BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Escapades met Lien – Bezoek – 5 –

Binnen laten we ons met z’n vier in het binnenbad zakken, het is iets frisser van temperatuur dan buiten maar dat is enkel omdat we uit de zon komen. We trekken allemaal een baantje door het water staan wat aan de kant en heffen ons dan op de boord. Zalig zegt Brenda, ja beamen we in koor.

We besluiten nog een zweet sessie van vijftien minuten toe te voegen aan ons verblijf, maar eerst drinken we van onze champagne waar de bubbels een beetje uit verdwenen zijn. Geen erg het is verfrissend.
Ik de sauna herhaalt zich een beetje wat we vooraf hadden, Lien zit nu naast me haar hoofd op m’n schouder, Aline en Brenda zitten tegenover ons op de korte bank en kunnen het prutsen aan elkaar niet laten, zelfs bij deze warmte.

Na een minuutje of vijf legt Brenda zich neer met opgetrokken knieën, Aline zegt meteen dat ze recht in Brenda’s hete kut kijkt op die manier, ze plagen elkaar wat, Aline is ook gaan liggen en legt d’r benen ook zover open. Brenda kijkt op en zegt ook zoiets als ik zie ook recht in je wondergrotje.
Beide trekken zich wat naar elkaar toe tot ze haast in schaar liggen. Aline streelt haar eigen geslacht en Brenda die het opmerkt, volgt haar. Beide liggen van zichzelf te genieten tot Brenda nog iets meer richting Aline schuift en ze contact maakt met Aline’s hand, die trekt Aline terug terwijl ze zichzelf nog een zetje geeft en ze met haar geslacht Brenda’s kut raakt.

Ze beginnen langzaam hun kutjes tegen elkaar te wrijven. Als man kan ik niet schatten wat en of dit iets doet, maar vermoedelijk brengt de wrijving voldoende prikkel over naar elkaars clitoris. Beide meiden hebben de ogen gesloten en liggen ogenschijnlijk te genieten van de wederzijdse masturbatie. Als eerste brengt Brenda terug haar hand naar haar schaamlippen en begint aan een massage van haar clit. Even daarna volgt Aline haar voorbeeld.

Lien en ik zitten nog steeds in stilte te zweten, het drupt er werkelijk af. Wel heb ik van het schouwspel van de meiden een keiharde erectie gekregen en zit Lien stilletjes haast onmerkbaar met haar hand tussen de benen en die hand zit niet stil. Daarop krijg ik toch ook wel grote goesting om iets met mijn stijve joekel te doen en dus begin ik mijn voorhuid wat over en weer te bewegen, genoeg om een kleine stimulus te geven, te weinig om verder te komen, het is toch wel wat warm voor inspannende lichaamsbeweging. Uiteindelijk is het Lien die me helpt en mijn hand vervangt door de hare.

Op de bank tegenover ons liggen plots twee meiden lichamen te zuchten en te schokken met ingehouden hmmm’s en dergelijke geluidjes, de Françaises komen klaar. Ik denk bij mezelf dat het voor hen wel een feest moet zijn dit weekend met seks à gogo.
Wanneer het zweetkwartiertje om is stormen we naar buiten de sauna uit en springen in het binnenbad gaan even kopje-onder om ons hoofd af te koelen en staan dan te puffen.

We hebben onze handdoeken gespreid over de ligzetels die ook binnen langs het zwembad staan, heerlijk zachte zetels die toch fris aanvoelen. Mijn erectie is weg, maar Aline die links van me ligt wil zonodig dichter bij me liggen en trekt haar zetel dichter.
Ze wil weten wat nu eigenlijk mijn vragen waren nadat ik deze ochtend tips over de mannelijke drang heb uitgelegd.
Ik moet even denken aan wat dacht ik eerder op de dag. Dan zeg ik ja, als je als jongen je seksualiteit ontdekt, dan moet je dat als meisje toch ook doen. Ja zegt Aline, toen ik eenmaal ontdekte wat een fijn gevoel een stimulatie van mijn clitje was en ik keer op keer in stilte klaar kwam, toen was er eigenlijk voor mij ook geen houden meer aan ik vingerde me dagelijks in bed net voor het slapen gaan. Maar ik ontdekte ook de sproeier van de douche en allerlei voorwerpen waarop of tegen ik mijn clitje kon wrijven.
Ik ontdekte toen ook dat ik niet op jongens, maar eerder op meisjes verliefd kon worden, verliefd dat wil zeggen over iemand fantaseren. En als ik een tijdschrift met halfnaakte meisjes in handen kreeg, scheurde ik er soms die foto’s uit. ’s Avonds waren die foto’s een lekkere stimulans om me op te masturberen.

Wanneer heb je het voor ’t eerst met een meisje gedaan vraag ik.
Ik zat op het lyceum en daar hadden we ons eigen zwembad, maar er waren te weinig omkleed cabines waardoor we soms twee aan twee dienden om te kleden, met wie je in de cabine kwam was zuiver toeval, maar ik verdenk het meisje van toen dat ze de situatie naar haar hand zette. Dus ik kwam met een meid in de cabine die me meteen als we half naakt waren een tongzoen gaf en me wou vingeren. Onthutst was ik en protesteerde, die nacht kon ik niet slapen en eindelijk moe genoeg na behoorlijk wat masturberen op het thema van die dag viel ik toch in slaap.
De volgende dag op school kwam Beatrice naar me toe en verontschuldigde ze zich waarop op ik zegde dat het de plaats niet was en ze beter een andere plek en gelegenheid zocht. Daarmee wist ze dat ik wel degelijk op meisjes viel.
Enkele dagen later nodigde ze me uit voor een pyjama-party en daar op haar kamer terwijl haar andere vriendinnen zogezegd sliepen hebben we elkaar klaar gevingerd. Daarna begon het makkelijker te worden want half de school wist toch wie de lesbo’s waren en regende het vriendinnen voor één nacht.
Maar zeg ik je bent geen maagd meer hoe kan dat. Dat is een minder geslaagde sleep over, bij een van mijn gelegenheidsvriendinnen was een behoorlijk knappe oudere broer. Toen ik met dat meisje op haar bed bezig was kwam die broer binnen en betrapte ons al wist hij er best alles van.
We dronken wat sterk spul en raakten dronken, in die dronken bui versierde hij me en terwijl zijn zus erbij lag te masturberen ontmaagde hij me, gelukkig gebruikte hij een condoom want hij kwam vrij snel klaar in me. Aan die ontmaagding beleefde ik geen plezier maar ik was niet boos want zo was ik ontdaan van die sfeer rond maagd zijn.

Sindsdien heb ik wel seks gehad met jongens, maar altijd in het kader van een orgie of dergelijke gelegenheid en meestal was dan de vriendin van dat ogenblik bij me.

Dus zeg ik seks met jongens heeft je nooit doen twijfelen aan je geaardheid, ja en neen zegt ze je moet weten dat te veel mannen de vrouwen gewoonweg gebruiken voor hun plezier, ze nemen, maar ze geven niet, met meiden is dat anders ze geven graag omdat ze gelijk de oversteek kunnen maken met hun vrouwelijke partner.

Maar zegt ze, jij hebt dat niet, dat typische mannelijk gedrag telkens jij en ik tot een seksuele daad kwamen kreeg ik meteen terug wat ik gaf, jij hebt respect voor vrouwen, ook al zouden velen je veroordelen voor je zeer vrije omgaan met seksualiteit. Versta me niet verkeerd, Lou is ga geen poging doen om jou aan de haak te slaan, daarvoor ben ik lesbisch.

Tijdens ons gesprek is Lien aan de andere kant ook met haar zetel dichterbij gekomen en zonder zich te mengen aandachtig blijven luisteren.

We hebben de klok in het oog en moeten stilaan vertrekken. Droog als we inmiddels zijn zitten we snel in de kleren en ditmaal wringen we ons met vier in de Clio van Lien.

Lien maakt heerlijk spaghetti Bolognese en drinken er twee flessen Côte du Rhône bij, het maakt de tongen los maar Brenda heeft zit met iets en maakt enkele snedige opmerkingen naar Aline die op haar beurt niet lijkt te weten waarom.

Als we eenmaal op ons bed liggen horen we Aline en Brenda elkaar toesnauwen, maar het is tussen hen om wat dan ook uit te praten.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door shelavek

Volwassen heteroman, steeds en nog altijd sterk met seks bezig geweest. Woonachtig op de grens tussen Antwerpen en Limburg. Op zoek naar mooie jonge vrouw en af en toe model te staan voor een schilderij eventueel ook seksbuddy maar die 2 kunnen los van elkaar.

Dit verhaal is 6365 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie