BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Douchen op mijn werk 2

Ik schuif achter mijn bureau en bedank Linda voor de koffie. Ik pak mijn laptop om de ongemakkelijkheid te verbergen. Na een eerste slok koffie, zette ik hakkelend mij excuses in. Linda Keek me streng aan en stak haar hand op te teken dat ik moest stoppen. “Ik nam bewust het besluit te vroeg hier te zijn om jouw tijdens het douchen te kunnen begluren… Ik was al op de parking en je bent langs mij heen gefietst.” Ik was alleen maar verbaasd. Had zij ook spannende gevoelens bij “ons”.

Ze ging resoluut verder. “Mijn vriend en ik gaat niet zo jofel. Hij is druk met zijn politieke carrière en woont 4 avonden per week in Den haag en als hij thuis is, is hij nog steeds politiek actief. We vrijen alleen op afspraak in zijn agenda en dan ook nog tussen besprekingen en zoomcalls door. Ik word er helemaal gek van. En dan ineens kom jij mijn leven in gewaaid. Gezellig, gedreven en 20 jaar jonger dan mijn man. Vind je het gek dat ik meer van je wil weten? Jij geeft mij kriebels die niet horen maar Ozo lekker zijn. Vanmorgen besloot ik toe te geven aan die kriebels en wilde je zien. En dat heb ik… Het afdrogen was een absoluut kersje op de taart.” Beiden zaten we als blozende pubers in ons kantoor… “Dus ik ben niet boos, zeker niet. Ik hoop dat we beiden discreet met ons avontuur kunnen omgaan.” Ik knikte volmondig van JA. “Wie weet… komt er een vorm van vervolg.” Zei ze zacht. “Ik ben begonnen met het verkennen van mijn seksualiteit. Ik heb speeltjes gekocht en heb ontdekt dat ik toekijken of met mij zelf spelen minsten net zo spannend vind als toen ik net seks met mijn man had. Maar dat was voor hij de politiek in ging.” Wacht even… een vorm van vervolg? Het begon mij te dagen… zou er dan toch een vervolg komen. De bel begon te ratelen. “Ik heb zo een les…” zei ik. Ze gaf me een klein kastje met knopjes. “Niet te vaak op de heavy knop drukken.” Zei ze lachend. Ik griste mijn spullen van het bureau en ging snel naar mij groep. Gelukkig een proefwerk, papieren uitdelen en daarna onder het mom van contoleren of er niet gespiekt wordt tijd om na te denken over de afgelopen 1 ½ uur. Betrapt, maar toch niet. Ze wilde iets maar hij begreep niet wat. Haar bekentenis. En…

De eerste leerlingen waren klaar en zoals altijd mochten zij hun papieren inleveren en vertrekken. Nadat de laatste leerling weg was had hij tien minuten voor zijn volgende les. Ik ging naar het toilet en pakte de sleutel van het lokaal uit zijn zak. “Ohja…” het kastje. Het leek een afstandsbediening. On/off, soft, medium, heavy stond er naast de knopjes. Ik drukte op on. Een groen ledje ging aan, liet ik mijn wijsvinger op soft rusten en duwde deze in. Er leek niets te gebeuren.

Elders in het gebouw schrok Linda van de zachte trillingen ze plots voelde. Ze voelde een blos opkomen. Tuurlijk… waarom nu? Dacht ze. Gedachteloos stak hij het ding weg en ging terug naar zijn lokaal voor de volgende les. Linda voelde het eitje zachtjes zijn werk doen. Na de spanning van die morgen, zien hoe de stagiaire zich heerlijk stond af te trekken en daarna dat ze hem mocht afdrogen had al heel wat losgemaakt. Maar nu het eitje er bij. Ze werd langzaam maar zeker opnieuw woest geil. Eigenlijk kon het niet. Ze zou zo een gesprek hebben met een ouder van een trage leerling.

De middagpauze startte ik ging terug naar ons kantoor. Linda was er nog niet. Ik haalde water voor de cupasoup en zette ook bij haar een beker neer. Laptop op tafel en ik begon de eerste proefwerken na te kijken. De deur vloog open. Linda droeg een grote blos en haar tepels staken dwars door haar truitje heen. Ze bleef even bij de deur staan en draaide deze op slot. Vreemd, dat had ze nog nooit gedaan. Ze klapte mijn laptop dicht, schoof de papieren aan de kant en duwde mijn stoel naar achteren. “Hoe was je gesprek met die ouder?” probeerde ik. Ze ging op mijn bureau zitten en keek me aan. “Schuif je stoel dichter bij.” Klonk haar stem, iets hees. Ik schoof mijn stoel aan. Ze zette haar voeten op mijn armsteunen. “Enig idee wat je gedaan hebt?” vroeg ze zacht. Ik keek haar niet begrijpend aan. “Geef mij die afstandsbediening eens.” Ik zocht in mijn broekzakken en gaf haar het grijze kastje. “Dat dacht ik al… Geef je hand!” Ik stak mijn rechterhand uit ze pakte deze en legde deze op haar pantalon, onder de riem. Haar schaambeen was voelbaar. Ik rilde bij het idee haar daar aan te raken. Ze pakte het kastje. “Voel je wat?” ze drukte op heavy. Ik voelde ineens een lichte trilling in haar onderlijf. “Jij hebt me bijna twee uur zachtjes laten trillen. Steeds dichter bij het randje.” Ik schrok! “Je hebt de bediening van mijn trileitje…” het begon mij te dagen. Had ik dat geweten, er trok een grijns over mijn gezicht. “Als ik mij dat had gerealiseerd…” zei ik. “Zwijg!” en ze duwde mijn hand weg. ” Ik ga er nu wat aan doen. Ik kan niet meer… Ik moet… Je hebt mijn lange tijd op het randje laten balanceren.”

Ze opende de knoop van haar pantalon, gevolgd door de rits. Haar linkerhand verdween in de stof. Ik zacht een fel rood, glimmend broekje waar haar hand in verdween. “Pak die afstandsbediening en doe wat ik je zeg!” Ik greep het kastje en keek wat ze deed. Haar hand stak die in haar broek. Daar waar haar kut zat. “Medium.” Zei ze zacht. Click. Haar hand begon te bewegen, ze spreidde haar benen ik was haar toeschouwer maar zag niets. Eerst leek ze alleen maar te aaien, daarna wipte ze op en schoof haar pantalon een stukje verder omlaag. Ik zag een kantenrand en de gladde stof van een zijden slipje. Linda sloot haar ogen. Terwijl ze zachtjes kreunde dacht ik te zien dat ze een vinger, misschien wel twee vingers in haar schede had geschoven. “Heavy”… kreunde ze. Ik hoorde het eitje zoemen. Haar gesloten ogen en haar mond een stukje zat ze zich hier te bevredigen. Godskohlere wat een geile ervaring. Deze midden veertiger gaf een gave show. Ik zat zo dicht bij dat ik haar kutgeur dacht te ruiken. Haar blos nam verder toe. Haar ademhaling veranderde. Haar tepels stond trots tegen de stof van haar truitje te drukken. “Soft” kreunde ze. Ik hoorde haar vingers soppen. Mijn pik zat keihard klem in mijn jeans! Pijnlijk bijna. Ze kreunde en steunde, haar hand maakt blijkbaar het werk wat het eitje was begonnen af.

Plots bokte en kreunde ze. Sperde haar ogen op en keek mij intens aan. “Ik kom… jij laat mij…” Haar hoofd rolde van links naar rechts. Toen zakte ze in. Na een korte rust trok ze haar hand terug. Ik bood een Kleenex aan. “Nee!” Ze duwde haar hand richting mijn mond. “Toe dan, geniet van mijn smaak.” Ik likte haar vocht van haar lange vingers. Een vage smaak maar een onbeschrijfelijk geil idee om haar vingers te likken waar ze zojuist zich zelf had laten exploderen. “Streel mijn tepeltjes…” klonk het zacht. Ik reikte naar voren en streelde de puntjes door de stof heen. De schoolbel haalde ons uit de situatie. “Jij gaat naar je volgende les, ik knap mezelf op en ga naar huis.” Op dat moment duwde ze mijn bureaustoel weer naar achteren, tussen haar benen vandaan.

Was dit het dan en zou het hierbij blijven?

In de les heb ik mij geen moment bezig gehouden met wat we in de pauze deden, maar wat wilde ik graag toegeven aan de spanning die ze mij gegeven had. Niet hier, niet nu. Straks, thuis in alle rust zou ik het weer beleven en dan wel mijn gevoel mogen uiten…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 10163 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Douchen op mijn werk 2”

Plaats een reactie