BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Nachttrein naar Milaan

Ik was 27 jaar toen ik voor mijn werk een afspraak in Milaan had. Van een collega had ik begrepen dat de nachttrein prima was en zo vertrok ik op een dinsdagmiddag naar Milaan. Als ik mijn coupe binnenkom zit er nog niemand in de coupe en dat maakt dat ik al snel geconcentreerd in een boek zit te lezen. En net op het moment dat ik denk dat ik de coupe de hele reis voor mezelf hebt, schuift de deur open. Een zakelijk geklede slanke dame van begin vijftig komt binnen stappen en zegt vriendelijk goedemiddag. Als ze wat stoeit met haar koffer vraag ik of ik haar kan helpen. De dame glimlacht vriendelijk en terwijl ze een hand op mijn blote bovenarm legt geeft ze toe dat de koffer te zwaar is om in het bagagerek te leggen. Nadat we samen de koffer in het rek gelegd hebben gaat ze schuin tegenover mij zitten en rommelt wat in haar laptoptas en maakt meer lawaai waardoor ik me niet kan concentreren in mijn boek. Haar jurkje knispert, haar parfum is sterk en ze gaat wel drie keer verzitten voor ze haar draai heeft gevonden. Als ik verstoord naar haar op kijk slaat de dame net haar ene been over het andere. In een korte flits zie ik de bovenrand van haar luxe hold-ups en een stukje ontbloot bovenbeen. En hoewel ik mijn ogen alweer op mijn boek wil richten wordt ik toch steeds met mijn ogen weer richting haar lange slanke benen getrokken. Ik vond haar een hele aantrekkelijke vrouw voor haar leeftijd. Mijn bisexuele gevoelens speelden gelijk op.

Zou ze me zien gluren, weten wat er in mijn hoofd rond gaat. Op de een of andere manier kan ik mijn ogen niet van haar af houden en het lijkt er sterk op dat ze dit doorheeft. Op haar gezicht verschijnt een ondeugende glimlach. Of is het verbeelding? Zonder oogcontact met mij te maken speelt ze wat met haar haren en stift ze haar lippen in een klein spiegeltje. Ik weet niet wat ik er van moet denken, maar ik neem niks meer op uit mijn boek dat voor de vorm nog in mijn schoot licht. Ze gaat rechtop zitten, waardoor haar borsten spanning op haar blouse zetten en weer verzet ze zich even op de bank waardoor haar jurkje wat opkruipt en ik nu langer de bovenste stof van haar hold-up kan zien. Even maken we oogcontact.

“Vindt jij treinreizen ook zo vreselijk?”, vraagt zij. Ik zie eigenlijk alleen haar volle felrood gestifte lippen bewegen. En vraag haar wat ze tegen mij zei. “Of je treinreizen ook zo vreselijk vindt?” Beleefd antwoord ik dat ik het wel mee vind vallen maar ook wel leukere dingen weet. “Nou, ik ben toch blij dat deze nachttrein ook slaapcoupés heeft, ik heb die bewust geboekt”, antwoord ze. “Heb jij een bed vannacht?” Ik voel dat ik moet blozen en weet niet goed wat ik met haar vraag moet. Nodigt ze mij nu uit of is het gewoon interesse? Een beetje verlegen geef ik aan dat ik ook een bed heb en na een glimlach probeer ik toch weer verder te lezen. Maar ik ben er met mijn gedachten niet meer bij. Hoe ik mijn best ook doe, telkens zie ik haar benen, lippen en borsten voor me. In gedachten probeer ik haar zelfs naakt voor te stellen en voel hoe een geile kriebel van mijn buik naar mijn poesje trekt. Onbewust schuif ik met mijn billen wat over de bank. Ik word geil!

Als we tien minuten onderweg zijn staat de dame op en komt naast me zitten. “Wat lees je eigenlijk?” Ik ruikt haar parfum, voel de warmte van haar lichaam en ik verschuif ongemakkelijk over de fluwelen bank. “Weet je, de reis gaat sneller met gezelschap” en terwijl ze haar lange slanke benen weer over elkaar slaat, raakt ze met haar voeten mijn blote onderbeen. Direct slaan mijn ogen weer neer op haar benen en ik kan ze er niet vanaf houden. De dame ziet het en met haar hand schuift ze heel subtiel de zoom van haar jurkje iets omhoog en buigt zich licht naar mij toe. “Vindt je het mooi, zulke kousen?” De lichte kriebels in mijn kut maken plaats voor een kloppend gevoel en ik merk dat ik een droge mond krijg. “Draag je zelf ook wel eens zulke kousen?” gaat de dame verder. En terwijl ze naast me zit zie ik dat ze haar benen wat uit elkaar plaatst waardoor ik haar slipje met open kruis kan zien. Ze laat haar tong langs haar lippen glijden als ze opstaat en met enigszins gespreide beenstand, voor me gaat staan. Brutaal kijkt ze hem recht in de ogen, laat haar handen langs haar heupen glijden en trekt heel langzaam haar jurkje omhoog, tot het strak om haar billen zit. Ik kan me niet langer bedwingen en streel even met mijn hand langs haar been, over haar kousen en de binnenkant van haar blote dijbeen. Ze voelt warm, zacht. Ze heeft zulke zachte warme benen… Ik voel hoe mijn poesje zeiknat begint te worden. Verlegen blijf ik oogcontact met haar vermijden.

Op haar hoge hakken staat de dame niet stabiel, de cadans van de trein doet haar wankelen. Ze zoekt haar evenwicht door haar hand op mijn schouders te leggen. Die geur van haar hand, de gladheid van haar kousen in combinatie met de brutaliteit van deze dame maken me gretig en gewillig. De dame glimlacht, wankelt weer en laat zich achterover vallen in de donkergroene fluwelen bank achter haar. Ze zit nu recht tegenover mij. “Mag ik je zien?” Vraag ik stuntelig. De dame is verrast, maar spreidt langzaam haar benen en laat haar handen langs de binnenkant van haar dijen glijden. “Kunt je het zo goed zien?”, vraagt de dame schalks? Ik wil haar! “Je poes!” zeg ik enigszins dominant. Tegelijk buig ik voorover en trek haar kanten slipje aan de kant. Ik zie haar vrij grote dikke kaal geschoren schaamlippen glinsteren onder bosje schaamhaar. Dan kniel ik tussen haar benen. “Ik wil nog veel meer zien!” De dame leunt zijdelings over de bank, zet daar een been op en laat haar ander op de vloer rusten. De dame streelt langzaam de binnenkant van haar benen, omhoog langs haar kousen tot aan haar zwarte kruisloze broekje. Terwijl ze me recht in de ogen kijkt, glipt haar roodgelakte nagel over de rand van het zwarte kant. Met haar andere hand wrijft ze over gezwollen schaamlippen. Haar lippen openen zich als een mooie bloem, ze bijt op haar onderlip en tegelijk lekt haar witte kutgeil via haar perineum naar haar kontgaatje. Ik zie hoe ze een vinger in kutje laat bewegen. Een intens verlangen trekt door mij heen. Ik wil ook met mijn poesje spelen!

Het landschap trekt in slow motion langs het raam, en ik realiseer me dat andere reizigers ons zo kunnen zien. Snel doe ik de gordijntjes van de coupé aan de raam- en deur zijde nu dicht en sluit de deur af. Het schemert al buiten en in het licht van een coupélampje zie ik de dame kreunend met zichzelf spelen. De dame tilt haar billen op en gooit haar minuscule slipje in mijn richting. Ik kan het net vangen en hou het verfrommelde slipje voor mijn neus en haal diep adem, het ruikt ziltig en geil. Ik zie haar roze bloem, waarin ze zichzelf met twee vingers neukt en wil haar proeven. Als ik bij haar kniel, streel ik haar buik en borsten en steekt de dame eerst haar wijsvinger en dan haar middelvinger in mijn mond. “Zuig maar, lik maar schat!”. Ik kan een kreuntje niet onderdrukken als ik haar kutgeil over mijn tong proef. Ik maak haar vingers nat en glinsterend. Ze kijkt me tevreden aan, terwijl ze haar hand weer naar beneden brengt. Ze trekt één been op, naast haar en haar roze bloem opent zich nu helemaal voor mij. Haar vingers glijden door het midden van haar schede en ze houdt haar lippen wagenwijd open. Mijn hand vindt haar clitoris, die donkerroze en enigszins gezwollen alle aandacht op lijkt te eisen. Ik streel haar klit zoals ik dat zelf het fijnste vind, met een ronddraaiende bewegingen in een afwisselend tempo en druk. Door er af en toe wat op te spugen houd ik het lekker nat.

Ik merk dat mijn hele lijf schreeuwt om vingers en een tong. Met mijn vrije hand ontdoe ik mij van mijn jeans jurkje en laat haar even alleen haar gang gaan. Volledig naakt kniel ik naast haar op de bank en show haar mijn fris geschoren kale meisjespoes. Vrij, eindelijk! Een kousenvoet reikt tussen mijn benen en haar gladde tenen strelen door mijn schaamlipjes, draaien over mijn klit en duwen zachtjes tegen mijn kontgaatje. De dame weet precies de plekje te vinden terwijl ik geil mijn borsten kneed en in mijn tepels knijp. De geile kriebels gieren door mijn lijf en hijgend zit ik naast haar. De dame zit met een glinsterende vrouwenkut naast mij, ademt steeds luider en vordert in haar spel; haar vingers gaan steeds vaker en diep naar binnen, draaien steeds sneller over haar duidelijk zichtbare klit. Ik doe ondertussen nagenoeg hetzelfde. Drie vingers gaan op en neer in mijn kut en met mijn andere hand wrijf ik over mijn gevoelige klitje. De dame kijkt me geil aan, ik zie haar pupillen groter worden, voel haar opwinding over me heen dalen. Dit is zo spannend en nieuw… ik wil haar beffen!

Ik stop met mezelf en kniel tussen haar benen en direct sluit ik mijn lippen over haar volwassen kut. Mijn tong wurmel ik naar binnen en ieder gevoelig plekje dat ik zelf kan verken ik er mee. “Jaaa, dat is mijn meisje, jij moet mij proeven”, zegt ze met een zware stem. Ze duwt mijn hoofd stevig tussen haar benen en laat haar bekken heen en weer schuiven door mijn mond. “Likken jij!” Met mijn tong proef ik het vocht dat uit haar komt. Het mengt zich met mijn speeksel en dat zorg ervoor dat het langs mijn gezicht lekt. Haar adem wordt steeds onregelmatiger en doordat ik mezelf ook vinger kan ik mijn eigen opwinding ook niet bedwingen. De dame trekt mij over haar heen en laat me over haar gezicht knielen. Langzaam, laat ik mijn natte flamoes over haar heen zakken. Met haar handen houdt zij mijn volle ronde billen vast en drukt me zo op haar gezicht. En om mijzelf kracht bij te zetten geef trek ik haar schaamlippen uit elkaar, spuug in haar kut en druk al mijn vinger zover mogelijk naar binnen. Ik voel haar kut, zo nat en zacht van binnen, knijpen en mijn hand naar binnen zuigen. Instinctief weet ik dat haar orgasme nadert. Ondertussen voel ik hoe de dame mijn poesje vingert en mijn aarsje likt. Het puntje van haar tong drukt ze naar binnen en als ze daarna ook nog een vinger mee drukt kom ik spontaan klaar. Zij beantwoordt dit met een pets op mijn billen. Als ik mijn hand langzaam dieper in haar duw en haar klit begin te zuigen duurt het niet lang en voel hoe ze haast spastisch onder mij ligt klaar te komen.

We kussen hierna wild, ze laat haar mond en tong over mijn gezicht dwalen, dat nog nat is van haar vocht. Die avond knuffelen we door en vallen ieder in ons eigen bed in slaap. De volgende ochtend voelt als een domper wanneer ze me haast zakelijk een fijne dag wenst en de coupe verlaat. Chagrijnig reis ik die dag door naar ons kantoor in Milaan om te constateren dat de dame niets en niemand minder is dan onze nieuwe Europese CEO. In de volle zaal merkt ze mij niet op en als ze aangeeft dat haar standplaats hetzelfde is als die van mij dan weet ik niet zeker wat te doen. Natuurlijk hebben we elkaar niet tot die wilde avond gedwongen, maar hoe ga je daar op je werk mee om. Zou ze vaker willen? Allerlei vragen doemen op. Hoe ga ik hier mee om en… hoe zou zij er mee omgaan?

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Pisces1984

Welkom op mijn profiel.

Thirty eight years I had reservations of becoming a hotwife. What a waste of time!

Van nature een geile slet, maar dit altijd verdrongen omdat een meisje geen slet hoort te zijn. Nu 38 jaar en spijt van de jaren dat ik niet naar mijn innerlijke slet luisterde. Opgesloten in een bekrompen relatie dat nog steeds. Maar op internet de vrijheid gevonden om te vinden wat ik zo graag wil. In het middelpunt staan tijdens een date met een groepje heerlijke sexy mannen, een biseks ervaring met een klassieke oudere dame of die dominante oudere daddy die mij gaat beteugelen.

The devil made me do it!
xxx
Anne

Dit verhaal is 13633 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Nachttrein naar Milaan”

  1. Wat een geil verhaal, en wat een leuk open einde! Ik ben benieuwd naar de avonturen die deze dames nog gaan beleven… op kantoor, op zakenreis, met anderen…

    Zo lekker als je schrijft heb ik er geen twijfels over dat het volgende avontuur weer voor een keiharde erectie gaat zorgen bij mij!

Plaats een reactie