BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Bezorger gaat verder

De heerlijke geur van regen op heet asfalt en beton vult mijn neus. Het is weken lang kurkdroog en heet geweest. Een beetje een afspiegeling van mijn sexleven de afgelopen weken. Geen geile vent te vinden! Een zwak gezoem vulde mijn oren – Het geluid van mijn favoriete speeltje, de trillingen diep in mijn kut. Met mijn rechterhand stoot ik de zwarte, trillende kunstlul telkens diep in mijn kut. Mijn linkerhand ligt op de muis van mijn laptop. Mijn ogen schieten over het scherm opzoek naar een geil filmpje op pornhub. Mijn ogen zoeken. Ik tik een zoekwoord in, creampie. Niets is zo lekker als vol en onder gespoten te worden door een geile vent!

Twee clicks later start de video, Ik kijk naar de beelden en mijn gedachten dwalen af, ik denk aan het zaad dat uit mijn kut lekt nadat deze is volgespoten of naar die keer dat mijn vriend mijn gezicht en tieten met zijn heerlijke zaad bedekte. De acteurs beginnen te praten en ik word uit mijn kortstondige fantasie gehaald. Ik kijk naar mijn laptop en druk de vibo zachtjes trillend tussen mijn zeiknatte schaamlippen. Op het scherm zie ik hoe de acteur zijn pik eerst in haar hond heeft geduwd en nu tussen haar benen is gaan zitten. Met zijn lul in zijn vuist laat hij de eikel tussen haar schaamlippen heen en weer gaan. Van clit richting haar sterretje. Dan duwt hij zijn geslacht traag in de vrouw. Mijn vibo volgt zijn voorbeeld. Ik ben gruwelijk geil, mijn hormonen worden gek. Ik druk de vibrator dieper en voel de kop tegen mijn baarmoedermond. Dat is pijnlijk maar ozo lekker. Pain is so close to plesasure zei een ex neukertje ooit.

Mijn linkerhand gaat naar mijn rechterhand. De ene bedient de vibo, mijn linkerhand streelt mijn lipjes en clitje. Ik weet dat als het lukt ik op deze manier twee keer kort na elkaar kan klaarkomen, op mijn clit en op mijn G-spot. Mijn linkerhand dwaalt naar mijn natte poesje, mijn wijsvinger volgt mijn opening. Ik slaak een zachte kreun en pak snel mijn speeltje, ik word behoeftig. Mijn schede knijpt hard in het kunststof geslacht dat haar vult. Mijn kut smeekt om toe te geven en het verlangens klaar te mogen komen en, als het een echte lul zou zijn om het zaad te ontvangen. Ik stoot soms traag, som ondiep, dan weer hard en diep. Ik voel ik mijn kutje kloppen, harder pijn doen om uitgerekt te worden, en ik laat een luider gekreun horen. Terwijl ik de trillende fallus in mijn doorweekte centrum duw, word ik onderbroken door de bel van mijn appartement. In mijn geilheid was ik helemaal vergeten dat ik mijn wekelijkse boodschappen bij Jumbo had besteld. “Verdomme” hijg ik als ik mijn speelgoed uit mijn kut trek en snel mijn T-shirt omlaag trek om mijn borsten te bedekken. Terwijl ik naar mijn slaapkamerdeur loop, pak ik een korte sweatpants van mijn ladekast en trek ze aan. Ik ren naar de voordeur en gluur door het spionnetje in de deur.

Aan de andere kant staat een lange, getinte, man. Hij draagt een pullover-sweatshirt, zijn korte warrige bruine haar zit onder zijn zwarte baseballcap met Jumbo opschrift. Zijn blauwe ogen zijn gefixeerd op de maan die van achter de met regen gevulde wolken vandaan gluurt, en zijn sterke kaak is schuin omhoog gericht naar de bewolkte hemel. Ik open voorzichtig de deur en glimlach, “Hallo, Ik heb uw bestelling van Jumbo voor je! Ik knik glimlachend.

“Geweldig. Hier zijn uw boodschappen mevrouw,” hij neemt even de tijd om het oogcontact te verbreken en me van top tot teen op te nemen. De blik van zijn mooie blauwe ogen maakte me alleen maar natter. Ik zag hoe hij aan mijn borst bleef hangen en ik keek naar beneden, mijn shirt is amper aan. Mijn korte broek zit strak tegen mijn vulva getrokken, waardoor er weinig aan zijn verbeelding overblijft. Ik kijk hem weer aan en bijt op mijn lip. Hij grijnst een beetje, maar kijkt nog steeds naar mijn korte broek.
“Weet u, dat uw slaapkamerraam staat open.” Mijn ogen worden groot, ik voel mijn wangen heet worden. “Ik uh. Het was een film die ik-” hij lacht en onderbreekt me. “Het is oké, ik vond het heel leuk wat ik hoorde”, knipoogt hij naar me en glimlacht. Dit irriteert me duidelijk. Ik voel dat het kruis van mij sweatpants nat begint te worden, ik ben meer dan behoeftig op dit punt. Zou hij het kunnen zien? “Het spijt me, ik ovuleer en ik werd gewoon zo geil dat ik er niet eens aan dacht om het raam dicht te doen. De regen ruikt zo lekker en nogmaals, ik was zo geil,” slaag ik er snel genoeg in om de woorden eruit te krijgen om er niet over te struikelen. Ik verbreek verlegen het oogcontact en kijk naar de grond, terwijl mijn ogen over de voor de hand liggende uitstulping van de Jumbo rijder glijden op weg naar beneden. Zijn geslacht lijkt hard on hij heeft een rare bobbel in zijn broek. Hij pakt de krat van de wagen en vraagt of hij deze in de keuken moet zetten, “Extra service.” Zegt hij. Ik reageer niet en hij loopt mijn kant op. Ik stap opzij in het smalle halletje, zijn arm glijdt langs mijn gevoelige borsten. Ik kreun zacht. Ik stuur hem links af naar de keuken. Hij kijk me brutaal aan. “Ik lig 12 minuten voor op schema.” Zegt hij. “Je weet dat ik hier meestal ben om fooien te krijgen, maar ik zou je er heel graag een willen geven… Als je begrijpt wat ik bedoel.”

Mijn gezicht springt naar het zijne en analyseer zijn uitdrukking om elke zweem van onoprechtheid te ontdekken. Hij meent het. Mijn ogen worden groter. Hij lacht bedeesd naar me, ik druppel nog wat in mijn korte broek. Ik adem diep in en breng mezelf ertoe om terug naar hem te grijnzen. In de ruit van de balkondeur zie ik dat mijn snee zichtbaar is en dat er een grote natte plak in mijn broek zichtbaar is. Hij laat zijn linkerhand over zijn broek glijden en toont duidelijk de vorm van zijn geslacht…

Zijn opwinding is zichtbaar, hij pakt mijn hand en legt die op mijn geslacht. Ik pak met mijn linkerhand zijn broekbeet en trek hem mee de keuken in. Naar de eettafel, Ik ga zitten en gehaast begin ik aan zijn broek te sjorren. Dit is mijn kans op een echte lul en zaad! Hij sjort mijn T-shirt omhoog. “Jezus wat zijn die mooi.” Ik duw zijn broek en omlaag en laat mijn vingers om zijn pik sluiten. Ik trek hem zachtjes en dichterbij. Ik wip op en hij trekt mijn sweatpants omlaag. Onze lichamen drukken tegen elkaar en de reactie in mij is onmiddellijk. Mijn korte broek was doorweekt, maar nu voel ik het op mijn dijen druppelen. Ik adem al zwaar, in afwachting van onze lippen die elkaar raken.

Zijn blik ontmoet de mijne en hij glimlacht. Met zijn linkerhand omvat hij mijn hals en met zijn andere hand duwt hij zijn geslacht richting mijn schede. Terwijl ik bijna verdrink in zijn ogen stoot hij ineens zijn geslacht maximaal in mij. Ik voel zijn eikel mijn baarmoeder raken. De subtiliteit is zoek. Ik wil knallen en hij moet mij laten klaarkomen. Na al het voorwerk gaat het snel. Mijn fantasie, het filmpje, de vibo. Het spoel met meneer Jumbo, die zeker niet klein geschapen is….

Zijn vrije hand gaat nar mijn borsten hij knijpt lekker stevig, net niet te hard. Zijn ongeschoren kaak schuurt over mijn ene tepel terwijl hij de andere tussen zijn lippen neemt. Is het pijn of is het geil. Dan vervaagt mijn blik. Begint alles in mij te gloeien. Een orgasme valt niet te stoppen. Ik kreun, ik steun, Ik trek zijn gezicht van mijn borsten weg en duw zijn mond op de mijne. Hij blijft stoten terwijl ik kom. Dan vertraagt hij en kijkt mij aan terwijl het orgasme langzaam wegebt. Ik omhels hem en zoen hem. Ik voel hoe mijn kut samentrekt om zijn harde geslacht. “Moet jij nog? Waar wil je klaarkomen?” Hij kijkt mij aan. “In je mooie smoeltje en over je heerlijke tieten…” Ik duw hem weg en ga op mijn knieën zitten en neem zijn lul in mijn mond. Ik pijp hem als een bezetene. Als snel voel ik zijn pik zwellen en trek terug. Een luide brul en de eerste straal zaad land tussen mijn ogen, daarna voel ik een kwak in mijn haar terechtkomen. De volgende stralen mik ik op mijn hals en borsten. Zijn benen trillen en hij zakt op zijn knieen tussen mijn benen. En kijkt vol trots naar zijn zaad dat van mijn lichaam lekt. “”

“Zou je met met telefoon wat foto’s willen maken?” Vraag ik hem en geef hem mijn Iphone. “Ik vind het zo geil om onder gespoten te zijn.” Hij neemt de telefoon aan en schiet wat foto’s. Dan duwt hij zijn pik tegen mijn lippen. Ik hap toe en hij maakt er nog een paar. Dan tikt hij wat op het scherm en geeft het ding terug, “App je mij die laatste foto’s?”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 10855 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie