BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Uit verveling

Ik werkte bij het Bastion Hotel Hoofddorp toen ik Jill ontmoette. Ik werkte ar als manusje van alles, ik stond achter de receptie, ik dekte tafels, maakte kamers schoon stond achter de bar en maakte de maaltijden warm. Het was een rustige periode ik had niets bijzonders te doen totdat ze binnenkwam – en in een oogwenk was ik onder de indruk van haar. Niet alleen omdat ze mooi en sexy. Ze was sexy op een rauwe, uitdagende manier. Ze had kort zwart haar, bleke huid die eruitzag alsof hij nog nooit de zon had gezien, een slank lichaam met kleine borsten maar een lekker kontje.

Jill deed, net als ik, vakantiewerk. Ze studeerde moleculaire biologie, wat een stuk pittiger was dan mijn marketing studie. Ik probeerde van haar kennis gebruik te maken terwijl ik liet zien hoe het boekingssysteem werkte, maar ze vond het niet erg grappig. Ze bleek een zeer serieuze meid die niet in was voor een grap of grol. Het was me snel duidelijk dat ik weinig kans maakte bij haar.

Die zomer was ongebruikelijk nat — en dus werden we niet alleen overspoeld door lekken in het dak, maar ook door annuleringen. Op sommige dagen dwaalde je, als je geen enkele klant had gezien, door de lege gangen alsof je in de film The Shining zat. Omdat we zowel qua staff als qua gasten onderbezet waren liep de verveling bij tijd en wijle op. Ik had Jill uitgedaagd voor wordfeud en dat speelden we fanatiek. Zelfs de manager liet zelden zijn neus zien of hij zat voor de pub drie deuren verderop. Het begon te voelen alsof we met allerlei gekke dingen weg konden komen… Dus het was zo dat degene die op kantoor zat meestal aan het lezen was, of naar muziek luisterde, of zelfs, zoals ik meer dan eens deed, hun laptop opzette die ze van huis hadden meegenomen, zodat ze konden gamen. Op een zaterdagavond kondigde Jill aan dat ze in een lege kamer ging douchen nadat ze op weg van huis in de regen was terecht was gekomen. Ik waarschuwde dat ze in de problemen kon komen en ze haalde gewoon haar schouders op en vertelde me dat dat alleen zou gebeuren als ik een eikel was. Ik vermoed dat ze zich niet al te veel zorgen maakte over het behouden van deze baan.

Ik gaf haar een keycard voor kamer 23. Een luxe kamer met losse douche en een groot bad. Als ze alleen de douche zou gebruiken was het eenvoudiger om de sporen weer uit te wissen. Toen Jill naar boven was wachtte ik een veilige tijd en volgde toen — ik was niet van plan om naar haar te gluren, voor alle duidelijkheid, maar ik wilde er zeker van zijn dat ze echt was aan het douchen. Het was na diefstal zo ongeveer de zwaarste regel die je kon breken, aangezien we in zekere zin beheerders van “ons” hotel waren. Met mijn oor tegen de deur hoorde ik de douche stromen. Ze deed het echt. In gedachte keek ik mee. Ik zag haar naakte, fragile, lichaam en probeerde me voor te stellen wat voor borsten ze had. En… was ze kaal of had ze een baal? Wezenlijke vragen als je langere tijd met een mooie vrouw samenwerkt. Ik schudde, toch wat verbaasd over haar dapperheid, mijn hoofd en keerde terug naar de receptie. Jill had duidelijk het soort lef waar ik alleen maar van kon dromen.

Langzaam, ondanks het gevoel dat ik niet het type man was waar Jill naar zou kijken, begon er iets te ontstaan. Ze wende aan mijn gevoel voor humor – ik had veel zelfspot. Daar kon ze wel om lachen. Als gevolg hiervan begon er langzaam maar zeker iets flirterigs tussen ons tweeën te ontstaan. Het is vrij gemakkelijk om er een vinger op te leggen toen het begon, want Jill was zeker niet het meest subtiele type. Ze was zelfs zo ongenuanceerd dat ik het in eerste instantie niet als flirten interpreteerde. Ik dacht dat ze me gewoon aan het dollen was. Het zou in haar karakter zitten.
De eerste keer was in zekere zin de meest spannende. Ze had weer gedoucht en was boven aan de trap verschenen, gewikkeld in een witte handdoek met haar haar nog nat. ”Slechte service hier, niemand wil mij afdrogen…” we lachten, totdat de schuifdeuren openden. Gelukkig had de gast niets door. Toen ik Jill er naar vroeg zei ze “niemand heeft het gezien, toch??” en natuurlijk was het antwoord nee. Ik vond het moeilijk om zelfs maar naar haar te kijken terwijl ze in die handdoek zat, en niet alleen vanwege alle regels die ze overtrad, maar omdat ik me afvroeg of ze wel wist wat ze aan het doen was. En ik wist ook dat als ik eenmaal begon met zoeken, ik niet meer zou willen stoppen.

Een paar dagen later douchte ze weer en kwam zelfs in haar handdoek achter de balie staan. Ze vroeg terloops: “Wat zou je doen als ik nu mijn handdoek zou laten vallen?” Ik staarde naar haar. “Waarschijnlijk in mijn ogen wrijven,” antwoordde ik. “Als in een tekenfilm.” Ze grijnsde – het was zo’n giftige grijns en ze wist het verdomme ook. Hoofdschuddend draaide ze zich om en ging naar boven om zich aan te kleden. Maar ik wist op dat moment dat het nogal veel zei dat ik half had verwacht dat ze het echt zou doen. Helaas, dat deed ik niet.

De volgende dagen maakte ze allerlei opmerkingen en speelden we met woorden met elkaar. “Als jij een pannenkoek zou zijn… wat mocht ik dan op je spuiten?” vroeg ze. Ik moest even nadenken over haar vraag. Ze lachte me uit. “verlegen donder!” Toen ik Jill vroeg om op te schieten met het dekken van de tafels voor de lunch, antwoordde ze… “Ga je me een pak slaag geven? Als ik te traag ben?” Ze gooide haar kont in de strijd en tilde haar rokje zover op dat ik de onderkant van haar billen en een stukje van haar string kon zien. Op een dinsdagavond was het hotel leeg… geen kamer bezet. Er had een gast gebeld dat hij 3 kamers zou inchecken na 23:00 uur. We luisterden muziek en ik zag dat Jill foto’s van lingerie zat te bekijken. Eerst gewoon de witte en zwarte Honckemuller shit, daarna het meer spannende spul. “Heb je dit ooit geprobeerd?” vroeg ze. “Ik in lingerie?” vroeg ik. “Nee gek! Heb jij je wel een ingebeeld hou ik er uit zou zien in lingerie?” Ik viel stil. “Uhhhh nee…” Ze pakte haar telefoon, tegen de regels in lag deze op de balie. Ze zocht en swipte en plots, trots hield ze haar telefoon voor mijn gezicht. “Kijk, dat ben ik en een mooi setje en die en deze.” Ik bekeek meerdere foto”s ze stond er op alsof ze poseerde voor een lingerie catalogus. “Ja,” zei ze, “dat is mijn lichaam en ik heb meerdere keren aan lingerieshoots voor bladen meegedaan” Ik bloosde vreselijk en kon mij geen houding geven. Zeker niet toen Jill omlaag, naar mijn kruis keek en lachte dat ze die slang wel een keer wilde vasthouden om te blussen… Toen ik wegging voor de nacht wenste ze mij een geile nacht en zei ”Niet te veel rukken straks… Zal ik je wat foto’s appen?”

Oké, dus op dit moment was ik stil… “the fuck? Kan die muts gedachten lezen?” In gedachte had ik het plan opvat thuis een borrel te nemen en opzoek te gaan naar de foto”s van Jill, maar nu zij ze zou sturen… Ik voelde mijn geslacht weer opzwellen. Ze keek mij aan. “Je bent mijn favoriete BHVer…” lachte ze. “Je wat?” “jij bent mijn Bere Harde stuk Vlees…” Ik wist dat ze niet subtiel was, maar deze opmerking had ik niet zien aankomen. Half verontschuldigde Jill zich. “Maar kom op, man. Dat is een grap.” Ik duwde de deur open en verliet het kantoor. Terwijl ik mijn fiets van het slot haalde piepte mijn telefoon. Ik checkte het berichtje… Het waren er ruim dertig. Allemaal foto”s van Jill. Jill in lingerie, in badpak en in bikini. Een mooie set voor thuis en mijn geile fantasie.

Terwijl ik tegen de wind in naar Noord fietste piepte mijn telefoon nog een paar keer. Thuis de fiets weggezet, eten in de magnetron geschoven. Biertje er bij en de foto”s die Jill gezonden had op wilde ik op de laptop bekijken. De laatste set was…. Uh… was die wel voor mij? Jill topless, geheel naakt, maar ook in poses waarvan ik dacht… Poehee. Gespreide benen… De vraag is ze kaal of heeft ze een baal was direct beantwoord. Dit was zo veel meer dan ik ooit verwacht had… Dit was geen flirten meer. Ik nam de laptop mee naar de bank en zette de foto”s op rouleren. Elke 15 seconde kwam Jill op een andere foto voorbij. Na een minuut of wat werd mijn geslacht hard en heb ik heerlijk met mijzelf gespeeld.
Toen ik tegen elven naar bed ging kwam er een appje “Tevreden met de foto”s?” Ik tikte, “ja” terug met een smiley. “Lekker klaargekomen?” wilde ze weten. Ik zond een blozende smiley. Ze schreef dat ze, zittend aan haar desk met haar kutje had gespeeld maar dat het op kantoor niet was gelukt omdat ze een paar keer gestoord werd. “Ik ben straks thuis en zal de vibo uitwonen!” Daarna bleef het stil.

Na een goede nacht slaap kwam ik bijtijds op kantoor. Jill zou pas om twaalf uur beginnen maar kwam om tien uur al binnen lopen, klets nat van de regen. Ik gaf haar een handdoek en ze verdween in de hoek van het kantoor waar ze uit het zicht van de balie en de buitenwereld was. Ze trok haar T-shirtje uit en droogde haar haren en huid. Ze keek me brutaal aan. “Kijk je of ik het goed doe?” Ik bloosde en hakkelde dat ik haar mooi vind. Op dat moment haakte ze haar BH-tje los. Twee prachtige tietjes stond fier vooruit. Uit het AH tasje pakte ze een BH-tje dat ze ook op één van de foto”s aan had gehad. Ze trok het aan en zorgde ervoor dat ik mijn ogen uit kon kijken. Toen schopte ze haar sneakers uit gevolgd door haar jeans. Een zwart tangaatje verborg haar vrouwelijkheid voor mijn ogen. Ik hoorde het belletje van de draaideur. KUT, ik moest aan de slag.

Even later voegde Jill zich bij mij aan de balie. Er was een bus met gestrande Schiphol passagiers gedropt. Gelukkig spraken ze allemaal vloeiend Engels en een half uurtje later was de groep naar de kamers vertrokken. Ik keek naar Jill. Keurig gekleed in het zakelijke uniform. Rok, witte blouse en jasje. “Denk je dat ik een slipje draag?” Daagde ze mij uit. Ik ontweek een antwoord en zocht de keuken op om er voor te zorgen dat de lunch verzorgt werd voor de zojuist gearriveerde gasten. Van onze zeventig kamers waren er slechts twintig bezet. Toen ik terug kwam in kantoor lag een rood slipje op mijn bureaustoel… Het antwoord op haar vraag of ze een slipje droeg. Ik dook in mijn PC om de gasten te verwerken en de rekening voor de maatschappij op te stellen. Na een half uurtje werken sloeg de verveling toe. “Waarom zijn we eigenlijk hier?” Verzuchtte Jill voor de zoveelste keer. “Zullen we een kamer uitzoeken en er seks hebben?” Stelde ze nonchalant voor. Ze zei het op de manier die ze ook gebruikte als ze koffie ging halen. Ik keek haar aan. “Wat?” Ze lachte, “Je hebt het goed gehoord.” Ik bloosde. “Ik hou er van, jij houdt ervan.” Zei ze, mij strak aankijkend. Ik schudde gewoon mijn hoofd en keek weg. En dan… “Waarom doen we dat niet?” vroeg ze opnieuw. “Bedoel je…?” “Ja, seks hebben. Ik verveel me, ik ben geil van ons spel en ik weet dat ook jij er wel zin in hebt…”

Ik keek naar haar, niet naar Jill maar naar een geile vrouw die gewoon zei wat ze wilde. Haar nonchalante houding was op zijn zachtst gezegd interessant. Ze maakte mij onrustig. “Is dit weer een van je grappen?” checkte ik. “Nee.” Ze haalde haar schouders op. “Ik weet het niet. Ik verveel me. Jij verveelt je. Er is niemand in de buurt. Waarom niet?”
“Nou…” Zenuwen borrelden op, of was het opwinding? Ik kwam echter niet met een antwoord. “Ben je homo ofzo?” “Nee, echt niet!” Pareerde ik. “Het is prima als je dat bent maar je hebt een harde pik dus waarom niet?” “Ik ben geen homo!” “Oké.” Ze keek me aan alsof ik dom was. “Dus… waarom niet? Je vindt me leuk, toch?”

Ik keek van haar weg, er zeker van dat mijn gezicht rood aan het worden was, in de hoop dat ze niet kon zien dat mijn handen trilden. Dit voelde echt niet als een grap. “Misschien een beetje.” Loog ik. “Nou, daar ga je. Ik bied het aan.” Zei ze. “Volgens die logica moet jij mij ook aardig vinden. Als je het aanbiedt.”
Ik keek haar aan en zuchtte, ik wist het even niet. Terwijl ik aan het werk ben met een collega naar een kamer, daar, gewoon FF seks hebben en dan tien minuten later weer aan het werk? Te bizar voor woorden. Ik viel stil.

Eindelijk sprak ze weer: “Je gelooft me toch niet?” zei ze na een minuut of vijf. “Helemaal niet”, lachte ik. “Je neemt me in de maling. Ik ken je goed genoeg.”

“Je weet helemaal niks van mij,” antwoordde Jill grijnzend. Ze nam plaats achter het boekingssysteem en zocht een kamer uit. “Deze zit in de rij om eind van de middag gecleand te worden. Niemand die het merkt.” Ze zette de kamer op “onderhoud” en pakte een masterkey. “Kom je over 5 minuten naar kamer 17?” Ik had lang niet genoeg nagedacht over de implicaties van die vraag. Ik bleef stil en dacht na over de risico’s maar ook over Jills lichaam, haar tietjes en haar kale kutje.” “Oké,” zei Jill terwijl ze achterover leunde in haar stoel en haar armen kruiste onder haar borsten. “Ik zal het bewijzen, ik zal bewijzen dat ik serieus ben. Ik zal je hier pijpen, hier en nu, en dan zullen we zien of je denkt dat ik je voor de gek houd.

“Jill…” Ik duwde mijn tong tegen mijn wang. Daar waren de zenuwen weer. Mijn geslacht begon hard te worden en dat wist ze. Als ik zou proberen er onder uit te komen… “Doe niet zo gek.” Probeerde ik mijn hachje te redden. Jill stond op, ik staarde haar aan. “Zeg me gewoon dat ik moet stoppen, en ik zal het doen,” zei ze terwijl ze op mij af liep. Jill deed de twee of drie stappen in mijn richting, duwde mijn stoel weg van mijn desk en dook onder het bureau. Daar ging ze op haar knieën zitten. Met haar handen op mijn knieën spreidde ze mijn benen ver genoeg zodat ze ertussen kon schuifelen. Oh, shit, ik weet nog dat ik dacht: dit is echt. Dit gaat echt gebeuren. “Jill, meen je dat?” siste ik.

Ze was mijn pantalon aan het losknopen, dus het leek zeker alsof ze dat deed, en het enige wat ze als antwoord deed, was met haar ogen naar me rollen. Toen werd mijn jeans opengetrokken en het enige dat haar van mijn lul scheidde was de stof van mijn zwarte boxershort. Ze kon al zien hoe hard mijn pik was. Ik trok met mijn boxershort omlaag en mijn geslacht veerde op. Toen ik dat deed, zag ze mijn keiharde pik heen en weer zwiepen. “Wat de fuck?” mompelde ze en keek toen naar me op met grote, bruine, bijna beschuldigende ogen. “Wat?” vroeg ik.

“Waarom is die verdomme zo groot?” zei ze zacht. “Waar heb je het over?” klonk mijn stem nerveus. “Ik dacht gewoon niet dat jij het type bent om zo’n grote lul te hebben.” zei ze kijkend naar mijn geslacht, voordat ze mijn pik in haar hand nam. Ik huiverde bij het gevoel van haar tedere hand om mijn pik, terwijl mijn blik constant op de deur gericht was. In mijn hoofd was ik er zeker van dat we betrapt zouden worden nu we het lot zo op de proef stelden. “Iemand zal het zien,” siste ik. “Dus let dan op de deur, angsthaas!” snauwde ze, voordat ze mijn pik in haar mond nam. Ik deed mijn best om de geluiden die ik maakte tot een minimum te beperken, nog steeds worstelend met een belachelijk gevoel van ongeloof dat dit gebeurde. Jill die tussen mijn benen zat en mij pijpte. Ze was gretig, dit had ik me nooit kunnen voorstellen — ze bewoog soepel op en neer, haar mond warm, haar ogen dicht, en ik dacht erover om haar hoofd vast te houden, maar ze had duidelijk geen hulp nodig. Ze deepthroat me meerdere keren, haar handen op mijn dijen.

“Fuck…” siste ik – of misschien jammerde ik, ik weet het niet meer, terwijl het genot door mijn lichaam kolkte. Ik wilde niet te snel klaarkomen. Ik wilde meer tijd om te genieten van hoe mooi ze eruitzag met mijn lul in haar mond. Maar toen trok Jill haar mond terug en keek me zelfvoldaan aan, terwijl ik, pijnlijk hard, beefde voor haar.
Het is nogal een gevoel om overgeleverd te zijn aan iemands genade als zij degene zijn die op hun knieën zit. “Denk je nog steeds dat ik een grapje maak?” vroeg ze. “Nee, ik…” Ik huiverde. “Nee, ik voel nu enige oprechtheid.” “Fucking hell,” mompelde ze grinnikend. “De manier waarop je praat…” En toen nam ze mijn pik weer in haar mond. Jill ging sneller en sneller, een van haar handen rukte me nu af, haar tong deed zijn eigen ding, en ik moet mezelf nu echt in verlegenheid hebben gebracht met de geluiden die ik maakte en de manier waarop ik schokte van het plezier. Die bewegingen werden waarschijnlijk een beetje te dramatisch omdat Jill zich weer terugtrok, haar lippen aflikte en me met een boze blik aankeek. “Je mag niet klaarkomen in mijn mond,” waarschuwde ze, een hand die mijn schacht nog steeds vasthield. “Ik zal je villen!”

Ik schrok, klaarkomen, ja, ook dat nog! “Dat doe ik niet.” Ze keek me aan. “Want ik wil het in mijn poesje, snap je dat?” Weer die strenge blik. “Uh…” Wat zeg je van zoiets? “Ik snap het.” “Mooi zo.” Ze stond op en liep het kantoor uit. “Kamer 17. 5 minuten!” “Wacht, wacht, wacht,” zei ik snel, “moeten we hier niet eerst over praten?” Ze godverde luid en ze zuchtte waardoor ik spijt kreeg van elk woord dat ik gezegd had. “Jij bent een van die jongens die “erover wil praten”. Eerlijk? Ik wil gewoon klaarkomen. Die vibo gisteravond was leuk. Maar na 2 keer was de accu plat. Ik wil meer, ik wil een echte LUL. Wat is daar mis mee?” klonk haar vraag retorisch. “Ik wil gewoon seks hebben, man. Ik vraag je niet om mijn levenspartner te zijn.” Klonk haar stem boos. “Oké…” mompelde ik terwijl ik haar aankeek. “Oke Sorry.” Kom naar kamer 17 en neuk me gewoon!”

Daarop stapte ze langs mij heen de deur van het kantoor uit. Ze nam de masterkey en haar tas mee. Ik borg mijn iets minder stijve geslacht weer weg en met een snelle blik op de klok wist ik dat ik nog 3 minuten had.

Met een hartslag van tegen de tweehonderd liep ik door de grote hall naar de lift. Had ik het kantoor we afgesloten? Ik had een briefje neergelegd dat ik over minuten terug zou zijn. De lift uit, links af. Kamer 17 was een souterrain kamer met kleine ramen die op de parking uitkeken. Voorzien van een kingsize bed, een badkamer met douche, een werkbureautje en een zithoek.

Ik klopte op de deur en pakte mijn master. Ik stapte een vrijwel donkere kamer binnen. Nadat ik de deur gesloten had gingen de beide bed lampjes aan. Jill had haar rok, jasje en blouse uitgedaan. Ze zat tegen het headboard aan, haar benen lichtjes gespreid. “Kleed je uit!” Ik was al bezig. Ik legde alles op het bureau. Toen ik aan mijn boxer wilde beginnen stopte Jill me. “Dat wil ik doen.” Haar linkerhand verdween in de boxer terwijl ze met de ander deze omlaag trok. Ze legde beide handen naast elkaar om mijn geslacht. Aan beide zijden stak er nog een stukje pik uit. “Jezus hij is echt groot… Dat had ik niet gedroomd.” Ze trok me op het bed en ging liggen. “Toe dan… Ik ben er klaar voor.” Ik pakte haar slipje beet en schoof deze weg. Ja, kaal, precies wat ik op de foto’s gezien had. Ze duwde mijn hoofd naar haar vrouwelijkheid. “Lik me, proef me!” Ik deed exact dat. Ze was nat, mijn pik stijf. Na een paar kleine likjes schoof ik omhoog en zoende langs haar navel, tussen haar borsten door naar haar hals. Haar handen gleden langs mijn buik opzoek naar mijn pik. Ik was er nu bijna. Ze spreidde haar benen en liet mijn eikel langs haar zeiknatte schaamlippen glijden. “Ga je kijken hoe je in mij glijd of zoen je mij terwijl ik je pik binnenlaat?” Voor ik kon antwoorden bokte ze haar bekken omhoog en verslond mijn pik voor bijna de helft. Ze zette haar handen op mijn kont en perste haar navels in het zachte weefsel. Mijn mond vond de hare en terwijl onze tongen worstelden begon ik traag te stoten. Ze kreunde zacht, telkens als ik dieper in haar trad. Haar navels waren nog steeds de drijfveer om verder in haar te dringen.

“Vijftig!” klonk haar stem plots. “Changer!” Ze duwde me weg en ging op ellenbogen en knieën voor me zitten. ”ik bewonder haar kont. “Kom op, we hebben niet veel tijd en ik zal en moet klaarkomen!” zei ze hees. Ik duwde mijn geslacht in haar kut. Met wat duwen tot aan mijn schaambeen. Ze kreunde… “Dat is echt ver…” Ik haalde mijn geslacht een stukje terug en begon traag te stoten. In de spiegel van het bureau zag ik twee mooie mensen neuken. Met één hand hield ik een bil vast en met de andere greep ik naar haar slingerende borsten. “Ja… knijp me… Als jij harder knijpt zal ik je pik melken!” Ik kneep eerste voorzichtig en steeds een beetje harder. Haar schede trok steeds verder samen.

“Vijftig!” kreunde ze. Weer duwde ze me weg en rolde naar de rand van het bed. Het hoge bed bood de mogelijkheid haar vrijwel staande te neuken. Ik trok haar billen over de rand van het matras en duwde mijn pik weer in haar. Ze legde haar benen langs mijn lijf omhoog. “Niet de diep, niet te hard, anders kneus je mij diep van binnen.” Ik voelde een orgasme aankomen. Jill draaide met haar ogen en kreunde. Ze nam een teug lucht en zette haar handen op haar borsten. “Toe dan, godver naai me de hemel in! Laat mij me weer vrouw voelen.” Met een luide kreun en bokkend en schokkend kwam ze klaar. Ik genoot van hoe ze klaar kwam. Het zien klaarkomen van een vrouw op mijn geslacht is het geilste dat ik ooit meemaakte. Toen ze me aankeek begon ik weer te stoten. Niet te lange maar wel gerichte stoten, ook ik wilde klaarkomen. De bal in mijn lijf leek te exploderen, ik voelde hoe het orgasme zich klaarmaakte.

“Vijftig” Jill duwde zich maar achteren en greep naar mijn pik. Exact op dat moment braakte de eerste zaadstralen uit mijn pik, op het bed. Hoeveel? Geen idee, Doet dat er toe? Nee, het was een heerlijk orgasme en die werd veroorzaakt door een mij aftrekkende collega, Jill.

Ik viel naast haar op het bed, tussen ons in lag het zaad dat ik had gespoten. “Jezus wat geil…” kreunde ze. “Klaarkomen en je neuker over het bed laten spuiten in plaats van in je. En praktischer want we moeten zo weer aan het werk.” Snel fristen wij ons op en vertrokken één voor één uit de kamer.

Jill zat op kantoor met een grote vette blos en een glimlach van oor tot oor. Ik had koffie meegenomen. “Wil je er over praten, of doen we dit de volgende dienst weer?”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 15194 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

10 gedachten over “Uit verveling”

  1. Wat een dominante jonge vrouw, je zal zoiets als verlegen jonge man maar ontmoeten.

    Uiteindelijk ging hij toch overstag en neukte haar tijdens de werkuren in een lege kamer.

    Wat brengt ons het vervolg van deze 2 speciale mensen

Plaats een reactie