BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Jess 4

4. Genieten

We lagen daar zeker 10 minuten bij te komen. Toen ik opkeek zag ik Jolene me glimlachend en met vragende ogen aankijken. Ik glimlachte terug en zond haar een kus. Langzaam stonden we weer op in de kamer die nu vol was van de geuren die we hadden afgescheiden. We kusten elkaar en besloten ons samen te gaan wassen in de douche. Daar aangekomen strengelden onze lijven zich opnieuw om elkaar heen en onze monden vonden zich als vanzelf. Er ontstond een idee in mijn hoofd om het genot en plezier nog wat langer te laten duren. Ik pakte een handdoek en bond deze achter haar hoofd aan elkaar zodat Jolene geblinddoekt het zicht werd ontnomen. Hierdoor werd een zintuig uitgeschakeld waarmee de andere zintuigen werden aangescherpt. Ik pakte het doucheschuim en begon haar met mijn handen overal in te zepen zonder ook maar een plekje te vergeten. Vervolgens pakte ik de douchekop van de muur, koos voor de zachte regenstraal en sproeide langzaam van boven naar beneden het schuim van haar lichaam, voorzichtig de erogene zones vermijdend.

Ik plaagde haar door haar met de straal water, voorzichtig via haar tepels en langs haar buik heel zachtjes haar kut beroerend gek te maken. Ik sproeide heel voorzichtig langs haar schaamlippen de sproeistraal daarna achterlangs richtend. Ik draaide haar met haar gezicht naar de muur om en duwde met mijn knieën haar benen uit elkaar. De sproeistraal zo instellend dat de waterstraal harder werd en richtte deze op haar kont. Jolene draaide haar heupen richting de waterstraal en spreidde haar benen nog verder uit elkaar maar ik liet de straal afdwalen naar haar rug, nek en schouders. Ik zoende haar nek en boog me verder naar haar toe om mijn tong in haar oor te steken. Haar hoofd richtte zich met geopende mond op naar me maar ik ging verder met mijn plagende werk. Ik liet Jolene weer omdraaien en zei haar dat ze zich langzaam door haar knieën moest laten zakken. Met haar benen uit elkaar zakte ze nu langzaam naar beneden en terwijl haar vagina nu helemaal toegankelijk was zette ik de waterstraal nu nog harder en richtte deze tussen haar benen. Jolene kreunde nu en ik zag dat ze de straal op haar clitoris probeerde te vangen. Ik zette haar nu op handen en knieën, richtte de straal weer op haar kont en liet een vinger in haar anus glijden. Jolene hijgde nog harder. Een vinger in haar kontgaatje en de waterstraal verplaatsend naar haar kut deden haar genieten. Nu verschoof ik mijn vingers naar haar kut waar ik haar met twee vingers begon te verwennen. Het duurde niet lang of ik merkte aan de schokkende bewegingen dat Jolene opnieuw tot een hoogtepunt was gekomen.

Maar nu moest ik eraan geloven. Jolene trok de drijfnatte handdoek van haar hoofd en bond deze nu op mijn hoofd zodat ik niets meer zag. Ik hoorde het water stromen en vernam dat Jolene de douche cabine verliet. Kort daarna kwam ze terug om mijn handen achter mijn rug met een andere handdoek vast te binden. Al die tijd zeiden we niets tegen elkaar. In de stilte van het ruisen van de douche voelde en rook ik hoe ze mij aan het inzepen was. Haar handen gleden over mijn lijf. Ik voelde hoe mijn borsten zachtjes werden gemasseerd. Mijn tepels werden afwisselend zachtjes en dan weer hard beknepen. Ik stond rechtop onder het warme stromende water en voelde hoe haar handen over mijn rug naar mijn kont gleden. Haar vinger tastte mijn kontgat die ik onmiddellijk ontspande zodat Jolene vrij toegang kreeg. Ik voelde de vingers over mijn anus wrijven en een vinger zich hard in me boren. Ik slaakte een kreet van schrik en genot. De vinger begon zich nu in mijn kont te bewegen. Ik kreeg daar een interne wasbeurt. Op hetzelfde moment voelde ik een andere hand over mijn buik naar beneden glijden. Ik zakte iets door mijn knieën om ook die hand op te kunnen vangen maar verloor bijna mijn evenwicht. “Kom, zak maar door je knieën”, hoorde ik Jolene in mijn oor fluisteren waarna ze mijn elleboog pakte en ik mij liet zakken tot ik op mijn knieën zat. Ik voelde hoe de vinger in mijn kont zich nog dieper in me bewoog en er zich twee vingers in mijn kut werden geplaatst. Dit heerlijke gevoel om dubbel gevingerd te worden wilde ik zo graag, ik wilde het sneller, ik wilde meer, het moest dieper, harder, ik wilde niet meer wachten ik wilde gillend klaarkomen. Ik bewoog mijn heupen op en neer om de vingers op te vangen, dieper te laten stoten maar Jolene werkte niet echt mee. Ik hijgde nu en smeekte grommend; “godverdomme, Jolene schiet op, hou op met plagen, neuk me, vinger me, stoot ze in me”. Jolene’s handen verlosten me nu van de handdoek om mijn handen en drukte me achterover op de douchevloer, mijn benen over haar schouders leggend.

Het warme water plensde over me heen waardoor ik mijn ogen onder de handdoek gesloten hield. Ik voelde opnieuw hoe haar vinger zich in mijn kont drukte waar deze in en uit me werd getrokken. Toen verdween de vinger en kwam er even later iets hards voor terug welk ook, met lichte druk moeiteloos in mijn geopende kont gleed. Plots voelde ik dat het ding zacht begon te zoemen, mijn binnenste heerlijk stimulerend. Ze had een vibrator in mijn kont gestopt en het voelde heerlijk. Haar twee vingers begonnen weer in mijn kut te soppen, hard mijn clitoris wrijvend en naar binnen toe om mijn G-spot te masseren. Jolene trok nu ook de handdoek van mijn gezicht en ik keek in een gezicht dat verwachtingsvolle geilheid uitstraalde. Meer aanmoediging had ik niet nodig, ik vertrouwde deze vrouw als was het mijn zuster. Het duurde dan ook niet lang of de sensatie van een orgasme kwam alweer aandenderen. De explosie die volgde was een combinatie van een vaginaal en een anaal hoogtepunt en ik kwam schokkend, spuitend en schreeuwend klaar. Mijn God wat was dit lekker, mijn lijf trilde nog na tot ik weer tot rust kwam. Ik besefte dat ik mijn hele hebben en houden had laten gaan. Ik was uitgeput.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Beau Jangles

gelijk aan jullie, lezers en schrijvers, gek op erotiek, de lust, intimiteit, de verhalen; echt gebeurt of fantasie.

Dit verhaal is 8007 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie