zeg; “Alle vrouwen zijn jaloers op Evelien”. Nicht zegt: “Dat wil ik geloven”. In haar legging zijn de contouren van haar gleuf zichtbaar, ik streel tussen de lippen en zeg; “Evelien is naakt nog mooier”. In de legging verschijnt een vochtplek, door de stof heen streel ik tussen de schaamlippen, Anja begint zachtjes te hijgen en vraagt; “Paul ….. ooooh …… hoe lang …… oooh ….. ken je haar?”. Langzaam doe ik de legging naar beneden tussen haar knieën hangt een vette venusheuvel, ik zet haar olifantspoten met eelt voeten in slippers uit elkaar, doe mijn eikel tussen de uitpuilende schaamlippen, ik fluister; “Evelien en ik gaan verloven”, ik druk de stijve in de vadsige natte kut en begin nicht te neuken; “O Paul …….. wat groot …. Oooh ……. dit mag niet ……. Ik ben getrouwd”.
Wow onder haar t shirt zijn mijn handen voor de joekels te klein. Getrouwd of niet voel wel twee keiharde tepels en hoor de kut soppen. Met lange halen neuk ik haar geil; “O Paul, ik kan niet meer ……… ik kommmmmmm ……………..”. Ik blijf doorrammen, uit haar kut bulkt het sap over haar schuddende benen. Zij schreeuwt alles bij elkaar; “O God! Jezus! Wat geil!”. De foto van Evelien is gevallen ligt op het tafeltje onder haar enorme schuivende hangborsten.
Dit is te geil; “O Anja! Ik kommmm………..ga in je spuiten”. Ik druk mijn ballen tegen de vadsige natte kut en laat me zak leeglopen. Het was een explosie, sperma druipt tussen de openstaande schaamlippen uit. Anja laat zich langzaam zakken om bij te komen; “O Paul ik ben nog nooit zo lekker geneukt en dat door mijn neef van achttien”. Ik geef de beloofde twee honderd gulden; “Alsjeblieft, dit is eerste en laatste keer dat jij geld komt lenen, deze twee honderd mag je houden”. Anja vraagt; “Mag ik dan wel langskomen”. Ik zeg; “Sorry, Evelien komt steeds vaker en heeft een sleutel”.
—————————————————————————
Na twee jaar hard studeren heb ik de drukpers voor een bureau ingeruild. Ik werk nog steeds bij het familiebedrijf gelegen aan het centrum van deze mooie historische Hanzestad. Ik zit nu op het kantoor maak offertes, orderzakken, facturen, doe de planning en ontvang klanten. Niet slecht voor een jongen van twintig die kansarm is geboren, en ben nog niet uitgeleerd in het najaar ga ik een HBO opleiding management doen. Een jaar geleden is mijn relatie met Evelien stukgelopen. Een relatie verstikt mij, ik heb vrijheid nodig! Na mijn vriendin heb ik een paar one night stands gehad. Oké genoeg geklets er komt op de valreep een zwangere klant binnen; “Hallo, tachtig geboortekaartjes, hoeveel kost dat?”. Zij loopt met blote voeten in badslippers, draagt een versleten heren trainingsbroek en een afgewassen t shirt. Mijn baas die op het punt staat om naar huis te gaan denk waarschijnlijk hetzelfde: geen tijd aanbesteden die kan of gaat de factuur nooit betalen. Het klinkt hard maar je wilt niet weten hoeveel aanmaningen wij inzake familiedrukwerk versturen. Uit beleefdheid bied ik haar een stoel aan; “Gaat u zitten”. Het meisje vertelt dat zij huwelijkskaarten heeft laten maken en dat die knetter duur waren. Ik zeg; “Dat klopt en dat geldt ook voor geboortekaartjes”. Ze geeft een lachje; “U bent Paultje toch? Ik ben Debbie”. Via via in de familie heeft zij te horen gekregen dat haar neef Paultje hier werkt en dat hij haar wel even gaat matsen. Het enige wat ik denk: ik hoop dat mijn baas/collega’s nooit te weten komen dat dit hier mijn nichtje is, schaam me kapot. Ik zeg: “Debbie kan maximaal tien procent korting geven”. Tot mijn grote spijt wilt ze ter plekke een kaartje uitzoeken. Ik geef haar een paar boeken met voorbeelden, ondertussen sluit ik alles af en laat de luiken zakken. Ik zeg; “Als je boeken meeneemt kan je man ook kijken”. Ze zegt; “Danny en ik gaan volgende maand trouwen op mijn zeventiende verjaardag”. Ik zeg; “Als de baby er dan maar niet uitfloept”. Nichtje lacht; “Kan niet, ben zeven maanden zwanger”. Ze wijst naar een kaartje: “Deze vind ik leuk”. Debbie wordt ongemakkelijk; “Paul ik denk dat ik heb geplast”. Dat is niet het enige zie in haar shirt vochtplekken van lekkende borsten, gelukkig de stoel is nog droog, ik zeg; “Vlug, loop achter me aan, ik woon aan de overkant”.
———————————————————————————
Midden in mijn woonkamer trekt nichtje haar t shirt uit, er valt stukjes toiletpapier op de grond; “Sorry, mijn enige bh zit in de was die dingen zijn pokkeduur”. Op haar gigantische buik met striemen hangen enorme borsten met grote donkere tepelhoven en dikke harde tepels. Nichtje pakt uit de trainingsbroek waarschijnlijk van haar vriend een zakdoek. Ze zegt; “Jezus wat zijn die dingen gevoelig”. Zachtjes knijpt ze in haar borsten, nichtje kijkt ondeugend uit haar ogen; “Paul wil je proeven?”.
Zo’n kans krijg ik waarschijnlijk nooit weer, voorzichtig sluit ik mijn lippen om een dikke tepel, het smaakt zoet en romig, nichtje fluistert; “Lekker hè, doe je mond is open”. Straaltjes moedermelk spuiten over mijn tong de keel binnen. Om de beurt wisselt zij van borst, de laatste druppels lik ik van haar tepels; “O Paul wat doe je, ik wordt hier heet van, even op bed?”.
Debbie spreidt gelijk haar benen; “O Paul ik ben al geil”. Dat mag je wel zeggen, in natte schaamhaar staan de schaamlippen wijd open. Voorzichtig doe ik haar benen wijd naar achteren, richt op de openstaande vagina, schuif de stijve pik en begin mijn zwangere nichtje te neuken, ze kreunt; “O Jezus wat groot …….. ga door….. dieper …… harder…….”. Ze is knettergeil; “Neem me, kus me”. Onze monden smelten samen voel haar zwangere buik en borsten lichtelijk onder mijn lichaam schuiven. Haar tepels druipen, haar kut laat sappen stromen, ze begint met haar handen te slaan; “O Paul! Wat doe je toch……ooooh ik kommm”. Trillend van genot slaat zij de armen vast om me heen. Nadat zij is bijgekomen laat ik mijn lul weer flink gaan, terwijl zij voor de tweede keer komt voel ik mijn orgasme, stoot nog een keer diep en spuit ladingen sperma in mijn zwangere nichtje.
Debbie ligt inmiddels een half uur, ik vraag; “Wil je nog wat eten?”. Met een lijst van hier tot Tokio stap ik de cafetaria binnen. Nadat nichtje alles naar binnen heeft gewerkt, noteer ik haar gegevens voor de geboortekaartjes. Ik zeg; “Ik bestel de kaarten, regel de drukproef, na de geboorte kan jouw man Danny de gegevens doorbellen, de kaarten zijn binnen vierentwintig uur gereed, er moet contant betaald worden, jij krijgt vijftien procent korting”. Nichtje is blij met de korting. Shit het is al negen uur; “Debbie je moet gaan, ik ga met mijn vriend stappen.
————————————————————————
Zaterdagochtend geef ik Gerrit een duw; “Schuif eens op”.
