BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Ach je… het gebeurt gewoon

Sonja haalde het scheermes voorzichtig langs haar been. Het was haar vrije woensdag en ze had geen plannen. Okay, ze had nog een wel, zakelijke, facetime afspraak dus kleedde ze zich netjes. Sonja zag een facetime afspraak het zelfde als een echte ontmoeting, maar dan op grote afstand. Als directeur van een middelbare school had ze vragen over financiering van een stuk nieuwbouw en ze had een afspraak gemaakt met het gemeentehuis. Dhr. de Ridder, Marc, werkte in het gemeentehuis, hij deed iets hoogs en financieels. Hij zag er goed verzorgt uit en sportte regelmatig. Ze kende hem via de zwemvereniging. Hun dochters zaten allebei in de selectie. Ze kende hem vaag en had eigenlijk geen bedoeling met het scheren van haar benen en haar poes. Ze wilde er gewoon goed uitzien., Sonja was één van de weinige vrouwen die na tien jaar huwelijk zich nog steeds druk maakte om haar uiterlijk. Ze dacht er eigenlijk niet bij na. Na haar benen geschoren te hebben trimde ze haar schaamheuvel en smeerde het scheerschuim op haar heuveltje en schaamlippen.

Er waren al een paar dagen wat stoppeltjes voelbaar. Normaal gesproken zou Rene, haar man, haar geholpen hebben met scheren zodat ze daar weer heerlijk glad was. Maar hij zat voor zijn werk een paar weken in Zwitserland. Twee weken op, weekend thuis en dan weer twee weken daar. Ze zaten nu aan het einde van de eerste week. Ze was al twee dagen zo geil als boter. Sonja had soms twee keer per dag haar kut verwend met haar vibo. Maar het was niet genoeg. Okay, de orgasmes waren lekker, maar zijn lippen op haar mond, zijn handen op haar kont of borsten ontbrak. Ze hield van pijpen en ze miste de smaak van zijn zaad, iets wat hij niet toeliet. Toen ze haar kutje geschoren had was ze weer nat en geil. De vibo moest er aan te pas komen. Het orgasme raasde enkele minuten later door haar lichaam. Maar echt voldaan was ze niet. Ze was hem trouw… Nou ja, die ene keer in Scheveningen tijdens een opleiding was het haar niet gelukt om hem trouw te blijven. Okay, ze had niet geneukt maar de pijpbeurt die ze de trainer had gegeven was geweldig geweest.

Nu ze daar weer bij stil stond voelde ze haar opwinding weer toenemen en voelde ze haar tepels een verstijven terwijl ze erover nadacht. Haar hand ging in haar truitje en ze kneep in haar borsten en streelde haar gevoelige tepels. Het alarm van haar telefoon zoende. “Kut die call is over een half uur.” Wist ze. Sonja pakte haar vibo en duwde deze in haar kut en maakte snel een foto en appte deze naar Rene.

Snel kleedde zich uit en ging daarna douchen. Terwijl ze zich stond af te drogen piepte haar telefoon. Een Appje van Marc. *Ben bij je in de buurt, kunnen we het gesprek ook aan jouw keukentafel doen?* Ze glimlachte. *Keukentafel? Mag de tuinset ook, het is een heerlijke ochtend.*

Marc werd bij de deur begroet door Sonja. Ze glimlachten beiden en ze nam hem mee naar de tuin. Ze spraken kort over persoonlijke zaken. Hoe was het met Laura, de dochter van Marc? Prima. En hoe was het met Brit, de dochter van Sonja? Marc vertelde dat hij een jaartje terug gescheiden was. “Ze hield meer van een zwarte dick dan van mij.” Klonk zijn uitleg verbittert. Na nog even te hebben gepraat, gingen ze dieper in op de vragen van Marc over onderwijs en de behoeften van de middelbare school, aangezien dit betrekking had op bepaalde lokale veranderingen die de gemeente de komende tien jaar wilde doorvoeren. Het duurde ongeveer een half uur om alles door te werken. Terwijl Marc zijn aantekeningen wegborg, vertelde Sonja over de mooie zomerdag die ze hadden.

“Rokjes weer” merkte hij op met een blik op haar benen en kreeg een glimlach voor het compliment. Toen stak hij zijn hand uit en streek met de rug van zijn hand over haar linker kuit. “Mooi glad”, voegde hij eraan toe. Sonja was verrast door deze opmerking en kon even geen woorden vinden. Toen verraste ze zichzelf door plotseling te zeggen: “Ik ben overal zo glad.” Marc trok gespeeld geschrokken zijn wenkbrauwen op, maar liet daarbij niet na een glimlach te tonen. Hij leek geamuseerd toen Sonja bloosde van schaamte. Om de situatie te doorbreken stond hij op, en namen ze afscheid. Hij schudde haar de hand en vertelde haar dat ze heel behulpzaam was geweest. “Ik zal wat vervolgonderzoeken doen. Kunnen we dit nog een keer doen? Woensdag over een week bijvoorbeeld” Ze stemde toe. Misschien iets te gretig, dacht ze. Marc glimlachte.

Toen Marc vertrokken was bedacht ze zich dat ze twee appjes had, de ene was van Marc en de ander van Rene. Het was een filmpje. Hij zat naakt op zijn knieën op een hotelbed, zijn pik stijf en zijn rechterhand bewoog traag heen en weer. Sonja genoot van de beelden en trok haar jurkje op en streelde haar schaamheuvel door het dunne slipje heen. Op het schermpje zag ze Rene´s hand sneller heen en weer gaan en hoorde hem kreunen. “Godver Sonja… deze is voor jou.” Op dat moment kwam hij klaar en spoot zijn zaad door de lucht, richting de telefoon. Sonja vingerde zich binnen een paar tellen naar een mega hoogtepunt en appte terug, *Ik mis je heerlijke harde pik en je zalige lichaam.*

De woensdag daarop hoorde Sonja de auto van Marc voor het huis stoppen. Ze voelde zich onrustig en lichtjes opgewonden. De dag na hun ontmoeting, zes dagen nadat ze voor het laatst bij Rene was geweest, had ze laat in de ochtend nog een glas wijn gedronken en daarna naar haar slaapkamer gegaan. Daar had ze zichzelf voor een derde en een vierde keer gevingerd, denkend aan Marc. Bij de vierde keer had ze zichzelf gefilmd voor Rene. Dit had ze nog nooit eerder gedaan. Hoewel zijn reizen haar vaak sexueel alleen achterliet en aan haar eigen, geile , verlangens overlieten, dacht Sonja aan beroemde mannen als ze masturbeerde. Hoe ze genomen werd door Denzel Washington of Daniel Graic, mannen die ze nog nooit had ontmoet en ook nooit zou ontmoeten. Het was veilig.

Tot haar schrik had ze de afgelopen dagen vaak het gezicht en lichaam van Marc gezien in haar dromen. De afgelopen dinsdag was het buitengewoon plezierig geweest. De gedachte alleen te zijn in de aanwezigheid van Marc, met de man met wie ze zich seksueel had voorgesteld, maakte haar opgewonden. Het was een veilige uitlaatklep, zei ze tegen zichzelf. Ze was van plan zichzelf die middag opnieuw aan te raken. Met die heerlijke mix van onhandigheid en opwinding deed ze de deur open. Marc was daar met een glimlach die zowel zelfverzekerd als ontwapenend was.

Omdat het zachtjes regende leidde Sonja hem naar de bank in de woonkamer en keek hem deze keer aan, ze voelde dat ze bloosde. Hij was iets groter dan Rene en had een mooi lijf. Ze wist hij een fanatieke sporter was. Fanatieker dan haar man die voornamelijk bitterbal speelde. Het waren vooral Marcs ogen, helder, doordringend en grappig. Ze draaide zich om, ging zitten, keek erin en haalde diep adem. “Over vorige week. Wat ik zei. Ik weet niet zeker waarom ik dat eruit flapte.”

Hij ging zitten en keek haar vragend aan. Sonja wist niet of hij het meende of met haar speelde. Er kwam geen blik van herkenning op zijn gezicht. Eindelijk sprak hij. “Oh, je bedoelt dat je kutje niet geschoren was?” Haar gezicht kleurde dieprood en ze keek de andere kant op, voordat ze weer naar hem keek. Hij glimlachte vriendelijk. Ze voelde haar tepels spannen en wist dat ze snel zichtbaar zouden worden in haar shirtje. “Nee, dat begrijp ik. Rene is de stad uit, dus jij hebt… het gazon niet gemaaid.” Sonja rolde speels met haar ogen. “Waarom zou je tenslotte?” Ze knikte.

Marc haalde zijn aantekeningen tevoorschijn en wierp er een blik op. “Is je poesje nu geschoren?” wilde hij weten. “Ja…” zei ze automatisch, maar stopte na dat ene woord en keek hem alleen maar aan. “Nou, ik zal dat thema verder laten rusten.” zei hij nonchalant, waarna hij terugging naar zijn aantekeningen en haar vragen begon te stellen naar aanleiding van de week ervoor. Al snel hadden ze die professionele verstandhouding weer opgebouwd en voelde Sonja zich weer op haar gemak. Ze werkten ongeveer een kwartier voordat Marc zijn aantekeningen opborg.

Op de een of andere manier waren ze, terwijl ze spraken, fysiek dichterbij gekomen.
Hun benen raakten elkaar. Sonja had het niet eens gemerkt. Nu deed ze dat. Ze hield van het gevoel, maar verraadde niets. Later vroeg ze zich af of Marc het had kunnen vertellen. Hoe dan ook, ze was verrast toen hij zijn hand op haar dij legde. Ze had naar hem opgekeken en hij had haar in de ogen gekeken. “Het is jammer dat je helemaal geschoren bent en dat niemand daar van kan genieten,” zei hij zachtjes. “Tenzij je misschien een date hebt?” Ze schudde lichtelijk haar hoofd. Toen boog Marc zich voorover om haar te kussen. Sonja liet hem toe.

Het was een zachte kus, zacht elkaars lippen verkennend. Ze liet haar tong eerst langs zijn lippen gaan en toen hij antwoorde werd het een geil tong gevecht. Haar tepels werden hard. Toen voelde ze Marc’s hand aan de binnenkant van haar dij. Hij had fijne zachte handen. Toen hij de knoop van haar korte broek losmaakte, zuchtte ze, even wipte ze op en hij schoof het kledingstuk om laag. Ze wist, er zou die dag geen reden zijn om zichzelf te bevredigen. Zijn aanrakingen gingen door terwijl ze elkaar kusten, ze opende haar benen. Hij streelde haar kruis lichtjes door de stof van haar slipje heen. Dan gaat een vinger onder het naadje door. Sonja rilt. Hij voelt hoe glad ze is. “Heb jij je vanmorgen geschoren?” vraagt hij haar. Ze bloost en kijkt verlegen omlaag naar de hand die haar poesje streelt. Ze is nat. Straks zou hij ontdekken hoe nat, dacht ze. Toen liet hij de vinger tussen haar lipjes gaan. Sonja kirde.

Ze mompelde goedkeurend en zijn kussen werd hartstochtelijker. Zijn mond verliet haar lippen en kuste haar nek. Zijn hand deed heerlijke dingen met haar poes en ze draaide haar lichaam zodat ze naar hem kon kijken. Toen voelde ze zijn andere hand. Op haar borst, door haar kleding heen. Sonja kreunde zachtjes toen Marc een vinger lichtjes in haar shirtje liet glijden en zuchtte toen ze voelde dat hij haar topje losknoopte. Ze reikte naar voren en hij trok behendig haar BH uit. Sonja voelde de lucht langs haar harde tepels en voelde zich plotseling stout en bloot. Zelfs terwijl ze het plezier in zich opnam dat Marc haar gaf, amuseerde het haar om te bedenken dat ze haar kutje liet vingeren door een man die niet haar echtgenoot was. Ze voelde lichte schaamte over haar borsten. Ze vond ze te klein. Ze kuste hem nu met een intensiteit die overeenkwam met wat ze voelde toen hij zijn vinger op haar drukte. Zijn vingers maakte haar gek, tien dagen geen man werd voelbaar. Ze voelde hoe haar lichaam zich begon te spannen en ontspannen zoals zo vaak vlak voor een orgasme. Het enige dat nodig was, was dat Marc de belofte van zijn aanraking waar zou maken, en ze twijfelde er niet aan dat hij dat ook zou doen. Sonja liet zich helemaal gaan in een waas van kussen en gekust worden, van geaaid en gevingerd worden en af en toe een vinger in haar voelen.

Op een gegeven moment daalde haar hand naar Marcs pantalon en voelde ze zijn harde mannelijkheid, hij maakte geen aanstalten om anders te gaan zitten zodat ze er beter bij kon komen. Het ging nu allemaal om haar. Ze liet het zo. Zijn vinger begon zich op haar clit te concentreren. Niet te hard, niet te zacht. Er was heerlijk ritme. Toen ging zijn mond naar haar linkerborst en hij pakte de tepel en zoog er zachtjes op. Ze hapte naar adem.
“Ja,” vertelde ze hem nauwelijks hoorbaar. En daar kwam het, haar orgasme, nu aanwezig en dreigend. Onderweg. Niet haasten, maar onverbiddelijk zijn kracht opbouwen. Ze vroeg zich even af of Marc dit aanvoelde, maar wist toen meteen dat dat zeker het geval was.

Het orgasme kwam sneller en heftiger dan ze had verwacht. Zelfs terwijl ze zich aan het voorbereiden was, was het daar en bereikte het een punt waarop het onvermijdelijk was.
“Oh!” zei ze verrast. “Marc… Marc!” Het was daar. Het trillen van het hele lichaam. De spasmen. Het uitschreeuwen. Hij wist precies wanneer hij zich moest ontspannen en haar hoogtepunt tot bloei moest laten komen, zijn vinger dan van haar klitje en gewoon strelen, zijn mond zacht op haar tepel. Toen ze eindelijk uitgeput was, ademde Sonja diep uit en ging rechtop zitten. Ze keek naar Marc en stak haar hand uit om zijn hardheid door zijn broek heen te voelen.

“Jouw beurt,” fluisterde ze en ritste zijn pantalon open en nam zijn pik in haar handen, terwijl ze zijn geslacht bewonderde streelde ze zijn pik. Deze pik was groter dan dat van Rene, dacht ze bij zichzelf. “Hoe zit het met de bank?” zei Marc met schorre stem, een geluid waar Sonja blij mee was. “Neem mij in je mond.” Vroeg hij half gebiedend. Ze keek hem aan. Dat was precies wat ze wilde doen, en ze gaf haar zelfbeeld van een echte moeder en echtgenote op, ging op haar knieën en deed dat. Pijpen was niet iets wat ze vaak met Rene deed. O, ze vond het geil om te doen. De grote sterke man die wegzakt in genot dat zij hem geeft. Soms pijpte ze Rene als voorspel naar voor geweldige beurt. Maar soms pijpte ze haar echtgenoot om zijn krachtige pik in haar mond te voelen. Ze had hem maar zelden in haar mond laten klaarkomen. Haar man had lang geleden besloten dat het niet juist was wat zijn vrouw deed, volgens zijn geloofsinterpretatie is niet in een poes klaarkomen een verspilling van zaad. Pijpen deed haar denken aan de voorlaatste keer dat ze dat plezier ervoer. Dit deed denken aan die keer in Scheveningen en ze glimlachte. Ze keek in zijn ogen terwijl ze hem likte en aan zijn eikel sabbelde.

Dit is de ex-echtgenoot van Claudia, wist ze, plotseling voelde ze dat ze zichzelf die middag inderdaad zou kunnen laten gaan. Alle grenzen waren weg. Ze was heel goed, dat kon ze wel opmaken uit de reacties van Marc. Hij was zo zelfverzekerd nooit zonder woorden, maar nu hield ze hem volledig in haar handen. Of mond, dacht ze geamuseerd. Ze wilde dat hij de controle zou verliezen. Sonja zoog aan de pik van de ex-man van haar vriendin, haar hoofd op en neer bewegend, en nam zijn schacht keer op keer in haar mond. Er was niets verrassends aan de manier waarop Marc tot zijn orgasme kwam. Ze zoog aan hem en voelde het in hem opkomen en wist precies wanneer het zou beginnen.
Hij kreunde luid toen hij klaarkwam, warme, dikke stralen zaad spoten in haar mond. Sonja was zich er van bewust dat hij haar naam steunde terwijl ze zijn sperma steeds maar weer van hem af bleef slikken. Toen er niets meer te halen was, liet ze zijn pik uit haar mond glijden.

Zelfverzekerd ging Sonja staan en ze begon zich weer aan te kleden, terug naar de moeder en vrouw van die ze eigenlijk was. Ze trok haar korte broek op en knoopte deze dicht en deed haar BH weer aan en maakte haar topje vast. Met een blik op haar spiegelbeeld zag ze met voldoening dat hij veel meer op de schooldirecteur leek dan op een vrouw die aan de pik van iemand anders dan haar man zou zuigen.

Vervolgens zag ze hoe Marc zichzelf begon aan te kleden. Hij was een goede minnaar had ze ontdekt. Toen ook hij weer toonbaar was, gaf hij haar een kus. Geen hartstochtelijke maar een kus met de juiste genegenheid voor gedeelde momenten. Later kwam het bij haar op dat de kus haar ertoe bracht in te stemmen met een nieuwe ontmoeting over een week. Het weekend dat volgde was Rene thuis. Ze genoot van de momenten met hem, de ex en de aanrakingen. Het verbaasde Sonja dat ze geen schuld naar hem voelde over de geweldige morgen met Marc.
__________________________________________________________________

Nadat Rene zondag middag weer vertrokken was zat ze op de bank te kijken naar hun dochter die huiswerk aan het maken was en met vriendinnen zat te appen. Sonja voelde zich op en top vrouw en moeder. Morgen zou ze weer schooldirecteur zijn en een vervolg gesprek met de gemeente moet inplannen. Ze wist wel dat ze dat niet ergens op een kantoor moest doen. Daarvoor was de spanning tussen hun de ambtenaar, Marc, en haar te veel opgelopen. Ze ging slapen met een licht schrale poes nadat Rene haar meermaals geneukt had.

Die maandag belde ze met Marc. Het gesprek liep puur zakelijk en een afspraak werd gemaakt voor die donderdag. Rond elf uur. “Op de zelfde plek als de vorige afspraak?” had hij gevraagd. Sonja leefde toe naar hun afspraak. Ze had zich weer super strak geschoren en deze keer een jurkje aan gedaan. Ze was zo geil geweest dat ze, nadat hij had aangebeld snel nog haar slipje had uitgedaan. De deur zwaaide open en hij was in pak, aktetas in de hand. Buren zouden niets vermoeden. Ze leide hem naar de bank, bood hem koffie aan. Opnieuw het gesprek vol zakelijke vragen en antwoorden. Het duurde maar een tiental minuten. Toen viel er een korte stilte terwijl hij zochten naar dingen om te zeggen. Eindelijk sprak Sonja. Ze vertelde Marc dat wat ze met hem had gedaan iets was wat ze Rene niet toeliet. Ze vertelde blozend dat ze genoten had van het pijpen. Marc boog zich naar haar toe en kuste haar. “Ik ben al jaren niet meer in Claudia’s mond klaargekomen, ze vond het vies.” fluisterde hij in Sonja’s oor. “Ik vond het juist heel bijzonder en heerlijk.” Marc voelde haar rillen als reactie. “Likt Rene je daar?” vroeg hij terwijl zijn blik naar haar kruis ging. Sonja aarzelde even en schudde toen haar hoofd.

Marc gleed van de bank en ging voor haar op zijn knieën zitten. Zelfverzekerd trok ze haar jurkje omhoog trots haar zorgvuldig geschoren poesje tonend. Geen spoor van aarzeling toen ze haar benen voor hem spreidde. Haar schaamlippen glinsterden van haar nattigheid. Ze was perfect glad. Sonja wist dat ze mooie schaamlippen had. Marc keek naar haar op en terwijl hij haar in de ogen keek, kuste hij de binnenkant van haar dijen. Ze mompelde zacht en goedkeurend. Hij leek geen haast te hebben, en hij plaagde haar net lang genoeg met zijn tong en liet deze vervolgens langs haar schaamlippen glijden. Ze voelde geen aarzeling of terughoudendheid en ze spreidde haar benen verder en gaf zich volledig over aan zijn aandacht. Marc likte haar traag maar gulzig. Ze voelde hoe hij de plooien van haar schaamlippen in zijn mond nam en zachtjes zoog. Zijn tong schoot nu en dan weer in haar. Hij vond haar clitje en masseerde deze met zijn tong. Ze kirde en maakte dierlijke geluiden en bewoog haar lichaam mee met zijn orale gaven.

Hoeveel tijd er verstreek, wist ze niet. Het kon haar niet schelen. Toen reikte ze haar handen naar zijn hoofd en maakte zichzelf volledig medeplichtig aan deze verboden ontmoeting voordat ze een lange kreun slaakte en zijn naam riep toen haar orgasme kwam. Marc gaf niet op, zijn tong bleef op haar clitje en ze kronkelde en kreunde gedurende haar lange, lange climax. Toen het gevoel eindelijk weggeëbd was duwde ze zijn gezicht weg. Marc stond op en trok zijn overhemd en vervolgens zijn broek uit.

Sonja keek naar zijn stijve pik. Het was de blik van een vrouw die nog steeds niet helemaal kon geloven wat ze deed, van een vrouw die zich concentreerde op het feit dat ze de pik van een andere man dan haar echtgenoot in haar wilde hebben. Zonder enige schaamte naar hem kijkend, spreidde ze haar benen nog wijder met haar handen onder haar onderbenen. Marc ging op de bank zitten. Zijn hardheid maakte de huid strak totdat de kop van zijn pik glansde. Hij bewoog hem langs haar schaamlippen, ze zuchtte omdat hij haar niet penetreerde. Een ogenblik wreef hij alleen maar zijn pik tegen haar aan, waarna Sonja een ongeduldig geluid maakte.

“Wil je dat ik je neuk?” vroeg hij.
Ze knikte en er verscheen een blik op haar gezicht die hem vertelde dat ze wenste dat haar reactie niet zo gretig was geweest.
“Zeg het.” Eiste hij.
“Ja. Ik wil het” klonk haar stem zacht.
“Zeg het.” Eiste hij
“Ja, ik wil!” klonk haar stem opnieuw.
“Wat?” vroeg hij
“Neuk mij! Godver, neuk mij!” Zei ze terwijl ze hem strak aankeek
Marc glimlachte.
“Wil je dat ik je getrouwde poesje neuk?” vroeg hij schalks.
Ze was even stil “Ja!” klonk haar stem zacht.
“Ja, wat…”
“Neuk mij! Neuk mijn getrouwde poesje!” kreunde ze toen ze opnieuw zijn eikel langs haar schede voelde glijden. En dat deed hij. Marcs pik zakte volledig in Sonja weg en ze snakte naar adem. Maar hij haastte zich niet. Hij vulde haar met lange, ontspannen stoten. Ze keek naar beneden en zag zijn pik in en uit haar glijden, alsof ze nog steeds niet helemaal kon geloven dat ze dit ding deed waar ze zo enorm van genoot. Ze voelde zich zelfbewust omdat ze wist dat hij naar haar keek terwijl ze naar zijn pik keek. “Maak je geen zorgen, ik trek me terug,” plaagde hij, maar met een blik die ernst suggereerde. Zij schudde haar hoofd. Wederom te stellig.
“Wil je dat ik in je klaarkom?”
Ze knikte en probeerde niet te verbergen hoe graag ze dat wilde.
“In je getrouwde poesje?” vroeg hij weer.
Woedend knikte.
“Mijn zaad die in je?”
“Ja, diep hard en veel.” Kreunde ze.
Hij nam nu haar enkels in zijn handen en hield haar benen verticaal. Zijn pik stootte zich in haar, keer op keer. Sonja kreunde.
“Zeg het.”
Ze negeerde hem.
“Zeg het, anders trek ik me terug.”
“Kom in mij klaar! Spuit je zaad in mijn getrouwde poesje!”

Hij neukte haar nu harder. Toen begon ze plotseling een climax te bereiken, wat hem verraste. Aan de blik op haar gezicht te zien was Sonja ook verrast. Dit begon hem buiten zijn uithoudingsvermogen te duwen, en Sonja was nog steeds vol van haar extase toen hij haar die laatste stoot gaf die eindigde met het feit dat zijn sperma in haar stroomde. Ze kreunde zijn naam. “Ja… geef mij je zaad!”

Hij kreunde haar naam terwijl hij haar de laatste spurt gaf voordat hij uitgeput was. Toen lagen ze samen, nog steeds in elkaar, zwaar ademend na te genieten. Minuten gingen voorbij. De geur van seks en de sfeer van zonde hingen in de lucht. Tenslotte duwde Marc zichzelf omhoog en trok zijn verslappende lul uit haar terug. Er was een grote natte plek op de bank. Ze keken er allebei naar. “Gelukkig een lederen bank.” Ze greep haar blouse en depte de plek droog. Marc probeerde een glimlach te onderdrukken, maar slaagde er niet in.

Een vervolg afspraak werd er niet gemaakt. De kwestie tussen de school en de gemeente leek opgelost. Maar zo nu en dan kwamen ze elkaar tegen. Op een dag bij de RABObank. Een andere keer was Marc onder weg naar de supermarkt toen hij Sonja en Rene, samen, tegenkwam.

Er was bijna een jaar voorbij gegaan toen ze elkaar tegenkwamen, alleen zij tweeën, op de tribune voor een zwemwedstrijd op de middelbare school. Zij waren de eersten die arriveerden. Marc zag Sonja op de bovenste rij zitten, waar ze het uitzicht leuk vond. Hij kwam naar haar toe en zei hallo en zij begroette hem op haar beurt, koel maar niet onaangenaam. Hij ging naast haar zitten. Daar is niets ongewoons aan. Gewoon twee ouders die praten. Over hun dochters. Over het team. Over de naderende ontmoeting. Er kwamen nog een paar andere toeschouwers aan, maar ze bleven op de stoelen die het dichtst bij het zwembad zaten.

“Dus, heb je de laatste tijd nog zwemvaders geneukt?” vroeg Marc brutaal. “Natuurlijk,” was haar antwoord. “Ik ben met één getrouwd.” Ze waren een paar minuten stil en keken naar de warming-up.

Toen vertelde Marc haar dat hij haar uitsluitend had gezocht vanwege hun zakelijke relatie. Er was nooit bijbedoelingen van zijn kant geweest, zelfs niet na de eerste ontmoeting. Niet dat hij daar niet over had nagedacht toen hij voor de tweede en derde keer terugkwam, gaf hij toe, maar dat hij om professionele redenen naar haar toe was gekomen.
“Ach je… het gebeurt gewoon,” zei ze nadenkend.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 19104 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Ach je… het gebeurt gewoon”

  1. Pracht verhaal dat super geil eindigt.

    Zoals Sonja het aangeeft het gebeurde gewoon, en elkaar verder ontmoeten voor seks kan tot problemen leiden zekers als ieder getrouwd is en boven dien een belangrijke functie hebben.

Plaats een reactie