BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Henk en Jolanda de ontmoeting

Ik ben Henk, 38 jaar en getrouwd met Astrid. We hebben 2 kinderen, een jongen en een meisje. Astrid is thuis als de kinderen thuis zijn of komen, Astrid werkt dan ook niet voor het geld maar meer voor de sociale contacten. Ik heb een goede baan en kan mijn gezin goed onderhouden, ik woon in een leuk huis, in een mooie buurt en kan mijn agenda voor mijn werk zelf invullen. Een weekje met de jongens fietsen is dan ook geen probleem.
Nu hoor ik je denken, “die heeft het goed voor elkaar.” En dat klopt. Ik mag zeker niet klagen maar ik ben de laatste tijd wat onrustig, ik mis iets alleen weet ik niet wat. Het is zeker niet materialistisch want als ik iets nodig heb dan koop ik het.

Ik zat laatst met Sjaak te praten, een goede vriend, en toen kwam dit onderwerp ter sprake, hij had hetzelfde.
‘Op een bepaald moment ga je nadenken over je leven, je werk en je huwelijk. Ik miste iets en toen kwam ik op de website Badoo, daar heb ik een dame leren kennen met wie ik dingen kon doen, die mijn vrouw niet wilde.’ hij keek mij aan en zei ‘Moet jij misschien ook eens doen, is niet materialistisch maar lichamelijk. Hahaha.’

Het gesprek met Sjaak bleef maar door mijn hoofd spoken en toen Astrid naar bed was en ik nog achter de laptop zat ging ik naar Badoo. Ik registreerde mij, zette een niet te scherpe foto op mijn profiel en vulde verder alles in. Ik wilde niet gaan lopen opscheppen dat ik wel 3 keer achter elkaar kon klaarkomen en een lul had van 18 centimeter maar wist ook niet goed wat ik moest invullen. Ik wilde een aparte melding hebben en toen heb ik maar “Ik hou niet van spruitjes” opgeschreven. Ik heb die avond nog wat profielen bekeken maar ik hoopte dat ik bij een vrouw zou opvallen. Ik ging slapen want ik moest de volgende dag voor 2 dagen naar een klant.

Jolanda was een vrouw van 39 jaar, gescheiden en geen kinderen. Ze had wat mannen opgepikt maar de juiste zat er niet tussen. De ene was te opdringerig, die begon onder het ontbijt al over samenwonen, de andere was getrouwd en dat beviel wel, ze wist waar ze aan toe was. Het feit dat hij niet elke week langs kon komen was voor haar genoeg om er een punt achter te zetten want ze had zeker het lichamelijke contact nodig.

Jolanda zat op Badoo en was op zoek naar een leuke man, ze zag een nieuw profiel en bekeek de beschrijving. Henk, woonde in de buurt, getrouwd en hij lust geen spruitjes.
“Shit, heb ik weer. Is hij getrouwd.” dacht Jolanda. Ze zocht nog even verder maar kwam toch weer terug bij het profiel van Henk. Ze trok de stoute schoenen aan en stuurde een bericht terug. “Maar mijn spruitjes zijn wel lekker.” en ze gaf er een kus bij. Ze sloot de PC af en ging naar bed, ze droomde die nacht van Henk en de leuke dingen die ze met hem zou doen.

Ik was 2 dagen van huis geweest en had niet meer aan Badoo gedacht tot ik thuis was. Astrid had lekker gekookt en ik had met de kinderen gespeelt, het was nu 21:00 uur en Astrid was in slaap gevallen op de bank. Ik kroop achter de computer en logde in op Badoo.
Ik zag dat er 5 berichten waren van 4 vrouwen, 1 van die berichten sprong er tussen uit. Ik moest erg lachen om de opmerking dat haar spruitjes wel lekker waren en zo stuurde ik een bericht terug.
Zo gebeurde het dat wij elkaar berichten stuurde en elkaar daarin dingen vertelde waar we naar op zoek waren. Ik was op zoek naar iets nieuws, spannends en uitdagends en Jolanda was op zoek naar een nieuwe vriend. Niet om mee samen te wonen maar om leuke dingen mee te doen.

Wij hadden beide een goed gevoel over elkaar en zo werd er op neutraal terrein de eerste afspraak gepland. In de buurt van het huis van Jolanda stond een leuke lunchroom. Ik was er als eerste en zag Jolanda binnenkomen. Ze was mooier dan op de foto, ze liep naar me toe met een vastberadenheid die hij nog nooit bij een vrouw had gezien.
Jolanda zag een man opstaan met een goede kop en een klein buikje, ze zag dat hij ongeveer dezelfde lengte had als zijzelf. Ze was op haar hakjes groter dan hem, wat ze dan wel weer leuk vond.

Het gesprek liep vlot, beide konden hun verhaal doen alleen konden ze niet hun verlangen hardop uitspreken. De tafeltjes naast hun waren gevuld en konden meeluisteren met wat er gezegd werd.
‘Jolanda, zullen we nog een stukje lopen?’ vroeg ik.
‘Ja lijkt me goed, ik kan hier niet echt zeggen wat ik kwijt wil.’ en zo stonden beide op en betaalde Jolanda de rekening. Ze wilde beslist niet dat Henk betaalde want zij wilde laten zien dat ze niet afhankelijk was.

Ze liepen naar het park in de buurt en toen ze daar rustig rond de vijver liepen begon Jolanda te vertellen wat ze graag wilde. ‘Henk, ik ben een vrouw die weet wat ze wil. Dat was namelijk ook de reden dat mijn ex bij me wegging. Ik heb mijn wensen of zeg maar eisen op seksgebied waaraan je zou moeten voldoen.’ ze keek opzij naar Henk die haar ook aankeek.
‘Jolanda, ik wil graag een vrouw die de touwtjes in handen neemt en bepaald wat er gaat gebeuren. Thuis en op mijn werk moet ik al zoveel delegeren en vertellen, ik wil wel eens ervaren hoe het is om opdrachten uit te voeren en niet in de lead te zijn.’

Jolanda maakte inwendig een sprongetje, zo’n man had ze op seks gebied altijd al gewild. Haar ex was juist dominant en ze had weinig te vertellen, Henk zou haar experiment kunnen zijn. Een vaste relatie hoefde ze niet meer maar geregeld seks met een man was wel iets wat bovenaan haar lijstje stond.
‘Henk, voordat we afspreken dat we iets voor elkaar willen betekenen moet ik je het volgende vragen. Wat is jouw idee hoe vaak wij elkaar gaan zien?’
Henk pakte de hand van Jolanda vast en bleef staan, hij draaide Jolanda naar zich toe. ‘Jolanda, ik kan minimaal 1 dag of dagdeel per week bij jou zijn. In de ochtend, middag of avond. Kan jij daar mee leven?’

Jolanda knikte tevreden. ‘Ja Henk, daar kan ik mee leven. Wanneer we meer willen dan kunnen we daar gewoon om vragen toch?’ Ze trok Henk naar zich toe en kuste hem op zijn mond.
Henk was blij met wat Jolanda zei en kuste haar terug.
Jolanda loste de kus en trok Henk mee en liep het park uit, ze staken de straat over en ze liep naar een huis en deed de deur open. ‘Kom binnen in mijn huisje.’ en ze liet Henk voor gaan en stapte achter hem aan naar binnen.

‘Zo Henk, dus jij wil een vrouw die de touwtjes in handen heeft?’ en ze deed de deur achter zich dicht.
Henk draaide zich om en knikte naar Jolanda. ‘Ja Jolanda, ik wil dat ervaren en ik hoop dat jij mij dat kan geven.’
Jolanda keek Henk aan. ‘Henk, ik wil nu eerst zien wat je in huis hebt en wat je in je mars hebt. Kleren uit.’ zei Jolanda streng.
Henk voelde een rilling door zijn lichaam gaan en trok zijn kleren uit. Hij ging voor Jolanda staan en keek haar recht in de ogen.
‘Henk, je kijkt mij aan als ik het zeg, anders kijk je naar de grond.’ en ze zag dat Henk gelijk naar de grond keek. ‘Goed zo mannetje.’ Jolanda liep om Henk heen en bekeek hem goed. “Hij heeft een lekker lichaam.” dacht Jolanda. “Hier kan ik wel van genieten.”

Ze pakte de hand van Henk vast en trok hem mee de trap op, ze ging naar de zolder en zette Henk voor het raam. ‘Henk, nu ga je rechtop staan. Benen wijd, handen in je nek.’ en ze ging achter Henk staan. Ze bekeek zijn kontje en streelde deze. ‘Henk, heb jij wel eens iets in je kontje gehad?’
Henk voelde een hand op zijn kont, Jolanda wreef over zijn kont en gaf er een klap op. Henk kreunde en keek strak naar voren.
‘Goed zo Henk, maar nu wil ik wel eens iets ervaren.’ en Jolanda liep naar achteren en trok wat kleren uit, ze hield haar rok, nylons en haar schoenen aan. Ze liep naar de stoel die in de hoek van de zolder stond en ging in de stoel zitten en spreidde haar benen. ‘Henk, nu op je knieën deze kant op.’

De dwingende toon zorgde bij Henk dat zijn lul langzaam omhoog kwam, eindelijk had hij een vrouw gevonden die hem zou domineren. Hij liet zich zakken en ging op handen en knieën zitten, draaide zich om en keek naar de stoel. ‘Naar beneden kijken.’ hoorde Henk Jolanda streng tegen hem zeggen. Henk keek snel naar beneden en kroop op handen en knieën naar Jolanda toe. ‘Stop daar maar, ik ga even wat halen.’ hoorde Henk Jolanda zeggen. Hij bleef naar beneden kijken en wachtte tot Jolanda iets gepakt had. Hij hoorde Jolanda aan komen lopen en ze ging op zijn rug zitten, hij voelde de nylon benen van Jolanda op zijn huid. Er werd een lap voor zijn ogen gedaan en toen werd alles donker.

‘Zo, nu gaan we eens kijken of je de waarheid hebt gesproken via de chat, laat maar eens zien dat je een vrouw graag en lekker met je tong kan helpen.’ en Jolanda stapte van Henk af, liep naar de stoel en liet haar rok vallen. Ze stond nu alleen met haar jarretels, nylons en schoenen voor de stoel. Ze draaide zich om en ging op de rand zitten en spreidde haar benen. ‘Nu hier komen.’ en ze zag Henk naar haar toe kruipen. Hij ging een beetje schuin. ‘Hierheen.’ corrigeerde Jolanda Henk. Henk zat nu met zijn hoofd tussen de benen van Jolanda maar nog te ver om iets te doen of te voelen. Ze sloot haar benen, die tegen zijn schouders kwamen. ‘Stop hier maar even.’

Henk kroop op het geluid af en voelde nylon benen op zijn schouders. ‘Stop hier maar even.’ hoorde hij Jolanda zeggen. Henk voelde de benen van Jolanda langs zijn lichaam glijden en hij werd er verschrikkelijk geil van. Zo zaten de 2 van elkaar te genieten, Henk van het gevoel van de nylon benen en Jolanda van de macht die ze had over Henk.
Jolanda schopte 1 schoen uit en zette haar voet op de rug van Henk. ‘Ik denk dat ik iemand gevonden heb die mij kan dienen.’ en ze schopte nu ook de andere schoen uit. Deze wilde ze bij de andere voet zetten maar ze kwam langs het gezicht van Henk. ‘Kijk eens naar voren.’ zei Jolanda en ze zag het hoofd naar voren kijken. Ze drukte haar voet onder de neus van Henk en zag dat hij zijn neus tegen de voet aan drukte. Hij inhaleerde de lucht en hapte de voet in zijn mond, hij sabbelde en likte aan haar teen. Jolanda zat dit met veel plezier te bekijken. “Hij is dus gek op voeten of op mijn nylons?” dacht Jolanda en ze wilde weten wat. Ze trok haar voet uit zijn mond en bood hen haar zool aan, deze werd ook gelikt, gekust en hij rook er aan.

Ze haalde haar andere been van zijn rug en ging staan, maar zo dat haar knie ter hoogte van de mond van Henk terecht kwam. Weer likte Henk het nylon been en Jolanda trok haar been op en haar kuit kreeg dezelfde behandeling. “Ja hij is goed met zijn tong.” was de gedachten van Jolanda. ‘Ik wil nu dat je op je kont gaat zitten.’ en ze ging tegen de stoel staan.
Henk die hoorde dat hij op zijn kont moest gaan zitten draaide zich om en ging rechtop zitten, zijn benen in kleermakerszit.
‘Goed zo, je bent een goede leerling. Straks moeten wij even goed praten.’ en Jolanda ging voor Henk staan en keek naar beneden. Ze kon haar benen niet goed kwijt om zich te laten likken. ‘Henk, je benen leg je rechtuit naar voren en je handen zet je achter je neer. Hoofd omhoog.’ en ze zag dat Henk het gelijk uitvoerde.

