BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Voetbalfeest

Tijdens het eindfeest van het voetbalseizoen waar we toch nog in de zelfde klasse mogen blijven spelen bots ik tegen een voor mij onbekend jong dame aan.

Ik ben Tom 20 jaren jong rechtsbuiten op het veld dus ren veel en makkelijk, met mijn 193 ben ik nou niet de kleinste en weet dat ik makkelijk meisjes kan versieren.

Stoot dus tegen een blond dansend meisje op die ik niet ken, hee als je dansen wil kan je het ook gewoon vragen maar kom maar laat maar zien wat je in je mars hebt, omdat ik regelmatig thuis met mijn 4 jaar oudere zus dans haal ik best wat leuks uit de kast.

Wat drinken vraag ik daarna om gezellig op de hoek van de bar wat met haar te drinken, ik heet Ineke zegt ze en hoe heet jij, Tom zeg ik die tom van de tom poes.
Ben gek op tom poezen misschien dat ik je maar even moet proeven of je net zo lekker bent, onze monden plakken op elkaar haar tong zoekt gelijk de goede weg om heerlijk heftig met haar te zoenen, hoe oud ben je vraag ik omdat ik niet met een te jong meisje wil staan te vrijen.
Hee heb mijn rijbewijs al hoor denk nou niet dat je met een kind staat te vrijen, onze monden zakken weer op elkaar breng een hand tussen ons in om die twee kleine borstjes van haar te inspecteren.

Controle vraagt ze als we even op adem komen als ik mijn hand al onder haar topje heb, ja even voelen of je geen jongetje bent, kan je beter ergens anders voelen zegt ze me nu strak aankijkend.
Zullen we even naar buiten gaan kan ik eens proeven of je wel tom poes waardig bent, we schuifelen naar buiten stel voor dat we bij mijn auto gaan staan, als we aankomen bij “mijn” auto staat ze met open mond.
Heb jij zo’n dikke Volvo geen dikke BMW maar een Volvo, V70 R 240 pk zeg ik helemaal zelf opgebouwd, het was een schadeauto die ik voor weinig gekocht heb en samen met mijn vader helemaal netjes gemaakt.

Stukje rijden vraag ik of eerst controleren of we wel zijn wat we denken dat we zijn, ze pakt me bij mijn shirt vast trekt me naar haar toe om dan zij tegen mijn achterklep aan weer beginnen te zoenen, ze zet gelijk een voet op de bumper dus voel dat haar benen van elkaar gaan.

Haar hand zakt gelijk tussen ons in om een oh dat voelt goed te horen onder het kussen door, ze knijpt me zachtjes in mijn snel groeiende pik en dat voelt zo lekker, ik druk mijn hand tussen haar benen onder het korte rokje wat ze aanheeft om daar een drijfnat stringetje te voelen.
Haar handje maakt mijn broek los en weet binnen tien minuten die stijve van me buiten mijn broek te hebben, eerlijk haar handje rond mijn pik, mijn vingers glijden al in en uit een lekkend nauw kutje zo voelt het om haar als ik haar klitje zachtjes streel haar hoor kreunen.

Zij trekt mij een beetje onhandig af en ik vinger haar heerlijk strakke kutje, heb je condooms bij je vraagt ze wil wel kijken of die enorme pik in me past, wouw die heeft geen aanloop nodig denk ik om snel een condoom uit de auto te halen.
Of ze in de kofferbak wil liggen maar ze wil staand vind ik zo lekker, ze doet mij het condoom om laat mijn pik heel even haar mond in gaan en kijk me omhoog aan zo van zie je wel wat ik doe, ze doet een been opzij en omhoog kruip tegen haar aan zelf richt ze mijn pik om dan met grote ogen me aan te kijken en ik hoor wat een lekkere dikke pik heb jij.

Voel mijn pik haar kut in gaan die niet heel makkelijk gaat, heb er twee eerder gehad waar ik zo naar binnen gleed maar hier knelt het nog een beetje, als ik helemaal in haar zit kijken we elkaar aan zonder een woord te zeggen begin ik voorzichtig haar echt te neuken.
Ze hapt naar adem zo lijkt het, pak haar bij haar billen til haar een ietsje op waardoor ze vrij van de grond komt en druk haar tegen de achterklep, druk mijn mond op dat kleine mondje van haar en begin haar dan echt te naaien.

Ze piept wat kucht hijgt dat het wel heel lekker is, rijd nog even tegen haar op om dan klaar te komen, stoot nog een paar keer trek me uit haar en ze wil zien hoeveel sperma er in zit.
Wat veel geeft ze aan niet verwacht dat er zoveel uit een pik zou komen, was het bij de ander jongen minder vraag ik, ze kijkt me aan en zegt dan dat ik de eerste ben waarmee ze het gedaan heeft.
Heb ik je ontmaagd vraag ik, nee natuurlijk niet dat hebben we zelf al lang gedaan moeten wel een beetje weten wat er gaat gebeuren, bef jij me nog even klaar ben wel erg geil nu.
Open de kofferbak waar ik haar in leg trek dat stringetje van haar billen de wil ik als aandenken om dan haar benen van elkaar te doen, voor me zie ik het kleinste kutje die ik tot nog toe gezien heb, twee hele smalle iets opgezette schaamlipjes zo klein dat ik niet kan begrijpen dat ze al een rijbewijs heeft.
Trek haar lipjes wat uit elkaar die onderaan nog openstaan van mijn pik die er net in gezeten heeft, lik voorzichtig van onder naar boven proef de heerlijke zilte kut smaak om dan over haar harde knopje te likken die wat groter is als dat ik ze gezien heb.

Al snel kreunt ze, zie dat ze zelf met haar cup B borstjes speelt, lik druk twee vingers dat nauwe kutje in en luid kreunend ontvangt zij ze, kreunen als een volwassene denk ik spartelt nog net niet op mijn vingers maar binnen vijf minuten komt ze zwaar lekkend klaar.

We zoenen nog even doe haar rokje omlaag trek mijn broek weer op om dan nog even te zoenen, zie ik je woensdagavond weer vraagt ze moet nu naar huis, spreken af bij de ijsbaan waar een schuurtje is die altijd open kan maar ook of ik wel condooms mee neem je neukt super lekker.

Ik vervoeg me binnen bij de anderen die willen weten waar ik geweest ben we waren je kwijt, hang een lul verhaal op wat ze slikken om na twee uur als taxi vrienden naar huis te brengen die teveel gezopen hebben.

Woensdagavond fiets ik naar de afgesproken plek waar ik om half acht zou zijn maar als ik iets te vroeg aankom is ze er al, ze bespringt me haast heeft van me gedroomd en wil niet anders dan je weet wel, til haar onder haar billen op voel gelijk of ze heeft geen slipje aan of ze heeft weer een string aan maar haar lekkere kleine billetjes.
Zoenen even haar hand heeft mijn broek alweer open om aan te geven dat ze hem nu er eerst weer in wil hebben ze verlangt er zo naar.
Doe het condoom om ze gaat zelf op de rand van de aanhanger zitten om dan haar benen open te gooien, niks eronder aan zie ik alleen een glimmende kut die al een beetje open staat, kom maar ram die pik van je in me ben zo ongelofelijk geil.
Je kan krijgen wat je wil pop dus druk die pik van me naar binnen hoor het vocht langs mijn pik gieren tot ik helemaal in haar zit, even blijven zitten dit is zoo lekker dit wil ik later elke dag met je, zeg daar maar niks op ben bang dat ze meer wil proberen dus pak mijn kans nu het nog kan.
Ja neuk me maar weer geeft ze aan, neuk haar zo lekker vraag na een paar minuten of zij zich om wil draaien pak ik je van achter, niet in mijn kontje zegt ze daar vind ik het nog te vroeg voor.

Haar billetjes staan naar me toe zie haar best wel kleine anus mooi samen geknepen en denk dus daar ga ik ooit nog eens naar binnen.
Druk mijn pik haar kut in pak haar bij haar heupen om haar best flink stevig onder handen te nemen, oh lekker ga door nog niet klaarkomen je moet me zo blijven neuken roept ze, moet eerlijk aangeven dat ik haast op knappen sta dus houd even stil.
Streel jij je klitje nou maar zeg ik neuk ik dat holletje van je, zie gelijk haar hand naar onder gaan en gelijk knijpt ze een keer stevig aan, nou ga ik weer aan de gang neuk haar rustig blijf steeds even die in haar om zelf af te koelen.

Dan trek ik mijn pik helmaal uit haar zie haar kut weid open blijven staan en haar hoor ik roepen nee kom terug ik wil je in me.
Ram nu mijn pik in haar en ze gilt erover en schreeuwt dat het lekker is ga door ram hem in me, dat lukt me nog precies twee keer en dan ontlaad ik, voel met kracht dikke stralen uit me schieten gelukkig het condoom in anders had ze denk ik morgen nog lopen lekken.

