BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De kerstvakantie van Remco (15)

Om kwart voor 10 uur ging de bel en Elly liep zenuwachtig naar de deur. Ze deed hem open en zag een stralende Remco voor haar deur staan.
Ik zag de deur opengaan en zag een sexy Elly staan. “Die laat er ook geen gras over groeien.” was het eerste wat ik dacht. Het strakke jurkje liet niets te raden over, haar tepels waren goed zichtbaar en prikte door de stof heen. Hij keek op haar dijbeen en zag een jarretel door de stof heen en ze had mooie kousen met een mooie pump eronder, de naaldhak maakte haar iets groter dan ze werkelijk was.

Ik stapte de deur door en trok mijn jas uit, ik hing hem op en volgde Elly door de deur de huiskamer in. Haar kont schudden heerlijk en ik werd er al geil van, ik had me zo voorgenomen om eerst les te geven voordat ik zou proberen om Elly te versieren. Alle scenario’s hadden mijn revue al gepasseerd en ik had de beste wel 10 keer afgespeeld in mijn gedachten. Helaas was daar niets meer van over toen ik Elly zag en ik niets anders wilde dan seks met deze vrouw, die het eigenlijk in mijn ogen ook gewoon uitstraalde.

Elly draaide zich om en vroeg. ‘Nemen we eerst een kopje koffie of beginnen we gelijk?’
Ik ging voor Elly staan en zei. ‘Waarvoor ben ik hier Elly?’
‘Dat weet je toch, voor de bijles wiskunde.’
‘Elly, waarvoor ben ik hier?’ en ik zei het wat strenger.
Elly keek mij aan en wilde weer beginnen. ‘Voor wiskunde.’ en ik legde mijn vinger tegen mijn lippen en zei. ‘Ssst. Elly, je gaat nu een kopje koffie voor mij halen en als je terugkomt dan vertel je mij, of laat je mij weten wat je daadwerkelijk wil. Nu graag koffie.’ zei ik op een dwingende toon.
Elly keek verrast en liep zonder iets te zeggen naar de keuken toe.

“Hij is nog dominant ook, dit gaat niet lang duren.” en Elly stond in de keuken en pakte 2 kopjes koffie en zette het op een dienblad. Ze schonk de koffie in voelde zich helemaal warm worden, haar hand gleed tussen haar benen en voelde dat ze nat was, zeiknat. “Zal ik hem verleiden of doet hij dat bij mij? Ik krijg er helemaal vlinders van in mijn buik en mijn kutje is de laatste tijd niet meer zo nat geweest.” haar hand kwam onder haar jurk vandaan en Elly pakte het blad op. “Hoe zal ik hem zeggen dat ik seks met hem wil?” ging er door Elly heen. Ze wist het, ze zette het blad neer en trok haar minuscule slipje uit. Het voelde helemaal vochtig aan maar ze legde haar slipje om het kopje van Remco heen. Ze pakte lachend het dienblad op en trok een serieus gezicht en liep de kamer in. Ze ging voor Remco staan en liet het dienblad zakken.

Remco was in een stoel gaan zitten en dacht na. “Ben ik niet te ver gegaan? Ik stel me nu dominant op maar ik heb er helemaal geen ervaring mee, dat is niet handig sukkel.” en ik was zo in gedachten dat ik van Elly schrok die voor mij opdook met een dienblad. Ze liet het dienblad zakken en ik zag er een kopje opstaan met een slipje eromheen.
Ik pakte het kopje en het slipje van het dienblad en keek Elly strak aan. Het slipje voelde vochtig aan en ik bracht het naar mijn neus. “Jezus, het slipje is helemaal nat. Het zal toch niet?” Ik rook een heerlijke geile geur. “Als ze ook zo smaakt dan zal ik er geen genoeg van krijgen?” waren mijn gedachten.

Ik stond op en ging voor Elly staan. ‘Zet het dienblad op tafel.’ en Elly deed wat ik haar vroeg. Ik keek haar nu recht in haar ogen en zei. ‘Dus wat wil je hiermee zeggen dan?’ en ik hield het slipje omhoog.
‘Nou…..dat zegt toch genoeg?’ vroeg Elly voorzichtig.
‘Nee Elly, ik weet niet wat je bedoeld? Waar is dit voor? Zeg het maar.’ Ik zag Elly wat onzeker worden. ‘Elly, vertel me wat ik hier kom doen?’
‘Nou, ik weet van jou en Josephine.’
‘En nu dacht je dat jij ook gelijk maar misbruik van deze jongeman kan maken, of niet?’ zei ik gemaakt boos. Ik zag Elly schrikken. ‘Elly, nu ga je eens goed naar mij luisteren.’ en ik deed een stap opzij. ‘Draai je om naar mij?’ en ik had nu de ruimte om Elly van top tot teen op te nemen. Haar tepels prikte hard door haar jurkje heen, ze leken wel groter dan net.

‘Ga met je benen wijd staan Elly, doe je handen achterin je nek?’ Elly deed gelijk wat er gevraagd werd en haar tepels werden nog meer zichtbaar. “Zou Elly geen bh aan hebben?” was mijn gedachten. “Anders kunnen die tepels er nooit zo doorheen prikken?” ik liep om Elly heen. Elly wilde haar hoofd met mij meedraaien maar ik hield haar tegen. ‘Voor je blijven kijken, Elly.’ En Elly draaide haar hoofd recht en bleef zo staan. ‘Ga eens wat wijder staan?’ en ik bukte en tikte tegen de binnenkant van haar dij. Elly kreunde iets en ging zo wijd mogelijk staan, zover als haar jurkje het toeliet.

Ik zag nu de jarretels door de jurk voor mijn ogen verschijnen. Ik ging weer staan en liep verder om Elly heen totdat ik weer voor haar stond. Ik keek Elly recht in de ogen maar bleef een klein stukje van Elly afstaan. ‘Elly, wat is dit allemaal? Wat ben jij aan het doen?’
‘Remco, sorry als ik je een verkeerd beeld heb gegeven. Ik had het idee dat jij ook wilde wat ik wilde?’ begon Elly een beetje snikkend te vertellen.
‘Elly, wat wil jij dan? Zeg het mij, NU?’ en ik deed een stap naar voren. Ik raakte Elly niet aan maar stond wel heel dicht bij haar.

‘Ik wil van jou zijn vandaag.’ snikte Elly en er rolde een traantje over haar wang.
‘Elly, hoor ik je daar zeggen dat ik alles met je mag doen vandaag?’ zei ik op een iets mildere toon. Elly begon gelijk te knikken en ze wilde mij een kus geven. Ik deed een stap achteruit en bekeek Elly van top tot teen, net of ik haar aan het keuren was. Wat ik zag beviel me wel, al vanaf het moment dat ik haar zag bij Josephine.

Ik liep weer om Elly heen en ritste de jurk open. ‘Haal je armen uit je nek en doe je jurk uit.’ en ik duwde de jurk van haar schouders. Elly trok de jurk uit en gooide hem op de stoel. ‘Handen weer in je nek Elly.’ zei ik streng. ‘Als je van mij bent dan luister je naar wat ik je zeg en dit is altijd de houding die je aanneemt als je geen opdracht hebt.’ Ik vroeg niet eens om bevestiging en ging gewoon door. ‘Je kleding gaan we zo eens bekijken en daarna je andere speeltjes. Maar nu wil ik dat je je omdraait en mij aankijkt.’

Elly draaide zich om en stond voor Remco, ze had alleen haar lingerie aan en het wond haar verschrikkelijk op. Ze was zelf nooit dominant of onderdanig geweest dus ze wist niet goed wat ze moest verwachten. Dit was niet wat Josephine had verteld, maar dit was ook geil, althans in haar ogen. Ze zag Remco goedkeurend kijken en ze was er wel trots op, ze kon een jonge vent nog opwinden met haar lichaam en lingerie.

‘Elly, je wilt van mij zijn vandaag, maar alleen vandaag?’ Vroeg ik Elly op een lieve toon.
Elly keek verbaasd. ‘Hoe bedoel je dat Remco?’
‘Je zegt net dat je van mij wil zijn vandaag, ben ik dan alleen maar goed voor? 1 keer?’ zei ik nu weer streng.
Elly twijfelde verschrikkelijk, ze zou graag willen schreeuwen dat hij altijd langs mocht komen en haar altijd gebruiken. Maar ze durfde het niet echt. ‘Nou…Remco…. je mag wel meer langskomen hoor.’ zei Elly dan toch schoorvoetend.

Ik hoorde het Elly zeggen en mijn hoofd sloeg op hol. Ik kon Elly nu gebruiken zo vaak als ik wilde, misschien wel samen met Coen of Josephine of mijn moeder. Alle scenario’s schoten door elkaar heen maar ik moest Elly eerst aan mij binden.
‘Elly als je nu doorzet dan wordt je mij sletje en ga je mij alles leren en mag ik alles op je proberen. We maken een contract waarin jij aangeeft wat je beslist niet wil en verder bepaal ik wat we doen. Je doet dan ook alles wat ik je vraag met uitzondering van de dingen in het contract oké?’ en ik streelde haar tepels. Dat was natuurlijk niet eerlijk wat Elly voelde het door haar hele lichaam. Ik ging tegen Elly aan staan en pakte een tepel tussen mijn vingers, ik kneep er zachtjes in en ik hoorde Elly kreunen.

Ik ging nu naast Elly staan, weer tegen haar aan en mijn ene hand ging naar haar kont en de andere ging over haar buik, over het gordeltje naar haar heuveltje. Ik voelde Elly trillen en mijn hand kwam steeds dichter bij haar lipjes, ik gleed nu over het gladde vochtige kutje van Elly heen en ik gaf er een klein klapje tegen. Weer een kreun uit de mond van Elly en ze kromde haar rug iets. Mijn vinger gleed makkelijk tussen de lipjes door want ze stonden al open, heerlijk vochtig en warm. Ik raakte haar clitje aan ik voelde Elly schokken, ze kreunde geil en stond met haar ogen dicht en nog steeds met haar handen in haar nek. Mijn mond ging naar haar oor en ik fluisterde. ‘Wil je mijn sletje worden?’

‘Ja Remco, ik wil je sletje worden. Mag ik nu klaarkomen Meester?’ Ik had daar helemaal niet over nagedacht maar Meester wilde ik niet.
‘Sletje, ik ben gewoon Remco en geen Meester. Begrepen?’ en ik kneep Elly nu wat harder in haar tepels.
‘O jaaaa Remco.’ Elly ging op haar tenen staan en strekte zich helemaal uit. Mijn hand bracht ik naar beneden en wreef over haar heuveltje, ik duwde wat harder en ik hoorde Elly harder kreunen.

Ik sloeg zachtjes op haar heuveltje en stak 1 vinger tussen de lipjes door. Dit herhaalde ik een paar keer, ik had dit gezien op internet gisteren en zo te zien vond Elly het ook lekker.
‘Ja Remco, maak me klaaaaaarrrrrrrrrr……..’ Elly kreeg haar orgasme en ze zakte door haar benen. Ik ving haar op en trok haar tegen mij aan.
Elly deed haar ogen open en keek mij met tranen in haar ogen aan. ‘Dank je wel Remco, deze kwam uit mijn tenen.’
Ik trok haar iets omhoog en zoende haar vol op haar mond, ik drukte mijn tong tussen haar lippen en stond haar geil en heftig te zoenen. Ik stopte ook weer abrupt en zette Elly weer voor mij neer. Elly begreep wat er verwacht werd en ze ging met haar benen wijd staan en met haar handen in haar nek. Ik deed een stapje naar voren en zoende haar weer. Ik pakte nu haar borsten vast en kneden deze even om te voelen of ze nog stevig waren, dat viel mee maar ze waren zeker niet slap.

Remco

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 11096 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “De kerstvakantie van Remco (15)”

Plaats een reactie