BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Project van Louis’s uit de lingerieshop (1)

Ik heb behoorlijk drukke weken gehad de afgelopen tijd.
Vakanties en zieke personeelsleden maakten dat ik veel meer gewerkt heb dan ik zou willen maar met een eigen zaak moet je wel.
Het is zomer en dan is mijn zaak altijd 2 weken dicht, even tijd voor mezelf. Meestal ga ik alleen een weekje naar een zonnig oord maar voor dit jaar heb ik niets geboekt, ik wist geen bestemming en door de seksuele escapades van de afgelopen tijd met eerst Alexandra en later vooral Lorena had ik de hoop op meer van dit soort ontmoetingen in mijn vakantie.
Lorena is na haar duistere kant uit het vorige verhaal wat afstandelijker, we hebben elkaar daar na nog maar 1 x ontmoet, een gezellig etentje met Alexandra er bij afgesloten met een trio als toetje. Maar daarna alleen wat app contact… Dat is op zich prima want ik ben niet op zoek naar een relatie maar de spanning was wel fijn.

Nu is het zaterdag laatste dag werken , en dan vanavond ga ik naar Amsterdam voor een concert in Paradiso. Lekker begin van mijn vakantie!
In de lunchroom is het niet druk vandaag, je kan merken dat de bouwvak is begonnen. Alles word tussen door al opgepoetst als de postbode binnen komt lopen! Moguh roept hij zoals altijd en legt 3 enveloppen op de counter.
Ik pak ze op, 1 blauwe , 1 reclame en 1 waarop staat Louise Lingerie.
Verbaasd maak ik de envelop open, een rekening..
Er staat op geleverd: 1 surprise set donker roze en dan de prijs! 750 euro!!
Ik schrik en denk dit moet een grap zijn.
Maar er staat niets op daar op wijst. Beetje boos wil ik de envelop in de prullenbak gooien als ik zie dat er een gele post-it in de envelop zit.
Ik haal het er uit , er staat op: over de prijs valt te onderhandelen bel me maar en dan een telefoonnummer en een X.
Ik besluit gelijk te bellen, ik zeg tegen mijn collega dat ik ff ga roken en bel gelijk het nummer terwijl ik naar buiten loop.
3 x gaat de telefoon over en dan hoor ik : zo dat is snel! Gister verstuurd!
Hai Louise antwoord ik, ja zakelijke dingen wil ik graag snel oplossen haha.
Hoe kan ik de onderhandelingen starten?
Ze lacht en zegt, die rekening was een grapje om contact met je te krijgen, wilde je niet als een stalker bellen… maar ik vond onze ontmoeting nogal fijn en vroeg me af hoe ik je leuk aan de telefoon kon krijgen..
Ik lach en zeg, ik vond onze ontmoeting ook gezellig! Ik wil de rekening daar voor nog steeds betalen hoor, maar dan graag zwart, kan ik het bij je langs brengen?
Ik hoor een giechelende dame aan de andere kant die zegt: tuurlijk wanneer komt het je uit?
Ik antwoord , toevallig moet ik vanavond naar Paradiso dus ik ga zo naar Amsterdam.
ooh echt ? Zegt ze , wat een toeval! Kom je anders een hapje eten bij mij voor je naar het concert gaat, of ga je met iemand?
Nee antwoord ik , ik ga alleen, dat vind ik heerlijk bij concerten! Gewoon naar de muziek luisteren en geen geouwehoer…
Dus een hapje bij jou lijkt me gezellig, ik kan er over 1,5 uur zijn, schikt dat?
Tuurlijk , Paradiso is op loopafstand van mijn huis dus dat komt goed!

Anderhalf uur later heb ik mijn autootje in de parkeer garage geparkeerd en loop richting de lingeriewinkel van Louise, die is al dicht dus ik zoek een bel die ik niet kan vinden.. ik pak mijn telefoon en bel haar op, terwijl de telefoon overgaat gaat de deur open.
Een jonge man met vrij lang blond haar doet de deur open en zegt verlegen: kom maar verder hoor: Louise is al boven! Ik stap naar binnen en geef de jongen een hand en stel me voor. Hij heeft een slap handje en zegt zachtjes ik ben Arie, loop maar vast naar boven ik wacht hier, er word zo eten bezorgd!
Ik loop de winkel door naar de trap, ga naar boven en zie dat het hier nu keurig opgeruimd is. Louise zit op de bank en staat op als ze me ziet: Marius , wat gezellig dat je er bent.
Ze draagt een zomers jurkje, lichtblauw , en haar stevige borsten komen er mooi in uit. Ze komt dichterbij en zoent me op de mond en zegt ga lekker zitten, wil je wat drinken? Biertje , wijntje of fris? Zeg het maar?
Ik lust wel een biertje zeg ik. Mooi antwoord ze , ik ook!
Kijk haar na als ze naar de keuken loopt, haar stevige billen goed zichtbaar onder het korte jurkje. Ze komt terug met 2 flesje Heineken en een flesje water, ze geeft mij een biertje en zet het flesje water op tafel.
Arie eet ook mee legt ze uit! Ik heb Thai besteld want in zag op je website dat je kok bent dus ga niet voor je koken!
Arie helpt mij in de winkel en met de boekhouding, het is een wat introverte jongen die ik probeer te helpen met zijn houding. Ik ken hem van bijeenkomsten over dat soort dingen waar ik jongeren help met allerlei issues. Daar ken ik Lorena ook van… wist je dat?
Ik antwoord dat ik dat niet wist maar dat Lorena wel het een en ander verteld had over problemen die ze heeft en had.
Arie komt naar boven met een tas eten, zet het op tafel en gaat in de verste hoek van de bank zitten . Ik probeer een gesprek te openen met hem maar hij antwoord alleen in hele korte zinnen.
Louise pakt het eten uit en kletst wel aan 1 stuk. Ik begrijp dat ze veel doet buiten haar winkel , vrijwilligerswerk in diverse soorten en daar verteld ze leuke dingen over. Zo zitten we lekker te eten en is het op eens half 9. Ik moet gaan anders sta ik helemaal achter aan straks zeg ik!
Kom je na afloop nog even langs vraagt ze? Dan kunnen we ergens wat drinken , of gewoon hier ?
Ik zeg : ik heb vakantie dus geen probleem ! Ik app wel als ik onderweg ben!
Wandelend naar Paradiso ben ik in gedachte over Louise, bijzondere vrouw waar Lorena en ik een heerlijk triootje mee hadden. Blijkbaar wil ze me nu alleen aan vandaag te merken. Normaal gesproken zou het mijn type niet zijn zeker gezien de shemale drift die ik de afgelopen tijd heb maar terug denkend aan het triootje weet ik dat ik opgewonden kan worden van een echte Hollandse vrouw, dikke tieten en een stevige kont. Ik bedenk me “ik zie wel wat er gebeurd”
Het concert van de band duurt lang en is uitstekend, , goeie sfeer en leuke mensen als de lichten in de zaal aan gaan bedenk ik me dat ik nog naar huis moet rijden straks en toch wel een pilsje of 6 op heb… ik neem me voor bij Louise aan het water te gaan. Ik stuur haar een appje en loop richting haar huis.
Als ik er bijna ben krijg ik een appje terug: Arie is nog in de winkel bezig , klop maar op de deur dan laat hij je binnen.
Dat doe ik en als ik 2 minuten later voor de deur sta, er brand een klein lampje in de winkel boven de kassa tafel. Even later word de deur van slot geklikt en gaat gelijk open. Arie staat achter de deur en wenkt dat ik binnen kan komen , hij vraagt heeft u een fijne avond gehad? Op zijn introverte toon… Ik zeg zeker Arie maar geen u alstublieft zo oud ben ik niet! Wat ben je nog aan het doen?
Iets met invoeren van nieuwe prijzen ontcijfer ik uit zijn gemummel…
Ik loop de trap op de woonkamer in en zie Louise op de bank zitten, jurkje heeft plaats gemaakt voor een iets wat het midden houdt tussen een jogging pak en pyjama.. ze vraagt of ik wat drinken wil.
Ik zeg doe maar iets zonder alcohol want ik moet nog rijden straks.. ze glimlacht alleen en loopt de keuken in . Ik hoor een hoop geluid , ijsblokjes, flessen en geroer.
Dan komt ze terug met 2 glazen , gevuld met een kleurige drank, ijsklontjes en blaadjes mint, proost zegt ze.
Ik neem een klein slokje en zeg gelijk; dit is niet alcohol vrij maar wel lekker!
Mijn persoonlijke mix : Lovin”Louise…. Zit wel wat alcohol in dus blijf je slapen?
Ik antwoord met , ach waarom ook niet en neem nog een slokje.
Ze komt vlak naast me zitten en laat zich tegen me aanvallen en zegt ; fijn!
Terwijl ze tegen me aan ligt en we de cocktail rustig drinken praten we over van alles , ook over ons triootje met Lorena en hoe zij er tegen aan keek na doen.
Plotseling hoor ik gestommel op de trap en zie ik het verlegen gezicht van Arie naar boven komen . Hij zegt tegen Louise dat hij klaar is en gaat slapen, en loopt gelijk door en ik hoor een deur dicht slaan.
Louise legt uit dat hij voorlopig bij haar logeert omdat het thuis uit de hand is gelopen met z’n ouders.ze verteld er het 1 en ander over en gaapt er zachtjes bij.
Ik drink mijn glas op en zeg: volgens mij ben jij ook moe, lekker gaan slapen maar??
We gaan naar de slaapkamer en ik kleed me helemaal uit en ga onder de dekens liggen , Loise doet het zelfde en kruipt tegen me aan en zegt fijn dat je er bent.
Ze legt haar hoofd op mijn schouder en valt gelijk in slaap. Ik glimlach in me zelf en denk dit had ik anders verwacht… ik draai m’n hoofd om en doe ook mijn ogen dicht…
Voor mijn gevoel maar een uurtje later word ik wakker van een hand op mijn buik die me zachtjes streelt. Ik kijk naast me en zie dat Louise wakker is en mijn onderbuik streelt richting mijn kruis..
Nu al wakker ? vraag ik. Ze kijkt me aan maar zegt niets. Haar hand gaat naar mijn pik , die pakt ze beet en ik voel em gelijk groeien. Was niet de bedoeling om in slaap te vallen, dit was meer het plan zegt ze. Langzaam trekt ze aan mijn harder wordende lul. Ze gaat er met haar mond naar toe , verplaatst haar hand naar mijn ballen en neemt mijn eikel tussen haar lippen.
ik blijf lekker op mijn rug liggen en geniet van haar mond op mijn eikel, ik kan wel met met mijn rechterhand haar stevige borst beet pakken en knijp er in terwijl ze mijn pik harder pijpt. Super , ze heeft mijn pik nu helemaal in haar keel en ik voel het puntje van haar tong even richting mijn ballen komen als ze los laat en diep adem haalt, dan duwt ze mijn hand weg en draait zich om en gooit haar benen over mijn hoofd en laat haar kutje op mijn hoofd zakken en pakt mijn pik weer beet en pijpt me in 69 stand . Ik zie haar schaamlippen boven mijn hoofd en steek mijn tong uit gelijk richting haar klitje. met mijn handen boven mijn hoofd pak ik haar billen en duw dan haar klit richting mijn mond. Ik sabbel er gelijk hard aan en voel de reactie in haar manier van pijpen , ze zuigt en kreunt tegelijkertijd.
Ik duw haar kut nog harder op mijn gezicht en lik en bijt zachtjes in haar klitje, waarop ze mijn pik uit haar mond haalt, kreunt en zegt ga door daar mee! Ze kneed mijn ballen en duwt haar schaamsteek nog wat steviger op mijn gezicht, ik heb mijn handen op haar billen en met 1 vinger masseer ik haar sterretje, waardoor ze haar billen weer de ander kant op drukt richting mijn vinger, die haal ik langs haar schaamlippen om em wat vochtiger te maken en duw em in haar kont gaatje terwijl ik nu wat harder bijt en sabbel op haar klitje.
Ooh ja, ga door zo roept ze terwijl ze in mijn ballen knijpt. Ik duw de vinger nog wat dieper in haar kont en lik van haar schaamlippen naar haar klitje en zuig er hard op, de reactie is meer gekreun en een schreeuw, ik ga daar van komen schreeuwt ze.
Dat vind ik iets te snel gaan dus ik stop en duw haar subtiel op haar zij, ik draai me om en en pak haar borsten vast en lik zachtjes aan haar tepel, voor ik daar ook zachtjes in bijt, loslaat en haar mond vind , een eindeloze tongzoen is het gevolg waarin we allebei even op adem komen. Ik kneed haar borsten en bedenk me dat ze groot en stevig zijn en natuurlijk. Ik beëindig de tongzoen en zak met mijn hoofd weer naar een tepel. Daar zuig ik zachtjes aan en zak langzaam naar haar buik, een heerlijk echt Rubens figuur heeft ze , veel om van te genieten, helemaal echt. Ik zak af met mijn hoofd richting haar kruis, heerlijk glad geschoren is ze. Ik lik haar zachtjes tussen haar lippen, en proef haar geile natheid ,ze spreidt haar benen verder om me er goed bij te laten en ik voel een hand in mijn haren. Ik lik zacht en plagerig haar lippen en laat 1 vinger in haar kutje verdwijnen. Die word ontvangen met een kreun en de druk van haar hand op mijn hoofd neemt toe. Als ik haar hard geworden klitje in mijn mond neem kijk ik omhoog en zie dat ze duim en wijsvinger van haar andere hand op haar tepel heeft zitten , elke keer als ik harder zuig knijpt ze er stevig in. Ik voer het tempo op , met een tweede vinger neuk ik haar kutje en mijn duim kan precies op haar sterretje. Daar kreunt ze nog harder van en ik proef dat ze steeds natter word. Haar ademhaling is heel onregelmatig en na een paar minuten roept ze : aaah ga nog door ! Ik kom! Dat is het teken om mijn duim in haar anus te duwen en voluit te zuigen op haar klit. Dat heeft resultaat want ze kreunt : jaaa ik kommm, al haar spieren verkrampen en een golf kutgeil stroomt naar buiten ik lik door en slik door. Haal nu mijn hand bij haar kruis weg en pak daar mee haar andere tepel, als ze met haar mond naar mijn hand komt om die af te likken.
Jezus kraamt ze uit, dat was echt heftig en lekker.
Ik kruip naar haar toe: krijg een tongzoen en vind daarna haar nek en oorlel, en fluister in haar oor: wat kun jij lekker klaarkomen zeg!
Even liggen we in elkaars armen op adem te komen , dan zakt ze wat naar beneden en begint met haar mond mijn lijf te verkennen, beginnend bij mijn tepels, ze bijt er zachtjes in en haar hand ligt al op mijn kruis, mijn erecties is even wat afgezakt en ze begint mijn ballen te masseren , dan wat meer naar beneden een massage tussen mijn ballen en anus , daar reageert mijn pik op door weer wat harder te worden, nog altijd is haar mond op mijn tepel, zachtjes bijten gaat over in wat harder, dan zuigt ze zich aan me vast en voel ik een vinger op mijn sterretje.. daar word ik geil van en mijn pik staat nu rechtovereind, ze zakt met haar hoofd naar beneden en neemt mijn eikel weer in haar mond. Haar vinger is naar haar eigen mond gegaan, ze kreunt als ze mijn geil proeft, ze spuugt wat op haar vingers en gelijk verdwijnt de hand weer richting mijn kont. Ik voel 2 vingers mijn kontje inglijden als ze tegelijkertijd mijn pik helemaal in haar keel neemt. Ik voel mijn eikel tegen haar huig komen en ze kokt even en ik voel mijn pik natter en harder worden. Haar vingers glijden in en uit mijn kont, ze maakt ze wat natter met haar keelslijm en neemt meteen mijn eikel weer in haar mond likt er tegelijkertijd omheen en ik voel dat ze 2 vingers dieper mijn kont in duwt.
Ze neukt me nu met 2 vingers, mijn pik diep in haar keel en haar andere hand knelt mijn ballen af, harder dan dit kan ik niet worden en ik kreun hard en kraam uit God wat is dit lekker!
Alsof ze daarop gewacht had stopt ze, en zegt rustig aan jij, ik wil lang van je genieten!
Ze staat op en pakt iets uit haar nachtkastje, ik lig op mijn rug en de kamer is donker dus kan niet zien wat het is. Dan voel ik haar handen bij mijn ballen en voel ik dat er iets omheen geschoven word: het knelt als ze het loslaat en dan weet ik het, een rubberen cockring zit onder mijn ballen, mijn pik groeit nog wat stijver van het gevoel dat mijn ballen knel zitten door de rubberen ring.
Ze staat nog steeds en ik hoor dat ze aan een lichtknopje draait, een zachte gloed licht aan de rand van het plafond geeft een schemerig en geil beeld op Louise’s grote borsten, haar tepels zijn hard en haar schaamlippen glimmen van natheid.
Ze heeft iets in haar hand, ik kijk maar kan het niet goed thuis brengen.
Jij houdt er van om genomen te worden toch? fluistert ze hees , dat ga ik doen.
Dan zie ik het, het zijn 2 dildo’s de een iets dikker dan de ander maar even lang , ongeveer 20 cm. Ze zitten aan elkaar vast met leren bandjes. Ze zet 1 been op het bed en neemt de dikste in haar mond, ze pijpt geil naar mij kijkend de dildo diep. Dan duwt ze hem tegen haar kutje en laat hem helemaal naar binnen glijden. De riempjes gespt ze als een onderbroek om haar benen, waardoor de andere dildo recht naar voren wijst, ze is opeens een vrouw met een lange pik. Daar hou ik wel van!
Ze pakt glijmiddel en smeert dat op de dildo en doet alsof ze het ding aftrekt.
Ik lig nog steeds op mijn rug naar haar te kijken en zie mijn pik met de ring stijf staan.
Als ze de dildo aftrekt duwt ze tegelijkertijd de andere dildo dieper haar kut in en met hese stemt vraagt ze: hoe wil je hem hebben ?
Ik kruip op mijn knieën met mijn hoofd naar de deur zodat ik op de daarop aangebrachte spiegel kan kijken hoe ze dat doet. Ze wacht geen moment en kruipt achter me en duwt de glibberige dildo tegen mijn ster, die staat al een beetje open door haar natte vingers van net. Ze duwt zachtjes door en wacht dan heel even. Ik zie in de spiegel dat het beeld haar ook opwind, haar tepels staan recht naar voren en haar blik is opgewonden. Ze duwt de dildo dieper mijn lontje in en neukt me heel langzaam. Het gevoel van de staaf in mijn komt is heerlijk en ik voel de ring strakker samenspannen om de stam van mijn pik en mijn ballen verder omhoog duwen.