Laat mijn pik wat slapper worden tot hij er vanzelf uit glijd, draai haar gelijk om zeg dat ze het lekkerste meisje van de aardkloot is om gelijk de vraag te krijgen kan je straks nog een keer nadat je me klaar hebt gekregen, denk het wel zeg ik maar eerst een blikje cola vraag ik.
Als we zo even zitten verteld ze dat ze niet het autorijbewijs heeft maar voor de scooter ze is nog maar net 16, oeps denk ik heel even wat lekker jong en wat lekker strak nog, vertel dat ik 20 ben maar dat wist ze al had ze gehoord van haar zus die ik ook niet ken maar zij mij wel.

Leg haar op de aanhanger neer benen weer lekker uit elkaar en bef die heerlijks strakke kut helemaal van onder tot boven en weer terug, twee vinger passen met moeite in haar kleine kutje om mijn vingers heerlijk te omsluiten, zuig aan haar klit trek aan haar schaamlipjes met mijn lippen om haar na een klein kwartiertje klaar te krijgen.
We zoenen nog even ze vind me geweldig om vrijdagavond ergens af te spreken waar zij moet oppassen.
Heb condooms bij me heb een lekker luchtje op gedaan en mijn schaamhaar korter geschoren, zij heeft helemaal niks staan en dat vind ik zo geil maar durf zelf niet het mes langs mijn ballen te halen, wacht in de auto tot de gordijnen dicht gaan van de tussen woning.
Ze staat even voor het raam kijkt de straat in dus doe even de binnenverlichting aan, dan een hand die zwaait en de gordijnen gaan dicht, licht bij de voordeur gaat uit en dan mag ik binnen komen via de achterdeur.

Als ze de deur voor me openhoud staat ze poedeltje naakt, we zoenen heel even om dan de vraag te krijgen of ik me ook gelijk uit wil kleden voel me zo naakt alleen in mijn blote kontje lacht ze, begin maar lach ik en hef mijn armen omhoog.

Ze pelt me snel uit kust elk vrijgekomen deel om mijn pik in de keuken gelijk in haar mond te nemen, ze pijpt me super lekker maar wil niet in haar mond klaarkomen dus haal haar omhoog, til me op wil op je pik zittend de kamer in gebracht worden.

Til haar op druk mijn pik haast tegen mijn buik aan en laat haar over mijn pik heen zakken, even het condoom vergeten maar ze is aan de pil heeft ze verteld, het voelt heerlijk die warme strakke kut om mijn pik als we zo lopen.
Laat me heel voorzichtig op de bank zakken en dan begint ze op me te wippen, ik verdoe de tijd met haar borstjes en tepels te kneden kussen zuigen, dan wil ze van achter genomen worden en mag ik klaar komen.

Even een condoom om zeg ik maar dat hoeft niet je hebt me al besmet als je wat had, ze kruipt op de grond als een hondje om die kleien billetjes lekker hoog de lucht in te drukken, kruip achter haar lik haar drijfnatte spleetje even druk mijn tong naar binnen en ze gromt als een varkentje.
Kom achter haar druk mijn pik tegen die smalle strakke lipjes en boor me een weg naar binnen, ze hapt naar adem hoor zeggen dat ze dit zo lekker vind ga lekker diep voel ik je helemaal binnenin, heb haar borstjes in mijn handen en draai haar tepels zachtjes rond.

Voel haar handje regelmatig tegen mijn ballen aan dus zij is zelf bezig haar te strelen, harder hoor ik dan ga harder ik ga zo komen wat is dit lekker, ram die paal van me naar binnen trek hem er helemaal uit ram hem er dan weer in en hoor doe dit nog een paar keer dit is zo lekker.
Doe dit nog drie keer als het alarm afgaat denk ik maar zij is het, trek mijn pik weer uit haar ram hem weer naar binnen maat nu voelt het alsof ze afgesloten is, haal nog even terug ram die pik Inn haar om eer helemaal in te zitten.

Ze gilt nu echt is zo enorm strak rond mijn pik als ik haar hoor schreeuwen je zit verkeerd, als ze dat zegt knijpt haar gaatje zo enorm hard aan dat ik me niet in kan houden, ik kom geweldig klaar in een geweldig strak holletje wat later blijkt haar anus te zijn.

We zijn nu vijf jaar verder om dit verhaal half samen te schrijven en Ineke met een redelijk dikke buik naast me zit en nu ze zwanger is wel heel erg veel zin heeft maar dat is niet zo bijzonder geeft ze aan dat hebben allee vrouwen en we doen niks anders als de eerste weken.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 14465 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie