BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

HR manager 1 van 2

Ze stond onvast op haar benen, de warmte, de alcohol en het dansen hadden haar gepakt. Met een vrijwel leeg champagne glas strompelde ze over de vloer van de dans zaal in het prachtige restaurant. Laura verloor haar evenwicht en om niet te vallen greep ze om zich heen en liet het glas los. Het glas stuiterde en brak in duizenden stukjes en verspreidde zich over de vloer. Ze realiseerde dat het zo niet kon en liep naar de garderobe. Tom een collega van haar liep met haar mee. Hij hielp haar in haar jas. Een taxi werd bestelt. Laura was prachtig gekleed in een nauw sluitend zwart jurkje met een fraaie split en een diep decolleté dat recht deed aan haar, deels aangekochte tieten. Tom was gekleed in een mooi marineblauw jasje en een lichte pantalon. Hij nam afscheid van zijn collega´s met de belofte goed voor hun HR manager te zorgen. Toen leidde hij Laura naar buiten. Toen hij zeker wist dat hun collega´s weer naar binnen waren liet hij zijn hand over haar zijden jurkje glijden. Laura rilde. “Die aanraking is lekker.” Lispelde ze aangeschoten.

Ze stonden op straat, met hun armen om elkaar heen toen een donker blauwe Mercedes bus aankwam. VIP transport, stond er op de zijkant. De schuifdeur zoemde electrisch open. Tom legde zijn ene hand op haar hoofd om haar te laten bukken en zijn ander hand op haar billen en streelde deze zacht terwijl ze instapte.

De chauffeur had de sensuele deuntjes van smooth FM aan staan. Ze namen plaats in stoelen die in een eerste klas afdeling van een A380 niet zouden misstaan. Hun handen waren in elkaar verstrengeld. Ze spraken over koetjes en kalfjes terwijl ze richting het hotel reden. “Dankje dat je mij voor een afgang behoed hebt.” Sprak ze zacht, zich bewust van haar toestand. Laura legde Toms hand op haar schoot en ze liet zijn hand net onder haar navel liggen. Tom, ongeremd door de fles Shiraz, liet zijn hand wat bewegen richting haar buik en opzij richting de split in haar jurk. Terwijl hij zachtjes haar been verkende kreunde ze zacht. “Niet hier…” Ze pakte zijn hand en legde deze opnieuw haar schoot. Ze reikte naar hem en kuste zijn nek.

Tom, die zich geen zorgen maakte over de, eventueel meekijkende, chauffeur streek met zijn handen over haar jurk, terwijl Laura haar benen iets spreidde. Tom voelde de zachte kanten string onder het jurkje. Zijn hand verdween weer via de spilt onder het zwarte satijn van haar jurkje. Zijn hand zakte tussen haar benen en hij voelde dat het kruis van haar broekje klam was. Zijn vingers volgde de plooien van haar schaamlippen. Laura deed haar best geen geluid te maken maar ze kronkelde onder zijn aanrakingen. Om niet te veel op te vallen voerde ze een gesprek met de taxichauffeur terwijl Toms vingers over haar kruis gleden. Haar lichaam smeekte om meer!

In één beweging schoof Laura omlaag, haar jurkje gleed opzij en haar benen en slipje werd geheel zichtbaar. De chauffeur zat via zijn binnenspiegel mee te kijken. Toms hand gleed naar de binnenkant van haar benen. Terwijl ze de snelweg afdraaiden, gleden Toms vingers omhoog over haar benen. Laura opende haar benen en zijn vingers gleden over het gladde slipje. Ze kreunde toen hij zachtjes in haar lipjes kneep weer iets verder, daar waar haar lipjes samenkomen deed hij het zelfde. Haar clit pulseerde tussen zijn vingers haar gesprek met de chauffeur viel stil. Hij wist wat er gebeurde achter zich en reed wat langzamer om te kunnen kijken maar ook om zijn omzet op te voeren.

Laura voelde dat ze zo geil was dat ze geen remmen meer had. Ze wilde NU de eerste opwinding kwijt. “Hoe ver nog?” vroeg ze de chauffeur. Hij antwoorde, “vif minuten nog.” Voor Tom was dit het signaal door te gaan. Hij wist niet of ze de nacht alleen wilde door brengen of met hem. Zijn vingers gleden langs haar buik in haar string en vonden haar gezwollen, natte, schaamlippen. Hij keek haar aan terwijl hij twee vingers in haar schede duwde. Ze kronkelde. ”Toe… doe voorzichtig met mij, het is al te lang geleden.” Laura kon alleen maar mompelen terwijl Tom haar streelde en plaagde met elke aanraking. Ze liet hem gaan, ze was zich bewust dat de chauffeur alles kon zien, het kon haar geen reet schelen. Nu wilde ze haar lang verwachte orgasme hebben, net van haar vibo maar van een man! Tom was de rust zelve hij neukte zijn collega met twee vingers in de hoop straks ook zelf aan zijn genot te mogen komen bij Laura. De collega waar hij al zo lang naar keek en bewonderde voor haar lichaam. De chauffeur reed twee keer een rondje over de parking voor het grote hotel. Laura kreunde dat ze er bijna was. Een korte blik van Tom in het spiegeltje en de taxi maakte een derde en zelfs vierde rondje. Tom voelde dat Laura er bijna was en hij legde zijn hand op haar mond om haar geluiden te dempen. Na nog een paar stoten begon Laura te schokken en te kreunen, haar schede trok samen om zijn vingers. Luid kreunen kwam ze klaar. De taxi chauffeur had genoten van het spektakel in zijn binnen spiegel. Hij hoopte dat de anti vandalisme cameraatjes achter in zijn taxi hun werk hadden gedaan. Dan zou hij uit zes hoeken de beelden hebben. Hij had in tien jaar taxirijden veel meegemaakt, dit was wel een toppertje.

Een paar seconde later stopte hij de taxi voor de deur van het hotel. Tom rekende af terwijl Laura zich weer een beetje toonbaar maakte. De getinte chauffeur leek te blozen en wenste hem “veel plezier.” Laura voelde de koude nachtlucht langs de vochtige plek in haar slipje en haar gevoelige schaamlippen. Het inchecken gebeurde voor elk een eigen kamer. Ze namen samen de lift. Het was Laura die Tom tegen de wand duwde en hem geil kuste terwijl ze haar lijf tegen de zijne perste.

Terwijl hun handen elkaar verkenden wist Tom het zeker. Dit zou een lange nacht worden.

Deel 2 volgt snel

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 8052 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “HR manager 1 van 2”

Plaats een reactie