BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Zijn eerste keer!

Daar lag ze, haar benen gespreid, zonder haar pantalon en slipje, haar T-shirt gehaast omhoog geschoven en de cups van haar BH omlaag te getrokken. Ze genoot van het gevoel van de pik die hard zijn weg in haar poes zocht. De jongen tussen haar benen, haar buurjongen, was vorige week achttien geworden. Haar man was jaren geleden vertrokken en had zijn heil gezocht in een jonge Thaise. Dit was haar eerste keer sinds twaalf jaar! De jongen ademde luid en vocht tegen zijn orgasme. Ze voelde hem de eerste druppels vocht verliezen toen zijn eikel haar schaamlippen raakte. Nu lag hij op zijn knieën tussen haar dijen en stuwde zijn pik in haar schede, ervaren kantelde ze haar bekken. Direct gleed zijn pik een stuk in haar. Ze kreunde want te lang had ze al geen pik meer ontvangen. Hij gromde en hijgde wanhopig en wilde haar neuken. Maar hij wilde niet te snel klaarkomen. “Het is oké schat, laat maar komen.” zei ze terwijl haar handen langs zijn rug naar zijn billen gleden en hem zachtjes tegen haar aan trok. Zijn zongebruinde, vrijwel haarloze, borst rustte op haar grote, melkwitte tieten. Ze merkte dat ze opgewonden raakte in de wetenschap dat het eerste sperma dat hij in een vrouw achter zou laten in haar kut zou zijn.

Hij slaagde erin een paar keer te stoten voordat hij kwam. Ze voelde zijn penis opzwellen en vervolgens stuiptrekken, waardoor een paar harde stralen sperma diep in haar kutje terechtkwamen. “O ja…” kreunde ze. Het was lang geleden dat ze het krachtige orgasme van een jonge man had gevoeld en ze voelde hoe zijn sperma haar schede vulde. Ze vond het spannend en wist dat ze meer wilde en dat zo’n jonge man vaker kon. De buurjongen liet zich door zijn armen zakken, niet in staat de sensaties die hij ervoer te geloven. Nog nooit was hij zo lang zo hard klaargekomen. Spurt na spurt van zijn sperma schoot uit zijn ballen zo ver in deze vrouw als zijn pik maar zou gaan. De eerste vrouw die hij neukte!

Toen hij voelde dat zijn pik verslapte rolde hij van haar af en ging naast haar op de bank liggen. “Dit was ongelooflijk!” kreunde hij terwijl hij op adem kwam. Ze kuste zijn body, “Ja dat was het zeker.” zei ze, terwijl ze zijn zaad uit haar kutje en tussen haar billen voelde lekken. Plotseling ging de jongen in paniek rechtop zitten. “Mijn god! Ik ben klaargekomen! Maar heb geen condoom…!” Ze kroelde door zijn haar. “Ontspan.” Zei ze. “Je kunt zo vaak in mij klaarkomen als je wilt, er is geen kans dat ik zwanger word!” Opgelucht ging hij weer liggen. “Was het wat je had verwacht?” vroeg ze nieuwsgierig. “Beter, zelfs” Zei hij trots. “Ik heb nog nooit zoiets gevoeld. Ik wou dat ik het langer volhield.” Bekende hij blozend. “Dat gaat vanzelf komen!” Verzekerde ze hem.

Hij rolde naar haar toe en streelde haar lichaam en speelde met haar borsten, zijn zelfvertrouwen groeide met de seconde. Ze wiegde zijn hoofd terwijl zijn mond naar haar ene borst ging en haar harde tepel in zijn mond zoog. Terwijl hij aan haar borst zoog, voelde ze zijn onervaren vingers tussen haar benen. Eerst duwden er één en vervolgens twee vingers in haar en begon haar kutje te neuken met zijn hand. “Oh ja…” kreunde ze en moedigde de jonge knaap aan om verder te gaan. Ze ging achterover liggen en bewoog haar heupen op tijd om zijn nu krachtig duwende vingers te ontmoeten. “Oh god je doet het geweldig.” Hijgde ze toen ze een orgasme voelde naderde. Ze sloot haar ogen en dacht aan hoe het zou zijn als deze jonge vent meer rust had en haar weer zou neuken. Dat was voldoende om haar te laten komen. Ze rilde, kreunde en bokte luid.

