BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Broer pimpt zusje (3)

MET TWEE OF DRIE

Terwijl ik dus weer eens een jankbui heb en op het toilet zit, stopt Lawy met aan de deur rammelen en ook Theo hoor ik niet meer. Mooi, dat ze maar oprotten, ik heb het wel gehad hier met dat pimp-her-all-over. Er wordt even niet meer gepimpt wat mij betreft.
Dit is wat er allemaal door me heen schiet terwijl ik in mijn blootje op de wc zit te bekomen van mijn ontmaagding op Lawy. En als het langzamerhand weer rustig in me wordt komt ook het besef binnen wat er nou eigenlijk is gebeurd. Of eigenlijk vooral dat ik niet meer zo goed snap waarom ik boos werd en ben weggerend.

De situatie terughalend is het wél zo dat Lawy dat hele erotische gedoe tussen ons flink heeft aangewakkerd, maar hij was wel heel duidelijk dat hij het zag als onderdeel van mijn verandering. En dat hij me daarbij wilde helpen. Wat natuurlijk niet helemaal onbaatzuchtig was. Maar daarna was het wel mijn éigen besluit op hem te klimmen en me op hem te ontmaagden. Tot ik boos werd omdat ik het gevoel kreeg zijn zoveelste neukobject te zijn. Maar was dat nou wel helemaal eerlijk van me? Tjesses, ik word gek van mezelf en van al dat wiebelige en emotionele gedoe.

Ondertussen begin ik het koud te krijgen en omdat er geen ander bed is dan dat van Lawy moet ik er toch weer bij hem inkruipen. Ik hoop echt dat hij al slaapt, want dit moet eerst toch maar weer betijen in mezelf. Als ik de badkamer uitloop en nietsvermoedend in mijn blootje door het gangetje langs de keuken loop hoor ik ineens een dubbel fluitje, zoals bouwvakkers dat kunnen doen als ze de kijk op je krijgen. Het levert me min of meer een acute hartstilstand op, zitten die twee daar, op hun shorts na naakt, gebroederlijk naast elkaar op de bank, blijkbaar op mij te wachten.

Theo kan het niet laten, hij fluit nog een keer met zijn vingers in zijn mond en steekt dan zijn hand op, met zijn duim tegen zijn wijsvinger, als een soort van ultieme goedkeuring. Dit ben ik dus totaal niet gewend. Zonder het goed te beseffen steek ik als antwoord impulsief een middelvinger op en met een kop als een biet vanwege mijn naaktheid ren ik door naar de slaapkamer, terwijl ik achter me allerlei opgewonden geluiden hoor. Ik heb me hier echt wel in een wespennest gestoken, met die twee bronstige gasten…

Bijgelegd

Gelukkig kan ik nu wel gemakkelijk het bed induiken zonder eerst over Lawy te moeten kruipen. Niet veel later komt hij ook weer binnen en hij ligt nog maar amper naast of hij vraagt me wat dit toch allemaal is. En waarom ik hen een middelvinger gaf.
Het lijkt me dat ik maar het beste eerlijk kan zijn: ‘ik weet het ook niet, grote broer, ik word behoorlijk gek van mezelf. Het ene moment is er dit, dan is er weer dat en ondertussen loop ik alleen maar tranen te lekken. En dan ook nog eens bloot langslopen terwijl jullie daar zitten te fluiten…’

Lawy lacht hartelijk om dat laatste, en dan: ‘heb jij eigenlijk wel in de gaten hoe mooi je bent, sussie? Zoals jij langs de keuken liep, nietsvermoedend, met dat mooie strakke sportlijf van je en met de mooiste tietjes ever.’ Ik kan m’n oren niet geloven: ‘hou je me nou weer voor de gek Lawy?’ Ik merk duidelijk dat hij even nadenkt over een goed antwoord, het moet natuurlijk niet wéér een puinhoop worden. ‘Weet je sussie, je bent écht heel mooi, ik zag zo’n beetje Theo zijn paal opspringen in zijn broek toen hij jou zag. En neem van mij aan dat die gast kritisch op meiden is.’

Mmm, oké, ik geloof hem. ‘Nou ja, sorry hoor, voor mijn labiele gedoe.’ Dat is het moment waarop Lawy me weer in het holletje van zijn oksel trekt. ‘Snap ik wel, sussie. Je maakt in korte tijd veel mee en je wereldje staat daardoor behoorlijk op zijn kop. Jank maar lekker als dat nodig is. Maar jouw verwijt dat ik maar wat rondneuk vond ik wel heel vervelend, want met jou is dat écht niet zo.’ Ook dat geloof ik, maar nu wil ik eigenlijk even stoppen met praten. Als antwoord kruip ik daarom nog iets closer tegen hem aan, merk dan pas dat hij zijn shorts nog aan heeft en dat dat wel een beetje jammer is, maar al gauw ben ik vertrokken, broodnodige slaap inhalen.

De volgende morgen is Lawy al het bed uit als ik wakker word. Ik trek m’n badjas aan om te gaan douchen maar in de keuken blijkt dat Theo en Lawy al een heerlijk ontbijtje hebben gemaakt. En dan biedt Theo ook nog zijn excuses aan: ‘sorry hoor Mayke dat ik zo onbeschoft floot en zo. Maar ik was op een fijne manier echt helemaal ontdaan toen ik je zo bloot zag.’ Ik voel dat ik warm word van blijdschap, zo’n lief compliment. Het maakt dat ik langzaam maar zeker begin te geloven dat ik er dus toch best wel goed uitzie en als dank geef ik Theo een kus op zijn wang. Mijn zielige broer die zo veel tekort komt kijkt me met één wenkbrauw opgetrokken vragend aan, tuurlijk, hij krijgt er óók een en dan vallen we aan op de broodjes en de eitjes. Heerlijk, ik heb een reuzenhonger!

Tegen het einde van het ontbijt brengt Lawy het gesprek op wat we vandaag gaan doen. Ik heb daar al over nagedacht en zeg: ‘weet je, ik wil vandaag nog geen gedoe aan mijn haren of zo. Ik merk dat ik erg moet wennen dat dit allemaal al zo hard gaat, vooral aan wat er in mezelf gebeurt. Wat ik wél wil is nieuwe kleren kopen. Ik zag gisteren op de Albert Cuyp wat leuke kraampjes, zullen we dat doen?

De jongens steken hun handen op voor een high five en amper een uur later lopen we gezellig op de markt tussen de kledingkraampjes te scharrelen. Vooral de tweedehands kleding vind ik erg leuk, voor weinig geld zijn er aparte dingen te vinden. De jongens zijn echt leuk om mee kleding te zoeken, ze helpen me ijverig door steeds van alles aan te dragen, het een nog kleuriger en soms ook bizarrer dan het andere. En dát is wat ik wil, ik wil andere, leuke en vooral vrolijke kleding hebben, dan kunnen mijn grijze spullen daarna in de kledingcontainer. Weg ermee!

Het is al tegen vieren als we uit geshopt op een terras neervallen, met volop tassen kleding die samen nog niet eens tweehonderd euro hebben gekost, alles zeg maar vintage. Zonder er bij na te denken dat ik nog maar zestien ben bestelt Theo een rondje witbiertjes en als er daarna ook nog een wit wijntje volgt voel ik me zeer aangenaam rozig worden. Het lijkt erop alsof ik langzamerhand vrede krijg met dit hele pimp-gedoe en dat het iets wordt wat ik écht wil. Met dank aan deze twee gasten die nu naast me volop zitten te geiten met elkaar en die me compleet hebben aangestoken met hun enthousiasme.

Net als we van plan zijn weer op huis aan te gaan wordt Lawy aangesproken door een meisje, dat na even wat gekletst te hebben aan hem vraagt met haar mee te gaan. ‘Sorry jongens, ik moet even met Carolien mee’ en als Theo dan met een grijns reageert en hem veel plezier wenst zegt Lawy: ‘nee, echt niet, daar gaat het niet om hoor, ze wil hulp bij het huiswerk.’ ‘Tuurlijk, snappen wij’ antwoordt Theo nog maar dan is m’n broer al weg. ‘Wat was dat nou?’ vraag ik dan. ‘Oh, een van je broer z’n neukvriendinnetjes, niet te geloven hoe druk hij daar mee is.’ En ja hoor, daar is mijn kop als een biet weer. Theo ziet het en zegt dan heel lief: ‘hey Mayke, maakt niet uit hoor, dat is wat jongens en meisjes nou eenmaal graag samen doen’ en tegelijk kijkt hij me behoorlijk zwoel aan.

Nou, dit helpt echt niet, nou slaat het me helemáál uit. Zeker omdat Theo ook nog eens een echt leuke jongen is om te zien met zijn halflange blonde haar en blauwe ogen en omdat we nu voor het eerst met zijn tweeën alleen zijn, worden we beiden zo’n beetje verlegen met de situatie. Dan springt Theo op: ‘kom-op sussie’ zegt hij met een grijns Lawy na-apend, ‘we gaan gezond eten kopen, d’r moet wat in onze buikjes komen.’ En dat breekt het ijs, we droppen de tassen eerst thuis en kopen dan bij de buurtsuper broccoli, salade, een witvisje, wat pasta en een fles rode wijn. Eenmaal weer thuis slaan we samen aan het kokkerellen.

Bekentenissen

Het is gezellig met Theo, m’n broer heeft ‘n tof huismaatje. Hij zit vol verhalen over de opleiding en via hem leer ik zo nog meer kennen van waar hij en Lawy allemaal mee bezig zijn. Omdat we ondertussen behoorlijk aan de rode wijn zitten worden de verhalen steeds hilarischer, vooral hoe het is om als twee jongens tussen verder alleen maar meiden te zitten. ‘Maar ja, je snapt wel Mayke, voor Lawy is het daar een puur paradijs.’ En zo komt het gesprek op vriendjes en vriendinnetjes en als Theo dan vraagt of ik al ooit een vriendje had word ik weer verlegen en zeg nee. ‘Geeft toch niet joh, je bent pas zestien! Bovendien ben je hartstikke knap, komt goed!’ reageert Theo heel lief als hij mijn verlegenheid ziet. ‘En jij dan?’ vraag ik. ‘Ooh, wel eens wat gescharreld maar nog nooit een meisje als vaste vriendin.’ En dan, na een korte stilte en met een knipoogje: ‘op de een of andere manier maait Lawy me al het gras voor de voeten weg.’

Het lijkt me bedoeld als een grapje maar volgens mij is het dat niet helemaal. Ik geef hem dan een kusje op zijn wang en zeg tot mijn eigen verbazing heel dapper: ‘geeft toch niet joh, je bent pas negentien. Bovendien ben je hartstikke knap, komt goed!’ Theo schiet in een luide lach omdat ik hem nu op zijn eigen woorden trakteer. Genoeglijk kletsend eten en drinken we door maar er ondertussen is wél iets veranderd, er is iets sensueels, iets broeierigs in de lucht komen te hangen.

We hebben echt een klik en hoe meer we elkaar vertellen over onze levens hoe vertrouwelijker we worden. Op een gegeven moment komt dan het hoge woord bij Theo eruit, dat hij zowel op meisjes als op jongens valt.
Op de een of andere manier kijk ik hier niet van op, ik vond hem al zo close met Lawy. ‘En ehm, heb je het dan ook al wel eens met jongens gedaan?’ Nou is het gelukkig een keer Theo z’n hoofd dat rood wordt: ‘ja’. En ineens valt het kwartje bij me: ‘met Lawy?’ Theo knikt.

Misschien dat hij had verwacht dat ik hem nu zou afwijzen maar het maakt me echt niks uit, ik vind het juist tof dat die jongens zó close zijn. Maar toch: ‘ehm, is Lawy dan ook bi?’ vraag ik een beetje ongelovig, wetend hoe hij altijd met meisjes in de weer is. ‘Neuh, volgens mij niet’ grijnst Theo, ‘maar hij zei toen dat-ie dit ook wel eens wilde proberen. Nou ja, en het is hem wel bevallen geloof ik want we doen het best vaak.’

Zo zeg, hier ben ik toch wel even stil van. Theo ziet het en vraagt dan: ‘heb je daar moeite mee?’ Ik denk even na, schud dan nee maar moet wel even iets kwijt: ‘betekent dit dat je nou niet op mij valt bijvoorbeeld?’ Theo staat abrupt op van tafel, sjort mij ook uit mijn stoel en trekt me heel close tegen zich aan: ‘ik vind jou superleuk, meissie…’ Mmm, ik hem ook en tevreden nestel ik me tegen hem aan.

Showtime

Als na het afwassen m’n uithuizige broer er nog steeds niet is zegt Theo: ‘we zouden nog een modeshowtje van je krijgen. Doen we dan nou morgen of…? Ik spring op: ‘oh ja, zeker, dat gaan we nú doen, Theo, had Lawy d’r maar moeten zijn!’ Ik voel me nu ik sta wel een beetje dizzy van de drank, maar dat maakt het juist wel lekker om even wat met de kleren rommelen, mijn lijf vraagt na al die broeierige praat tussen ons wel om actie.

Op Lawy’s kamer trek ik m’n kleren uit, zo, die kunnen met de rest in de zak voor de kledingcontainer. Ook m’n behaatje trek ik uit, m’n tietjes hebben het niet echt nodig en ik wil nu even zien hoe de kleding zonder staat. Als eerste trek ik een groene ribbroek aan met daarop een lange roze tuniekbloes. Als ik daarmee de keuken binnenloop klapt Theo enthousiast in zijn handen: ‘mooi Mayke, die kleuren!’

Dan springt hij op en komt even later terug met een halsketting van allerlei kleurige steentjes en die doet hij bij me om. ‘Zo meissie, dit maakt het af.’ Ik bekijk mezelf in de spiegel en zie dat hij helemaal gelijk heeft, het haalt mijn gezicht ook heel mooi op. Waar ik natuurlijk even geen rekening mee had gehouden is dat mijn tepels stijf door het bloesje staan te priemen, en ik zie dat Theo het ook ziet, hij geeft me met een behoorlijke grijns een knipoogje. Rood hoofd weer, maar ik houd dit vol, ik ga me niet meer verstoppen…

Daarna pas ik nog verschillende setjes. Persoonlijk vind ik niet alles even mooi maar Theo is iedere keer enthousiast, schikt en frummelt soms wat aan me en maakt ook steeds foto’s. Als laatste trek ik een rood-oranje jurkje aan. Als ik zie dat mijn slipje daarin aftekent doe ik ook dat uit, om goed uit laten komen hoe mooi getailleerd het jurkje is en hoe nauw het om mijn lichaam sluit. Om het plaatje compleet te maken zet ik een dun lijntje om mijn ogen, doe een tikje blauwe oogschaduw op, wapper een paar keer op en neer met mijn haren waardoor ze goed los komen te hangen en loop dan ineens best wel zenuwachtig terug naar de keuken, een beetje zo’n model nabootsend als ze op de runway lopen.

Daar zit Theo al verwachtingsvol op de bank, heupwiegend loop ik op hem af en pal voor hem maak ik een kleine pirouette. Zijn eerste reactie is diepe stilte. Pas als ik hem onzeker vragend aankijk zegt hij: ‘whow Mayke, jij bent een natural beauty hoor. Hoe heb je dat allemaal zó lang weg kunnen stoppen.’ Hij maakt me écht blij en zonder er bij na te denken plof ik naast hem neer en geef ik hem als slot van de show een hug.

Nou ja, het is eigenlijk of vanaf dat moment meteen alle lichten op groen gaan, de hug duurt langer dan echt nodig is en als ik hem daarna aankijk geeft Theo me een zoen vol op mijn mond. En wat ik bij Lawy niet deed gebeurt nu automatisch, ik open mijn mond waardoor Theo de kans waar neemt om zijn tong naar binnen te laten glippen. Voor het eerst in mijn leven kom ik in een echte tongzoen met een jongen terecht en het is niet te geloven wat het met me doet. Het is alsof in een keer alle zenuwen in mijn lichaam worden wakker geschud, het voelt alsof ze een soort opdracht hebben gekregen om mij op weg te helpen naar, ehm…, nou ja, ik denk seks…

Seks and more

En Theo heeft geloof ik ook dat signaal gekregen want hij verbreekt na enkele minuten onze kus, staat zonder iets te zeggen op, kijkt mij vragend aan en als ik dan voorzichtigjes ja knik reikt hij mij zijn hand waardoor ik ook opsta en zo gaan we in stilte samen op weg naar zijn kamer. En nog steeds zonder iets te zeggen ritst Theo de achterzijde van mijn jurkje los waardoor het zo van me afvalt en als ik dan bloot voor hem sta zegt hij maar één woord: ‘Whow!’

Meteen daarna kleedt hij zich ook uit en tegen mijn natuur in neem ik de tijd hem goed te bekijken. Het eerste wat mij opvalt is zijn mooie slanke, niet idioot gespierde maar toch strakke lijf, net als het mijne overal geschoren. En wat helemaal opvalt is zijn piemel die al pontificaal vooruit steekt, nog niet helemaal stijf maar wel al behoorlijk op weg!

Theo gaat op het bed zitten, reikt mij opnieuw zijn hand en al snel liggen we naast elkaar. Ik wil graag meteen verder gaan met hem maar ik kan er toch niet omheen: ‘wíl je dit wel Theo? Val je wel op mij?’ Bijna geschrokken draait hij zich naar me toe: ‘ohw, echt Mayke, jij bent zo mooi, ik wil echt heel graag met jou.’ Mmm, ik ook met Theo, dan draaien we ons naar elkaar toe en gaan verder op het punt waar we gebleven waren met onze kus. Het grote verschil is alleen dat we nu allebei helemaal bloot zijn en we elkaar ondertussen kunnen strelen op alle plekjes waar we maar willen. Het voelt heerlijk zoals Theo zijn hand op ontdekkingsreis gaat over mijn lichaam, en zelf voel ik ook die behoefte om hem overal aan te raken en zijn huid en daaronder zijn spieren te ontdekken.

Dan duwt Theo mij zachtjes op mijn rug, ligt zelf op zijn zij en steunend op zijn hand bekijkt hij me vervolgens lang en indringend, het voelt bijna alsof hij alles van me af wil kijken. Omdat het me verlegen maakt wil ik mijn ogen sluiten maar ik bedenk me dat dat ‘de oude Mayke’ is en dat ik dat voortaan moet bedwingen. En dus kijk ik Theo aan terwijl hij zijn ogen genietend over mijn lijf laat gaan, even later gevolgd door zijn hand waarmee hij me echt óveral streelt. Een voor een neemt hij mijn tietjes in de kom van zijn hand, masseert ze en wrijft mijn tepels tussen zijn duim en wijsvinger stijf. Daarna daalt zijn hand langzaam af over mijn buik en heel goed kan ik voelen hoe hij mijn sixpackje verkent, dat ik te danken heb aan mijn handbalsport.

Als zijn hand aankomt bij het heuveltje boven mijn kutje spreid ik automatisch mijn benen, dit is toch wel waar ik op wacht, ik wil afmaken waar ik vannacht met Lawy aan ben begonnen maar wat dus leidde tot een overhaaste en totaal niet zo bedoelde ‘coïtus interruptus’. Inmiddels heb ik er namelijk behoorlijk spijt van dat ik nadat ik me nog maar net op hem had ontmaagd ben weggerend en hoop dat ik nu wél tot echte seks kom. En mmm, ik merk dat Theo er ook aan toe is. Zijn paal staat inmiddels hard op zijn lijf, klaar om bij mij naar binnen te gaan.

Dan werkt Theo zich tussen mijn benen, spreidt ze zo ver mogelijk, zet dan zijn mond op mijn kutje en voor het eerst van mijn leven word ik gebeft! Om er echt van te genieten doe ik mijn ogen dicht en terwijl ik met mijn handen door zijn haren kroel likt Theo mijn kutje glad en open. Ik voel hoe hij mijn lipjes uit elkaar drijft en zo het binnenste bloot legt. Als hij dan ook nog eens over mijn klitje gaat met zijn tong lig ik meteen tegen hem aan te steigeren. Op deze manier gaat hij een hele tijd door en iedere keer lijkt het of het heftiger wordt. Alsof alles in mijn lichaam al mijn hele leven heeft toegewerkt naar dit moment. Alsof dít en alleen dít het is waarvoor ik mijn lichaam kreeg, om er seks mee te hebben.

Zoals ik hier nu lig en me helemaal open heb gesteld voor Theo kan ik me al bijna niet meer voorstellen dat ik nog maar gisteren ben aangekomen. Niet te geloven hoe hard dit gaat, is het de sfeer van deze stad? Of zijn het deze twee doortastende jongens die allerlei snaren bij me weten te raken waarvan ik zelf niet eens wist dat ik ze had. Nou ja, wat het ook is, ik ben blij dat het me nu overkomt en van mij mag het ook snel verder gaan! Als Theo mijn kutje een tijdje heeft verwend met zijn tong ben ik wel toe aan zijn piemel in me en zachtjes trek ik hem aan zijn haren omhoog. Theo kijkt me grinnikend aan: ‘heb je haast meissie?’

Met natuurlijk weer met een rood hoofd knik ik verlegen en dan komt snel de verlossing. Ik voel hoe Theo op me kruipt en hij zijn stijve piemel voor mijn kutje zet en dan is het gevoel daar, hoe ik gevuld wordt en er in me van alles wordt aangeraakt waarvan ik het bestaan niet kende. Het doet nog steeds een beetje pijn maar als Theo dat ziet en vraagt of hij moet stoppen schud ik nee, ik wil hier nu snel doorheen.

Uiteindelijk komt Theo diep in me aan en ook aan hem zie ik dat hij het onwijs lekker vindt. Zachtjes trekt hij zich weer een stukje terug en boort zich dan weer helemaal in me, ik voel hoe onze heuveltjes elkaar raken. ‘Mmm Mayke, wat ben je lekker warm en strak,’ kreunt hij, ‘ik moet gewoon uitkijken dat ik niet meteen al klaar kom.’ Dan laat hij zich op me zakken, mijn hele lijf bedekkend met het zijne, terwijl hij zijn paal diep in me stil houdt.

Ik kan het niet laten want het houdt me echt bezig sinds Theo vertelde dat hij bi is en heel verlegen vraag ik: ‘vind je het nou lekker met mij?’ Theo richt zich op, kijkt me dan aan en zegt: ‘onwijs lekker, meissie!’ ‘Lekkerder dan met Lawy, lekkerder dan met een jongen?’ wil ik toch nog even weten. Theo denkt kort na en antwoordt: ‘’t is anders, Mayke. Misschien wel zoals het voor jou met iedere jongen ook anders zal zijn. Ik wil jou gewoon met niemand vergelijken, ik vind het fijn met jou zoals jij bent!’

Hij heeft gelijk, het is goed zo en dankbaar sla ik alles wat ik heb aan armen en benen om hem heen. Genietend liggen we zo een tijdje samen, in de rust, al deze gevoelens en indrukken een plekje gevend. Dan richt Theo zich ineens op: ‘ben je wel beschermd, moet ik een condoom aan? Ik knik ja en schud nee, ja, ik ben aan de pil en nee, ik wil geen condoom want ik wil Theo bloot in me blijven voelen.

Op stoom

Ik heb me voorgenomen voortaan niet meer mezelf in de weg te zitten en doe dat nu ook niet, ik wil laten merken wat ik fijn vind. Kortom, na een tijdje zo samen genietend te hebben gelegen wil ik actie. Ik neem Theo’s heupen kort even in een houdgreep tussen mijn benen, spreid ze dan zo ver mogelijk, leg mijn handen op zijn billen en trek hem dan naar me toe, zo diep mogelijk in me. Theo kijkt me aan, grijnst zoals hij alleen dat kan: ‘weer haast meissie?’ Rood hoofd, ik knik en dat is het moment waarop hij aanslaat. Hij trekt zich bijna uit me terug en ragt zich dan ineens zó hard in me dat me de schrik om het hart slaat. Whow, dit was nou ook weer niet meteen de bedoeling maar lekker is het wél.

De pijn is nu helemaal weg en het lijkt alsof mijn kutje speciaal voor precies déze jongenspaal is gemaakt, we passen heel nauw in elkaar en iedere keer weer als hij zich uit me terugtrekt voelt het als een verlies, als een gemis wat ik niet gauw te boven zal komen. Daarom probeer ik hem met mijn binnenste spiertjes zo goed mogelijk vast te houden, maar ja, dat is natuurlijk meteen al een verloren wedstrijd tegen zo’n sterke jongen. Maar net als Theo goed op gang komt kreunt hij luid en ik voel hoe hij in me klaar komt, mijn eerste jongenszaad! ‘Shit Mayke’ zegt hij dan…

Mij maakt het niet uit dat Theo al klaar is gekomen, wel lekker eigenlijk, dat zaad in me, smeert mijn kutje goed. Wél wil ik hem graag stijf houden en ik probeer zijn pik te masseren met mijn spiertjes. Al gauw voel ik dat het effect heeft! ‘Whow, waar heb jij dat geleerd?’ vraagt Theo, mij verbluft aankijkend. Rood hoofd weer: ‘ehm, op de bodyshape van handbal, dit is een van de oefeningen om je bekkenbodem stevig te houden. Maar zelf noemen we ’t vaak de kutjestraining.’ Ik zie hoe Theo eerst grijnst en dan zich dat probeert voor te stellen, zo’n meidengroep die daar met hun allen op de rug hun kutjes liggen te trainen. ‘Ik zie je wel denken jongen, maar dat is niet alleen om jullie te plezieren hoor. Je lijf blijft er goed strak van.’ ‘ja, kan ik voelen’ grinnikt Theo, maar dan is het geklets gelukkig voorbij, hij is er weer helemaal klaar voor en hij zet het stevig op een neuken.

Want ohw, ja, dít is dus serieus neuken. In een niet aflatend tempo beukt Theo zich in en uit me, het voelt alsof hij alles in mijn kutje steeds weer hard raakt en na een tijdje lijkt het alsof mijn lijf daarbinnen verschroeit. Van diep uit me komt een gevoel opzetten dat ik gisteravond tijdens mijn seks met mezelf ook had, het overheerst mijn lijf en dit keer voelt het al helemáál alsof ik word opgetild en weggevoerd, naar een oord waar alles warm en zacht en tegelijk toch ook stevig en hard is, een oord van ontmoeten en kwijt raken, van ontwijken en van botsen, van opnemen en afstoten, van geven en nemen.

Ik trek mijn benen nog hoger op, leg mijn hakken op zijn billen, spoor hem aan en gelukkig snapt Theo dat hij dus zo diep mogelijk in me moet komen, steeds weer, en liefst harder dan hard.
Uiteindelijk lukt het hem mij uit elkaar te laten spatten, alsof ik in honderden stukjes begin rond te zweven en alsof ieder stukje doorgaat met een eigen orgasme. Omdat Theo maar door blijft pompen lijkt er geen einde aan te komen…

Met zijn drieën dan maar?

En terwijl ik dit zo onderga hoor ik ineens hoe de deur van Theo zijn kamer open wordt gedaan. Lawy is gearriveerd en duikt naast ons bed op. Het eerste wat hij weet uit te brengen is ‘what the fuck…mijn twee lievelingsmensen doen het met elkaar.’ We kijken hem aan, net als ik heeft Theo een rood hoofd gekregen maar toch beweegt hij ondertussen in me door. Even is het stil en ik vraag me af hoe Lawy gaat reageren. Maar dan verschijnt bij hem een big smile, hij doet zijn kleren uit en komt er naast liggen. ‘Met zijn drieën dan maar, sussie en maatje?’

X. Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 8653 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

6 gedachten over “Broer pimpt zusje (3)”

Plaats een reactie