BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Verkennen.

In de jaren negentig trok ons gezin, samen met de buren, die ook twee kinderen hadden steeds naar een kleine camping bij een boer in Zuid Duitsland. Ik was toen zestien en mateloos gefascineerd in de ontwikkeling van ons één jaar oudere buurmeisje, Mariette.

De camping stelde niet veel voor, het was een kleine koeienweide achter een niet meer gebruikte schuur. Op een minuut of tien lopen lagen een riviertje met kleine zand oevers waar nooit iemand kwam. Onze tenten stonden tussen een paar grote bomen die ons privacy boden van de weinige andere kampeerders. Het riviertje werd gevoed uit de bergen die we in de verte konden zien. Het water was, ook in juli, steenkoud en stroomde snel. In de middagzon was het idyllisch.

Mariette en ik waren bij de tenten gebleven om wat te hangen, te dutten en te lezen. Onze ouders en de andere kids waren naar een kasteel in de buurt gegaan, daar hadden wij geen zin in. Ik stelde voor om naar de rivier te gaan en ik stopte een paar biertjes en een fles wijn in mijn rugzak en we wandelden die kant op. De bedding lag lekker in de zon en we klauterden over wat stenen om nog wat te kunnen zonnen. Ik trok mijn T-shirt uit. Alleen in mijn korte broek ging ik liggen. Mariette volgde mijn voorbeeld en haar truitje ging uit. Ze schoof wat bij me weg en leek te twijfelen. “Als je niet gaat staren naar mijn borsten doe ik ook mijn BH-tje uit.” Klonk haar stem wat verlegen. “Ik heb je alle jaren bloot gezien, alleen de laatste jaren doen we dat niet meer.” Lachte ik. Het bleef even stil. “Okay… we zijn gegroeid… Ik heb haar op plekken waar in kaal was en borsten waar ik vorig jaar nog bijna plat was.” Mijn interesse was gewekt, voor al niet te lekker reageren. “Ik heb haar op mijn borst en onder mijn oksels gekregen en ja, ook rond mijn piemel.” Stelde ik haar, soort van, gerust. Ze lachte… “Ja, die oksels en mijn poesje zijn nu ook behaart, maar mijn borsten… het voelt raar om die weer bloot te geven.” Ik wachtte rustig af en toonde even geen interesse.

Het was een warme dag en het was een lange wandeling geweest. Een duik in de rivier zou precies zijn waar ik zin in had. “Ik duik zo de rivier in, ga je mee?” Mariette rolde op haar zij en keek mij aan. Ik ging staan en draaide mij rug naar haar toe. Ik telde af… zou ik… en okay, ik trok mijn korte broek en boxer in één haal omlaag. We hadden een aantal jaar samen in een tent doorgebracht en privacy was toen nooit een thema geweest. Ik hoopte dat ze mijn naaktheid niet erg zou vinden en de zon die op mijn huid viel was heerlijk.

Ik keek op en zag haar naar me kijken en ik kon het niet helpen dat mijn bloed naar mijn geslacht begon te stromen. “Okay, ik doe ook mee…” zei ze en draaide zich om. Toen trok ze ook haar kleren uit. Toen ze zich bij draaide hield ze een hand voor haar kruis en had haar borsten bedekt met haar andere arm. Ik keek haar aan. “Welke zal ik als eerste laten zakken?” teasde ze mij. “Eerst je hand…” Zonder veel omhaal ontblootte ze haar kruis. Een fikse dot haar tonend. Mijn pik begon verder te zwellen en te groeien. “Vind je het spannend?” gniffelde ze. Ik keek beschaamd omlaag en wist niet wat te zeggen. “Tadaaaah!” klonk het vrolijk en Mariette stak beide armen in de lucht. Ik was verbaasd. Haar platte tietjes waren gegroeid en de kleine tepeltjes stonden trots vooruit.

Ze rende langs mij heen en plonsde het water in. Ik pakte mijn voetbal en volgde haar voorbeeld. Mijn stijve was in een paar seconde verdwenen. We gooiden elkaar de bal toe soms deed Mariette of ze de bal niet wilde afgeven, dan rende ik op haar toe en gooide ze alsnog de bal weg. Andere jaren stoeiden we regelmatig en werd contact niet geschuwd. Deze keer was ik die gene die de bal niet wilde afgeven. Ze stormde op mij af en dook op mij en de bal af. Even bood ik weerstand en voelde haar lichaam tegen de mijne. Ik had nog nooit blote borsten gevoeld. Toch wat verbaast liet ik de bal schieten en kon ik in de aanval om de bal terug te winnen. Ik zwom onderwater naar haar toe, greep haar benen vast en probeerde haar op te tillen. Ze gleed door mijn armen heen. Haar kruis gleed vol over mijn gezicht en ook haar borsten gleden langs mijn gezicht. De bal had ze al los gelaten. Samen zwommen we er achter aan. Ze greep mijn been beet en trok mij naar haar toe in een poging mij te passeren. Haar hand gleed vol over mijn lul, en het leek of ze er in kneep. Ik greep mijn kansen, meermaals en pakte haar borsten beet en liet mijn hand, per ongeluk, over haar kruis glijden. Mijn geslacht begon weer aardig te groeien en na nog wat schermutselingen zei Mariette dat ze lekker in de zon wilde gaan liggen.

Ik besloot even te wachten om niet met een zwiepende, stijve, pik het water uit te moeten. Ze was op een rots gaan zitten en ik zwom nog wat rond. Ze zat daar zoals de zeemeermin in Kopenhagen. Beetje kuis, maar wel heerlijk met haar borsten in beeld. Toen mijn stijve afgezakt was liep ik het water uit in haar richting. Ze ging verzitten en opende haar benen een stuk. Ik ving een glimp op van haar kutje. Ik ging op eerste rots uit het water zitten en als ik omkeek keek ik vol tegen mijn buurmeisje aan. Ik zag haar stevige dijen, haar poesje en iets verder weg haar borsten en haar gezicht. Ze bloosde. “Dat was spannend.” Zei ze plots.

Ik deed een greep naar de rugzak. “Wil je een wijntje of een biertje?” vroeg ik. Ze pakte een handdoek en deze trok ze ruig heem en weer over haar rug zodat haar borsten heen en weer wiegden. Ik pakte een paar bekers en goot er 1 vol witte wijn en de andere gebruikte ik voor mijn biertje. Na een tweede en een derde glas kwam ze bij mij op de rots zitten. “Ik vond het stoeien spannend. Maar ik heb je laten winnen.” Zei ze. Ik keek haar aan. “Jij hebt me helemaal niet laten winnen, ik ben gewoon sterker.” Ze dook half op mij en duwde mij tegen de rots. We stoeiden en rolden alle kanten op. Weer voelde ik haar borsten en liet mijn handen overal gaan. Mariette vocht meer gericht en greep mijn pik twee keer goed vast. Na een paar minuten rolde ze weg en ik verklaarde haar de winnaar. “Ja, jij hebt een extra knuppel…” zei ze lachent. “Doe je er ook wel eens wat anders mee dan plassen?” wilde ze weten.

Ik had even geen antwoord. “Ik vinger mezelf regelmatig. Maar ja, nu ik de tent met mijn zusje deel gaat dat niet.” Ik lachte schaapachtig. “Ik heb nog nooit geneukt.” Zei ik. “Maar aftrekken doe ik wel. Eergisteren nog onder de douche op de camping.” Ze keek mij aan… Ze spreidde haar benen en liet haar vrije hand vanaf haar borst omlaag naar haar buik gaan… “Durf jij het hier?” Ik schrok. “Jezelf af te trekken terwijl ik mij vinger en we naar elkaar kunnen kijken?” Ik bloosde en ging tegen over haar zitten. Mijn pik stond weer rechtop van haar aanblik en wat ze voorstelde.

Mariette opende haar benen en toonde zo haar heuveltje en haar glimmende schaamlipjes. Ik volgde haar voorbeeld. Ik keek toe hoe haar hand telkens een beetje lager ging. Mijn vingers gleden langs de schacht van mijn geslacht. “Weet je wat het perfect zou maken?” vroeg ze “als we allebei klaar zouden komen…”

Ze nam een slok wijn terwijl ik mijn hand om mijn geslacht sloot. Traag liet ik het vel over mijn stijve heen en weer glijden. Mariette keek me gespannen en een slikte de wijn weg. Haar ene hand opende haar schaamlipjes en met de andere duwde ze twee vingers naar binnen. Toen keek ze mij recht in mijn ogen. “Toe dan… doe het voor mij…” De hand waarmee ze haar lipjes had geopende reikte ze mijn kant op. “Ruik een hoe geil ik ben…” Ik snuffelde. Daarna trok ze haar hand terug en liet ze haar natte vingers rond één van haar tepels glijden. Haar geilheid verborg ze niet meer. Haar schaamlippen stonden vol en open en ik kon haar nattigheid zien. Haar vinger kwam tot rust op haar clit ze begon zachtjes rond en rond te wrijven. Ik liet mijn hand over mijn nu keiharde pik gaan.

“Je mag mij aanraken…” zei ik. Haar hand ging naar mijn buik, vlak bij mijn pik en mijn heen en weer schuivende hand. “Toe maar… Jij mag mij ook aanraken.” Bood Mariette aan. Ik liet mijn vrije hand naar haar borsten gaan maar kon er niet goed bij. Ik ging op mijn knieën zitten met haar rechterbeen tussen de mijne, en streelde terwijl ik mij aftrok haar borsten. Ik kneep in haar borsten en speelde met haar tepels. Haar hand omvatte de mijne en in gedachte trok zij mij af. We begonnen zachtjes te kreunen en te zuchten. Veel te snel voelde ik mijn orgasme aankomen. Mariette kreunde dat ze klaar zou komen. Ze stootte haar vingers telkens diep in haar kut. Telkens als ze dat deed, was er een kleine snik. Het uitzicht was bedwelmend en ik voelde mijn orgasme opbouwen, maar ik wist dat ik niet te vroeg klaar moest komen, anders zou ze misschien stoppen. Ik liet mijn hand een beetje zakken zodat elke slag de eikel van mijn pik miste en haar snelheid evenaarde.

Zijn glimlach was veranderd in een blik van intense concentratie toen haar vinger werd vervangen door haar hele hand die woedend over haar heuveltje wreef. Haar ogen gleden omlaag naar mijn geslacht. Ze begon toen haar vingers in haar kutje te steken. Eerst maar een klein beetje, maar al snel werden de meeste van haar vingers in een razend tempo in en uit geduwd. Ze was zo nat dat haar hand glansde in het zonlicht.
“Nu!” kreunde ze toen ze klaarkwam. Ze kromde haar rug zodat haar bekken naar me toe duwde en haar orgasme begon. Mijn hand ging weer sneller en het duurde maar een paar slagen voordat ook ik klaarkwam. Een dikke straal zaad schoot weg. De eerste lande op haar been en een beetje op haar buik, de rest spoot ik op de steen naast haar. Mariette gleed nog steeds op de golven van haar orgasme. Ik zakte door mijn knieen en ging naast haar zitten, Toen ook Mariette haar rust weer gevonden had pakte ze haar glas en na een slokje wijn. “Jezus, dat was spannend!” zei ze en ging liggen. Ik rolde tegen haar aan en we sukkelden weg in een heerlijke geile roes.

Plots klonk er een stem. “Gutten Tag Freunde!” Zei de boer die op zijn ATV zat met een grijns. Hij lachte en zei: “Ihr Geheimnis ist siecher bei mir.” Geschrokken bleven we liggen terwijl hij weg reed. “Wat heeft hij allemaal gezien?” vroegen wij ons af.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 12039 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Verkennen.”

Plaats een reactie