BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Nieuwe collega in het team

Buiten mijn dochter en haar vriendin heb ik ook nog een ander leven, een leven van werk en andere vrouwen.

Ik werk als effectenhandelaar voor een verzekerings bedrijf, waarom? Ik vind cijfers leuk en data analyseren, iedereen zijn hobby en die van mij is rekenen en analyseren en handelen.
Werk in een klein team van 7 man waar ik leiding en sturing aan geef, leuke lui allemaal en vanaf vorige week werkt er een nieuw dame in mijn team, Myrthe.
Myrthe omschreef ik eerst aan mijn meiden thuis als een kakwijf dat met papa zijn centjes een opleiding had gevolgd en nu moest gaan werken, was niet fair van mij want ik had nog geen woord gewisseld sinds dat ze in mijn team zat en dat was echt mijn schuld, maar vandaag zou ik haar even spreken en welkom heten, nogmaals schandalig dat dat een week moest duren maar soms lopen dingen net even anders.

10;15 stipt klopte ze op mijn deur, uiteraard heten ik haar welkom en bood haar een koffie aan, ik ben van het observeren en ik had al een mening maar zoals zovaak ook deze keer had ik het mis.
Myrthe 1.70 misschien paar cm langer, donker blond haar vandaag in een hoge staart, wel echt een goed figuur, dat had ik al wel waargenomen en zeker een paar billen waar je als vent serieus blij van wordt.
Zover de buitenkant maar daar was ze niet voor, zij was mijn nieuwste aanwinst in het team en ik wou haar wat beter leren kennen, stelde haar veel vragen en dat papa centjes had ik al fout, Myrthe had klaarblijkelijk haar hele studie in de kroeg bij elkaar gewerkt en dat gaf me al een beter gevoel, over ouders was ze namelijk vrij kortaf haar hele familie had ze niet zulke warme banden mee. Ze was al vrij jong zelfstandig. Mannen, geen tijd voor gehad , huh “geen tijd? Nog geen lover in jou leven?” Vroeg ik haar.
Ze had wel eens een vriend gehad maar niks serieus, en dus heeft ze hem eruit gezet. Pittig ding dacht ik en langzaam draaide mijn Myrthe inschatting naar de positieve kant. Hebben wederzijdse wensen uitgesproken en verwachtingen gedeeld en ik heb haar gekoppeld aan 1 van me beste mensen en top broker van de vloer.

Elke dag dat ik binnenkwam ging ik toch even bij haar checken, doe ik meestal maar stiekem bij haar net even meer..even een blik op die lekkere kont en als ze haar haar los had Poe dan zag ze er echt best lekker uit. Blouses op maat keurig pantalon of rokje en soms een jurk, het stond haar allemaal geweldig. Binnen 8 dagen liet Hans haar begeleider er al los en kreeg ze haar eerste portefeuille, bravo Myrthe.
We kletsen best vaak samen en ze raakte ook wat geïnteresseerd in mijn carrière en leven buiten het kantoor en zo wisselde we verhalen en gebeurtenissen uit, duurde even maar toen met een u bak of een jij bocht vroeg om mijn tel nummer, of ze dat mocht hebben ivm vragen die ze had , ik dacht enkel. Prima stap 1 is er.
Dagen gingen voorbij en ik keek nog steeds, fantaseerde erop los en in mijn hoofd zat ze al naakt op mijn tafel, smekend om geneukt te worden, in werkelijkheid speelde ze een spel volgens mij, ik weet niet welke zintuigen vrouwen bezitten maar haar haar was nu fulltime los, de blouses zaten nog meer gegoten en met hakken eronder, man man man.
Maar verder geen toespelingen of iets in die trend, hadden er al meegevraagd voor borreltje maar ze had andere plannen, etentje idem, andere plannen en dat was jammer, maar helaas.

Tot een donderdag avond, ik was thuis die meiden waren een film aan het kijken en beetje aan het vozen op de bank en ik hoorde een whatsapp, Myrthe, open hem en er stond “Hoi” ik keek en dacht oke, hoi…stuur hoi terug en wacht, appen was niet haar ding denk want “is aan het typen” …leek wel of ik met mijn moeder aan appen was.
“Hoi, ja ik weet niet waarom ik app eigenlijk, ben je druk? Ehh nee ” Oh ja, ik zat thuis tv te kijken en moest opeens aan jou denken, gek toch?”
Ehh nou niet gek, wie denkt er niet aan mij blufte ik.
“Hahahaha je hebt jezelf hoog zitten zeker?, zal ik morgen weer een broek aan doen met hakken of liever een jurkje?”
Liever een jurkje antwoorden ik, staat je leuker.
“Vind je het niet gek dat ik je dit vraag?”
Nee want je weet dat ik naar je kijk.
“Oh je bent wel eerlijk zeg, daar hou ik wel van”
Waar houd je nog meer van Myrthe, wie weet kan ik dat ook? ( Denk bam direct erop)
“Hahah ik hou van zoveel dingen, waar dacht jij aan?”, oke nu moest ik kiezen, hard to get of hard er op..ik deed het laatste .
Nou ik dacht aan etentje met je en daarna drankje hier thuis en dan zien we wel verder.
Stil, offline, fuck te snel, das jammer.
…….
“Oke”
Wow bingo, en apte direct terug, morgen 20 uur ? Kies jij maar wat je wil eten ik fiks het
“Oke, ik wil graag Italiaans”
Regel ik , geef morgen even je adres en dan en dan praten we even verder.
“Ben je me al zat?” Nee uiteraard niet
“Wil je niet weten wat ik nu aan het doen ben?”
Eh je was tv aan het kijken zei je net.. “klopt, maar wat heb ik aan?” Jezus, nu moest ik nog een hele avond appen..
Ik apte, lieverd ik wil heel graag weten wat je aan hebt maar er zitten hier twee tieners in mijn nek te hijgen over wat en wie ik app, sorry nogmaals maar dit is echt slechte timing.
” Oh ik snap het hoor, ik spreek je morgen en vergeet de Italiaan niet te reserveren!!”
Dat vergeet ik niet hoor, slaap lekker voor zo en tot morgen xx
“😘”

8 uur stipt kwam ze binnen, ik rook haar parfum al en zag dat de inderdaad een jurk aan had, zat als gegoten om haar lijf en nu kwamen ook haar borstjes er mooi uit, wat een vrouw was dit zeg.
Zoals elke morgen tas op tafel, haar spulletjes rangschikking op haar bureau en koffie halen, ik liep eigenlijk direct achter haar aan en stond achter haar, blijkt dat ze mij niet gehoord had want ze schrok toen ik een hand op haar rug legde, ( in dit hele me too tijdperk durfde ik niet direct haar kontje vast te pakken.
Ze keek om en keek me aan met die grote bruine ogen van haar, “goede morgen, wat braaf ben jij eigenlijk hand op mijn rug” ik wist het playing the game.
Ik lachte wat en gaf haar een knipoog, ” zo ben ik lieverd” ze beet op haar onderlip en fluisterde,” daar geloof ik geen reet van meneertje, jij bent de stoutste hier op de vloer” voor ik wat kon zeggen drukte ze een dubbele espresso in mijn hand, ” alstublieft stoute man” en ze liep naar haar bureau en liet mij daar staan.

Ondertussen liepen er al veel meer rond dus weer terug in de chef modus en na een korte team briefing ging iedereen weer aan de slag, mijn gedachten waren bij haar en ondanks ik haar niet kon verstaan zag ik dat lieve gezicht en haar uitdrukkingen als ze aan het de telefoon zat, deze dame maakte me gek dat was duidelijk.
Ik had ondertussen via de app haar adres al en ik was eigenlijk de hele dag al in mijn hoofd bezig met vanavond, zou ze echt willen, en hoe stout zou ze zijn?
Hoe stout ze was kwam ik smiddags achter, na de lunch klopte ze aan en kwam ze binnen in mijn kantoor met haar laptop in de hand, “mag ik wat vragen Dennis?” En ze kwam naast me staan en legde de laptop op tafel, ik zag het nog niet maar toen ze hem openklapte lag er een stringetje op het toetsenbord, ” Oh hier is die, ik was hem al kwijt zojuist” fluisterde ze in mijn oor.
Ik pakte hem snel en legde hem op mijn schoot, een hand gleed over mijn rug en een ik wreef over haar kontje, zachtjes kneep ik in haar billen en ze slaakte een klein kreetje.
” Ik ga weer aan het werk Den, tot zo”

Godsamme, ik zag de string liggen op mijn broek en pakte hem keek of er geen vreemde ogen waren en rook eraan, musk achtig luchtje vaag spoortje urine, echt super lekker, stopte hem direct in mijn colbert en probeerde nog wat te werken, stringetje branden in mijn zak en afentoe stiekem toch even ruiken aan haar geile kutluchtje.
Ik apte haar nog wat toespelingen over even afspreken nu ergens samen , maar ze las ze maar geen reactie. Ze vond het denk ik geweldig om mij zo te teasen en het werkte ze maakte me gek.
Bijna 15:00 appje van Myrthe “ruik ik lekker?”
Ik antwoordde snel, ja zalig, ik zou je nu heel graag willen proeven.
Ping, ” wil je dit zo graag proeven lieverd” en daarna een foto van haar kutje. Ik was instant hard, wat een geiligheid, mooie klein kutje, met donker getrimd driehoekje schaamhaar maar kale lipjes.
Ik antwoordde snel JA, dat wil ik heel graag proeven , en niet alleen dat
“Oh wat wil je nog meer proeven, stoutertje?”
Alles , je mond, tepels , buikje, kontje.
“Hmm klinkt goed, toch jammer dat je nog even moet wachten..”

Wat een vrouw, ze wist echt hoe ze een man gek moest krijgen.
16:30 ik pakte mijn spullen en keek, ze was al naar huis..shit wou haar nog even spreken maar ze was al weg, ik apte haar nog even dat ik er om 20 uur zou zijn en en zij apte simpel terug, “weet ik toch gekkie, zie je zo”
Ik kwam thuis kleren uit, denk snel even douchen, Ping een whatsapp..” je mag jezelf niet aftrekken voordat je hier naar toe komt, hou de spanning er maar goed op :-)” Hmm en laat dat nou precies zijn wat ik wou gaan doen onder de douche, maar oke ik speel mee.
Had die hele Italiaan nog niet gereserveerd, dus dat nog maar even snel gecheckt en gelukkig tafel 20;30 beschikbaar. Had nog zat tijd eigenlijk, dus shirt aangeschoten en boxer en schonk even wijntje in. Ping, ” welke kleur vind je leuk, blauw zoals je al hebt of zwart of liever rood?” Ehh is saai maar zwart vind ik mooi. ” Oke”
Mag ik het zien? ” Nee, je zal geduld moeten hebben en je weet het he, niet met jezelf spelen!!”
Doe ik niet antwoorden ik, ik was als was in haar handen ik herkende mezelf niet eens .
De tijd leek wel stil te staan en hoe ik ook naar die kut klok keek het schoot niet op.. ik apte haar, zal ik iets eerder komen, kunnen we nog een drankje doen vooraf? Ping, ” is goed hoor hoelaat ben je er?”
Ik rij nu weg ben er rond 19:15. ” Oke zie je zo”

Ze woonde in een leuk appartement complex, belde aan nummer 56 zoemer ging en ze zei nog” 3 etage, deur is open”
Lift in en inderdaad deur was open, de geur van haar parfum kwam me al tegemoet.
Daar stond ze, prachtige zwarte jurk aan, haartjes los , make up mooi gedaan, wat een Beauty.
Ik liep op haar af en zoende haar lippen , ze zoende mij terug en onze tongen vonden elkaar al snel, mijn handen wreven over haar rug en billen en zachtjes kneden ik ze in mijn handen. Ik had haar eigenlijk direct alweer willen uitkleden , ik was al weer hard en mijn broek knelde, haar hand gleed over mijn borst naar mijn kruis en ze wreef over mijn stijve pik, “Ach er is er eentje wakker voel ik, ben je zo geil Den” ja ik ben knijtergeil, ze bleef erover heen wrijven en ik wou haar jurkje al omhoog trekken. ” Eh eh eh nee dat mag niet, nog niet, hier neem een wijntje, en af in je mandje boefje”. What the fuck ik was zo geil en ze liet me spartelen.

Ondeugend keek ze mij aan en beet weer op haar onderlip. Ik nam een slokje en zette mijn glas terug. Ze schoof haar jurk beetje omhoog en kwam over mijn benen heen zitten en zo met haar warme kutje reed ze over mijn paal terwijl we heerlijk aan het zoenen waren, mijn handen streelde haar kont en borsten, ze kreunde zachtjes in mijn mond, ” heerlijk Den, wrijf me tepels maar hard”
Ik wou meer veel meer maar deze vrouw bepaalde nu. Opeens ging ze staan, ” kom we gaan lekker eten” ik nam nog slok en we gingen maar weg, ik was blij dat ik een spijkerbroek aan had , jasje er beetje over heen en dat vond ze prachtig, het feit dat ze mij zo gek maakte.
In de lift tongden we weer heftig en beneden werden we betrapt door een mede flat bewoner, die vriendelijk knikte en ons een leuke avond wenste.
We liepen naar mijn auto en of we go naar het restaurant, in de auto had zij haar hand op mijn been en vertelde ze hoe ze genoten had vandaag om in control te zijn, qua sex hoopte ze eigenlijk op een beetje dominate man maar dit was voor haar het ultieme voorspel.
In het restaurant waar ik de eigenaar goed ken kregen we een leuk tafeltje in een nisje lekker rustig en zaten we niet tegenover maar naast elkaar.
Mijn pik kreeg geen rust want haar hand was daar vaak te vinden, ik dacht nog als ik maar niet kom zo in mijn broek. Het summum was toen ze terug kwam van het toilet en uitdagend 2 vingers naar me neus en mond bracht, “dit doe je met mij Dennis.” Ik zag dat haar vingers nog glommen en ik rook waarvan, Hmm ik stopte ze in mijn mond en proefde haar geil.
” Kunnen we niet gewoon thuis eten en nu weg gaan” vroeg ik haar maar nee, ” tuurlijk niet geile, lekker pasta eten en wijntje drinken”

Deze vrouw, wat een ervaring.
De pasta werd geserveerd en ze had me al een half uurtje af laten koelen en we waren lekker aan het kletsen over vakanties en over onze levens buiten kantoor, de klik was er zeker, sexueel 100% maar het was ook echt een leuke en interessante vrouw die goed onderwezen door het leven ging.
Na de overheerlijke tiramisu die we echt moesten delen heb ik netjes betaald en liepen we weer terug door de stad naar de auto, ” nog een afzakkertje halen hier?” Ik wou naar huis en snel ook maar zei, ” is goed.” Nog een wijntje en dat was wel de tax voor mij want ik moest nog rijden.
We stonden op en gingen nu echt naar huis, auto gepakt en gaan.
Hand weer op mijn been/kruis en ik voelde me paal al weer knellen, ” Ach gossie zei ze , zit die weer zo strak , kom laat me je helpen” ze maakte mijn broek los en wat een opluchting was dat zeg, ze pakte me stijve pik en zei ” geen ongeluk maken he, ik zal je wel verlossen van de ergste spanning” en ik voelde hoe haar lippen om mijn eikel gingen en haar tong streelde me paal, zo lekker dat warme mondje die mij nu afzoog, ik voelde echt binnen 20 sec me zaad al borrelen. Ik gaf aan dat ik echt snel ging komen en ze zoog me nu sneller en dieper, Oh my god dit hield ik echt niet en ik spoot haar keeltje echt vol, me ballen verkrampte gewoon toen ik klaar kwam.
Ze bleef zo rustig en en lekker door sabbelen tot die echt weer slap in haar mondje zat. ” Zo dat was wel even nodig he stoutertje, je smaakt heerlijk”
Ik probeerde haar te zoenen onder het rijden en dat kan je beter niet doen, ik proefde mijzelf op haar tong , wat een pijpbeurt was dit en dit beloofde wat.