Op de bank met een flinke kater zitten wij vooruit te staren; “Paul heb je koffie?” Met een zucht; “Loopt door”. Na de tweede bak gaat het beter, Gerrit zegt; “Ga naar huis, moet nodig douchen”. Ik zeg; “Dat kan hier”. Hij schud met zijn hoofd; “Kruip daarna in mijn bed, ga vanavond niet stappen, kom zondag wel ff”. Ik zeg; “Mietje, tot later”. Ik kan ook wel een douche gebruiken, stap fris in de badjas en bak een eitje. Na het eten mis een paar uurtjes, ben in slaap gevallen. Er is genoeg tijd om op markt gevulde koeken te kopen, het is druk bij de kraam. O shit de oudste zus van mijn moeder, tante Margriet die zeker vijftig moet zijn. Ik ken haar heel goed na haar scheiding zat tante vaak bij mijn ouders te zuipen. Dat heeft haar geen goed gedaan zij loopt achter een rollator en zo te zien drinkt zij nog met haar mandje gevuld met blikjes bier. Een klant aan de kraam wijst tante erop dat zij voorkruipt, tante roept; “Rot op! Teringwijf!”. Uit de menigte loop ik ongezien weg, door naar V&D waar je over de koppen kan lopen. In één van de vele gezellige straatjes ga ik een platenzaak binnen. Deze stond op mijn verlanglijst en loop met album van The Police – Reggatta De Blanc de deur uit. Het lot heeft bepaald dat ik geen gevulde koeken mag kopen, regen komt met bakken uit de lucht. Ik stop de langspeelplaat onder mijn jas en ren via zo veel mogelijk winkelluifels naar huis. Onder een luifel vijftig meter van mijn huis heeft het lot nog wat slechts bepaalt; “He Paultje! Ben jij het?!”. O wat een nachtmerrie, tante Margriet! Tandeloos, drankneus, vette haren, gekleed in een versleten jurk staat zij aan de rollator te klagen; “Wat een pokkeweer, ben zeiknat, heb koud en moet plassen”. Ik zeg gehaast: “Ik moet snel naar huis”. Tante zegt; “Kan toch bij jou plassen”. Zij wijst naar de boekhandel; “Jij woont erboven”. Ik ben verbaast; “Hoe weet je dat?”. Ze zegt; “Via via, kunnen we naar je huis anders zeik ik van me af”.
————————————————————
Met in de ene hand haar rollator, in de andere hand haar blikjes bier, een tasje en onder mijn jas een album probeer ik de deur open te krijgen; “Paultje schiet op jongen, ik sta opknappen”. In de keuken wijs ik; “Tante daar kun je plassen”. Ze laat de deur open, trek de jurk omhoog, draag niet eens een slip, gaat op de pot zitten, zet de blote benen wijd, doet de schaamlippen uit elkaar en zeik van haar af. Normaal zou het verbazen maar met deze familie verbaast me niets meer. Tante roept; “Jezus tyfus wat lucht dit op!”. Gelukkig heeft mijn plaat het overleeft, geniet van al van de eerste klanken: Just a castaway, an island lost a sea, oh …..
Tante komt de woonkamer binnen; “Wat een klere muziek”. Ik zet de volume lager; “Wat vindt u mooi”. Ze zegt; “Zangeres zonder Naam, heb jij bier in huis?”. Ik zeg; “Tante je hebt bier in het mandje, drink die in uw huis op”. Ze smeekt; “Alsjeblieft, eentje maar”. Ik zeg; “Oké pak er één uit het kratje, ik ga douchen en als ik eruit kom ben jij weg”. Heerlijk die warme stralen, blijf er langer onder om er extra van te genieten. Fris stap ik in mijn badjas, in de woonkamer zit ze er nog; “Tante je had weg moeten zijn, wat maak jij nou, heb je weer een pilsje gepakt”. Zij zegt; “Die kun je toch wel missen, je hebt kratten vol”. Tante grijnst; “Wat heb jij een grote”. Ik vraag; “Waar heb je het over?”. Mijn badjas zit niet goed, zij wijst naar mijn slappe lul die op een been hangt; “Neefje voor een flesje bier verwen ik je”. Ik zeg; “Doe normaal mens, opzouten”. Ze pakt mijn lul vast; “Paultje ik heb al twintig jaar geen vent gehad”. Tante doet haar tandeloze muil open, trekt de voorhuid over mijn eikel en begint te likken. Zo lekker dat ik me gelaten door mijn oude tante laat pijpen. Ze neemt tussendoor een slok bier en schuift mijn stijve in haar mond. Met de lippen strak om de lul zuig zij me flink af. Strelend door haar vette haren voel ik mijn eikel constant tussen haar tandvlees schuiven; “O Tante …….. dit is lekker …….” Via de hals in haar jurk laat ik een hangtiet door mijn hand gaan, het slappe vlees met harde tepel maakt me knettergeil; “O tante ……. Ik kommmm……..”. Zij doet haar mond open, steek de tong uit, ik spuit ladingen sperma erover en zie tante de kwakjes gulzig doorslikken. Ze zet het flesje bier aan de mond en zuipt in één keer de helft naar binnen. Na een flinke boer: “Paultje heb je wat te eten?”.
In de keuken zet ik voor tante ook bord met bami en een eitje neer. Zij haalt uit haar tasje een kunstgebit, tante zegt; “Klote ding, moet een nieuwe hebben”. Ik vraag; “Moet jij niet naar huis?”. Met haar mond vol; “Niemand die op me wacht”. Ze wilt de pasta met bier wegspoelen, ik zeg; “Je krijg niet meer”. Tante gaat staan loopt naar haar rollator, ik roep; “Nee nee, je laat jouw bier in het mandje”. Gebukt over haar rollator houdt ik haar in bedwang, met mijn badjas die open hangt voel ik mijn lul schuren, wat kan mij het schelen, ik trek over haar hoofd de jurk uit, tussen een bos schaamhaar wrijf ik haar ouwe doos geil, ik druk de eikel tussen de schaamlippen, schuif door en begin tante te neuken: “O Paultje …….….. ooooh Jezus man wat groot ….. “. Haar oude doos neukt als nieuw voel elke kutspier mijn enorme lul masseren. Met lange halen tot de ballen neuk ik tante geil; “O God ……. Ik kan niet meer ……. Ik kommm……..”. Trillend vloekt tante alles bij elkaar, ik neuk haar helemaal stuk, voel me orgasme, stoot nog een keer en spuit ladingen sperma diep in haar kut. Na tien minuten hangt tante nog met haar benen wijd over de rollator. Terwijl ik kijk hoe mijn zaad uit haar kut druppelt duw ik haar naar de slaapkamer en leg tante op mijn bed.
Ik denk: die kan ik vannacht wel nodig hebben.
—————————————————————————
Ongeveer twee maanden later pak ik de telefoon op; “Goedemorgen Drukkerij Centrum met Paul wat kan ik voor u doen?”. “Hoi met Danny, dochter geboren, Shirley”. Ik schrijf de gegevens op en zeg; “Meneer Danny u kunt vandaag vanaf vier uur de geboortekaarten ophalen, ik ben tot half zes aanwezig”. Einde middag feliciteer ik de kersverse vader, ik geef hem de kaarten en de factuur en zeg; “Zoals afgesproken min vijftien procent korting is het bedrag honderdzestig gulden contant te betalen”. Danny de aso man grijnst “Jij denkt dat je slim bent, hè”. Ik blijf vriendelijk; “Hoe bedoelt u?”. Hij gooit de factuur op mijn bureau; “Jij betaalt, voor dit bedrag heb ik Debbie laten werken, Sukkel! De groeten!”.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Els en Richard

Wij Els (68) en Richard (61) genieten van het schrijven van erotische verhalen.
Niet meer zo fanatiek, wel met plezier! Richard geeft buitenshuis nog steeds met plezier, discreet ero massage aan mannen en vrouwen. (max dertig kilometer vanaf Enschede). Of zuig mannen in zijn schuur af. Ik, Els ben bewust monogaam. Wil je meer weten, gewoon mailen. Verzoekverhalen doen wij helaas niet meer. Wij zijn verhuisd naar Enschede maar houden het mailadres richarduitdeventer@gmail.com

Dit verhaal is 12961 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Mijn armoedige achterlijke familie (2)”

Plaats een reactie