BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Kim, mijn liefje, mijn hoertje (2)

Kim wordt anaal ontmaagdAnale Ontmaagding.

Ik had haar echt pas over een paar dagen verwacht maar ineens stond ze bij me voor de deur. Ze had tranen in haar ogen. Ze had weer eens verschrikkelijke ruzie gehad met haar ouders. Die geven echt helemaal niets om hun lieve dochter. Ze krijgt een zakcentje van €250 en daarmee kopen ze haar min of meer af, als ze hun maar niet tot last is. De rest moet ze met een paar uurtjes in een klein modewinkeltje bijverdienen. Ik kende haar ouders al een poosje, maar wist niet dat het eigenlijk zulke etters waren. Swingers, dat wist ik. Meerdere keren in de week op pad om hier en daar met Jan en alleman te naaien. Tot daar aan toe, maar om dan op zo’n rot manier met je eigen dochter om te gaan. Ik heb haar gauw mee naar binnen genomen. Ze heeft bijna een kwartier lang tegen me aan gezeten en zitten snikken. Soms probeerde ze wat te vertellen maar dat ging niet echt. Na een poosje was ze wat rustiger en vertelde ze wat er was gebeurd. Haar vader had er al langer op gezinspeeld maar hij wou haar weer neuken. Ze heeft het pertinent geweigerd. Hij noemde haar een slet en haar moeder deed er nog een schepje bovenop. Ze is naar haar kamer gegaan en heeft wat spulletjes in een rugzak gestopt. Ze zei tegen haar ouders dat ze wegging. De enige reactie die ze had gekregen was dat ze maar moest oprotten. “Thamara, ik wil niet meer naar papa en mama terug. Mag ik bij jou blijven? Ik weet niet waar ik naar toe moet.” Ik had zo’n medelijden en zei dat ze zo lang kon blijven als ze wilde. En dat we later wel haar spulletjes zouden halen als haar ouders niet thuis waren. Ze was dolblij en vloog me om mijn hals, gaf me kusjes en: “Thamara, je bent zo lief, ik hou van jou!” Een paar dagen geleden had ik me het niet kunnen voorstellen, een lieve, maar ook lekkere, jonge meid over de vloer. We hebben een borreltje gedronken en zijn naar bed gegaan. Ze mocht in de logeerkamer, maar wilde bij mij in bed. En je kan wel raden waar dat op uitdraaide…

De volgende morgen had mijn liefje al koffie gezet voor ik wakker werd. Ze liep rond in haar T-shirtje en een klein slipje. Na een ontbijtje zijn we samen onder de douche gegaan, hebben elkaar gewassen, gekroeld. Onder de heerlijk warme stralen van de douche vroeg ik haar of ze al eens in haar kontje was geneukt. Een keer of twee had ze het al eens geprobeerd zei ze. Maar die jongens konden er niets van. “Schatje, vanmiddag komt mijn neukvriendje Yvo langs. Wil je het een keer met hem proberen? Hij heeft wel een grote pik, maar ik weet zeker dat hij voorzichtig met je is.” Ze had er wel oren naar en wilde het wel proberen. Ik nam haar mee naar mijn slaapkamer en zocht een niet te grote butplug. Lieverd, ga eens op de rand van het bed liggen, kontje achteruit.” Ik smeerde wat glijmiddel in haar sterretje en duwde de plug er tegen. “We gaan je kontje al een beetje oprekken voor vanmiddag. Ik doe deze plug nu in je kontje en je moet er tot die tijd mee rond blijven lopen.” Ik duwde wat harder en zag haar sterretje wijken. Ze slaakte een kreetje toen het dikste gedeelte er in plopte. “Blijf maar even zo liggen, dan wen je er een beetje aan.” Tegen een uur of drie heb ik haar weer meegenomen naar de badkamer. “Gaan we weer douchen Thamara?” vroeg ze. Ik zei: “Nee schatje, we gaan wat anders doen. Straks komt Yvo jouw sterretje neuken en dan moet je wel schoon zijn. Trek je broek en je slipje maar uit en ga maar als en hondje op de vloer zitten. Kontje naar mij toe.” Ze deed netjes wat ik vroeg. Voorzichtig haalde ik de plug uit haar kontje en pakte de anaal douche. Ik zorgde er voor dat het water lekker lauw was en schoof hem in haar kontje. Ze schrok er een beetje van en vroeg wat ik deed. “We gaan je kontje helemaal schoon spoelen schatje. Voel je het warme water? Zo meteen ga je gewoon uit je kontje plassen. Draai maar een beetje naar het putje toe. Ze leek er zelfs van te genieten toen de straal water haar weer verliet. Tot drie keer toe heb ik haar darmen gespoeld en mijn schatje was helemaal schoon. “Dat gaan we in het vervolg altijd doen als je kontje wordt geneukt. Maar je moet het wel zelf leren.” Ik had Yvo al binnen horen komen, hij heeft de sleutel. “Kleed je maar meteen helemaal uit lieverd, dan gaan we nu naar Yvo okay?” Ze deed haar laatste kleren uit en liep aan mijn hand mee. Yvo zat op de bank en ik liet haar voor hem staan. Ze had hem al ontmoet met oud en nieuw dus ze schaamde zich niet echt. Yvo streek zijn hand over haar blote lijf en kontje. “Zullen we hem maar gaan proberen dan? Kom maar mee naar de neukkamer.”

Even later lag ze op bed en Yvo en ik hebben ons ook uitgekleed. Ik had een paar vibrators en dildo’s van verschillende maten klaar gelegd. Haar kontje moest eerst worden voorbereid voordat Yvo zijn werk ging doen. “Ga maar eens op je buikje liggen schatje.” Ik schoof een groot kussen onder haar buik zodat haar kontje omhoog lag. Ik trok haar billen een beetje uit elkaar er smeerde glijmiddel over en in haar maagdelijke sterretje. Voorzichtig stak ik een vinger naar binnen en begon haar aarsje te vingeren. Ze kreunde een beetje toen ik dat deed en iets harder toen ik er ook een tweede vinger bij stak. Ik pakte een gladde vibrator, likte hem een beetje nat en duwde hem tegen haar sterretje. Iets naar binnen, er weer uit, dan weer er in, steeds een stukje dieper. Voor mijn plezier en haar genot had ik hem ook maar op de trilstand gezet. Ik stond er versteld van hoe makkelijk ik het trillende staafje redelijk diep naar binnen kon duwen. “Gaat het liefje? Als het zeer doet moet je het zeggen hoor!” Ze kermde zachtjes dat ze het wel lekker vond. Tijd voor de volgende stap. Ik haalde de vibrator uit haar kontje en pakte een wat dikkere dildo, echt een mooi realistisch gevormde, zachte kunstpik. Ik smeerde hem in met glijmiddel en begon weer opnieuw. Yvo, die de hele tijd had liggen kijken trok haar billen een beetje uit elkaar. Zachtjes duwde ik opnieuw een kunstpik tegen haar sterretje, Alles was heerlijk glad en voor ik het zelf in de gaten had zat er al zeker tien centimeter bij haar binnen. Nu lag ze wat harder te kermen als met de vibrator. Maar ze moest even de tanden op elkaar zetten. Langzaam begon ik haar anus te neuken, eerst korte haaltjes, toen wat langer en steeds dieper. Ze lag op haar buik te kronkelen en te kermen. Zeker tien minuten ben ik zo met haar bezig geweest en ook echt diep. Haar tweede neukgaatje bleef heel mooi open staan toen ik de dildo er uit trok. We moesten niet te lang wachten, haar kontje was voorbereid en nu was Yvo aan de beurt. Die had van het hele gebeuren een flink harde leuter gekregen.

Hij zat achter haar tussen haar benen en trok aan haar middel haar kontje omhoog. Voorover, leunend op haar schouders wachtte ze af wat er zou gaan komen. Yvo wreef zijn lul langs haar kutje dat al knap nat was en boorde hem naar binnen. Een paar minuten neukte hij haar op die manier om hem er vervolgens uit te trekken en zijn natte, harde staaf tegen haar sterretje te duwen. Ik was voor haar gaan zitten en had haar hoofd op mijn schoot gelegd. Voorzichtig duwde Yvo zijn leuter tussen haar billen en zonder moeite opende hij met zijn eikel haar kontje. Ze lag in mijn schoot te kreunen. Helemaal toen Yvo steeds dieper in haar darmen verdween. Dit was wat anders als een dildo, en echte warme pik die bewegingen maakte. Het was nu nog voorzichtig penetreren, haar voorbereiden op de beurt die ze zou gaan krijgen. Yvo had zijn pik er bijna helemaal uitgetrokken, wachtte even en toen… Met een ferme stoot dreef hij zijn niet al te kleine pik helemaal in haar darmen. Kim greep zich aan me vast en gilde nu echt.

Hij liet zijn pik zo even zitten, trok haar aan haar heupen nog iets hoger en begon nu dus echt te neuken. Met lange halen plantte hij zijn pik keer op keer in haar anus. Kim had het niet meer, lag te krijsen, te spartelen. Deed Yvo het net nog behoedzaam, het werd nu al een beetje ruiger. Hij had zijn handen om haar middel, trok haar stevig op zijn pik en ramde hem nu in in flink tempo naar binnen. Het krijsen van Kim was nu overgegaan naar zwaar kreunen en kermen, het leek of ze er aan begon te wennen. Ik snap niet dat Yvo het zo lang volhield in dat krappe kontje zonder klaar te komen. Ineens begon Kim verschrikkelijk te trillen en te schudden in mijn schoot. Ze greep me beet, keek me met rollende ogen aan en had een enorm orgasme. Haar eerste anale orgasme. Dat was ook het matje voor Yvo. Ik hoorde hem grommen toen hij voor de eerste keer zaad in de darmen van mijn schatje spoot. Ze viel nu plat neer en Yvo trok zijn pik uit haar reetje. Hij trok haar billen iets uit elkaar en zag daar gaatje flink open bleef staan, beetje bij beetje gulpte zijn zaad er uit en stroomde langs haar kutje. Hij kwam nu ook weer naast ons liggen, Kim nog steeds, nahijgend, met haar hoofd in mijn schoot. “En liefje, hoe vond je het?” vroeg ik. Ze keek een beetje omhoog en zei zachtjes: “In het begin deed het een beetje zeer Thamara. Maar toen werd het steeds lekkerder. Ik kon er niks aan doen maar ik moest wel ineens klaarkomen.” We hebben haar geknuffeld, onze stoere meid. Als ik straks klantjes voor haar ga regelen, is ze er helemaal klaar voor. Kimmie, mijn kleine anale hoertje.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 9697 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Kim, mijn liefje, mijn hoertje (2)”

Plaats een reactie