BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

2020 Vriend helpt

Het was een zwaar feestje geworden en mijn man kon duidelijk niet meer rijden. Dus moest ik, Greta, de wagen besturen en zorgen dat hij in bed geraakt.. Alleen, mijn man weegt 95 kilogram en ik zag het niet zitten om hem thuis alleen in bed te krijgen. Boezemvriend Mark bood aan mee te rijden en stelde voor dat hij zou terugkeren met de elektrische fiets van mijn man. Een dag later, als mijn man zijn roes had uitgeslapen, zouden wij de fiets terughalen. Mijn man Gerd werd achterin de wagen geladen en Mark reed mee voorin. Wij hadden meer dan een half uur voor de boeg en toen Mark liefdevol zijn hand op mijn knie legde durfde ik niet te reageren omdat ik hem nodig had om Gerd in bed te krijgen. Toen ik niet reageerde voelde Mark dat als aanmoediging en zachtjes aan durfde hij de hand onder mijn kleedje te schuiven. Ik weet niet wat mij bezielde maar mijn kruis werd nat. Een beetje uit frustratie, omdat mijn man onbekwaam zou zijn mij straks te voldoen , glimlachte ik naar Mark die meteen verder ging en boven mijn slipje mijn kutlipjes masseerde.

Ik werd gek en voelde mijn benen amper. Nu ja , ik had wel genoeg gevoel om mijn linker been wat open te draaien zodat Markt mij nog beter kon betasten. Achterin hoorden wij het gesnurk van Gerd , dus van daaruit hoefden wij niets te vrezen. Van mij mag je best een ommetje maken zei Mark, maar ik reageerde niet en zei dat ik liefst zo snel mogelijk naar huis wou. Ik zei hem niet dat ik super heet geraakte en zo vlug mogelijk geblust wilde worden. Uitgemaakte zaak dus dat ik Mark een beurt zou gunnen hopend dat hij beter zou doen dan Gerd, die de laatste tijd eerder laks en weinig variatie in het spel bracht. Mark draaide zich naar mij toe en waagde het mijn rechter borst aan te raken en ging masserend boven de stof verder. Ik liet aanvoelen dat het mij wel beviel. Thuis gekomen werd de automatische poort geopend en met enige moeite kregen we Gerd in bed. Schoenen uit broek en hemd uit en Gerd alleen in ondergoed als een zak in bed gelegd.
Mark en ikzelf gingen naar beneden en al op de trap schoof Mark de handen onder mijn oksels en masseerde mijn beide borsten. Ik genoot van de aanrakingen en opende zelf mijn blouse zodat hij mij beter kon aanraken. Eens onderaan de trap keerde ik mij om en zocht zijn lippen voor een hete kus, die het sein moest zijn voor doorgedreven sexwerk van Mark. Zullen we toch maar naar buiten gaan in het parkhuisje, je weet maar nooit dat Gerd wakker wordt en ons betrapt.

Het parkhuisje lag achteraan de tuin, beschermd achter struikgewas. In het parkhuis was enkel beperkte verlichting maar dat maakte het knus. Eens binnen nam ik initiatief en opende de broek van Mark. Ik ging door de knieën en deed in één beweging broek en onderbroek naar beneden. Het super stijve lid van Mark lachte mij bemoedigend toe en ik ging voorzichtig met de lippen over de eikel . Mark kreunde en zei dat hij al meteen zou kunnen klaarkomen. Doe maar zei ik we hebben nog een lange weg te gaan. Amper had ik dat gezegd en het lid van Mark verkrampte en er schoten 3 stralen zaad tot achterin mijn keel. Ik was danig heet dat ik, wat ik nog nooit eerder had gedaan, het zaad van Mark binnen slikte. Even verslapte Mark maar toen ik zijn ballen aaide was er al meteen opnieuw reactie. Nu ging ik rechtop staan en ontkleedde Mark verder tot hij naakt was. Ikzelf ging traag en uitdagend uit de kleren en ik zag de ogen van Mark mij hielpen uitkleden. Ik was super nat en vroeg Mark om te voelen hoeveel zin ik had in ons spelletje. Mark voelde ritselde in mijn vagina en stak één vinger in mijn grot. Ik duwde zijn hoofd naar beneden en nu ging hij op de knieën en begon mij te likken. Ik hield hem even af en ging op een deken liggen en lokte Mark opnieuw tussen mijn benen.

Ik kreunde van genot als zijn tong langs mijn clitoris gleed; Ik zocht een betere 69 houding zodat ook ik hem opnieuw met de mond kon verwennen. Ik kon er niet genoeg van krijgen en spelend met elkaars lichaam bleven we gloeiend heet. Terwijl je man enkele tientallen meters verder zijn roes uitslaapt , met zijn boezemvriend rollebollen, is een spannende ervaring.
Mark liet liefdevol zijn lippen langs mijn hete lichaam glijden en kwam voor een hete kus op mij liggen. Onze tongen waren versmolten en ik omvatte zijn lid met beide handen. Hij deed neukbewegingen in mijn handen en ik werd nog heter. Nog nooit voelde ik mij zo opgelaten en trok hem op mijn buik en leidde zijn lul recht mijn liefdesgrot in. Ik bepaalde het tempo eerst traag en diep om dan alle remmen los te gooien en hem een ritme oplegde dat mij naar de zevende hemel leidde. Ook Mark kwam nogmaals klaar, iets wat mijn man nooit tweemaal na elkaar kon waarmaken. Ik drukte op zijn billen om zijn lid in mij te houden en de warme gloed van zijn pook gaf een fijn gevoel binnen mijn vagina. Wauw bracht ik uit en zei tegen Markt dat wij dit spelletje zeker nog moesten doen, maar dat het nu tijd werd om de fiets te halen voor zijn terugkeer. Ik voel mijn benen niet meer zei Mark maar gelukkig was de batterij goed opgeladen zodat hij zonder veel moeite naar huis terug kon. Nog een afscheidskus onder het slaapkamerraam waar Gerd lag te slapen en met trillende benen ging ik binnen om na een zalige douche naast mijn dronken biervat in slaap te vallen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 12963 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “2020 Vriend helpt”

Plaats een reactie