BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Personal Trainer

Mooie Sasha verleid de personal trainerIk ben personaltrainer en werk deels voor mijzelf en drie dagen in een week bij een sportschool. Dit beroep heeft voor- en nadelen. Het voordeel is dat ik afgetraind ben en mij bere sterk en zeer zelfverzekerd voel. Ik heb vrouwen bij de vleet, ik kon kiezen met welke vrouw ik wilde daten of wilde sexen. Soms liep dat zo uit de hand dat het personaltrainingsuurtje niets anders was dan een sexdate.

Met het stijgen van de jaren voel ik mij steeds vaker een stuk vlees. Mannen en vrouwen proberen te versieren als een soort van trofee. In de wandelgangen hoorde in na zo’n huisvrouwen uurtje de opmerkingen over mijn lijf. Zelfs was er een dame die niet op mijn pik gereden had vertellen over de hete seks die we gehad zouden hebben. Ik bracht ik uren door aan de machines, terwijl ik kilo´s aan het pompen was. Dat werkte als stress releaf en ook tegen de eenzaamheid. De eenzaamheid was het gevolg van mijn vluchtige leven. Het gebrek aan een relatie kwam steeds harder bij me binnen. Het gemis aan een luisterend oor of iemand waar mee te werkelijk dingen deelt anders dan het bed en snelle seks. Ik realiseerde me waarmee ik bezig was toen ik door een ruim vijftig jaar oude, geblondeerde, bimbo bereden werd en haar siliconen borsten voor mijn gezicht heen en weer stuiterden. Ik kreeg een koude rilling, het voelde als of een poster girl uit een oude playboy mij neukten. Ze keek me trots aan terwijl ik klaar kwam en het condoom vol kwakte. Maar waarom was ze trots? Omdat ze mijn zaadvanger was? Omdat ik minder respectloos met haar was dan de andere pikken die ze benutte om aan haar snelle kick te komen?

Als personal trainer gaf ik regelmatig groepslessen, steps aerobics en dergelijke. Vijftien tot twintig vrouwen per uur die naar mijn keken, een aantal dat hun best deed om aantrekkelijk te zijn en te strakke pakjes droeg. Natuurlijk voelde ik de brandende blik van hun terwijl ze mijn keiharde en mooi gedefinieerde armen en schouders en mijn strakke kont in zich opnamen. Hoe vaak gleden hun blikken niet, via de spiegel in de zaal, over mijn geslacht dat duidelijk zichtbaar in mijn outfit. Maar opnieuw voelde ik mijn als een stuk vlees op een BBQ.

Daar trok ik de grens. Personal training moest mijn focus weer worden. Mijn lessen moesten weer gaan om uitdaging, opbouw en verbetering van conditie. Ik begon weer iets ruimer vallende kleding te dragen. Was minder amicaal naar mijn sporters en hield meer afstand bij de doordeweekse “moedertjes” uurtjes zoals ze tussen de trainers genoemd werden. Het ging langzaam maar zeker beter in mijn lessen. Uiteraard waren er teleurgestelde dames die overstapte naar andere trainers die nog wel open stonden voor een uurtje TOO personal training.

Op een zondag moest ik invallen nadat een vrouwelijke collega uitgevallen was met een blessure. Dus de dames die naar mijn uur kwamen omdat ze dan “mijn” les verwachten waren er niet.

Plots stond daar een prachtige, lange brunette met fel blauwe ogen, een mooi koppie met volle lippen en een charmante ongedwongenheid. Gewoon een echt mooie vrouw, okay begin veertig ten opzichte van mijn eind twintig, maar ze komt om te sporten en niet voor een TOO personal uurtje. Ze is echt mooi, lang donkerbruin haar dat tot haar schouders reikt, een vol lichaam met grote borsten en stevige kont, de loop een model dat ooit slank is geweest. Haar huid was fraai en de blik waarmee ze mij aankeek… Ze keek dwars door me heen. Ik stelde mij voor, zij heette Sasha. We spraken over haar trainingsdoelen en eventuele beperkingen. Beide had ze niet. Ik vroeg of ze eventueel ook etensadviezen wilde maar dat weerde za af. “Ik ben model geweest en weet teveel van anorexia.” Legde ze uit.

Ik doorliep mijn routine en vroeg welke lichaamsdelen ze wilde trainen en of ze ervaring had met machines. Ze was anders dan veel andere vrouwen, niet gekleed in een te klein of krap pakje om hun lichaam te showen, ze lokte me niet, ze probeerde me niet nodeloos aan te raken. Sasha keek me alleen maar aan met haar blauwe ogen, we spraken niet veel tegen elkaar. Ze volgde trouw mijn aanwijzingen en deed de squats, curls en buikcrunches. Ze was vastberaden in wat ze deed, maar ze probeerde niets naar mij toe. Het voelde zeer verfrissend. Toen haar uurtje voorbij was, draaide ze zich gewoon naar mij toe en bedankte mij. Haar zware borsten gingen op en neer van haar verhoogde ademhaling. De lichte glans van zweet op haar voorhoofd was haast erotisch. Ze legde een zachte, slanke hand op mijn harige onderarm en glimlachte oprecht. “Heel erg bedankt, ik heb ervan genoten. Ik train liever met jou dan met wie dan ook”, zei ze en liep weg.

Er was zo’n eenvoud in haar woorden, maar geen schijn. De andere dames keken wat moeilijk omdat ze doorhadden dat mijn aandacht niet op hun gericht was. Ik voelde wat onvrede bij de vaste kern. Sasha was al weg, de kleedkamer in en later zag ik haar over de parking lopen, ze draaide zich om en keek me nog een keer naar de school en zwaaide toen ze mij zag staan. Ik werd opnieuw in mijn hart gestoken door haar blauwe ogen. Toen was ze weg en ik voelde dat er iets ontbrak. De dagen gingen voorbij, gevuld met werk en zweet, ik was gestopt met het neuken van willekeurige dames, en ik dacht aan haar. Ik wilde zelfs de klantenbestanden controleren om haar 06 nummer te achterhalen, maar daarmee zou ik mijn baan op het spel zetten. Ik probeerde mijn nieuwsgierigheid te onderdrukken.

Een paar drukke weken volgende maar ze kwam niet meer. Sasha leek uit de school verdwenen. Na een lange dag werd ik gebeld en ik hoorde haar stem aan de telefoon. Aan de andere kant van de lijn was zij het: een lieve, heldere stem waar ik nog niet genoeg van had gehoord. Na een paar beleefdheden kwam met haar opmerking. “Ik heb een blessure gehad en heb een privésessie met je aangevraagd, vind je dat goed? Je manager zei van wel.” Kwam ze snel tot he point.

De eigenaar wist dat sommige dames van persoonlijke aandacht hielden en dat dit vaak tot seks leidde. En ja, de eerste jaren vond het vleiend als ik weer gevraagd werd om wat “extra’s” maar ik had hem niet van mijn afkicken van seks met mijn sporters vertelt. Toen ik net begon was het een manier was om klanten tevreden te houden, zolang er daarna geen verplichtingen aan verbonden zouden zijn. De meeste dames waren keurig getrouwd dus haf dat niet problemen, tot dat ik besloot geen neukvlees meer te zijn.

Ik bedacht me geen moment. “Ja zeker, ik kijk ernaar uit je weer te zien.” Klonk ik net even wat te happy. Het bleef net even te lang stil aan de andere kant. Misschien was ze beledigd. “Ik ook, ik wilde je nog eens zien.” zei ze zacht. Het was alles wat ik nodig had, ik telde de dagen. De avond voor onze training stond ik in een twee strijd. Mij voorbereiden op een geile TOO personal training of… Ik besloot me ’s morgens mijn kaken strak te scheren en beneden wat casual te trimmen.

Het was een maandagavond, de enige rustige dag op onze sportschool. Ze had van 20:30 tot 22:00 geboekt. Ik had de zaal en de sauna geboekt. *Als ik het dan doe, dan doe ik het goed.* had ik mij voorgenomen. De meeste collega’s waren al vertrokken en ik zat op de fly-trainer. Ik was een beetje nerveus, bijna als een middelbare scholier die wacht op examen. Dit was niet normaal voor mij. Ik had altijd de controle. Sasha deed iets met mij.

Er werd zachtjes op de deur geklopt en ik liep door de lege zaal. Ze zag er weer geweldig uit. Ik realiseerde mij dat ze één van de weinige sporters was die geen make-up droeg tijdens mijn lessen. En allemachtig wat was ze mooi zonder die ondersteuning. Ik was weer verbaasd met haar verschijning, zo mooi, lang, tenger, gekleed in een yogabroek en strak T-shirt met duidelijk zichtbaar een sport BH, haar opgestoken haar en aan haar voeten roze gympen. Opnieuw die ogen die mij probeerden te doorgronden, die glimlach. Ik liet haar binnen en deed de deur achter me op slot, de verwachting groeide.

We spraken over sporten en wat er was gebeurd sinds onze eerste ontmoeting. Ze was gevallen en een heupkneuzing opgelopen. Of ik daar rekening mee wilde houden tijdens de trainingen. *Trainingen?* dacht ik. Het bleek dat we veel gemeen hadden wat betreft hobby’s en passies buiten het werk, vooral reizen met een beperkt budget en ons onderdompelen in de lokale bevolking. We deden diverse oefeningen. Bij het bankdrukken stootte ze een indrukwekkend gewicht, en ik zag haar inspanning. Het gesprek liep en we waren comfortabel samen. Telkens na twee oefeningen deden we strek en rek oefeningen en ik begeleidde haar een beetje, maar moest haar aanraken. Sasha voelde mijn aarzeling.

“Je mag me aanraken, waar het nodig is, maar ook waar je maar wilt, je weet dat ik het wil…” fluisterde ze. Ik legde mijn handen op haar rug en voelde door het T-shirtje heen haar warmte met mijn andere hand ondersteunde ik haar buik, zo zacht en perfect. Ik voelde warmte en aantrekkingskracht. Iets wat ik tot dan toe nooit gevoeld had bij een sporter die wat wilde. Terug naar de apparaten, ik leidde Sasha door een paar bewegingen van het naar beneden trekken van gewichten. Ze excuseerde zich, “Ik moet even naar het toilet.” Toen ze terug kwam bloosde ze en ging snel weer zitten. Had ik het goed gezien? Het leek er op dat haar strak in een sport BH verpakte borsten los hingen. Had ze… Ze leunde achterover richting mij. Ik had wat zicht op haar. Eerst haar schouders. Ja, de BH-banden leken verdwenen. Ze maakte de begingen niet helemaal zoals het moet, vak een oorzaak voor rugklachten. Ik hurkte naast haar en legde een hand op haar buik en de andere op haar rug.

“Span je buik en rug spieren maar bij deze beweging.” Ze volgde mijn aanwijzing. “Crunch achterover. YEP, helemaal goed. Vasthouden en nu langzaam terug.” Mijn hand lag zo dat de onderhand van haar borsten tegen mijn vingers kwam. Ze zuchtte. Ik ging achter haar op het bankje zitten en zei dat ze weer most crunchen totdat ze mijn lichaam voelde, “je gaat te ver achterover.” Ik legde mijn handen op haar schouder en ze kwam langzaam achterover en ik liet mijn hand over de stof van haar T-shirt glijden. Mijn handen kwamen over haar botsten en ik voelde haar inmiddels keiharde tepels onder mijn handpalmen doorglijden. “Hou ze vast.” Kreunde ze terwijl ze overeind ging zitten. Ik omhelsden haar en kuste haar hals. Ik reikte onder haar topje en omvatte haar borsten en kneep in haar tepels, en ik kuste haar nek van achteren, ze deinsde niet terug. In tegendeel, ze duwde haar borsten harder tegen mijn handen. Weer zoende ik haar hals. Ze rook zo lekker. Ik likte haar bezwete huid en ze kreunde. Ze draaide haar gezicht en we kusten elkaar diep, tongen ontmoetten elkaar, lippen versmolten.

Sasha stond op van het bankje en draaide zich om, in een mooie beweging trok haar T-shirtje uit en haar zware borsten kwamen vrij. Ik had al veel borsten mogen aanschouwen maar deze waren geweldig. Ik ging op de bank zitten en zij kwam naar me toe, en ik zoog gretig aan haar donkere tepels die, één voor één, ze tegen mijn gezicht duwde. Ik genoot en Sasha kreunde terwijl ik mij slurpend en likkend aan haar harde tepels beging.

Mijn handen lagen op haar heupen en ik trok haar yogabroek omlaag. Ze besloot mij te plagen en duwde mijn mond van haar borsten en ze draaide zich weg. Zelf liet ze haar broek verder zakken en haar prachtige kont kwam tevoorschijn. Ze bukte ver voorover. Tussen haar billen zag ik haar sterretje en terwijl ze op het bankje begon te leunen zag ik haar fel rode en glimmende schaamlippen. Terwijl ik nog steeds op de bank zat, likte en zoog ik alles, likte ik haar sterretje en proefde ik de sappen op har schaamlippen, mijn handen gingen om haar heen en kneedden haar schommelende borsten. Ze kreunde en hapte naar adem. Toen draaide ze zich om en trok mijn shirt uit. Haar schaamheuvel was perfect kaal en glas. Sasha streek met haar vingertoppen en nagels over mijn borstspieren en zoog aan mijn tepels. Ze kreunde en leek te genieten. Ik liet mijn handen over haar lichaam gaan. Van haar borsten naar haar buik en even later, over haar gladde schaamheuvel. Ze spreidde haar benen en ik voelde hoe warm en nat haar vrouwelijkheid was.

Toen knielde ze en haalde mijn harde pik uit mijn broek. “Ga staan en doe dat ding uit.” Klonk haar stem hees. Nadat ik uit de broek was gestapt greep ze mijn geslacht beet en trok me zachtjes af terwijl haar mond om mijn eikel sloot. Hemels is wat ik voelde. Ik had het gevoel dat ik snel, te snel, zou komen, ik moest het onder controle houden. Ik ging achterover op de bank liggen en sloot mijn benen, en leidde haar over mij heen. Sasha ging op mijn pik zitten en liet zich langzaam zakken. Ze spietse haar poes op mijn paal. Ze bereed me, haar benen op de grond. Ik reikte omhoog en kneep in haar borsten, en ze haar tepels over mijn wangen. Dit was heerlijk en geil. Dit had ik nooit eerder ervaren in de sportschool. Ze versnelde en bokte haar lichaam ongecontroleerd over mijn lul. Ze kreunde luit en vrijwel gelijk tijdig kwamen we klaar. We zoenden en lachten om onze heerlijke ervaring. Ze ging recht op zitten en keek glimlachend naar beneden. “Je moet nog wat aan mij werken…” zei ze.

Ik knikte instemmend. Ze stapte op en stapte naar voren en duwde haar zaad lekkende poes op mijn mond. “Toe… lik me, zuig me leeg!” Dat was exact wat ik deed. Haar borsten hingen en haar kutje stond wijd open. Ik zoog en slurpte, het kon me niet schelen dat mijn zaad er uit vloeide. Sasha kreunde en bewoog haar heupen zo dat mijn tong van haar clitje tot vrijwel haar sterretje gleed en terug. Mijn pik werd weer hard en ik duwde haar weg en stond op. Ik legde haar op het bankje en ze spreidde gewillig haar benen. “Tweede rond!” kreunde ze. Ik schoof mijn pik bij haar naar binnen, ze keek aan met haar fel blauwe ogen. Terwijl ik begon te stoten greep ik haar dansende tieten beet en kneep in haar tepels en mijn mond zoog er zachtjes op. Deze keer kwam ze met een huivering en ik sloeg door, terwijl ze jankte, en toen kwam ik weer in haar. Ik ging alf op haar liggen. Toen mijn afzwakkende pik uit haar glibberde keek ze mij aan. “derde ronde?”
Ik lachte en keek haar aan. We knuffelden en streelden en hielden elkaar een vast.

Daarna leidde ik haar naar de jacuzzi en we brachten de rest van de avond door met neuken en knuffelen in het water. Wat een peronaltraining was dit geweest! Sasha beloofde me vaker te boeken voor een PT.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 12435 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Personal Trainer”

Plaats een reactie