Hij genoot van wat hij zag en voelde. “Mijn God!” kreunde hij. “Je hebt zojuist over mijn hand gespoten.” Ze zuchtte tevreden: “Ik ben één van die dames die je zal laten weten als ze plezier hebben.” Ze pakte zijn pols vast en trok zijn hand naar haar mond en likte haar kutsap en zijn sperma van zijn vingers. De vingers die haar zojuist hadden laten klaarkomen. “Mmm, dat smaakt lekker.” Kreunde ze. “Nu wil ik je pik weer in mijn kutje voelen!” Ze ging rechtop zitten en trok haar T-shirt en BH uit. Haar achttien jarige neuker keek vol bewondering naar haar grote tieten.

Ze boog voorover en nam zijn half zachte pik in haar mond. Direct begon de jongen zwaar te ademen, niet zeker wat hij kon verwachten, maar hij wist dat het weer een nieuw genot zou zijn. Zijn pik schoot omhoog. Ze rolde hem zachtjes op zijn rug en kuste hem op zijn mond, eerst zachtjes en daarna volledig. Terwijl hun tongen worstelden, voelde hij haar zware borsten op zijn borst rusten. Ze brak hun kus af en ging naar beneden om zijn nek te kussen, waarna ze aan één van zijn tepels op de borst zoog. De jongen ademde zwaar en kon niet geloven wat er gebeurde en waar dit heen ging. Hij had nauwelijks ervaring. Tuurlijk, hij had wel eens een meisje gestreeld, maar zulke tieten en een harige kut had hij nog nooit in het echt gezien, laat staan gevoeld. Terwijl ze onder zijn navel begon te zoenen, rolde hij zijn hoofd naar achteren en liet een lage kreun horen. Plots voelde hij de warmte van haar tong op zijn schacht. Ze likte langs de lengte van zijn pik en proefde haar vocht. Ze nam zijn eikel in haar mond en zoog de laatste druppels zaad eruit terwijl ze hem voelde verstijven. Ze bewoog haar mond naar beneden en nam zijn hele lengte in zich op, zijn eikel stak nu bijna in haar keel. Langzaam begon ze hem met haar mond te neuken. “O godver!!” kreunde hij.

Toen ze voelde dat hij bijna klaarkwam, stopte ze. Ze wilde haar kut gevuld hebben! Hij reageerde teleurgesteld totdat ze hem in de bank duwde en op zijn schoot plaats nam. Ze nam zijn mannelijkheid in haar hand, en liet haar natte kutje over zijn paal zakken. Hij keek toe hoe zijn pik in de harige kut van zijn buurvrouw verdween. Voor de tweede keer in zijn leven genoot hij van de sensatie van zijn pik die een poesje drong. Nu had hij niet de behoefte om de drang om zijn orgasme tegen te gaan. Ze bewoog haar bekken, eerste traag van voor naar achter en daarna in lange halen over zijn geslacht heen en weer. Zijn handen grepen naar haar billen en zijn hoofd reikte naar voren om haar borsten te zoenen. Ze voelde ze sensatie van een pik diep in haar kut. Dat was zoveel beter als vingers of een massage staaf. Zijn pik glijdt gemakkelijk in en uit, gesmeerd door zijn eerder verschoten zaad en haar kutsap.

Terwijl ze het tempo verhoogde, beet ze op haar onderlip in de hoop dat de jongeman het nog wat langer kon volhouden terwijl haar lust naar een eigen orgasme steeds groter werd. Ze drukte haar clitje hard tegen zijn schaambeen, de jongen vocht opnieuw een verloren strijd om niet klaar te komen. “Oh god ja!” ze huilde, en ze begon tegen hem aan te trillen. Hij brulde en er spoot vloeistof uit haar kutje over zijn ballen. Op dat moment verloor hij alle controle die hij had en diep in haar voelde hij zijn pik spasmen en nog meer zaad in haar pompen. Ze was even van de wereld!

Na een korte pauze begon hij haar te zoenen. Een paar ogenblikken schoten hun tongen in en uit elkaars mond. Voordat ze weer rechtop ging zitten, hield ze zijn zachter wordende pik zo lang mogelijk in haar poes. “Ik ben nu zeker geen maagd meer.” Kreunde hij giechelend. “Je moet niet te lang blijven… Anders komt je moeder kijken wat er aan de hand is. Dit moet ons geheim blijven!” Hij knikte van ja en ze stond van hem op en gaf hem haar T-shirt. “Fris je een beetje op.”

Toen hij een paar minuten later weer aangekleed was keek hij haar aan. “Heb je morgen weer tijd voor een klusje bij mij?” Hij lachte.
“Ik moet naar school, maar voor zo’n kutklusje maak ik tijd.”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 18275 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Zijn eerste keer!”

Plaats een reactie