BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn tante, EN mijn moeder! 7.

Na een warme en lange vakantie nu weer tijd om de laatste twee delen in te sturen. Ik hoop dat jullie hebben genoten van dit verhaal.

Even later kwam ze naakt haar slaapkamer in lopen, met een roze lipstick. Ze maakte mijn lippen op, en toen ik zei dat ik ook nog een lekker geurtje wilde, pakte ze dat, en spoot aan beide kanten van mijn gezicht een beetje. Het rook erg lekker. Toen ik weer naar beneden liep, zag ik dat ze naar de kleding keek die ik voor beide vrouwen op het bed had gelegd. Lachend zei ze; “je hebt echt smaak, want dat is een van mijn favoriete jurkjes. Je hebt geen lingerie neergelegd, dus ga ik er van uit dat ik alleen de jarretellegordel en nylons onder het jurkje draag. Helemaal top! Mag ik zelf de hakken uitkiezen?” Ik knikte van ja, en liep naar beneden, waar ik tegen mijn tante zei, dat ze kon gaan douchen. Ze stond op, rook de geur van de parfum, en zei toen; “je ziet er nu helemaal uit zoals we willen. Ik ga douchen, en me lekker voor je optutten. Ik ben heel benieuwd wat je voor me hebt uitgekozen.” Toen ze langs me heen liep legde ze haar hand op mijn stijve lul onder het jurkje, en kneep er even in. “We gaan vanavond een hele mooie avond hebben met zijn drietjes.” Terwijl beide zussen boven bezig waren, liep ik op heen en weer, om aan mijn naaldhakken te wennen. Langzaam maar zeker ging dat beter, hoewel ik er steeds aan moest denken om geen grote passen te nemen. Bij elke stap schuurde het strakke jurkje over mijn nylons, en dat zorgde er voor dat ik constant met een stijve lul zat. In gedachten zag ik de avond aan me voorbijgaan, en ik wist dat ik niet alleen verwend zou worden, maar ook dat er een hele nieuwe wereld voor me open zou gaan. Ik besloot om een fles bubbels en twee flessen witte wijn in de koelkast te leggen, zodat ik kon kiezen. Als het aan mij lag, zou de fles bubbels het laatste zijn.

Het duurde toch nog behoorlijk lang, maar toen kwamen beide zussen de kamer in lopen. Het klamme zweet brak me uit, toen ik zag hoe ze er uit zagen! Het waren plaatjes om te zien! Ze draaiden rond, zodat ik alles goed kon zien. Mijn moeder had een paar andere nylons aangetrokken, dit keer waren het hele lichte kousen met een donkere naad. Aan haar voeten een paar gouden open pumps, met een hele dunne stilettohak. Ze had haar gezicht stevig opgemaakt, ze zag er uit als een echte vamp. Mijn tante had een paar zwarte nylons onder het rode jurkje, de jarretellegordel was duidelijk zichtbaar door de dunne stof. Ze droeg een paar vette zwarte naaldhakken uit de kast van mijn moeder. Ook zij was lekker geil opgemaakt. Ze zagen aan mijn gezicht, dat ik het helemaal top vond. Mijn tante lachte, en zei; “je hebt iets gedaan waar ik nooit aan gedacht zou hebben. Ik vind het jurkje zonder de onderjurk veel mooier, je kunt letterlijk alles zien. Je hebt de juiste keuze gemaakt voor mij, en dat zal ik vanavond meer dan waarderen.” Mijn moeder genoot, niet alleen door wat ze droeg, maar vooral omdat ik het voor haar had uitgekozen. Ze liep op die vette gouden naaldhakken naar me toe, boog zich voorover, en gaf me een intense tongzoen. Mijn tante reageerde direct toen ze dat zag, en vroeg; “en ik dan? Kom hier schatje, en geef me ook zo’n lekkere zoen.” Ik deed wat ze vroeg, en terwijl ik haar tongde, voelde ik haar hand over mijn billen strelen. Mijn keiharde lul drukte door de stof tegen haar aan. Even later liet ze me los, en zei; “ik heb echt zin in een lekkere Irish coffee, met een stevige whisky er in. Wie wil dat maken?”

Ik zei dat ik dat wel wilde, en liep op mijn hakken naar de keuken, nagestaard door beide zussen, die al zo geil als boter waren. In de keuken maakte ik wat ze graag wilden, en goot een forse hoeveelheid whisky in het grote glas, met een lepel bruine suiker er achter aan. Toen de koffie er door was, schonk ik die bij de whisky, en maakte het af met een dot slagroom. Ik gaf beide zussen het glas, toen ze er een slokje van namen, zei mijn tante; “je wilt ons toch niet dronken voeren? Hij smaakt heerlijk.” Terwijl we genoten van de koffie, kletsten we gezellig met elkaar. Maar op een gegeven moment zei mijn moeder; “schatje, wat zou je nu graag willen? Jij mag het zeggen, en het moet wel heel apart zijn, willen we dat niet doen. de keuze is aan jou.” Ze keken me aan, en zagen mijn aarzeling. Toen mijn tante iets wilde zeggen, was ik haar voor, en zei; “als ik het mag bepalen, dan zou ik het vet vinden, om jullie met elkaar te zien spelen. Toen jullie elkaar de laatste keer met die enorme dildo neukten, had ik grote moeite om niet meteen klaar te komen. Dat vond ik zo geil, dat ik dat graag nog een keertje zou willen zien. Wat daarna komt, dat zien we dan wel. Is dat een goed idee?” mijn tante zei meteen; “zie je wel zus, ik wist het! Nou lieverd, je word op je wenken bediend. Ik ben zo terug.” Vijf minuten later kwam ze terug. Ik zag dat ze de grote dildo onder haar jurkje had aangetrokken. Ze pakte de hand van mijn moeder, en trok haar overeind. Ze vroeg of ik een lekker muziekje wilde opzetten, waar ze lekker op konden dansen. Vlak voor me stonden ze dicht tegen elkaar aan te dansen, hun handen gingen op en neer over elkaars lijf. Na een paar minuten trok mijn moeder het jurkje van mijn tante omhoog, zodat de enorme dildo tevoorschijn kwam. Ze knielde voor haar zus, en even later sloten haar lippen zich om de grote eikel.

Haar zus maakte neuk bewegingen, en drukte de eikel steeds dieper in haar mond. Terwijl mijn moeder op de eikel sabbelde, ging ze met haar hand onder haar eigen jurkje, en begon ze met haar klit te spelen. Al na een paar tellen kwam ze klaar op haar vingers. Ze kwam overeind, liep met haar zus naar de bank, en boog zich voorover. “Neuk me,” was alles dat ze zei. Mijn tante stootte de dildo in een keer in haar kutje, terwijl mijn moeder met haar klit bleef spelen. Mijn tante boog voorover, en pakte de borsten van haar zus stevig vast. Ik zag, dat haar tepels kei en keihard waren. Ze verhoogde het tempo, en ik zag de dildo steeds sneller en dieper in het kutje van mijn moeder gaan. Die kwam prompt voor de tweede keer klaar. Mijn lul stond op knappen! Wat een geil gezicht was dat! Hijgend zei mijn moeder tegen haar zus; “nu mag ik!” Ze maakte de dildo los bij haar zus, en deed die zelf weer om. Hijgend zei ze; “wacht even! Ik ga in de grote stoel zitten, dan kun je je op de dildo laten zakken. Dan kan hij goed zien hoe je geneukt wordt.” Mijn tante liet haar kutje tergend langzaam op die grote dildo zakken. En, terwijl mijn moeder over de nylons van haar zus streelde, ging die tekeer op de dildo. Even later kwam ze klaar! Het kutgeil sijpelde langs de dildo uit haar kutje. Ik had mijn string al uitgetrokken, en mijn hand om mijn lul gelegd. Terwijl ik naar dit geweldige schouwspel keek, trok ik aan mijn lul. Mijn tante zag wat ik deed, en riep nog nahijgend; “kom hier schatje!”

Ik liep naar haar toe, en ze pakte mijn stijve lul vast, sloot haar lippen om mijn eikel, en begon te zuigen. Ik zag letterlijk sterretjes, want ze zoog als een bezetene! Toen liet ze mijn lul uit haar mond glippen, en zei, terwijl ze me opgewonden aankeek; “neuk me! Stop die grote lul van jou in mijn kutje! Toe, neuk me! Ik ben zo geil!” Ze duwde mijn moeder van zich af, en ging met haar benen wijd gespreid, op de bank liggen. Ze trok me naar zich toe, en in een vloeiende beweging stootte ik mijn lul in haar kletsnatte kutje. Ze sloeg haar nylonbenen om me heen, en trok me dicht tegen zich aan. Terwijl ik haar neukte, liet mijn moeder zich ook niet onbetuigd. Ze kwam bij me staan, pakte mijn hoofd vast, en gaf me een intense tongzoen. Ik had het niet meer! Terwijl ik mijn tante neukte, werd ik getongd door mijn moeder! Op dat moment wilde ik nog maar een ding, ik wilde klaarkomen in het kutje van mijn tante! Ik voelde mijn eikel dikker worden, en even later spoot ik mijn sperma in haar kutje! En mijn moeder bleef me tongen. Ik bleef stoten, tot ik mijn lul slapper voelde worden, en ik me terug trok. Mijn moeder aarzelde geen moment, en nam twee tellen later mijn lul in haar mond. Ik voelde haar tong over mijn eikel gaan, en in plaats van dat mijn lul slapper werd, gebeurde het tegenover gestelde. Ik voelde hem weer stijf worden. Ik trok mijn moeder omhoog, en sloeg mijn armen om haar heen, terwijl ik opgewonden zei dat ik haar heel graag wilde neuken, maar eerst iets wilde drinken. Mijn mond was droog, door wat er allemaal gebeurd was, en ik wilde even bijkomen van het pure genot dat ik voelde, toen ik mijn tante neukte. Ze ging mee in mijn voorstel, en zei; “ik hoop dat je iets koud hebt gezet, want ik lust wel een groot glas wijn. Jij zeker ook zus?”

Die knikte van ja. Ik gaf mijn moeder nog een snelle tongzoen, en liep op mijn naaldhakken naar de keuken om iets in te schenken. Ze keken me geil na. Ik besloot om als eerste de fles bubbels open te maken. Met drie glazen en de fles kwam ik de kamer weer in lopen, en zag dat beide zussen naast elkaar op de bank zaten. Ik schonk de glazen in, en gaf hen een glas. Lachend pakten ze hun glas aan, en namen een stevige slok, terwijl mijn moeder zei; “dat hebben we nu wel verdiend. Als dit pas het begin van de avond is, dan ben ik heel benieuwd wat de avond nog zal brengen. Kom maar lekker tussen ons in zitten schatje, voorlopig doen we niets.” Ze dronk haar glas leeg, en vroeg of ze nog iets kon krijgen. “Het is gewoon zonde om die lekkere bubbels in de fles te laten, en, voor het geval je het nog niet wist, ik word rete geil als ik bubbels drink. Waarschijnlijk zit er iets in, dat er voor zorgt dat ik geil word.” Mijn tante begon te lachen toen ze dat hoorde, en zei; “je zuster op een houtvlot! Zeg nou maar gewoon dat je geil bent, en dat het niet door de bubbels komt, maar doordat je eigen zoon zo gekleed naast je zit. Hij mag best weten dat we hier al een tijdje over bezig waren, om hem zo ver te krijgen, dat hij deed wat wij zo graag wilden. Dat hij er gelukkig zelf ook al mee bezig was, heeft er voor gezorgd dat we hier nu zo zitten. En nu we het er toch over hebben schatje, hoe vind je het om zo gekleed tussen ons in te zitten? Komt het echt door mij die avond, toen je me naar bed hebt gebracht na een avond met teveel drank? Ik heb je al eerder gezegd dat ik genoten heb die avond. En toen ik merkte dat je jezelf stond af te trekken op mijn panty, en ik jouw sperma op mijn benen voelde spuiten, kwam ikzelf ook klaar. Ik moet je wel zeggen, dat het me veel moeite koste om het niet uit te gillen van opwinding. En die nieuwe panty in mijn tasje? Dat hadden je moeder en ik bewust gedaan. We wisten al dat je geilde op nylons of een panty, en ik heb met haar gewed dat je het pakje zou pakken, maar helaas niet, dat je die panty ook aan zou trekken.

Ik hoopte het wel, en toen ik zag dat je het pakje had meegenomen, heb ik mezelf nog een beurt gegeven. Ik kwam klaar met het beeld van jou in mijn panty. En je ziet waar dat allemaal toe geleid heeft. Ik vind je een heerlijke jongen, maar vind het ook vet dat je nu zo gekleed naast ons zit. We weten heel goed dat je een echte man aan het worden bent, maar genieten echt van jouw zachte kant. Wat ons betreft blijft dat zo, en kunnen we van je blijven genieten.” Mijn moeder zag, dat ik met grote ogen naar haar zus zat te kijken, en zei heel adrem; “lieverd, je bent en blijft mijn zoon, maar weet goed, dat ik net als je tante van je vrouwelijke kant geniet. En niet alleen vanwege het feit dat je ons allebei heerlijk hebt geneukt, maar vooral ook omdat je jezelf aan het ontdekken bent. En wij zullen je daar heel graag bij helpen, wat jij ook wilt uitproberen, daar zijn wij er voor je.” Het duurde even, maar toen vroeg ik; “hoe zou papa hier over denken? Vindt hij het zo maar goed, dat ik val op alles dat ik nu aan heb? En hoe zou hij reageren, wanneer hij wist dat ik met jou en je zus heb geneukt? Weet hij überhaupt wat wij hier dit weekend doen?” Beide zussen lachten uitbundig, toen ze mijn twijfels hoorden. Mijn moeder reageerde als eerste, en zei; “gekkie, natuurlijk weten zowel je vader als je oom wat er de afgelopen tijd is gebeurd tussen ons drietjes. En ik kan je vertellen, dat ze er totaal geen problemen mee hebben, wanneer je je vrouwelijke kant laat zien. Ik zal je nog wel eens een keertje wat meer vertellen. Wat jouw vader en je oom heel belangrijk vinden, is dat ze weten dat wij niet vreemd gaan, maar dat wij van jou genieten zoals je bent. Niet alleen doordat je er vanavond lekker geil uitziet, maar ook omdat ze het vet vinden dat je dit met ons beleeft en ervaart. Om een lang verhaal kort te maken, ze willen dat niet alleen jij, maar ook wij een opwindend weekend hebben, in welke vorm dan ook. Als jij dit weekend als vrouw gekleed wilt doorbrengen, dan vinden ze dat helemaal top! En ze weten dat wij alles voor je willen doen.” Ik liet het even op me inwerken, maar zei toen; “maar weet papa ook dat jij je zus neukt? Ik bedoel, jullie zijn wel zussen, maar het lijkt me dat papa en mijn oom daar ook iets in te brengen hebben, of heb ik het mis?”

Opnieuw werd er gelachen, toen zei mijn tante; “zus, je kunt hem nu ook wel vertellen hoe de vork in de steel zit tussen ons vieren.” Mijn moeder legde haar hand op mijn been, keek me aan, en zei; “je mag eigenlijk best weten hoe wij er in staan met zijn vieren. Het gebeurt regelmatig dat ik door jouw oom geneukt word, en andersom dat jouw vader mijn zus neukt. En dat gebeurt met toestemming van de partner. Toen je nog klein was, was het veel makkelijker. Ik ging regelmatig naar jouw oom voor een vet geil weekend, terwijl jouw tante hier was voor hetzelfde geile weekend, of andersom. Alle vier denken we hetzelfde, wij willen genieten, van elkaar, maar ook van een ander. En wat is er nu makkelijker dan dat je eigen zus en haar man dat ook willen. Zo blijft het in de familie, een familie waar jij nu ook op het gebied van seks bij hoort. Wat dat betreft, zijn wij heel blij dat je jezelf aan het ontdekken bent, want nu kunnen wij veel vrijer zijn dan voorheen, en krijg jij ook de gelegenheid om te genieten van je tante en mij. Noch jouw vader, noch je oom zal hier een probleem mee hebben, neem dat maar van me aan.” De opluchting was van mijn gezicht af te lezen, toen ik dat allemaal hoorde. Mijn tante zei; “heb je nog iets in die fles zitten, of heb je nog iets anders te drinken. Wie weet word ik nog geiler dan ik nu al ben, wanneer ik een paar glazen op heb.” Ik stond op, en schonk het laatste uit de fles bubbels, terwijl ik zei dat ik nog een paar flessen witte wijn had koud gezet. Na een tijdje zei mijn tante dat ze iets wilde proberen met mij. “Schatje, zou je jouw jurkje uit willen trekken?” Ik keek haar vragend aan. Toen zei mijn moeder; “vertel nu maar wat we gaan doen, dan heeft hij het jurkje al uit voordat we geknikt hebben.” Mijn tante zei; “we willen eens kijken hoever we met je kunnen gaan. We gaan wel naar boven, omdat we jou graag op het bed van je moeder willen hebben. Ga je met ons mee?” Samen liepen we naar haar slaapkamer, waar ik op mijn rug op het grote bed moest gaan liggen. Mijn moeder liep naar een kast, en pakte daar een fles massage olie uit.

Daarna liep ze naar haar toiletmeubeltje, trok een laatje open, en haalde daar een dunne, glanzend roze vibrator uit. Ze zag me kijken, en zei lachend; “dit is mijn speeltje voor tussendoor. Ik wil wel eens zien of jij daar ook plezier mee kunt hebben.” Ze kwamen allebei aan een kant naast me op het bed zitten, spoten een straaltje olie op hun handen, en begonnen over mijn lijf te strelen. Ik genoot van hun handen op mijn lijf, maar dat veranderde in opwinding, toen mijn moeder mijn lul pakte, en me zachtjes begon af te trekken. Zonder het te merken stootte ik mijn heupen omhoog, elke keer dat ze de voorhuid naar achter trok. Mijn lul begon pijn te doen, hij was keihard! Op dat moment stopte mijn tante ook, boog zich naar me toe, en nam mijn paarse eikel in haar mond. Terwijl ze zacht in mijn eikel beet, zoog ze aan mijn lul. Mijn moeder liet mijn lul los, draaide me een beetje op mijn zij, en pakte de roze vibrator. Ze smeerde er een beetje olie op, en drukte daarna de vibrator een stukje in mijn aars. Mijn lijf schokte, alsof er een stoot elektriciteit door mijn lijf schoot. Ze zette hem aan, en ik voelde de vibrator trillen in mijn aars. In het begin was het een vreemde gewaarwording om zoiets in mijn aars te hebben, maar na een paar minuten veranderde dat, en genoot ik van het trillen. Op dat moment drukte ze de vibrator helemaal naar binnen, en leek het alsof deze tegen mijn lul aankwam. Mijn lijf begon opnieuw te schokken, elke keer dat de vibrator helemaal in mijn aars zat. Opgewonden vroeg mijn moeder; “vind je dat fijn? Voel je hoe ik elke keer jouw lul raak? Zo voelt het ook als ik hem tegen mijn klit aan houdt. Lekker he?” Ik knikte, het leek alsof ik mijn stem kwijt was. Ze bewoog de vibrator op en neer, mijn lijf reageerde, en steeds als ze de vibrator naar binnen drukte, kreeg ik de neiging om mijn billen naar achter te drukken. Mijn tante stopte met zuigen, en kwam overeind om haar jurkje uit te trekken. Ze zag dat ik geil naar haar keek, en deed toen iets dat me nog wilder maakte.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Max55

Ik ben een oudere jongere, die kan genieten van mooie, en tekstueel goed geschreven verhalen. Ik ben een liefhebber van alles dat een meisje of een vrouw mooier kan maken. Dat verwerk ik in mijn verhalen.

Dit verhaal is 10338 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Mijn tante, EN mijn moeder! 7.”

Plaats een reactie