Ik parkeerde de auto in hun garage en we liepen al zoenend en voelend naar de lift, man wat was ik geil en zij ook, haar string had ze in de auto al uit gedaan en ze had het natte kruisje al onder me neus en in mijn mond gestopt.
In de lift schoof ik haar jurk omhoog en voelde haar zeiknatte kutje, mijn vingers gleden zo haar gaatje in ze stond hijgend tegen mij aan en ik voelde haar tepels door haar jurk tegen mijn borst aan, de lift ging open en ze trok haar jurk beetje naar beneden, gauw sleutel zoeken en deur dicht.
Ik had voor dat we in de auto stapte een viagra ingenomen, dacht jij bent van mij vanavond.
Haar jurk was zo uit en haar bh ook, al zoenend en vingerend gingen mij spullen ook uit en liepen we richting haar slaapkamer.
Dat haalde ze niet, ik duwde haar over de eettafel en zei, ” handen gespreid op tafel! En snel” ze gehoorzaamde en deed wat ik vroeg.
” Zo klein sletje mij helemaal gek maken he en denken dat dat ongestraft kan?” Ze keek met een stoute blik over haar schouder, ” als ik straf verdien snap ik dat Dennis” en voor ze het wist had ze mijn vlakke hand gedoseerd op haar kleine kontje, “Aauw” en nog een tik op haar andere billetje ” auw Dennis , sorry voor vanavond” die blik zei genoeg en ze kreeg er nog twee bij.

Ik kneep in haar kont en trok haar rode billen uit elkaar , zalig gezicht dat kleine sterretje en die lipjes glanzend van het geil.
Ik liet mijn duim over haar sterretje heen gaan en vroeg ” wat zal ik allemaal eens doen met jou?”
” Ik ben maar een klein teer meisje Dennis, doe alsjeblieft voorzichtig met me”
Trok weer haar billen uit elkaar en begroef mijn mond ertussen, mijn neus zat tegen haar sterretje en ondertussen likte ik haar natte doosje
Van kutje naar kontje en ik probeerde mijn tong haar poepertje in te krijgen, ze was zelf ook met haar kontje aan het duwen en lag te kreunen plat op tafel,
” Oh den ik verdien straf, echt ik verdien het” ik rimde haar gaatje en kneep in haar clitje, haar kut stond in brand en ze wou heel graag komen, 2 vingers duwde ik van achter in haar kutje en neukte haar stevig , tong bleef onverminderd haar poepertje likken.
Haar ongecontroleerde bewegingen met haar kont en benen werd steeds ongecontroleerder en ik voelde aan het krampen van haar spleetje dat ze kwam, ze werd week in haar benen en ik moest haar beetje onder steunen.

” Mee jij zei ik” ze hing half aan me en liepen naar de slaapkamer , de viagra deed zijn werk nu, ik was rockhard. ( Goed spul!!)
Ze viel op bed en ik pakte haar hoofd en hield me harde paal voor dr mond , ze snapte wat ik wilde en opende gewillig haar mondje, zalig hoe ze zo liggend half over de rand haar keeltje liet neuken. Slijm draadjes trok ze uit haar mond en ik neukte haar keeltje lekker door.
Ze haalde haar mond van mijn paal af en draaide om, ik stapte op het bed en zette haar neer op haar knieën, ” zachtjes lieverd ik ben nog onervaren” en dan dat kinder stemmetje erbij, en vooral die zaadvragende ogen.
Ik pakte haar kont en duwde me paal tegen haar kutje aan , ik gleed eigenlijk volledig haar kutje in en ze gaf een gilletje. Tempo zat er direct goed in en afwisselend hard en daarna zachte stootjes maakte haar gek, haar kutje voelde zo goed aan om mijn pik en elke stoot ving ze op tegen haar billetjes.
Ik ging uit haar en sloeg nog eens op haar kontje , ” ik wil op je rijden den” ze liet zich zakken over me pik en gebruikte mij om zelf weer te komen, haar clit schuurde ze over mij lies heen tot ze slap voorover viel, mijn handen op haar kont en vinger speels half in haar kontgaatje, zo lag ze te genieten van haar orgasme .even een moment rust wou ze zeggen. Ze rolde naast me keek naar mijn harde pik en zei, ” fuck ik vrees dat ik nog meer straf krijg” yep.

Pakte een kussen legde dat onder haar buik en kwam achter haar tussen haar benen liggen, Hmm zoja duw dat reetje maar omhoog, en ik zat alweer ballen diep in haar kutje, liet wat spuug tussen haar billen lopen en smeerde haar kontgaatje ermee in en duwde een vinger en toen twee vingers haar kontje in, geen tegengas, dus oke, ik plaatste me eikel tegen haar sterretje en duwde hem voorzichtig haar darmpje in, zo strak.
Myrthe lag met haar gezicht in een kussen en probeerde helemaal te ontspannen. ” Wacht even ik wil op mijn knieën zitten als je dat krappe gaatje gaat neuken” zoja kontje omhoog gezicht op een kussen en ik duwde cm voor cm mijn pik haar darmpje in, haar spiertje ontspande zich en ik kon nu wat makkelijker in haar stoten. Ik voelde haar reet strak om mijn pik en ze probeerde me paal te melken met haar kringspiertje, ik greep haar haar vast en trok er hoofd achterover, ” dit wil je wel he, klein sletje , je wil dat je reetje word afgeneukt, want dat gebeurt met stoute meisjes, die worden hard geneukt in al hun gaatjes” ze kon weinig uitbrengen maar een zachte ja keurde ik goed, ik pompte mijn pik in haar kontje en soms er helemaal uit en weer terug. Myrthe kon het enkel ondergaan want ik had haar haar nog vast, ik liet haar los en pakte haar arme gestekt naar achter, nu was ze helemaal weerloos en onder ging ze mijn geweld in haar reetje. Ik voelde dat ik bijna ging komen en stoten nog een harder in haar , mijn pik werd nog iets dikker en ik spoot haar kontje vol met warm zaad.

Ik verslapte iets en liet mijzelf uit haar glijden, zag in mijn ooghoek een handdoekje die ik tegen haar billen aanduwde , ze lachte, ” hoe attent van je geile beer” ” ik loop helemaal leeg, hoeveel spuit jij haha”
Zat en heb nog wel wat over voor je reageerde ik, “poeh kom laten we eerst even gaan douchen ” samen liepen we naar de douche en Myrthe ging eerst even op de wc zitten, je bent toch niet vies van me en Ze doelde op de geluidjes die haar kontje maakte, ” nee hoor lieverd heb alles al in mijn mond gehad ” er was iets aan haar, iets meer dan geilheid, die onbezorgdheid, en haar hele gedrag, vroeger zou ik zeggen verliefd maar toen ik haar zo zag zitten op de wc voelde het zo vertrouwd.

Het water was warm en ik stond er al onder, Myrthe veegde haar onderkantje schoon en kwam erbij, zo stonden we heerlijk onder het warme water te zoenen, ” jij voelt het ook he Dennis?” Ik wist instinctief wat ze bedoelde, ik antwoordde dan ook met ja, dit , dit alles alsof we dit al jaren doen.
We knuffelde en ik tilde haar op en ze sloeg haar benen om mij heen, ik voelde alweer dat ik een stijve kreeg en ik manoeuvreerde hem tegen haar kutje aan . Ze kneep in me rug toen ik in haar kwam, duwde haar rug tegen de koude tegels en ik kon haar zo heerlijk diep neuken, ze hielp mee door haar billen omhoog te trekken hangend aan mij en zo liet ze zich telkens weer zakken over mijn pik.

” Oh je voelt zo lekker in mij ik voel je helemaal tegen mijn baarmoedermond aan, zalig” tempo ging wat omhoog en onze tongen deden een gevecht in elkaars mond. Ik voelde dat ik dit nog uren kon volhouden maar dat wou ik haar niet aandoen, nat en niet afgedroogd liepen we terug naar het bed, ik lag haar neer en kroop op haar , haar benen opgetrokken tegen haar tietjes en zo kon ik haar heeerlijk neuken. Ze genoot van elke stoot diep in haar grotje en ze speelde Zelf met haar clitje,” zo ja Den laat me komen op je pik” en duurde nog geen minuut of haar ogen draaide weg en het orgasme schoot door haar hele lichaam.

We beleven zo nog even liggen en zij reikte naar haar nachtkastje, pakte wat glijmiddel en zei ” mijn kontje, neuk mijn kontje nog maar even, ik knijp je pik er wel af.” Ik deed wat op mijn eikel en perste me pik in haar kontgaatje, uit alle macht spande ze haar reet aan en ik voelde dit zo goed, ze keek me zo geil aan en ik stoote diep haar darmpje in, nagels in mijn bovenarmen en die geile blik maakt me insane, ik pompte uit alle macht en voelde dat ik weer ging komen, “in mijn mondje den, kom in mijn mondje” ik was er bijna en stopte , zij kwam gauw omhoog en had net op tijd haar mondje open voor een paar straaltje zaad. Ik zag hoe ze het doorslikte haar lippen schoon likte en tevreden achterover viel op bed. Ik lag naast haar en zo kroop ze lepeltje lepeltje in mijn armen en viel in slaap.

Ik werd smorgens wakker van mijn tel, dacht waar the fuck is dat ding en kroop heel voorzichtig uit bed en zocht mijn jasje, appje van Esmee, ” pap waar ben je ??”
Ik liep terug maakte een foto van Myrthe jaar billen en stuurde deze,
Appje ” lekker papa, geniet ervan en dat zijn wel hele mooie billen zeg”
Ik zocht in de keuken naar mokken en maakte 2 bakken koffie en liep terug, Myrthe was ook wakker aan het worden door de herrie van de koffie machine en ik kroop weer bij haar,
” Dennis, waar was jij 10 jaar geleden?” Ik voelde het ook, en zoende haar en vroeg of ze het zag zitten om vaker leuke dingen te doen
” Als dat betekent dat ik deze sex avonturen krijg en ik vooraf bepaal en jij daarna, deal”
We hebben eigenlijk de hele zaterdag loom niks gedaan, ja weer gevreeën en dat werd weer neuken, hoe leuk dit ook samen gaat worden weten we nog niet , maar het begin is er.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Dennie01

Man, alleenstaand met 1 dochter, ik hoop dat jullie het leuk vinden wat ik met jullie deel, ik lees bijna alle berichten dus als iemand een verzoek heeft voor een bepaalde scène of combinatie of iets anders , zet het in de comments en doe ik me best voor je.

Dit verhaal is 11859 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Nieuwe collega in het team”

Plaats een reactie