BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

HR Manager 2 van 2

Na hun vrijpartij in de taxi waren alle remmen los. In de lift hadden ze gezoend, Laura had zijn spijkerharde lul door zijn pantalon gevoeld en gestreeld. Tom had het decolleté van haar jurk opzij getrokken en haar borsten gegrepen en zachtjes in haar tepels gebeten. “PING achtste verdieping” klonk uit de speaker. Tom pakte zijn kamerkaart. “Wil je een nachtkusje?” Vroeg ze schalks. Hij duwde Laura zijn kamer binnen toen de deur op een kier stond. Hij pakte haar van achteren beet en kuste haar nek, met een hand tussen haar benen en de andere trok haar borsten weer uit haar jurkje. “Godver wat ben je lekker!” kreunde hij. Laura’s hand ging tussen hun in en ze deed een poging de riem van zijn broek los te maken. Tom duwde haar richting het balkon. Schuifdeur open en daar duwde hij Laura tegen de ruit van de kamer. Hij stond tussen haar benen en kuste haar mond. “Ik wil je zien… Ik wil je naaien en iedereen mag het weten.” Kreunde hij terwijl hij knielde. Binnen enkele ogenblikken streelde zijn tong haar gladgeschoren spleet die steeds natter werd. Laura kreunde zijn naam terwijl haar lichaam kronkelde van genot bij elke beweging van zijn tong. Ze duwde hem weg. “Ga liggen!” beet ze hem toe.

Voordat hij ging liggen trok hij zijn pantalon en shirt uit en ging op het koele beton liggen. Laura klom over hem heen. Ze duwde haar spleet op zijn mond en nam zijn geslacht in haar hand. Ze kreunde zacht terwijl ze zijn eikel likte en zijn tong haar clitje teasde. “Toe dan.. ik wil meer dan alleen je tong.” Kreunde ze. Tom ging er voor. Hij besloot Laura te testen. Hij likte drie vingers. Even kwam ze omhoog. In een snelle beweging stootte hij twee vingers in haar schede en zijn ringvinger in haar sterretje. Ze piepte, ze kreunde, ze kronkelde. “Ga door… lik en sabbel mijn kut!” Iedereen die ergens op een balkon in de buurt stond moest het gehoord hebben! “Die vinger in mijn ster is lekker.” Weer moet dit overal te horen zijn geweest. Ze pijpte Tom voortvarend. Voordat hij kwam duwde hij haar weg. “Ik wil je binnen alles geven, hier is het te koud.” Ze knikte begripvol en sleurde hem aan zijn stijve pik mee de suite in. Haar jurkje fladderde nog rond haar heupen en buik. Ze ging op de brede rugleuning van de bank zitten. “Neuken! NU!” klonk haar stem streng. Dat liet Tom zich geen twee keer zeggen. Hij pakte haar bovenbenen en spreidde deze. Met één harde diep stoot schoot hij maximaal in de HR dame. Zijn ene hand op haar schouder, zijn andere hand op haar harde koop jopen en rucksichtloos ramde hij zijn geslacht telkens maximaal die in haar. Ze maakte lawaai, krijste telkens als zijn eikel haar baarmoeder raakte, of waren het zijn kloten die haar ster toucheerden? Het kon hem geen reet schelen. Hij wilde klaarkomen en zij wilde aandacht en hard ook. “Knijp in mijn tieten… trek aan mijn tepels. Toe dan… die pijn is zalig!” Hij gehoorzaamde en tilde haar borsten bijna op aan haar tepels. Telkens als hij kneep trok haar schede samen om zijn stotende geslacht. Plots begon Laura te schudden en te komen. Nog een paar stoten later kwam ook Tom klaar. Hij trok terug en spoot zijn zaad over haar borsten en haar gezicht. Luid kirrend en kreunend ontving ze zijn zaad. Ze keek wat beduusd toen ze ook zijn zaad op haar jurkje zag.

Tom kleedde haar helemaal uit, eindelijk wilde hij haar helemaal naakt zien. Hij belde roomservice voor wat te snacken en te drinken en hij gaf jaar jurkje mee voor de drycleaner.

