BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn zus hielp me met mijn promotie – Slot.

Ze pakte mijn zus vast, en zei; “Joyce, dank je wel voor wat je voor mij, nee voor ons hebt gedaan. Je hebt niet alleen mijn ogen geopend, maar ook die van Wil. Je hebt ons laten zien en voelen hoe het is als je van elkaar wilt genieten. Je bent een moord wijf, en jouw vriend mag in zijn handen knijpen met zo’n vriendin. En Rick, ja wat kan ik zeggen. Je hebt me laten voelen hoe het is om begeerd te worden. Ik heb me voor deze avond op en top opgetut, omdat je duidelijk had laten merken dat je van me genoot die eerste avond, door mijn kleding, en alles wat daarbij komt. Jij laat de vrouw op de eerste plaats komen, dan pas kom jij. Je hebt een lekker strak lijf, en ik heb vanavond opnieuw van je genoten.” Het bleef even stil, maar toen begon iedereen te lachen. Mijn zus was de eerste die iets zei. “Ik ben de eerste keer met Rick meegegaan, omdat hij promotie had gekregen. Uiteindelijk was het einde van die avond niet wat ik had gedacht, maar ik heb er echt van genoten. Dus toen we de uitnodiging voor vanavond kregen, wist ik al dat dit zou gebeuren. Ook ik heb genoten van het vrouw zijn, maar ik heb nog meer genoten van het feit dat Joanne heeft genoten. Daar was het voor mij om te doen. Joanne, je bent een heerlijke vrouw. Je hebt een geweldig mooi lijf, en zoals Rick tegen mij vertelde, je zag er vet geil uit! Je droeg precies waar hij, en waarschijnlijk veel mannen van genieten, uitdagende kleding, met daaronder opwindende lingerie, en zijn absolute voorkeur nylons en naaldhakken! Daarmee maak je elke man het hoofd op hol. Je bent gewoon een lekker wijf! En Wil heeft een heerlijke dikke lul, waar elke vrouw van kan genieten. En al helemaal zoals dat vanavond het geval was. Ik denk dat ik voor Rick praat, als ik zeg dat wij jullie heel graag als vrienden zouden willen hebben. Dat is toch zo Rick?”

Ik knikte, en zei; “daar hoef ik niets meer aan toe te voegen. Joanne, ik heb van je genoten! Je bent in mijn ogen een top wijf! Ik, nee wij komen graag terug voor een geweldige avond. Het hoeft niet altijd om neuken te gaan, er zijn zoveel manieren om van elkaar en met elkaar te genieten. Maar wij gaan zo naar huis, dan hebben jullie nog een paar uurtjes met elkaar.” We kwamen alle vier van het bed af, liepen naar beneden, waar onze kleren door elkaar op de grond lagen. Nadat we ons hadden aangekleed, hebben we afscheid genomen, en zijn naar huis gereden. Toen we thuis kwamen, hebben we een heerlijke douche gepakt met zijn tweetjes. We trokken een kimono aan, daarna schonk ik een glas wijn voor ons in. Even later zaten we op de bank te kletsen over deze geweldige avond. Mijn zus bedankte me voor de ruimte die ze had gekregen om Joanne te verleiden. Toen lachte ze, en zei; “lieverd, morgen is het jouw beurt om te genieten. En wel van mij. Ik zal je een aantal dingetjes laten zien, die ik ook veel gebruik wanneer ik een cliënt heb, waar ik een avond mee op stap ga. Maar nu gaan we eerst lekker slapen. Ga je mee?” Ik stond op, en liep achter haar aan naar onze slaapkamer. Ze haalde een kort glanzende slaapdress uit haar kast, en trok dat aan. Ze zag er uit om op te eten, en dat had ze meteen door. “Dit is een klein voorproefje voor morgenavond. Maar nu lekker slapen.” Ik kroop naast haar in bed, en ging dicht tegen haar aan liggen. We vielen allebei vrijwel meteen in slaap. Toen ik de volgende ochtend wakker werd, stond ik op, en liep stilletjes naar de keuken om voor het ontbijt te zorgen. Ik besloot om een echt Engels ontbijtje te maken.

Even later kwam de geur van gebakken bacon omhoog, waardoor ze wakker werd. Ze kwam de keuken binnen, en zag wat ik had klaar gemaakt. “Dat is nog eens lekker wakker worden, zei ze. Is dat de opmaat voor vandaag?” Ze ging aan tafel zitten, en genoot van het uitgebreide ontbijt. Terwijl ze at, streelde ze met haar voet over mijn benen, wat direct voor een reactie zorgde, want ik kreeg prompt een stijve. “Ik wist niet dat je alleen maar door mijn voet over je been opgewonden zou raken, zei ze, dat belooft nog wat voor de rest van de dag.” De zon scheen al volop, en we besloten om op het balkon te genieten. Ze trok het slaap jurkje uit, en liep naakt naar buiten om het ligbed uit te klappen. “Lieverd, wil je de zonnebrand even meenemen, dan mag je me insmeren.” Ik kwam even later ook naakt naar buiten, en begon haar in te smeren. “Doe eerst maar mijn voorkant, zei ze, dan draai ik me straks wel om voor de achterkant,” zei ze. Toen ik bij haar kutje kwam, spreidde ze haar benen, zodat ik de binnenkant van haar dijen ook kon insmeren. Ik raakte per ongeluk haar schaamlippen, en meteen zei ze lachend; “nee, nee, lieverd, dat mag je later vandaag misschien nog wel doen.” Nadat ik klaar was, ging ik naast haar liggen, en genoten we van de zon. Rond een uur of een stond ze op, om een paar sandwiches te maken, die we buiten op aten. Ik zei tegen haar dat ik voor vanavond een lekkere biefstuk met aardappeltjes en sla wilde maken, en dat ik een fles bubbels al koud had gezet voor de avond. Rond de klok van vijf liep ik naakt naar de keuken om het eten klaar te maken. Ze kwam achter me staan, en deed me een schort voor. “Dat is om te voorkomen dat je hete spetters op je lijf krijgt,” zei ze lachend. We genoten van de maaltijd, en daarna zei ze dat ze de vaat zou weg werken, en dat ik kon gaan douchen. Toen ik de badkamer uit kwam, riep ze dat ze mijn kleding al had klaargelegd. Op het bed lag een polo met een ruim vallende korte broek. Terwijl ik me aankleedde, zag ik haar de douche instappen. Nadat ik een geurtje had opgedaan, liep ik naar het balkon, en ging zitten, in afwachting van wat er komen ging.

Een half uurtje later hoorde ik haar vragen of ik een hete espresso wilde maken, ze was bijna klaar. en net toen ik alles klaar had, kwam ze de kamer in lopen. De ogen vielen bijna uit mijn kop, mijn mond werd spontaan droog, toen ik zag wat ze had aangetrokken. Een kort, en strak om haar lijf zittend roze lakjurkje, met daaronder een jarretellegordel, en een paar ragfijne, glanzende huidkleurige nylons met een donkere naad. Aan haar voeten een paar zwarte lak pumps met een werkelijk waanzinnige hoge hak. Ze had zich geweldig opgemaakt, en ze zag er uit als een plaatje! Ze kwam op die mega hoge naaldhakken op me af lopen, kietelde me met een vinger onder mijn kin, en zei met verleidelijke stem; “dit is een van mijn meest favoriete outfits die ik heb. Elke man komt al bijna klaar, alleen maar door er naar te kijken. En als ik jouw gezicht zie, dan zie ik dat ook bij jou. Zullen we een espressootje drinken?” En voordat ik iets kon zeggen, liep ze naar het balkon, ging uitdagend in een van de stoelen zitten, en sloeg haar benen over elkaar. Het was opwindend om bij haar te zitten, en te genieten van al dat moois. ”Hoe vind je het, vroeg ze, je mag er best aan zitten hoor, ik bijt niet.” Ik was nog steeds niet in staat om iets te zeggen, maar trok haar overeind, en drukte haar stevig tegen me aan, terwijl mijn handen overal en nergens waren. Ze pakte mijn hoofd, en gaf me een intense tongzoen. Daarna zette ze haar stoel anders, en legde haar nylonbenen op mijn benen. Ik streelde haar benen, tot onder de zoom van het jurkje. Ik zag dat ze genoot van mijn strelingen. Na een paar minuten vroeg ze of ik een glas bubbels wilde inschenken, wat ik dan ook deed. Nadat ze een paar slokjes had genomen, stond ze op, en zei dat ze iets anders aan wilde trekken. Een kleine tien minuten later kwam ze het balkon weer op.

Ze had haar nylons aangehouden, maar daarop droeg ze een extreem kort zwart leren rokje, met een roze, doorzichtig bloesje, waaronder ze een zwart leren Bhtje droeg, dat haar borsten ondersteunde, maar verder helemaal vrij liet. De jarretelles kwamen onder de zoom van het rokje uit, wat het totaal nog geiler maakte. De harde tepels knalden bijna door de dunne stof. Ze had haar make up bijgewerkt, een stukje steviger en feller van kleur. Zo paradeerde ze voor me heen en weer, op een paar zwarte laklaarzen met een hoge hak, die tot ver boven har knieën kwamen. Ze kwam voor me staan, spreidde haar benen, en pakte mijn hand, die ze onder het rokje stopte. Ik raakte haar kutje aan, want ze had geen string aangetrokken. Haar schaamlippen waren gezwollen, het was duidelijk dat ze men niet allen stond op te geilen, maar dat ze zelf ook geil was! Ik begon haar kutje te vingeren, en kneep steeds even in haar gezwollen klitje. Aan het gekreun merkte ik dat ze genoot. Toen ik mijn vingers terug trok, en deze in mijn mond stopte om af te likken, had ze het niet meer! Ze begon zichzelf intens te vingeren, en kwam even later klaar op haar vingers. Ze bood haar kletsnatte vingers aan, die ik gretig aflikte. Waarna ze me bedankte met een felle tongzoen. Ze schonk de glazen nog eens vol, nam een stevige slok, en kwam dicht tegen me aan zitten. Haar hand verdween in mijn short, zocht en vond mijn stijve lul, die ze zacht bewerkte. Maar steeds als ik op het punt stond om klaar te komen, kneep ze in mijn ballen, en stopte ze. We genoten van elkaar die avond. Na een half uurtje stond ze weer op, om voor de derde keer iets aan te trekken. Wat ze ook aan zou doen, kon me eigenlijk niet meer schelen, ik wilde nog maar een ding: ik wilde haar neuken! Een kwartiertje later kwam ze weer naar het balkon, en hoe! Ze had een extreem kort doorzichtig zwart jurkje aangetrokken. Daaronder alleen een jarretellegordel. Haar benen gehuld in een paar zwarte nylons met een rode naad, en aan haar voeten een paar goudkleurige naaldhakken.

Haar gezicht was nu fel opgemaakt, een beetje hoerig zelfs. Ik vond het vet! “Trek je kleren uit, zei ze met een dwingende stem. Trek alles uit, en ga op het bed liggen!” Ik deed wat ze me opdroeg, en ging daarna op het bed liggen. Ze kwam naast me staan, pakte een paar handboeien uit een laatje van het nachtkastje, deed ze om, en koppelde die aan het bed vast, zodat ik eigenlijk geen kant op kon. Ze liep naar haar kast, en haalde daar tot mijn grote verbazing een grote vibrator en een strap on dildo uit. Ze kwam weer naar ons bed, legde beide speeltjes op het bed, om daarna met haar handen over haar lijf te strelen, terwijl ze me geil aan keek. “Ik zal je laten zien wat sommige van mijn cliënten zo graag zien. Die willen ook vast gebonden worden, aan mij overgeleverd, totdat ze een woord roepen, en dan stop ik. Dat woord is heel eenvoudig, het is seks. Als jij dat woord ook gebruikt, dan stop ik. Maar tot dat moment mag je van mij genieten, zoals ik daar ook van geniet. Het is dus aan jou, oké?” Ik knikte, verbouwereerd door wat ze vertelde. Ze begon weer over haar lijf te strelen, en ik zag dat ze daar echt van genoot. Op enig moment pakte ze de grote vibrator, en zette die aan. Heftig trillend ging de vibrator over haar lijf, over haar borsten, over haar tepels. Met haar tong likte ze over de dikke top, zodat deze nat werd. Terwijl ze me geil bleef aankijken, tilde ze haar jurkje op, spreidde haar benen, en duwde toen tergend langzaam die grote vibrator in haar kutje. Die gleed soepel naar binnen, tot aan de rand. Ze trok hem weer terug, om hem daarna weer naar binnen te drukken. Steeds een beetje sneller. Haar adem begon te stokken, elke keer dat ze hem weer in haar kutje stootte.

Een paar tellen later begon ze zwaar te kreunen, en kwam ze klaar op haar vibrator! Ik lag geketend op het bed, mijn lul knalde bijna uit elkaar, zo geil was ik! Ze bleef de vibrator in en uit haar kutje gaan, het kutgeil sijpelde langs de rand van de vibrator. Toen deed ze iets, waar ik niet op verdacht was. Ze kwam op het bed, kwam met gespreide benen boven mijn hoofd, liet zich zakken, en zei; “lik me. Lik mijn kutje! Lik mijn kutje!” Als versteend deed ik wat ze me opdroeg. Ik begon haar kutje te likken. En steeds als mijn tong over haar klitje ging, drukte ze haar kutje tegen mijn mond. Ze liet me zeker een minuut doorlikken, toen kwam ze weer overeind, en drukte ze de vibrator in mijn mond. “Schoon likken,” zei ze alleen. En ook dat deed ik zonder iets te zeggen. Ze ging naast het bed staan, keek opgewonden naar me, en vroeg; “vond je het lekker?” Ik knikte van ja. “Wil je dat ik door ga?” vroeg ze. Opnieuw knikte ik van ja. Ze pakte de strap on dildo van het bed, en ik zag dat er twee lullen aan zaten. Ze trok het harnasje over haar heupen omhoog, en drukte een lul in haar kutje. Terwijl ze naar haar kast liep op die vette gouden naaldhakken, zag ik de strap on dildo heen en weer zwengelen. Ze kwam weer naar het bed toe, en ik zag dat ze een grote tube glijmiddel in haar hand had. Ze spoot een beetje in haar hand, en begon daarna de strap on dildo te bewerken. Ze stond dicht bij me naast het bed, haar nylonbenen gespreid, op die geile naaldhakken. Haar hand ging op en neer over de dildo, terwijl ze me geil bleef aankijken.

Opeens zei ze; “ik heb zelfs cliënten die heel graag door mij geneukt willen worden in hun kont, omdat ze zo graag door een vrouw gedomineerd willen worden. Maar niet alleen mannen, ik heb de echtgenote van een van mijn cliënten meerder keren geneukt, in haar kut en in haar kont, terwijl haar man zich zat af te trekken. Zou je het een keertje willen proberen? Dat kan, maar nu niet. Nu mag je van mij genieten. Maar om je het gevoel te geven, mag je mijn lul schoon likken.” Ze kwam naar het bed, en maakte me los. Ik ging op de rand van het bed zitten, en even later had ik de grote dildo in mijn mond. Ze maakte neuk bewegingen, en ik genoot van het gevoel om een lul in mijn mond te hebben. Toen drukte ze me weer achterover op ons bed, trok het harnasje uit, en kwam weer boven op me zitten. Ze keek me aan, en zei zacht; “nu mag je me neuken. Ik heb op dit moment gewacht. Vanaf de dag dat ik bij je in kwam wonen, heb ik aan dit moment gedacht. Wil je me nu neuken, lieverd?” terwijl ze me intens tongde, liet ze zich op mijn lul zakken. Haar gezwollen schaamlippen schuurden langs mijn lul. Het was hemels! Ik neukte haar niet, maar zij neukte mij! Ze voelde mijn lul harder worden, een teken dat ik op het punt stond om klaar te komen. en dat gebeurde een paar tellen later. Ik kwam klaar! Ik kwam klaar, zoals ik nog nooit was klaargekomen! Bij elke beweging die ze maakte, spoot ik mijn sperma in haar kutje. Ik trok haar naar me toe, en omhelsde haar stevig. Ze liet zich op haar zij vallen, en kwam dicht tegen me aan liggen. Zacht vroeg ze; “heb je genoten lieverd?” Ik knikte van ja. “Ik ook, zei ze, ik houd van je, ook al ben je mijn broer. Ik heb gevonden waar ik al een tijdje naar op zoek was. Een maatje, een vriend, maar vooral iemand om van te kunnen en mogen houden. Het interesseert me totaal niet wat “men” van ons denkt. De meesten denken echt dat ik jouw vriendin ben, nou laat ze dat vooral blijven denken. Ik ben dan wel je zusje, maar vooral jouw vriendin. Ik heb geen papiertje nodig als bevestiging. Ik wil met jou verder, maar je weet nu ook, dat ik ook kan genieten van een avond met bijvoorbeeld jouw baas en zijn vrouw. Ik vertrouw je voor honderd procent, en ik weet dat dat wederzijds is. Ik heb je lief, Rick, en ik ben voor jou de vrouw die jij graag wilt hebben.”

Ik knikte, zonder iets te zeggen, want ze had gelijk.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Max55

Ik ben een oudere jongere, die kan genieten van mooie, en tekstueel goed geschreven verhalen. Ik ben een liefhebber van alles dat een meisje of een vrouw mooier kan maken. Dat verwerk ik in mijn verhalen.

Dit verhaal is 9660 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Mijn zus hielp me met mijn promotie – Slot.”

Plaats een reactie