Ze neukt me steeds harder en dan duwt ze de hele staaf in 1 keer in mijn kont en voel ik de leren riempjes tegen mijn billen . De dildo in haar kutje zit er daardoor ook helemaal in want ze kreunt hard en beweegt even niet. Ik kan heel even wennen aan de lange staaf als ze hard mijn komt begint te pompen , ik kreun hard van genot en zo duwt ze minuten lang heen en weer. Louise begint steeds harder te kreunen en : zegt steeds harder ik ga zo op je kontje komen ! Ooh God ik kom, en ze neukt me hard door! Ik kijk naar haar in de spiegel en zie dat ze zo gaat komen, dan zie ik de deur een stukje open gaan en het gezicht van Arie tussen het de opening door kijken.
Hij schrikt als hij ziet dat ik zijn kant op kijk en trekt zijn hoofd terug maar de deur blijft op een kier staan, ik kan Louise nog steeds bezig zien , ze heeft het niet gemerkt en schreeuwt : Aaaahhh ik kom!
haar spieren zijn ongecontroleerd en ze schudt hevig! Ze is weer zo hevig klaargekomen dat ze de dildo uit mijn kont laat glijden en zich achterover op het bed laat vallen. Ik kijk nog eens naar de deur en zie Arie weer gluren . Hij kijkt me nu recht aan en ik wenk dat ie moet komen, maar dan verdwijnt zijn gezicht weer.
Ik draai me om naar Louise, die uit ligt te hijgen. Ik haal de dildo uit haar kutje en lik zachtjes aan haar kut en de dildo!
Als ze een beetje is bijgekomen kijkt ze me geil aan en zegt: wat ga jij nu doen?
Ik spreid haar benen en kruip op haar , ik stop mijn harde staaf in 1 x in haar kutje, die is zo nat dat dat zonder moeite gaat. Ik laat mijn pik er een paar keer in en uitglijden wn duw en dan in 1 keer tegen haar sterretje aan. Ze kreunt en ik laat mijn pik wat dieper in haar gaatje glijden en duw mijn harde staaf dan helemaal naar binnen. Ze kreunt het uit als ik mijn ballen een paar keer hard tegen haar billen laat kletsen. Ik voel de rubberen ring nog steeds om de stam van mijn harde pik knijpen en neuk haar met lange halen . Louise schreeuwt het uit van genot en heeft haar tieten nu met beide handen vast en knijpt er stevig in , ik steun met 1 hand op het bed en wrijf met de binnen kant van mijn hand over haar klit. Ze steunt het nog harder uit en ik zie haar richting de deur kijken , terwijl ik door neuk kijk ik ook om en zie Arie nu in de deuropening staan, hij staat zich af te trekken terwijl hij kijkt hoe ik Louise anaal klaar lig te neuken! Als hij ziet dat ik hem zie doet hij een stap naar achter, maar gaat door met trekken aan zijn pik, die staat fier omhoog, niet al te groot en nogal bleek zoals hij zelf ook is.
Ik richt me weer op Louise, en wrijf harder over haar klit als ik sneller begin te neuken. Ik wordt er nog geiler nu ik weet dat we worden bekeken.
Dat idee lijkt Louise ook te hebben want als ik nog wat harder begin te duwen en mijn pik even uit haar kontje ontsnapt roept ze: ah ik ga weer komen!
Ik ram mijn pik weer diep in haar kontje en masseer haar klitje en dan komt ze voor de 3e keer!
De ring om mijn stam staat te strak en ook ik voel mijn orgasme komen en roep : ik ga je volspuiten! Ik voel Louise haar handen op mijn billen neer komen met een klets en ze duwt me nog dieper naar binnen als ik mijn sperma haar kontje in die Ik schreeuw het uit van verlossing terwijl ik eerst Louise aan kijk en dan over haar heen Arie in z’n ogen kijk. Louise wenkt naar hem en schromelijk stapt hij al trekkend aan zijn witte pik naast het bed bij Louise. Ik haal mijn nog steeds harde pik uit haar kontje en ga op mijn knieën naast Louise haar hoofd zitten. Die pakt mijn pik en likt hem schoon! Arie staat aan de andere kant van haar hoofd en ze pakt zijn ballen beet terwijl hij zelf blijft trekken en steeds harder begint te hijgen . Louise heeft inmiddels mijn pik weer in haar mond genomen en pijpt mijn nogal altijd harde pik.
Ik kijk gefascineerd naar Arie die op een rustig tempo aan z’n pik trekt terwijl zijn ballen gemasseerd en gekneed worden, zijn blik is op mijn pik en Louise’s mond gericht, hij kijkt vol verwondering naar hoe mijn pik word afgezogen. Ik zie iets in Arie wat ik nog niet helemaal begrijp, zijn houding en blik zijn nog steeds passief en introvert maar wel trekt hij geil aan z’n pik, geen haartje te bekennen op zijn schaam streek. En opeens zie ik het , Arie heeft iets vrouwelijks, geen borsten maar het is een meisje… dat idee wint me zo op dat ik mijn erectie weer groeit tot maximaal en het gezuig van Louise reageert daar weer op, ze stopt em weer helemaal in haar keel en zuigt hard. Ik roep 1 x dat ik weer ga komen en ik zie Arie harder aan z’n piemel trekken en precies terwijl ik Louise’s mond vol spuit komt hij ook klaar en spuit in mijn richting over op de borsten van Louise zijn zaad neer.
Louise laat zijn ballen los en masseert de mijne nog terwijl ze mijn pik helemaal leeg zuigt! Dan kijkt ze Arie’s kant op en smeert zijn zaad uit over haar grote borsten en zegt: hoe vond je het lieverd?
Arie kijkt verwonderd en zegt: fijn!
Dan draait hij zich om en loopt de kamer uit.
Louise draait zich om naar mij, ik ben er bij gaan liggen en lig uit te hijgen. Haar armen gaan over mijn borst en onder mijn armen. Ze streelt me en vraagt: wat vond je hiervan?
Ik kijk haar diep aan en zeg: jij was fantastisch, zei net al dat je heerlijk kan klaarkomen en dat deed je gewoon nog 2x over….
Dat is mede jou schuld antwoord ze liefelijk, en Arie die stond te kijken vond ik ook nogal geil… en jij?
Arie heeft iets bijzonders zeg ik, in een flash zag ik net een knap jong meisje in hem, raar hè?
Louise glimlacht en zegt: hij werkt bij me omdat hij altijd lingerie kwam kopen, toen ik eens doorvroeg of zijn vriendin er blij mee was begon hij te blozen.
Ik kende hem al van de meetings wat ik vertelde en dacht dat hij daarom bij mij dingen kwam kopen voor iemand maar het bleek voor hem zelf te zijn.
Hij is echter zo onzeker dat hij het alleen nog maar thuis aantrok tot zijn vader hem betrapte…
Daarom is hij nu een poosje bij mij en ik probeer hem zekerder te maken maar dat valt niet mee met zijn persoonlijkheid en deze grote stad!
Komende week neem ik hem een paar dagen mee naar Valkenburg in Limburg in een huisje en hoop ik dat hem als Anna mee de straat op kan krijgen om leuke dingen te doen.
Ik lach en zeg: dus je maakt een nieuw project van hem, en helpt hem … leuk hoor!
Tis maar net vanaf welke kant je kijkt zegt ze… ik wil hem helpen en zelf plezier maken! Wil je mee naar Limburg? Heb een 6 persoonsgegevens gehuurd en zoals ik Arie naar jou zog kijken denk ik dat Anna jou wel leuk gaat vinden…

Dit aanbod kan ik niet weigeren denk ik…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Smaval

Ik schrijf over dingen , waar gebeurd aangedikt en helemaal verzonnen

Tips, vragen of iets anders? Smaval@tutanota.com

Dit verhaal is 5834 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Project van Louis’s uit de lingerieshop (1)”

Plaats een reactie