BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De verpleegster, deel 3

“Goeiemorgen Gerrit!” roept Laura vrolijk. Gerrit wacht haar al op in de woonkamer. Zijn glimlach wordt nog breder wanneer hij de jonge verpleegster binnen ziet komen. Nadat ze hem de dag ervoor zo lekker had bereden, was er geen twijfel meer mogelijk in zijn hoofd: Laura vindt het oprecht lekker om seks met hem te hebben. Hoewel hij zijn best doet om zijn verwachtingen te temperen om niet teleurgesteld te worden als er die dag niet iets gebeurt, wordt hij al blij van haar aanwezigheid. “Goeiemorgen zuster!” roept hij grappend terug.

Wanneer Laura de woonkamer binnenkomt, ziet Gerrit dat zij net zo’n brede glimlach heeft als hij. “Weet je wat voor dag het vandaag is?” vraagt ze. Gerrit gniffelt. “Geen idee, woensdag?” Laura krijgt een ondeugende blik in haar ogen. “Vandaag staat de douche weer op het programma!” Gerrit houdt zijn vinger omhoog. “Dat was het!”

Laura lijkt zich al volledig op haar gemak te voelen bij Gerrit thuis. Ze laat zich vallen op de bank naast Gerrits luie stoel. “Zullen we anders eerst even een lekker bakkie doen?” stelt de oudere man voor. De jonge meid schudt haar hoofd. “Laten we eerst maar even lekker douchen, dan hebben we daarna nog tijd voor gezelligheid”, antwoordt ze met een knipoog.

“Helemaal goed”, zegt Gerrit inschikkelijk. Nog voordat hij op kan staan, duwt Laura zich al van de bank af en steekt ze haar hand uit naar Gerrit. Hij pakt haar hand vast, waarna ze hem van zijn luie stoel af trekt. Hij verbaast zich weer over hoe sterk ze is.

De jonge meid neemt Gerrit aan de hand mee naar zijn eigen badkamer. “Doe alsof je thuis bent”, grapt Gerrit. Laura kijkt over haar schouder en gniffelt. Gerrit kijkt in haar bruine ogen en voelt de vlinders in zijn buik. “Wat ben je toch ook een prachtige meid”, verzucht hij. Laura kijkt hem vertederd aan.

Eenmaal in de badkamer trekt Laura Gerrits trui over zijn hoofd uit. Ondanks dat het overduidelijk is dat het meer dan professionele aandacht is, merkt Gerrit dat de jonge verpleegster geoefend is in het uitkleden. Hij is dusdanig in gedachten verzonken dat het hem niet eens opvalt dat Laura hem al volledig uit heeft gekleed totdat Laura hem met een grijns aankijkt. Zijn kleren zijn keurig over de radiator gedrapeerd. “Zal ik de douche aandoen, meneer Verschuur?” vraagt ze grappend. “Graag”, antwoordt ze.

Tot Gerrits verbazing knoopt Laura haar bloesje los terwijl de douche warm wordt. De jonge meid merkt zijn verbazing op. “Je dacht toch niet dat ik mijn uniform nat laat worden? Ik moet je wel goed douchen”, voegt ze eraan toe met een knipoog.

Binnen een mum van tijd staat Laura poedelnaakt voor de oudere man. Gerrits mond valt open terwijl hij haar bewondert. Hij bekijkt haar stevige borsten, haar strakke buikje, haar afgetrainde lichaam, haar licht gebruinde huid… “Je bent ongelooflijk, Laura.” De jonge meid geeft hem een plaagstootje. “Hou je stil”, zegt ze gegeneerd. Gerrit gniffelt. Hij kan het niet anders dan schattig vinden dat de verpleegster zo verlegen wordt door zijn complimentjes. Hij glimlacht naar Laura.

Terwijl Gerrit en Laura wachten tot de douche warm wordt, kan Gerrit zich niet inhouden om zijn armen om de jonge verpleegster te slaan en haar te zoenen. Ondanks zijn ervaring met de jonge meid, had hij niet verwacht dat ze zijn zoen zonder enige tegenzin beantwoordt. Laura kreunt zachtjes in zijn mond. Gerrit voelt zijn pik al opspelen, hij groeit tegen haar buikje aan. Laura trekt zich terug. “Tijd om te douchen”, bepaalt ze.

Onder de douche zorgt Laura ervoor dat ze geen enkel plekje van Gerrits lichaam mist. Zelfs wanneer ze niet eens in de buurt van zijn kruis zit met haar washandje, voelt het wassen sensueel. Dat de jonge verpleegster haar lichaam en vooral haar borsten tegen zijn rug aan drukt terwijl ze hem wast, maakt het voor Gerrit helemaal af. In de wetenschap dat Laura het alleen maar leuk lijkt te vinden om te zien wat voor invloed ze op hem heeft, doet Gerrit geen moeite om zijn groeiende erectie onder bedwang te houden. “Zo zo, meneer Verschuur, vindt u het een beetje leuk dat ik u was?” vraagt ze grappend. Gerrit gniffelt. “Goh, waar merk je dat toch aan?” Gerrit en Laura lachen samen.

Laura haalt het washandje van haar hand en hangt hem aan het haakje in de douche. “Aan je lekkere grote pik”, antwoordt ze in zijn oor terwijl ze zijn groeiende pik vastpakt. Langzaam trekt ze hem af. Gerrit zucht zijn genot uit. “Wat doe je dat toch weer lekker, Laura.” Laura gniffelt zachtjes.

“Je verwent me zo lekker, Laura… Moet ik jou niet even lekker verwennen?” Laura gniffelt. “Dat hoeft toch niet, Gerrit”, stelt ze hem gerust terwijl ze onverstoorbaar de oudere man af blijft trekken. Ondertussen voelt ze hoe de jonge verpleegster haar borsten tegen zijn rug drukt. Hij voelt dat haar tepels stijf zijn en bedenkt dat hij zich in ieder geval geen zorgen hoeft te maken dat de jonge meid zich zelf niet vermaakt.

“Stop alsjeblieft Laura, ik wil nog niet komen”, zegt Gerrit hees. Laura laat zijn pik los. De oudere man draait zich om om naar Laura te kijken. Hij glimlacht naar haar. In de krappe ruimte van de douche kan het niet anders dan dat zijn pik tegen haar strakke buikje aan drukt.

“Ik wil jou ook verwennen”, besluit hij. Laura kijkt hem vertederd aan. “Dat hoeft echt niet, Gerrit.” Gerrit glimlacht naar de jonge meid. “Dat weet ik, maar ik zou het voor mezelf niet goed kunnen praten als jij mij zo lekker aftrekt en jij niks ervoor terugkrijgt. Daarnaast, ik zou het ook zelf lekker vinden om jou lekker te verwennen. Jij vindt het toch ook lekker om mij te verwennen?” Gerrit ziet aan Laura’s blik dat ze geen weerwoord heeft en hem gelijk moet geven. “Ja, dat klopt”, bekent ze schaapachtig. Gerrit gniffelt. Hij draait de douchekraan dicht. “Nou, ga jij maar eens lekker tegen die muur aan leunen, dan zal opa jou eens bedanken”, zegt hij lachend. Laura grinnikt. Ze kijkt diep in zijn ogen met haar bruine kijkers. “Verwen me dan maar lekker.”

De oudere man gaat op zijn knieën voor de verpleegster. “Dit is wel ergonomisch verantwoord, zuster?” grapt hij. “Zeker”, antwoordt ze lachend. Als vanzelf zet Laura haar benen wat verder uit elkaar voor Gerrit. Gerrit beseft dat hij Laura’s kutje nog niet van zo dichtbij heeft kunnen bewonderen. Ze heeft haar kutje die dag nog geschoren, voor zover hij het kan zien. Hij ziet de vorm van haar bikini op haar gebruinde huid. Doordat ze haar benen uit elkaar heeft gezet, zijn haar schaamlipjes al een beetje gespreid.

Wanneer hij zijn lippen op haar kutje drukt, hoort Gerrit de jonge verpleegster zuchten. Hij likt een paar keer langs haar schaamlipjes voordat hij met het puntje van zijn tong over haar knopje gaat. “O Gerrit”, hoort hij haar verzuchten. “Geniet er maar lekker van”, zegt hij met een brede grijns. Laura snapt waar zijn opmerking vandaan komt en glimlacht naar hem.

Gerrit proeft hoe zijn speeksel zich vermengt met haar vocht. Het duurt niet lang voordat Laura kletsnat is. Blindelings steekt hij zijn middelvinger in haar kutje. Wanneer hij bij haar binnendringt, hapt de verpleegster naar adem.

Laura laat haar genot duidelijk horen, waardoor Gerrit een goede indruk krijgt van hoe hij haar het beste kan verwennen. Hij stort zich vol overgave op haar kutje, waarbij hij af en toe zijn aandacht van haar schaamlipjes naar haar klitje verwisselt. Zijn tong en vinger raken goed hun doel; hij hoort Laura kreunen en steunen. “Wat doe je dat lekker… Gerrit”, verzucht de jonge meid. Terwijl hij haar onverstoorbaar blijft verwennen, kijkt hij glunderend omhoog naar haar. “Mag ik dit vaker doen, zuster?” Laura gniffelt tussen haar zuchten door. “Zeker.”

Als Gerrit hoort dat Laura heviger kreunt, weet hij dat het niet lang meer duurt voordat ze klaarkomt. Hij richt zich wat meer op haar klitje en de plekjes in haar kutje die voor het meeste gekreun zorgen. Het heeft het gewenste effect. “O Gerrit… Ik kom bijna…” zegt ze zuchtend.

Na een paar tellen staat Laura te trillen op haar benen. Gerrit weet wat er gaat gebeuren. Hij pakt haar handen en legt die op zijn schouders als houvast. Luid kreunend geeft de jonge verpleegster zich over aan haar orgasme. “O Gerrit!” verzucht ze. Ondertussen gaat de oudere man onverstoorbaar door met haar vingeren en beffen om haar orgasme zo lang mogelijk te rekken. Hij voelt hoe haar handen zijn schouders vastgrijpen. Gerrit kan zich niet inhouden om zelfingenomen te lachen terwijl de jonge meid klaarkomt. “Zo lekker… Niet stoppen, niet stoppen…” smeekt de verpleegster hem.

Opeens slaakt Laura een verbaasd kreuntje. De jonge meid kijkt hem met grote ogen aan. Nog voordat Gerrit het goed en wel doorheeft, voelt hij Laura’s vocht over zijn gezicht spetteren. Ze squirt! Ze komt squirtend klaar! Hij blijft haar door vingeren, maar hij gebruikt zijn mond om haar vocht op te vangen. Gulzig likt hij haar vocht op. “O Gerrit!” kermt ze uit terwijl ze nog steeds trilt op haar benen.

“Wat… wat was dat?” vraagt Laura nog nahijgend wanneer ze langzaam weer bij zinnen komt. Gerrit gniffelt. “Heb je wel eens gehoord van squirten?” “Ja… ja, ik denk het” antwoordt ze twijfelend. “Nou, jij hebt net gesquirt, meid” vertelt Gerrit haar met een brede grijns. Ze giechelt. “En… je vond het niet erg dat ik over je heen heb, eh, gesquirt?” Gerrit schudt zijn hoofd. “Nee hoor, schat.”

Gerrit trekt zich aan de trekstang omhoog. Hij veegt nadrukkelijk het vocht van zijn gezicht af, waardoor Laura moet lachen. De oudere man slaat een arm om haar heen. “Ik wil jou neuken… Hier en nu”, fluistert Gerrit in haar oor. “Graag.”

Gewillig draait Laura zich om en zet ze haar handen tegen de douchewand. Ze holt haar rug. Gerrit legt een hand op haar billen. “Wat heb je toch een heerlijk kontje, meid”, zegt hij verwonderd. “Neuk me nou maar, Gerrit”, zegt Laura gegeneerd.

Ondanks dat Gerrit zich een tijdje op Laura’s kutje heeft gestort, is zijn pik nog steeds hard. Hij gaat achter de jonge verpleegster staan en zet zijn pik tegen haar schaamlipjes. “Toch wel handig, hè, zo’n antislipmat” grapt hij. Laura gniffelt. “Zeker, hoeven we niet bang te zijn dat we uitglijden terwijl je me pakt.” “Kijk je er zo naar uit dat ik je pak?” Laura gniffelt en wiegt met haar heupen, waardoor ze zijn eikel streelt met haar billen. “Zeker”, antwoordt ze hees.

Zodra Gerrit de ingang van Laura’s kutje heeft gevonden, duwt hij zijn pik langzaam naar binnen. “O ja, Gerrit”, verzucht de verpleegster. Ze kreunt zachtjes terwijl de oudere man zijn pik steeds dieper haar kutje in duwt.

Met zijn ene hand pakt Gerrit Laura’s heup vast en met zijn andere pakt hij een van haar borsten. Hij voelt dat haar tepel hard is. De oude man heeft genoeg houvast om Laura naar zich toe te trekken terwijl hij stoot. Iedere keer dat hij zijn pik in haar duwt, gaat hij een stukje sneller en harder. “O ja, neuk me, neuk me”, zegt de jonge meid. “Ik neuk je”, fluistert Gerrit in Laura’s oor. Af en toe rolt hij haar stijve tepel tussen zijn duim en wijsvinger. Hij geniet er met volle teugen van om de jonge meid van achter te neuken en aan haar gekreun te merken, geniet zij er evenveel van.

“Je bent zo lekker, Laura”, fluistert Gerrit in haar oor tussen zijn stoten door. Laura kreunt zachtjes. Hij ziet dat Laura zwakjes glimlacht. “Geloof het nou maar, Laura, je bent zo lekker.” Hij vindt het geweldig om de jonge verpleegster te complimenteren, ook al heeft ze er moeite mee om zijn lieve woordjes te accepteren. “Ik bof maar met jou als mijn verpleegster.” “Mmh Gerrit… Je bent zo lief…” “Geniet er maar van, lieverd… Het is zo lekker om jou te neuken.” “Mmh Gerrit… Je hebt zo’n lekkere pik.”

De jonge verpleegster kijkt over haar schouder naar Gerrit en glimlacht naar hem. Hij ziet aan haar glimlach dat de complimentjes eindelijk binnen komen bij haar. “Ik bof echt maar met jou.” “En ik… met jou…” reageert Laura tussen zijn stoten door. Hij heeft geen enkele twijfel dat ze het meent. Hij kijkt vertederd naar haar voordat hij zich weer volledig focust op de jonge verpleegster neuken.

“Gerrit?” “Ja, schat?” “Waar wil je… zo komen?” De oudere man gniffelt. Pas wanneer Laura de vraag stelt, beseft hij dat het inderdaad niet meer zo lang duurt voordat hij zelf klaar gaat komen. “Zeg jij het maar, schat.” Laura kijkt over haar schouder naar Gerrit en glimlacht naar hem. Gerrit ziet haar nadenken. “Mmh… Ik zou het wel… geil vinden… als je over… mijn gezicht spuit…” “Ja, zal ik zo over je gezichtje spuiten, Laura?” “Mmh ja… dat wil ik wel…”

Gerrit zet nog een tandje bij, hij hoort hoe het geluid van zijn schoot die keer op keer tegen haar billen aan klapt door de douchecabine galmt. “Mmh… zo lekker…” Uiteindelijk voelt hij dat hij zich terug moet trekken als hij nog Laura’s gezicht onder wil spuiten in plaats van haar kutje vol te spuiten. Laura glimlacht naar de oudere man. Ze draait zich om en gaat gewillig op haar knieën zitten.

Hoewel Gerrit zichzelf wilde aftrekken voor Laura’s gezicht, heeft de jonge verpleegster andere plannen. Nog voordat hij zijn pik vast kan pakken, heeft zij hem al vast om langs zijn eikel te likken. Ze kijkt hem met een glunderende blik in haar bruine ogen aan terwijl ze langs zijn eikel likt en erop zuigt. “Het is echt ongelooflijk hoe lekker jij kan pijpen, meid”, complimenteert Gerrit haar. Laura gniffelt.

“Ik ga bijna komen”, waarschuwt Gerrit. Laura stopt met pijpen en kijkt op naar de oudere man. “Kom maar”, moedigt ze hem aan. De jonge meid legt haar handen op zijn bovenbenen en masseert ze terwijl Gerrit zichzelf aftrekt. Ze zakt gewillig wat verder door haar knieën zodat Gerrit zijn eikel op haar gezicht kan richten.

De oudere man voelt zijn orgasme vanuit zijn tenen opborrelen. “Ik ga komen.” Laura sluit haar ogen. Ze heeft een gelukzalige glimlach op haar gezicht terwijl ze wacht tot Gerrit klaarkomt. Gerrit bewondert het prachtige lichaam van de verpleegster, nog nat van de douche, totdat hij het sperma uit zijn eikel voelt spuiten. De klodder sperma spat op haar wangen. Laura giechelt terwijl de oudere man over haar gezicht klaarkomt. Gerrit loost nog een klodder sperma op haar neus en haar lippen. De jonge verpleegster kan zich niet inhouden om langs haar lippen te likken om zijn zaad op te likken. Gerrit mikt en spuit zijn laatste zaad op haar voorhoofd.

Giechelend haalt Laura haar vinger langs de klodders zaad en likt het van haar vinger af. Ze humt tevreden. “Vind je het zo lekker?” vraagt Gerrit verwonderd. “Zeker! Misschien moet ik je maar een keertje ananas voorschotelen”, grapt ze. Gerrit lacht. Ondertussen kan hij zijn ogen niet van Laura afhouden.

Wanneer Laura het laatste sperma van haar gezicht af heeft gelikt, maakt Gerrit aanstalten om de douche uit te stappen. “Waar ga je heen?” Gerrit gniffelt. “Nou, als ik klaar ben gekomen, dan moet ik vaak…” “Plassen?” maakt Laura af. Gerrit humt instemmend. “We staan toch al onder de douche, je kunt net zo goed hier plassen”, stelt ze met een knipoog voor. Gerrit kijkt haar met grote ogen aan. “Meen je dat?” Laura humt op haar beurt instemmend. “Jep! Ik ben er wel nieuwsgierig naar en als ik jou zo zie… Dan zou jij het ook niet erg vinden, of niet?” vraagt ze giechelend. “Dat zou ik wel willen”, bekent de oudere man.

“Weet je het echt zeker?” vraagt Gerrit. Laura kijkt op naar hem en glimlacht. “Zeker weten, Gerrit.” Ze pakt zijn nog half stijve lul en richt hem op haar borsten.

“Daar komt het”, kondigt Gerrit aan. Hij laat zijn blaas gaan. Zijn plas klettert op Laura’s stevige borsten. Laura giechelt wanneer ze zijn warme plas over haar borsten voelt lopen. “Je plast me onder!” zegt ze giechelend. “Ja, Laura”, verzucht de oudere man. Hij kijkt verrukt toe terwijl de jonge meid hem over zich heen laat plassen. Hij kan maar moeilijk bevatten dat deze jonge meid zijn fantasie uit wil laten komen! Ondertussen vraagt hij zich ook af waar ze dan nog allemaal meer toe bereid zou kunnen zijn…

Zodra Gerrit zijn laatste restjes plas van zijn eikel af heeft geschud op Laura’s borsten, draait hij de kraan weer open. Hij reikt zijn hand uit naar de jonge verpleegster, die zich gewillig op haar voeten laat trekken. Gerrit merkt dat het een stuk minder makkelijk is voor hem dan zij het liet lijken. Gerrit kijkt in Laura’s ogen en glimlacht. Zij glimlacht terug. De oudere man kan zich niet inhouden om de jonge meid te zoenen.

Terwijl ze zoenen, reikt Gerrit naar de badspons om die te pakken. Hij spuit er wat douchegel op en zeept de jonge meid in. “Hé hé, dat is niet de bedoeling! Ik ben hier om jou te wassen, hè!” Gerrit lacht hardop.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Erato

Ik schrijf graag verhalen over vrouwen die mannen verleiden en die zich laten verleiden door mannen met een buitenlandse achtergrond of door oudere mannen. Cuckoldverhalen zijn mijn favoriet. Wil je dat ik een verhaal over of met je schrijf? Laat het weten onder één van mijn verhalen!

Dit verhaal is 15311 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “De verpleegster, deel 3”

Plaats een reactie