BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Onverzadigbaar geil

Ik werd wakker en ik wist het. Het was weer zo’n dag dat ik onverzadigbaar zou zijn. En dat betekende dat ik op jacht zou moeten. In de douche kreeg eerst mijn kutje aandacht. Net zoals kerels die zich elke dag het gezicht scheren, scheer ik elke dag mijn kutje. Ik spoelde de scheerzeep weg en liet mijn vingers door mijn gleufje glijden. Oh mijn god, wat was ik heet zeg. Ik hurkte zodat mijn pretgleuf goed open stond en hield toen de douchesproeier eronder. Al die kleine waterstraaltjes die me overal raakten waren sensationeel. Zachtjes bewoog ik de sproeier zodat geen plekje overgeslagen werd en in no time kwam ik hevig klaar. Ik woonde alleen, dus ik kon ongegeneerd hijgen en kreunen. Voldaan waste ik me snel en droogde me af. Ik smeerde me in met heerlijk geurende body lotion en liep vervolgens naar mijn kast en struinde door mijn uitgebreide collectie lingerie. Alles zat erbij, van oerdegelijk tot hoerig. Soms vind ik het leuk om mijn ‘buit’ te shockeren met een grote, ouderwetse katoenen onderbroek. Maar vandaag niet, vandaag werd het hoerig en beyond. Ik koos een doorzichtige string met een rood hartje op mijn gleuf. Daarbij een vuurrode kanten bh met halve cups. Ik bekeek mezelf tevreden in de spiegel. Daarna trok ik een vrij lange zwarte rok aan. Het geheim daarvan was dat er een bijna onzichtbare split in zat die tot aan de taille ging. Daarop koos ik een klassieke grijze, ondoorzichtige blouse. Ze was net wat krap voor mijn borstomvang en daardoor kon ik met de knoopje prima de inkijk doseren.

Zo gekleed ging ik op pad naar kantoor. Uiterlijk business professional, eronder de verleidster. Geen idee of ik vandaag iets kon verschalken maar in mijn werk als directiesecretaresse van een groot hotel kwam ik genoeg kerels tegen. Maar dat waren vaak praatgrage sales managers die vooral heel erg van zichzelf overtuigd waren. Dat was te merken aan de sex. Veel geblaat maar weinig lul en vooral erop uit snel hun kwakje te kunnen dumpen. Behalve een nat kruis had ik daar dus nauwelijks iets aan gehad. Zulke types kwamen bij mij alleen bij gebrek aan beter in aanmerking.

Ik stapte de lift in om naar mijn kantoor op de twaalfde verdieping te gaan. Net voordat de deuren sloten sprong nog een werkman de lift in. Ik keurde hem geen blik waardig maar ik voelde hoe hij me van top tot teen scande. De lift minderde vaart omdat de werkman al op de negende eruit moest. Met een schokje kwam de lift tot stilstand. Alleen gingen de deuren niet open. De werkman drukte op het knoppenpaneel maar er gebeurde niets. ‘Godverdegodver….’ mompelde hij. ‘Tsss…’, reageerde ik luchtig: ‘Dan wachten we maar op de liftservice.’ De man draaide zich om en keek me woest aan. ‘Wat denk je? Ik BEN de liftservice’, en hij wees daarbij op de bedrijfsnaam die op de borstzak van zijn jasje stond. ‘Ik moet naar de machinekamer omdat ze bij de receptie zeiden dat de linker lift af en toe hapert. Maar blijkbaar is het verschil tussen links en rechts nog te moeilijk. Ik ga meteen een collega bellen, maar die zit bij een andere klus en heeft alleen al een uur nodig om tot hier te komen.’ De man nam zijn telefoon en begon geagiteerd te telefoneren.

Daarbij kon ik hem eens goed bekijken. Niet onaardig. Vaak zijn dat van die rauwdouwers maar ook dat kan soms leuk zijn. Toen hij klaar was met bellen zag hij dat ik hem bekeek en ik gaf hem een vette knipoog. ‘Volgens mij krijgen wij dat uur wel stuk hoor’, ging ik direct in de aanval. Ik bleef hem aankijken terwijl ik mijn blouse knoopje voor knoopje verder opende. Ik liet de blouse vallen en zette een been op zijn gereedschapskoffer. Daarbij liet ik de split in mijn rok steeds verder open vallen totdat hij uiteindelijk vrij zicht op mijn kruis had. ‘Kun je hier iets mee’, vroeg ik gespeeld onzeker? Zonder antwoord af te wachten zette ik mijn hand in zijn kruis en betastte zijn pik. ‘Goddomme wijfie, jij gaat ervoor he’, kwam er op z’n Amsterdams uit. Ik maakte zijn broek los en trok deze met zijn boxer tot op de knieën. Niet onaardig. Zeker niet de grootste pik die ik ooit gehad heb maar wel eentje waar ik plezier mee zou hebben. Vooral omdat hij goed geschoren was. Ik vind het heerlijk als kerels ook hun lul en ballen glad scheren. Ik nam zijn snikkel in één hap tot aan de wortel in mijn mond en zoog mijn wangen hol. Ik voelde hoe hij in mijn mond een erectie kreeg en al gauw kreeg ik hem niet meer helemaal naar binnen. Zijn lul was niet bijzonder lang, maar wel echt dik.

Ik liet hem los en hielp hem zijn schoenen en broek uit te trekken. Wat een heerlijk gezicht zijn paal fier vooruit te zien staan. Mijn rok viel op de grond en hij wilde mijn slipje uittrekken. Maar dat liet ik niet toe. ‘Jij gaat me een vluggertje bezorgen alsof ik de eerstbeste del van op straat ben’, en terwijl ik dat zei ging ik tegen de achterwand van de lift staan en zette één been op de leuning. Ik wreef over mijn spleetje en drukte het slipje een beetje in de gleuf. Traag aan zijn lul trekkend stond hij naar me te kijken. We bekeken elkaar terwijl wel masturbeerden. Het vuurrode hartje in het kruis van mijn string verkleurde donker doordat ik ongelofelijk lekte. Soms liet ik een vinger opzij in het slipje glijden en voelde mijn kutje open staan. Open, kletsnat en gloeiend heet. Klaar om gepenetreerd te worden als een loops teefje.

Daarna trok ik het dunne stofje voor mijn kutje weg en trok met twee handen mijn schaamlippen vaneen. Hij bekeek mijn glanzende roze pruimpje en dook er gelijk met zijn mond op. Hij likte behoorlijk goed. Afwisselend zoog hij aan mijn klitje of hij zoog aan mijn schaamlippen. Dan weer stak hij zijn tong diep in mijn vagina. Onophoudelijk stroomde mijn kutsap langs mijn bovenbeen omlaag. Hij stond op, zette zijn dikke eikel tegen mijn holletje en drukte hem naar binnen. Probleemloos schoof hij in één keer diep in me. Ik werd heerlijk opgevuld door zijn dikke zwans. Hij begon trage neukbewegingen te maken waarbij hij zich terugtrok zodat zijn eikel nog net door mijn kutlipjes vastgehouden werd. Vervolgens ging hij weer met een flinke stoot naar mijn baarmoeder. Hij neukte goed, zo goed dat ik bijna klaarkwam. Daarom liet ik hem uit me glippen, draaide me om en trok de string uit mijn reet opzij. Hij had geen uitleg nodig en hij begon me op z’n hondjes te nemen. Zijn dikke eikel kriebelde mijn g-spot waardoor ik hard klaarkwam. Maar hij gaf me geen pauze en daardoor leek het alsof mijn hoogtepunt bleef duren. Hij begon steeds zwaarder te hijgen. Ik duwde hem wat achteruit en ging op de knieën voor hem zitten om hem te pijpen. Mijn eigen kutsapjes smaakten heerlijk en ik merkte dat hij dit niet meer lang kon volhouden. Als in een pornofilm sperde ik mijn mond wijd open en trok hem verder af. Hij loosde een paar flinke stralen zaad die ik smakkend doorslikte. We lieten ons allebei tegen een wand van de lift vallen en moesten eerst even bijkomen. We hoorden gerommel aan de liftdeuren. Shit, we moesten ons bliksemsnel aankleden want blijkbaar probeerde iemand van buiten de deur te openen.

Mijn doorweekte slipje plakte tegen mijn kutje en mijn blouse stond de rest van de dag net iets te ver open. Want de eerste honger was dan wel gestild, maar ik had nog steeds een reuze trek!

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 11171 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Onverzadigbaar geil”

Plaats een reactie