Jolanda kon nu langs zijn benen naar Henk toelopen en drukte haar kale poes op de mond van Henk. Henk begon gelijk te likken wat niet helemaal de bedoeling was. Jolanda stapte gelijk weer naar achteren. ‘Had ik gezegd dat je aan mijn kutje mocht likken Henk?’
‘Nee Jolanda, maar ik kon mij niet bedwingen.’ zei Henk zachtjes.
‘Als je dat nog een keer doet dan krijg je straf.’ en Jolanda stapte weer naar voren en drukte haar kutje weer op de mond van Henk, die zijn tong nu in zijn mond hield. ‘Je mag nu likken.’

Henk stak zijn tong uit en proefde Jolanda, ze smaakte zoet en een beetje zoutig. Henk werd wild en liet zijn tong het kutje van Jolanda verkennen, hij likte het clitje wat niet overdreven groot was maar gewoon goed voelbaar en te herkennen.
Jolanda trok nu haar lippen met beide handen open en drukte haar lichaam harder op het gezicht van Henk als hij haar clitje likte of bij haar kutje was. “Hij weet wat hij moet doen met zijn tong.” dacht Jolanda en kreunde licht toen hij haar clitje tussen zijn lippen nam.

Jolanda liet zich lekker likken en voelde een orgasme aankomen. ‘Nu door likken en niet stoppen.’ en Jolanda drukte haar kutje nu helemaal op de mond van Henk.
Henk die een lamme tong kreeg wilde niet stoppen, zeker nu ze had aangegeven dat hij niet mocht stoppen. Hij likte en voelde vocht in zijn mond lopen en dit slikte hij dan ook door.
‘Ja Henk, je gaat mij klaar likken.’ en Jolanda pakte nu de haren van Henk en drukte nog harder zijn gezicht tegen haar kutje. ‘Ja Henk ik kom…………..’ kreunde Jolanda.

Henk kreeg wat meer vocht in zijn mond en slikte dit gulzig in. Hij gaf een laatste lik over haar kutje toen hij de druk minder voelde worden en haar kutje uit zijn gezicht verdween.
Henk hoorde Jolanda op de stoel gaan zitten en voelde weer een voet onder zijn neus. ‘Je mag nu je handen gebruiken.’ en Henk ging rechter op zitten en pakte de voet van Jolanda vast en begon deze te liefkozen. Kussen, likken, wrijven over zijn gezicht en sabbelen op tenen, alles kwam aan bod. Jolanda zat met haar andere been over de armleuning en streelde haar kutje. “Met deze man kan ik wel iets. Hij is gek op nylons, net als ik en hij weet inderdaad zijn tong te gebruiken.” en ze haalde wat kutvocht uit haar grotje en smeerde dit op haar clitje. Met twee vingers streelde ze het clitje en haar kutje en Henk was nog steeds bezig om haar been te kussen en te likken. Jolanda voelde alweer een orgasme aankomen en wreef hard over haar clitje. ‘Ja Henk, ik ga je tot slaaf maken.’ kreunde Jolanda en ze schrok er zelf een beetje van toen ze het zei.

Henk was bezig met de kuit van Jolanda die hij likte toen hij Jolanda hoorde zeggen. ‘Ja Henk, ik ga je tot slaaf maken.’ en Henk kreeg er een rilling van. Ja dat was wat hij graag wilde, een vrouw dienen en zichzelf op de tweede plaats zetten. Thuis hielp hij Astrid ook maar dit was anders, dit was wat hij miste. ‘Ja Henk, ik ga weer klaarkomen. Jaaaa……..’ hoorde Henk Jolanda kreunen. Henk voelde dat Jolanda haar been terugtrok en tegen zijn borst aanzetten. ‘Nu wil ik dat je de blinddoek afzet en me diep aankijkt.’

Henk trok de blinddoek voor zijn ogen weg en knipperde met zijn ogen. Hij zag Jolanda met haar been over de armleuning zitten en de andere stond voor hem, hij had nu zicht op haar kutje en hoewel hij wist dat hij straf zou krijgen kon hij niet naar beneden kijken, de aanblik die Henk had was te mooi om waar te zijn.
‘Vind je het zo mooi?’ vroeg Jolanda aan Henk.
‘Ja Jolanda, je kutje ziet er zo mooi uit.’ Henk bleef wel zitten kijken.
‘Mooi, die zal je vandaag niet meer voelen. Maar ik denk dat ik een andere manier heb waarbij ik jou kan helpen om de druk wat te verlichten.’ en ze liet haar been van de armleuning afglijden.

Henk zat te kijken en zag dat Jolanda rechtop ging zitten en haar voeten voor hem op de grond naast elkaar zette. Haar linkervoet kwam omhoog en deze zette ze op zijn keiharde lul, ze bewoog haar voet op en neer over de lengte van zijn lul.
‘O Ja Jolanda, dat is geil.’ en Henk wilde zijn hand naar de voet van Jolanda brengen.
‘Nee, handen thuis of je gaat zonder klaar te komen naar huis.’ zei Jolanda streng.
Henk wist niet hoe snel hij zijn hand weer op de grond moest zetten, hij bleef wel steeds kijken naar de voet van Jolanda die over zijn lul gleed alsof ze hem aan het aftrekken was.

Het gevoel van die nylon voet op zijn lul was geweldig en hij kreunde dan ook zachtjes.
‘Vind Henkie het lekker?’ vroeg Jolanda poeslief.
‘Ja Jolanda ik vind het zalig.’ en op dat moment drukte Jolanda harder met haar voet op zijn lul. ‘Arrchhhh…’ kreunde Henk.
Jolanda trok haar voet omhoog en kwam nu met twee voeten naar zijn lul toe, Henk zag dat de twee voeten zijn lul omsloten en op en neer bewogen. Zijn lul werd nu wel afgetrokken, hij kon het niet meer houden en voor hij iets kon zeggen spoot hij 3 stralen sperma op het been van Jolanda, die het glimlachend aanschouwde.

‘Wat doe jij nu, viezerik?’ zei Jolanda. ‘Had ik gezegd dat je klaar mocht komen?’ en ze drukte hard op de lul van Henk.
‘Nee Jolanda.’ kreunde Henk.
‘Lik het er maar vanaf.’ en Jolanda hield haar been omhoog. Henk pakte het been vast en likte zijn zaad van de nylon voet van Jolanda af. ‘Goed zo, je gaat ook mijn zaadslet worden.’ en Jolanda zette haar benen weer op de grond en ging op de stoel zitten.
Ze zaten nu recht tegenover elkaar en keken elkaar tevreden aan.

‘Henk, ik zou graag willen dat wij een vervolg geven aan deze afspraak maar dan wel op deze voorwaarde. Ik wil dat jij mijn slaaf gaat worden, ik heb er nu aan geroken en het smaakt naar meer. Ik ben nog geen volwaardige meesteres maar ik wil met jou deze stap voor stap gaan worden.’ en Jolanda keek Henk hoopvol in zijn ogen.
‘Jolanda, ik heb genoten van deze sessie en ik zou graag jou slaaf willen zijn. Ik zal je vanaf nu Meesteres noemen.’ en Henk maakte een buiging naar Jolanda toe.

Jolanda was tevreden en liet Henk omhoog komen. ‘Henk, ik noem jou slaaf en jij noemt mij Meesteres als we met z’n tweeën zijn. Anders noem je mij gewoon Jolanda, we gaan samen het traject in maar blijven elkaar vertellen wat we wel en niet willen. We moeten een stopwoord verzinnen voor het geval 1 van ons te ver gaat.’ Henk knikte want dit was ook wat hij graag wilde.
‘Henk, ik heb nog 1 vraag. Ben jij gek op nylons?’ vroeg Jolanda.
‘Jolanda, ik ben er gek op. Ik kan uren kijken naar vrouwen in panty’s of kousen. Raden wat ze aan hebben onder hun jurk of rok. Heerlijk.’ Henk zat helemaal te glunderen. ‘Daarom ben ik blij dat jij nu jarretels aan hebt.’ en Henk streelde de benen van Jolanda.
‘Goed dat ik het weet.’ zei Jolanda. ‘En dan nu douchen.’ en ze stond op en liep naar de trap en bleef wachten op Henk tot hij er ook was en samen gingen ze onder de douche.
Beneden nog wat zitten praten onder het genot van een wijntje en daarna ging Henk met een goed gevoel naar huis.

Remco

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 10871 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Henk en Jolanda de ontmoeting”

Plaats een reactie