BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Berouw Komt Na De Zonde – 3

Rob Robijn rechtte zijn rug, frommelde het hoofdkussen tussen hem en de muur en begon langs de nieuwskoppen op zijn smartphone te scrollen. Geen ervan nodigde echter uit om het artikel aan te klikken en te lezen. Waarschijnlijk teveel alcohol genuttigd. Teveel gewoeld en gedraaid de afgelopen uren. Maar vooral teveel Anne in zijn hoofd.

Het irriteerde hem mateloos dat ze nog altijd geen enkele reactie had gegeven op zijn pogingen om met haar in contact te komen. Het verontrustte hem zelfs. Anne was furieus geweest toen ze erachter kwam dat hij haar had bedrogen. Haar woorden hadden niets aan de verbeelding overgelaten. Nooit meer wilde ze iets met hem te maken hebben. De enige keer dat ze hem nog hoefde te zien, was bij de notaris. Voor de afwikkeling van de verkoop van het huis.

Allemaal begrijpelijke primaire reacties, vond Rob. Maar ze waren wel al twee weken verder. Enige vorm van communicatie zou fijn zijn, maar hij bespeurde geen snippertje verzachting in die weerbarstige opstelling van haar. Gisteravond nog was hij voor de zoveelste keer botweg afgepoeierd.

Rob staarde naar de verre muur en dacht na. Ja, hij was superfout geweest, maar dan kun je nog wel praten. Ze had gewoon ijskoud opgehangen! En dat was het dan. Terwijl hij zich maar bleef verontschuldigen en maar bleef vertellen hoeveel hij van haar hield. Hoeveel spijt hij had, en hoe graag hij haar terugwilde. Het zou echt allemaal anders worden. Hij meende het. Maar Anne leek immuun voor zijn woorden. Hij was geen stap dichterbij gekomen. Hij moest iets anders verzinnen.

Hij moest denken aan wat Anne vaak als een soort mantra vertolkte: ‘houden van’ doe je niet met woorden, dat doe je met daden. “Ik kan niets met alleen holle woorden. De bakker op de hoek kan bij het aanreiken van het brood ook wel zeggen dat hij eindeloos van me houdt,” zei ze dan schouderophalend.

Dus woorden alleen, betekenden niets voor haar. Maar ja, wilde ze dan dat hij fysiek contact legde en haar opnieuw de liefde verklaarde? Rob fronste zijn wenkbrauwen. Wilde ze dat…? En plotseling ging er een lichtje branden. Natuurlijk, dát was het! Anne verwachtte door hem heroverd te worden. Dat hij intitiatief nam. Ja! Rob begon te geloven dat ze hem aan het uittesten was en dat ze zo halsstarrig volhield omdat ze van hem verlangde dat hij voor haar en hun liefde zou vechten. Dat hij haar liet zíen en vóelen dat hij haar verdiende. De rest kwam daarna vast vanzelf.

Rob liet zich weer onderuit zakken en dacht terug aan gisteravond. Ondanks haar kilte was hij geil en hard geworden, herinnerde hij zich weer. Ja, dat was wat die levendige herinneringen aan Annes geweldige lichaam met hem deden. En hij had nóg zin. Dankzij die fles whisky was het verdomme niet eens gelukt om klaar te komen.

Rob sloot zijn ogen en flirtte met de gedachte om Anne vanavond te verrassen met een grote bos bloemen of zo. Een onverwacht bezoek om haar in zijn armen te nemen en zijn liefde te tonen. Hij wilde haar wat graag dicht tegen zich aan houden. Ja, zo wilde ze het hebben.

~~~~~~~

Bijna draait Rob zijn huissleutel een kwartslag naar links als hij zich realiseert hoe ongepast het zou zijn als hij in deze situatie zomaar kwam binnen lopen. Een spontane verrassing is een ding, Anne de stuipen op het lijf jagen is natuurlijk het laatste wat hij wil.

Het riedeltje van de deurbel klinkt. Voor de zekerheid controleert Rob zijn adem. Fatsoeneert zijn coup. Checkt met zijn tong of z’n tanden schoon zijn. Pff, het duurt een eeuwigheid. Licht in de hal. Yes! Langzaam gaat de voordeur open. Met grote ogen staart Anne hem aan. Hij kan zien dat ze gehuild heeft. “Wat kom jij in hemelsnaam doen?” verzucht Anne terwijl ze de revers van de badjas dichter naar elkaar toe trekt. De woorden klinken kwetsbaar en gebroken, maar daarnaast meent Rob ook een sprankje hoop in haar ogen te zien. Genegenheid? Verlangen? Ja! Dit is wat ze van hem verlangde. Big move. Op deze stap heeft ze gewacht.

“Je hoeft niks te zeggen, schatje. Ik ben er voor je. Het spijt me echt verschrikkelijk wat ik je heb aangedaan. Ik ben zo stom geweest. Stommer kán niet! Ik maak het goed. Ik méén het. Beloof het je. Je móet me geloven, ik heb je nooit willen kwetsen. Alles wat ik wil, ben jij. Ik wil jou. Ik wil je! En ik weet dat dat is wat jij ook wil.”

In een beweging duwt hij Anne verder de hal in, stapt binnen en sluit de voordeur. Eerst duwt ze hem nog weg, maar dan trekt hij Annes frêle lijf tegen zich aan en kan ze nergens meer heen. Met beide handen heeft hij haar hoofd vast en richt het naar hem op. Hun ogen vinden elkaar. Wat hij vervolgens in haar grijsblauwe ogen ziet, is opluchting. Zie je wel: dit is wat Anne wilde! De schat! Hij wil het ook! Rob drukt zijn lippen op de hare, trekt haar hoofd in haar nek en zoent haar vurig. Tongen wentelen en twisten. Onstuimig ademen ze. Opwinding schiet als in een verticale kermisattractie de lucht in. Rob voelt zijn zelfvertrouwen groeien en groter worden. Zijn pik keihard in zijn joggingbroek.

Onverwachts rukt hij Annes kamerjas open en laat ‘m van haar schouders af glijden. Half gesloten ogen. Pafferige tepeltjes, onrustige ademhaling. Dit is hunkering. Wellust die hij zijn Anne nooit eerder heeft zien uitstralen. Wat is ze toch een lekker wijf! Wild betast hij haar borsten. Kneedt ze. Zoent ze. Trekt Anne aan haar harde tepels dicht naar zicht toe en kijkt haar indringend aan. “Ik wist het wel. Dit is precies wat dit zogenaamd ‘keurige meisje’ altijd al heeft gewild, hè? Zo braaf is Anne nou!”

Ruw draait hij haar om, bevrijdt zijn jachtige pik en duwt haar met haar borst tegen de muur van de hal. Zijn rechterarm reikt om haar beide armen achter haar rug en houdt ze daar in bedwang. Met zijn andere arm tegen haar nek en hand in haar haardos, dwingt hij Annes wang tegen de muur, waardoor haar ronde kont geil naar achter steekt en bijna smeekt om zijn ongebreidelde aandacht. “Zo’n gewillig nest had je altijd moeten zijn,” klinkt hij schor bij haar oor. “Waarom gedroeg je je altijd zo ‘vanilla’?! Dít is de Anne in ieders natte droom!”

Even laat hij Annes armen los om haar malse kont te kunnen beetpakken en haar zachte rondingen te voelen. Billen maken hem gek. Knettergek! Hij weet het zeker; er komt een dag dat hij haar wél zover te krijgt dat ze zich vanachter laat nemen. Maar nu, met dat hele gedoe en zo in de hal, is niet het juiste moment.

Hij deelt drie ferme petsen uit en kijkt geboeid naar de deining van haar billen. Spreidt ze licht. Zakt iets door zijn knieën en frommelt zijn pik tussen haar vochtige lippen. Haar kreunen maakt hem nog geiler. Zodra hij Annes armen weer samen vastheeft op haar rug, begint hij in een straf tempo te stoten. Wat heeft hij dit kutje gemist! Dit gaat hij nooit lang volhouden. Maar dat hoeft ook niet, dit zijn de benodigde eerste stappen. Lekker dat kutje vol blaffen en is ze weer van hém!

“Oh Rob… Oh Rob… Oh Rob…!”

“Goed zo, sletje, vraag erom! Vraag om m’n zaad!” gromt hij in haar oor.

“Oh Rob… Oh R-o-b!”

Maar langzaam verandert Annes stem van klank en intonatie. Wat is er, houdt ze het niet meer? Toch sputtert ze niet tegen. Blijft hem aansporen. De slet. Haar strakke kut om zijn pik voelt lekkerder dan al die andere kutjes bij elkaar. Maar dat monotoon hoge gekerm begint nu wel serieus te irriteren. Kappen nou hoor. Hij beweegt zijn pik nog harder in en uit haar. Wil haar helemaal volspuiten, z’n ballen staan op ontploffen. Alles in dat strakke kutje! Of zal hij haar bij de haren grijpen en omdraaien en dat bedroefde gezichtje van haar voorzien van zijn dikke lading zaad? Houdt ze ook niet van, maar ja; hij des te meer! En een beetje buiten de lijntjes kleuren… Oh oh… shit…

Te laat… De boel trekt samen. Robs blik glipt in standje onnozel. Weerloos. Het brein is al voorbij aan het moment van kunnen inhouden. Geen weg terug. Oké, dan gaat haar kutje eraan. “Ik ga je vol…” Daar is dat jengelende stemgeluid weer. Wat moet ze dan?! Plotsklaps voelt hij Annes handen op zijn wang. Ze… Huh?! Wat doet…

~~~~~~~~

Sammie liet zijn kleine vingertjes uitbundig te keer gaan. Met enthousiaste, stuntelige bewegingen raakten zijn handjes Robs lippen en wangen en neus, waarna ze richting zijn gesloten ogen stuiterden. Dat hielp!

“Mama! Mama! Kijk, oom Rob wakker!” riep de kleine Sam enthousiast richting de deuropening, waar zijn moeder ongedurig stond te wachten en theatraal haar keel schraapte.

Rob schoot rechtovereind en probeerde een zo luchtig mogelijke houding aan te nemen, terwijl hij subtiel controleerde of de boel wel goed bedekt onder de dekens lag. Hij schaamde zich rot. Had zijn schoonzus misschien iets gezien? Shit, had hij iets gezegd? Hij scheen zijn dromen nog wel eens te willen voorzien van mompelende voice-overs.

“Hé manneke! Met je gave racepet!” Rob gaf een speelse tik op de veel te grote klep. “Kom hier jij!” Met een omzichtig gebaar knuffelde hij zijn neefje. Sammie was dol op hem, en andersom. Alleen was hij niet zo handig met kids. Hij moest er al helemaal niet aan denken om er zelf een rond te hebben lopen.

“Sam wilde zijn oom perse nog gedag zeggen voordat we er vandoor gaan,” zei Renate. Ze zag de frons op Robs gezicht verschijnen. “Een weekendje naar m’n ouders, op Texel. Weet je nog?”

“Oja, natuurlijk, je ouders,” stamelde Rob ongemakkelijk. Langzaam vervaagden de hitsige droombeelden en verliet Anne zijn benevelde hoofd. Maar z’n lul leek er nog niet klaar helemaal mee te zijn. Rob deelde nog een tik uit op de pet van het ventje. “Lekker naar opa en oma, Pettenmans!”

“We hadden het niet zo gepland,” liet Renate los, “maar Sam en ik rijden alvast naar het eiland. Patrick komt later, misschien zelfs pas morgen. Er waren onverwachts problemen op de zaak die hij nog voor het weekend moest afhandelen.”

Ze was niet echt happy met zijn broer, merkte Rob. “Jeetje, da’s vervelend. Helemaal alleen met die smurf de boot op. Ben je er wel oké mee?” vroeg hij meer uit beleefdheid dan iets anders. Ja, wat zeg je anders in zo’n situatie?

Renate knikte zelfverzekerd en zette zich langzaam in beweging. “Zijn we inmiddels wel aan gewend. Leven met een Robijn brengt altijd verrassingen,” glimlachte ze zwakjes. “We doen het er maar mee. Nou, jij redt je wel alleen met je veertig jaar?” vroeg ze retorisch spottend. “Oké, lieverd, geef oom Rob nog maar een knuffel en pak je raceauto uit de woonkamer. Dan gaan we naar opa en oma!”

“Jeeeeeeee!!!” En weg was Sam.

Rob rekte zich uit en kon een lange gaap niet onderdrukken. Nou, dan sprong hij maar eens onder de douche. “Voorzichtig rijden, hè!” riep hij zijn schoonzus na.

De badkamer leek wel een Turkse sauna, zo warm was het er. Rob was net begonnen de overdadig schuimende shampoo uit zijn bruine haardos te spoelen toen zijn mobieltje overging. Eindelijk! Anne! Yes! Maar wat een lekkere timing! “Godverdegodver…” Met toegeknepen ogen duwde hij tegen de glazen douchedeur en tastte naar zijn telefoon die hij bijna profetisch om het hoekje op de grond had gelegd.

“Hey Anne!” galmde zijn stem door de dampende ruimte. “Wat ben ik b…”

“Zeg je nou gewoon ‘Anne’ tegen mij?” onderbrak een venijnig klinkende stem hem.

“Hè, wat?! …Fem! Nee, gekkie” stamelde Rob. “Nee joh, natuurlijk niet. Nee, Anne is al twee uur lang bezig met bellen en appen. Om gek van te worden. Ik dacht dat zíj het weer was,” verzon hij ter plekke.

“Wat! Maar hoezo dan? Wat moet ze nu weer?Je zei toch dat je er helemaal klaar mee was?”

“Zeker, zeker. Maar het is ook allemaal niet niks, hè! Lange geschiedenis hoor. Maar maak je geen zorgen, ze mist me alleen maar. Wie niet,” grinnikte Rob met prikkende ogen. De shampoo begon nu echt zeer te doen. “Hé, maar ik stond op het punt de douche in te stappen,” loog Rob. Hij kon moeilijk zeggen dat hij al onder de douche stond en desondanks Annes oproep aannam. “Het water loopt al. Kan ik je zo ff terugbellen?”

“Tuurlijk… we kunnen ook… Waarom kom je niet naar het atelier toe als je zo klaar bent? Misschien kunnen we straks ook nog even ergens lunchen,” loog Femke. Robs pik en haar kont hadden vandaag een afspraak, ook al wist hij nog van niks! En daarna vlug weer weg, voor fase twee van haar plan.

“Ook goed.” antwoordde Rob nuchter. Maar nu wilde hij heel graag terug onder dat verdomd lekkere warme water uit die regendouchekop. “Uurtje. Atelier. Zie je straks.”

De achterdeur zat niet op slot. Rob legde zijn jas over het kringloopbankje en liep verder naar binnen. De grote L-vormige ruimte was oorspronkelijk een gecombineerde keuken, eet- en woonkamer plus een naderhand bijgetrokken slaapvertrek, maar Femke gebruikte het als atelier.

Een groot raam bood uitzicht op de wild woekerende tuin aan de achterzijde van het perceel en zorgde voor veel natuurlijk licht. Diverse schildersezels hadden een plekje in de artistieke chaos gekregen. Langs de muur had Femke een lange houten werktafel staan die vol lag met flessen, potten en verftubes, bekladde palletten en tientallen kwasten en spatels van verschillende vormen en formaten. Aan de muur hing een grote verzameling foto’s. Voornamelijk van hem en Femke samen. Die hadden hier eerder niet gehangen, verbaasde Rob zich. Voorzichtig zette hij een stap schuin naar voren om de collage nader te bestuderen, maar zijn blik werd abrupt weggetrokken naar de andere kant van de kamer, waar de bank stond. Tegen de rugleuning van het lederen bankstel stonden normaal gesproken diverse schildersdoeken in verschillende staat van afwerking, maar vandaag trof hij iets heel anders aan.

Op een bontgekleurd plaid, dat nonchalant over de bank was gedrapeerd, lag de veertien jaar jongere brunette. Haar achterhoofd tegen de armleuning. Ze had haar benen wijd gespreid en streelde haar linkerborst, terwijl ze met drie vingers in kleine rondjes over haar kut wreef. Ze beet zachtjes op haar onderlip en keek Rob wulps aan, bijna alsof ze onder invloed van iets was.

Rob voelde de benedenboel spontaan samentrekken bij het zien van het blinkende roze uiteinde van de buttplug onder haar vingers. Hij wist even niet wat te zeggen, of doen. Onderweg hiernaartoe had hij zich zo goed mogelijk proberen voor te bereiden op het slechtnieuwsgesprek dat hij van plan was te voeren. Maar ja, wist hij veel? Hij had volledig buiten dit verleidelijke – zeg maar gerust geile – ontvangst om gerekend. Dit paste totaal niet in zijn strikte draaiboek. Hij had zich voor genomen om te breken, te troosten en te vertrekken. Niet meer omkijken. Al wilde hij Femke niet kwetsen. Maar iets zei hem dat het niet anders kon. Iets zei hem dat het voortijdig beëindigen van hun romance de enige manier was om weer ‘on speaking terms’ te komen met Anne. Al bleef het natuurlijk een gok. Zeker na dat kille bericht zojuist: ‘Werk!!! Laat me met rust!’

En nu lag deze beauty naakt voor z’n snufferd en bood ze zomaar voor het eerst al haar openingen aan. Die buttplug zal toch niet voor niets in dat lekkere kontje zitten, vermoedde de met zichzelf vechtende Rob.

Femke wenkte zwoel, en Rob liet zich met elke beweging van haar wijsvinger als een weerloze vis binnen hengelen. Ze zag de gretigheid in zijn ogen, maar herkende ook de weifeling en onzekerheid in zijn houding. Liefst zou hij de assertieve stoere dominus uithangen en haar alle hoeken van het atelier laten zien, wist ze. Maar zo was hij nu eenmaal niet. Niet van nature in ieder geval. Bij hem was dat een rol, en werd het al snel stuntelig en soms zelfs onbehouwen. Wat ze ook wel weer schattig kon vinden. Maar sinds ze er in een dolle bui eens over was begonnen, was Rob dieper weg gekropen in zijn terughoudende seksschulp. In real life dan. Online was het een heel ander verhaal, was ze achter gekomen.

Hij had waarschijnlijk nooit gedacht dat hij ooit nog iets zou krijgen met iemand die half zo jong, open en sexy was als zij. Neem deze ochtend; hij had gedacht samen te gaan lunchen, maar trof een stout cadeautje aan met een buttplug in. Niet dat ze nu stond te springen om een pik in haar kont te ontvangen, integendeel. Maar omdat hij nooit eerder de kans had gekregen, en hij die categorie regelmatig op internet opzocht, was dit voor haar een uitgelezen kans. Het doel heiligde alle middelen.

Een warme siddering trok door haar kutje toen ze Rob met die gulzige ogen zag kijken. Hij was duidelijk geil. Femke kreunde. Het ging beginnen. Bijna gracieus bewoog ze haar bovenlichaam omhoog, totdat ze oog in oog kwam met zijn niet te missen opwinding.

Ze kneep er speels in. Dit kon niet beter, gniffelde ze, schuin kijkend in de richting van een van de verdekt opgestelde cameraatjes.

Behendig opende ze zijn spijkerbroek en trok die met boxershort en al van z’n kont, tot net onder z’n knieën. Robs snaarstrakke springveer danste hulpeloos voor haar gezicht. Ze maakte een vergenoegd geluidje. Keek met haar meest onschuldige ogen naar hem op.

“Zoals je vast al hebt gezien, heb ik iets speciaals voor je vandaag,” zei ze fluisterend. “En ik beloof je: een gewilliger hoertje vind je niet. I’m all yours…”

Hij rook heerlijk fris. Femke kantelde haar gezicht en baande zich al kussend en likkend een weg langs zijn ballen, tot dicht bij zijn perineum. Rob kreunde zachtjes toen Femke via de andere kant weer langzaam omhoog werkte en uitkwam bij de stam van zijn staalharde pik. Niet de grootste, maar gewoon lekker geschapen, was hem altijd verteld.

“Ga je me als een sletje neuken vandaag?” vroeg Femke met een liefelijk stemmetje.

Met haar tong plaagde ze zijn gevoelige voorhuidsbandje en likte rond zijn eikel. Zijn pik veerde op, maar Rob bleef passief, als altijd. Femke zuchtte stilletjes. Ze had zo gehoopt dat haar uitdagende woorden en handelen hem van het passieve naar het actieve hadden bewogen. Ze wilde iets rauws van hem zien, en voelen. Hij keek er online toch ook naar? En voor een optimaal effect was het van belang dat Rob haar dit keer stevig nam.

Dus speelde ze het onschuldige, onderdanige sletje.

Ze hapte zijn pik naar binnen. Even maakte haar hart een sprongetje toen ze zijn hand op haar hoofd voelde. Maar hij maakte geen aanstalten om haar mond verder over zijn pik te duwen. Dus nam ze hem zelf dieper. Kreunde toen de volledige lengte van zijn pik in haar warme mond verdween. Lange trage halen, naar voren en naar achteren. All the way in, all the way out. Ze liet haar handen omhoog glijden, naar zijn borstkas en zocht zijn gevoelige tepels; zijn twee clitorissen, zoals Rob ze altijd noemde.

Rob sloot zijn ogen en legde zijn hoofd in zijn nek. Wat was dit lekker! Hij was zo geil als wat. Vannacht had hij al willen klaarkomen, maar toen lukte het niet. En vanochtend werd hij door zijn neefje van zijn droomorgasme beroofd! Een ding was zeker: als Femke zo doorging, zou hij haar mond volspuiten.

De druk die zich in Robs hoofd en lijf opbouwde, bereikte bijna zijn hoogtepunt, en dat voelde Femke feilloos aan. Nog heel even… Zijn kloppende kroon kietelde achter in haar slijmerige keel, waar ze hem hield. Zijn eikel masserend. Zijn tepels tussen haar vingers rollend.

Net op tijd trok Femke zich terug.

Rob boog zich voorover en kuste haar natte lippen, een moment dat Femke niet aan zich voorbij liet gaan om in haar voordeel te benutten. Ze beantwoordde zijn zoen en voelde tegelijkertijd zijn vingers over haar kutje gaan, over haar gezwollen lippen. Haar onderlichaam schokte toen hij haar klitje beroerde. Steeds intenser. Steeds sneller. Ongecontroleerd kromde en rechtte ze haar rug. Ze kreunde hortend en stotend. Hun monden op elkaar. Maar in gedachten was ze bij het gesprek dat ze eerder die ochtend met die ex van hem had… Wat een muts! Rob was nu van haar en dat zal ze weten ook!

Femke pakte zijn hoofd vast en fluisterde dicht bij zijn oor: “Je vindt mijn kontje toch zo lekker? Die wilde je toch altijd? Trek die buttplug eruit. Vandaag is-ie helemaal van jou. Maar wel op een voorwaarde: ik wil dat je me als een goedkoop hoertje behandelt. Sla me op m’n kont, trek aan mij haren. Wees ruw! Ik wil dat je me luid en duidelijk streng toespreekt. Ik wil horen dat je mij het lekkerste sletje vindt dat je ooit hebt gehad. Dat je me hard in mijn geile kont gaat neuken! Wil je dat doen? Dat zou me zó geil maken!”

Beide hapten ze naar adem.

Robs brein werd volledig in beslag genomen door de overweldigende informatie die het te verwerken had gekregen. Hij was hier gekomen om hun affaire te beëindigen in de hoop Anne ermee terug te winnen. Niets anders. Maar zojuist hoorde hij zichzelf tegen Femke zeggen dat ze een geile slet was en dat ze op haar knieën moest gaan zitten. Ontelbaar vaak had hij zichzelf afgetrokken op filmpjes met anale seks. Nooit eerder had een vrouw hem haar kont aangeboden. En nu zat Femke, steunend op haar ene elleboog, voor hem en stak ze haar volle en soepele kont uitnodigend naar hem uit terwijl ze met haar kutje speelde. Ze keek hem over haar schouder aan en vroeg opzichtig wat hij met haar van plan was.

Je gaat die geile reet neuken, zei Rob in zichzelf. Hier!

Lomp, overrompeld en gejaagd opgewonden gaf hij Femke een ferme klap op haar kont en antwoordde: “De lekkerste kont van de wereld neuken; dát ben ik van plan!” En met die woorden manoeuvreerde Rob z’n vingers achter het glinsterend roze uiteinde en trok de buttplug tussen haar volmaakte billen vandaan. Zijn pik, nat van speeksel en voorvocht, spijkerhard in de aanslag.

“Daar” – Rob haalde diep adem – “komt-ie, geile slet!”

In een beweging kwam hij bij haar binnen, haar anus ontving hem helemaal, z’n ballen tegen haar kutje. Een paar tellen liet hij Femke wennen. Hij kreunde. Steunde. Zuchtte. Tering, wat had ze een strak kontje! Langzaam trok hij zich terug, tot alleen de kop van zijn pik gevangen werd gehouden door haar sluitspier. Hij sloeg Femke opnieuw, en nog een keer, waarna hij in een beweging weer diep in haar verdween. Steeds iets krachtiger, steeds iets sneller.

Weer een klap van zijn ballen tegen haar kut. Rob hield haar heupen in een stevige greep en stootte op haar in. “Fuck, wat is die geile hoerenreet strak! Je bent zo lekker. Zó fucking lekker!”

Rob was ergens anders, ergens waar Femke hem alleen met haar kont had meegevoerd. Haar onwennige anus deed zeer, maar ze verblikte geen moment. Kreunend en hijgend liet ze geloven dat ze dicht tegen een nieuw hoogtepunt aan zat, en dat Robs pik in haar kont haar drijfveer was. “Oohh… Je maakt me zo geil. Neuk me! Fuck, fuck, fuck! Oh… spuit m’n kont vol!

En dat was precies wat Rob deed. Een dierlijk laag gegrom luidde zijn hoogtepunt in. Hij kwam in haar klaar. Een ongekend krachtig orgasme dat zijn hele lichaam deed trillen en ongecontroleerd liet bewegen. En Femke, die nam alles zoals het kwam. Ze grinnikte inwendig toen Rob bezweet over haar rug heen viel en stuiptrekkend zijn zak volledig in haar kont leegde.

“Je bent… Je bent het lekkerste sletje dat ik ooit heb gehad, Fem!” hijgde Rob na.

Femke keek opzij naar de camera. Haar blik verharde. Met haar lippen vormde ze de woorden: ‘fuck you’, waarna ze een schalkse knipoog gaf.

Veel plezier ermee, Anne.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zoes Woorden

Hi, ik ben Zoë, ben 42 jaar en werk in de Zorg. Wat je zult vinden zijn waargebeurde flarden, aangevuld met fantasieën en voorkeuren. Of andersom. In welk tempo ik schrijf zal verschillen, maar het zal zeker niet dagelijks- of (vast) wekelijks zijn.

Mijn e-mailadres is: mijnbubbels@gmail.com

Dit verhaal is 9189 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Berouw Komt Na De Zonde – 3”

  1. Je moet ze blijkbaar niet onderschatten dat jong ding en hij is terug de lul van een paar dagen eerder die alleen maar zijn pik achterna loopt om hem in een kont te duwen.

    Wat ze met die opname hoopt te bereiken is al lang bereikt Anne wil hem niet meer en hij denkt dat een vrouw heroveren met verkrachten en ruwheid moet gebeuren, goed dat het maar een droom was of het zou hem duur te staan komen.

    Benieuwd hoelang miss huppeldepup het met hem gaat uithouden

Plaats een reactie