Met een late snack en champagne zaten ze samen op de sofa voor het raam. Ze keuvelden wat over hun vrijpartij. Ze knuffelden en Laura vertelde dat ze hield van een harde hand en ruigere seks. Hij keek haar aan. “Dat kan ik ook… Nu wil ik dat je mij pik weer stijf maakt. Met je mond!” Laura grinnikte en ze begon Toms geslacht te strelen en te pijpen. Hij genoot van haar heerlijke lijf en haar lippen om zijn pik. Plots keek ze hem aan. “Ik wil dat je me neukt. Niet zoals daarnet maar in mijn kontje.” Hij keek haar aan. “Dat is voor straks…” zei hij gedecideerd. Laura speelde met zijn harde pik en genoot van zijn spelende handen. En kneepje hier, een zachte pets op haar billen. Ze kreunde, Tom duwde haar op de bank en ging achter haar liggen, zijn rechterhand ging op en neer over haar lichaam hij kneep ruwer dan eerste in haar borsten. Ze kreunde. “Toe maar. Neem me, ruig en hard.” Hij liet haar wachten. Zijn harde pik lag tussen haar billen en lekte voorvocht. Met zijn ene voet duwde hij haar benen uit elkaar en liet zijn hand tussen haar benen glijden. “Jaa… drievingers, naam mijn kut met drie vingers.” Ze smeekte hem om seks.

Tom legde Laura voor hem klaar, met haar rug tegen zijn borst gedrukt. Laura deed haar benen verder uit elkaar, toen Tom zijn harde lid naar binnen liet glijden en haar heupen in één beweging vastpakte. “Mmmmm” kreunde Laura, terwijl ze haar heupen naar achteren duwde terwijl Tom in en uit begon te stoten. Toms handen knepen afwisselend in Laura’s tepels en hij pakte lichtjes haar nek vast en hij bleef naar binnen en naar buiten glijden, dieper met elke duw. Na enige tijd sleurde Tom Laura’s benen omhoog en trok haar in doggy-positie terwijl ze haar gezicht in een kussen begroef, kont omhoog in de lucht.

Zonder waarschuwing gleed Tom van achteren naar binnen en sloeg daarbij op haar kont terwijl Laura smeekte “geef het me ruiger”. Hij legde zijn vlak hand op haar kont. “Hier?” Via de grote ruit bij het balkon zag ze wat ze deden. Het ontging haar wat hij gevraagd had totdat, PETS. Zijn vlakke hand hard op haar bil lande. “Jij bent gemeen.” Kreunde ze. Hij ging stug door met stoten en af en toe een klap. Laura’s gekreun vulde de kamer terwijl ze hem smeekte om klaar te komen.
Hij trok terug en bukte voorover. Hij likte haar sterretje en duwde voorzichtig zijn middelvinger in haar kont, gevolgd door zijn wijsvinger. Ze ontspande luid kreunend. De rode hand afdruk op haar kont stak af bij haar tadeloze blanke huid. Hij nam zijn pik en duwde haar iets omlaag. Zijn eikel perste hij tegen haar sterretje. “Ja. Jaaa.. neem me daar.” Voorzichtig duwde hij door. Ze was strak en gespannen. Iets terug, wat extra speeksel er op en weer zachtjes heen en weer. Ze keek hem aan in de ruit. “Ga je mijn kontje vol spuiten?” Tom gaf geen antwoord maar begon zachtjes zijn pik in en uit haar te stoten. Met zijn linkerhand hield hij haar been vast terwijl zijn rechterhand in haar blonde haren klauwde en er zachtjes aan trok. Ze kreunde luider dan voor heen. Met zijn linkerhand gaf hij haar een klap op haar billen. Ze siste. “Toe dan… Geef mij jouw zaad.” Hij liet zijn geslacht het werk doen. Hoe neukte haar kontje hard en diep, afgewisseld met af een toe een klap voor haar billen en een ruwe greep naar haar borsten.

Met een paar laatste krachtige stoten vulde Tom haar kontje met slierten sperma, waarmee hij ook Laura over de rand duwde terwijl haar lichaam beefde van opwinding. Het zweet stroomde langs hen heen, ze waren tevreden… Voor nu. Toen zijn geslacht uit haar kontje gleed golfde een grote lading zaad naar buiten en drupte op de kunstleren bank. De twee lagen daar, uitgeteld na te genieten van een onverwacht geile avond. Na een lange pauze gingen ze douchen en stapten samen in bed.

Toen Tom voldaan naast de HR manager lag wist hij het zeker. HR stond voor hard en ruig!

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 9029 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie